PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ettől még ugyanolyan röhejes az, hogy 45 asztalból 44 bitre ugyanúgy néz ki a világ tök különböző pontjain.
PS5 II PSVR
nem tudom elképzelni se, hogy kövi gen végére / közben mit tesz majd le a Nóti PS5-re, de gyanítom el fogjuk hagyni a maradék állunkat is😄
ezt a TLOUP2 szintet meg majd jó ha megüti nextgen végére bárki más (multiplatform), de lehet még akkorse... 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.07.03. 11:24:43
Nagyon jó volt. Tökéletes árnyalása a jónak és az annak hitt rossznak. Egyéb aspektusaiban pedig lehet, hogy nextgen -be sem látunk, ilyen kidolgozást, ilyen grafikát.
Az egyik legjobb PS4 / játék / 10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nincs okozati összefüggés a "szakítottam a feleségemmel" (egyébként csak ideigelenesen különköltöztek) és az "ugyan eddig én mondtam, hogy ennyi elég volt, de meggondoltam magam" között. Ha valaki megtört, az nem feltétlen jelenti, hogy minden áron bosszút akar, sőt, azt is jelenti, hogy belefáradt és beletörődött a sorsába, nem akar tenni semmit. Maria pont azért ment külön, mert Tommy elment bosszút állni. Erre a válasz nem a még több bosszú.
És nem, nem kell szájba rágni, de akkor MUTASSA meg. Mondja el a történetet, ne én találjam már ki, hogy miért fordult 180 fokot a karaktere. A történetet ő meséli el, nem én. Persze, oda tudok költeni bármit én is saját kútfőből.
"Vagyis hát ezek szerint egyesek számára igen."
Az ilyen kommenteket leszel szíves mellőzni. Eddig kulturáltan beszéltünk, én sem személyeskedetem. Ha nem megy, fejezzük is be. Oké?
Meg egyébként is megmagyarázza. Látod, h mennyire egy megtört ember. Mondja, h szakítottak Mariaval. Mit vársz? Hogy a képernyőbe néz és azt mondja, "nem maradt más számomra, csak a bosszú?"
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.07.02. 15:10:27
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.07.02. 14:03:05
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ez speciel pont nem igaz, egy tutira van, ami máshogy néz ki 😊
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Tipikus naughty játékmenet, mint az UC4-ben a "boost me up", már idegbajt kaptam, a csapból is az folyt.
Azt sem tartom elegánsnak játékmenet szempontjából, hogy vannak kocsik, amikre fel tudsz mászni, és vannak olyanok, amikre nem, mert nem arra kell menni...Azt ugye senki nem gondolja, hogy a Hyundai-kocsik mászhatók, a BMW meg nem. :-D
Lehet azt mondani, hogy ezek apróságok, de hát az ördög a részletekben lakozik, mint tudjuk ugye.
PS5 II PSVR
Megmagyarázni én is megtudom. Tudod, mi a baj? Hogy a játék nem magyarázza meg. Persze, lehet hogy hazafelé elütöttek egy kis nyuszit és ebből Tommy PTSD-je beugrott, ezért hirtelen bosszút akart. Minden lehet.
Mi lenne, ha ezt nem mi költenénk hozzá, hanem a játék mutatná meg? Ha már 180 fokos fordulatot csinál egy karakter viselkedésében két jelent között. Talán meg is kéne magyarázni. És nem neked vagy nekem.
Why so serious?
Szegény japók, hogy fogathatják a szemüket, amikor az amerikaik csinálnak történelmi japán filmeket, vagy bármit. Az különösen jó élmény lehet, amikor japán vállalat japánban kiad egy japánban játszódó játékot japánul szarul, amit nagyrészt amerikaiak csinálnak, és jó képet kell hozzá vágni 😊
Adversus solem ne loquitor
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
És ha most erre az a válasz, h "ok, de nem 25 órán keresztül", akkor nekem erre az a válaszom, h tudni lehetett már megjelenés előtt, h bőven 20 óra felett lesz a játék.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.07.01. 21:50:32
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Hát pont ez az.
PS5 II PSVR
- Tommy pedig elveszített mindent. A bátyja elvesztése mellett, lesántult, egyik szemére megvakult és Mariaval is szakítottak. Nem maradt neki semmi más, mint a bosszú.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.30. 15:06:40
Meg lehet magyarázni, de akkor is fura.
1. Ellie és David is egy horda elől védte magát, mégsem volt ilyen óvatlan. Joel és Tommy mehettek volna Jackson felé is, nyilván volt még ötletük, mint belovagolni Abby-ék táborába. Azért fura ez az egész, mert az első részben David hasonló ajánlatára Ellie pont azt válaszolja, amit Joeltől százszorosan elvárnánk: nem megyek, Buddy Boy megy és visszajön, nem mondom meg a nevem, nem adok ki infot.
2. Nem hiszem, hogy a fejét ért lövés miatt van ennyire kiakadva.Egy sebhely lett tőle és ennyi, ennél rosszabb a lábában a nyíl, ami miatt nyomorék lett, Levre mégsem haragszik. Nem, itt szimplán elfeledkeztek a készítők arról, hogy Tommy mit mondott korábban. Még azt tudnám elképzelni, hogy Jesse halála viselte meg ennyire, de Tommy és Jesse nem voltak akkora barátok. Ki lehetett volna ebből a plothole-ból mászni egy kis előzetes magyarázattal, hogy Tommy meg Jesse nagy barátok voltak stb. És akkor Jesse halála Joel-ével együtt már túl sok volt Tommynak. Igazából bármi, ami felépíti Tommy döntését, mert előtte amikor utoljára beszélte Ellie-vel még épp ő győzködte. Közvetlen az előző közös beszélgetésük erről szólt.
1.: mivel üldözte őket annyi fertőzött amire nagyon nem volt még példa a jàtékban. Na màr most.. inkàbb egy ismeretlen bàzisra bemegyek (főleg úgy, hogy arról a bàzisról velünk van 1 ember)..mint, hogy lovagolok a havas erdőbe 100 fertőzöttel a nyakamba.
2.: Csak addigra Abby kb ellövi a fél fejét. Engem is felhúzna, ha eddig higgadtúl viselkedek..majd jön valaki aztàn pofànlő.
Az első 6-8 órában még ez lekötött, de a második 6-8-ban már kevésnek érzem. Remélem, harmadik 6-8 már nem lesz. Valaki megmondhatná, hogy mennyi lehet kb még hátra, ha ott járok, amikor
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
-Joel simán belovagol egy idegen fegyveres-csapat táborába és még a nevét is megmondja. Ehhez vegyük Ellie-t a winter részből, amikor David-del találkozik. Mennyivel óvatosabb, pedig ő csak egy 14 éves gyereklány. Joel soha nem lett volna ilyen óvatlan.
- Tommy az egyik jelenetben még győzködi Ellie-t, hogy nem baj, hogy Abby-t nem ölték meg, menjenek hazaz, elég volt. A másikban (ami közvetlen az előző után jön, szó szerint a következő jelenet, amiben Tommy szerepel) már lecseszi Ellie-t, hogy miért nem megy bosszút állni meg megígérte. Wtf.
De gondolom itt már azt értette alatta, hogy nincs meg az az érdekes dinamika a karakterek között ami az elsőben meg volt, meg azok az érzelem bombák...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA