121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthanito
    De miért akarnál 60 játékkal, vagy bármelyikkel is játszani, amiket már rég letoltál?

Biztos én működöm furán, de nekem egyetlen játék sincs, amivel játszani akarnék még ebből a generációból. Az előzőkből meg pláne nincs.
  • davidka003
    Ja azt tudom. Szoktam is.
    Azzal van most bajom, hogy UK accomra vettem anno plust és azon van vagy 60 plusos játék így arra kell plust is vennem.Hiába vennék a US accra plust attól még nem férek majd hozzá az UK-n lévő játékaimhoz.

Bár nem akkora tragédia, mert 12-13 körül úgyis lehet majd venni plust szerintem év vége felé UK-ra is.
  • Ulthanito
    Attól, hogy angol profilod van, vásárolhatsz az usa store-ban, egy másik profillal. Aztán a megvett játékkal játszol a sajátodban.
  • davidka003
    Én sajnálom, hogy anno nem us profilt csináltam hanem angolt.
    Kb csomószor jobb árak vannak US-en. Nem egyszer volt jó pár játék 5 dollár.
  • Ulthanito
    Akkor érdemes betárazni belőle vagy kettőt. :)

Sose tudom, hogy az online multi öröklődik-e fiókok között, csak a vásárlási kedvezmény nem, vagy hogy van. De ez komolyan jó ár.
  • Tatyla
    Cdkeys.com-on 8800 a US ps plusz
  • Ulthanito
    Szerintem arra, amire készült, hogy olyan élményt ad, ami semmi más nem, arra tökéletes. Lehet, hogy nem jár a mostani grafikai megjelenítés szintjén (nem is fog "soha"), de hogy élményben minden más csili-vili 120 fps 4k játékot torkonszar, az egészen biztos. Kivétel nélkül.

Nyilván ez is fog fejlődni, kell is neki, de soha nem fogja tudni, és nem is akarja kiváltani a hagyományos gaminget.
  • Moby
    Szerintem alapvetően hibás elvárásokat támasztotok a VR-el szemben, és mivel azokat nem teljesíti, ezt felrójátok az eszköz hibájának. Nem a felbontásra gondolok, az teljesen valid elvárás, és hát ez az a pont, amiben pont fejlődik is viszonylag nagy ütemben a VR.
    A VR soha nem készült a hagyományos megjelenítő kiváltására. Nem lesz rá alkalmas, mert nem is célja. Van egy jelentős átfedés a felhasználhatóságban, de a közös halmazon kívüli területeken egyik sem képes a másik konkurenciájává válni. Ez nem a felbontás, vagy egyéb műszaki jellemzők miatt van, hanem olyan egyszerű dolgok miatt, hogy az egyik teljesen elszeparál a külvilágtól, a másik nem, és hasonlók.
  • Moby
    De te egy két generációval ezelelőttit próbáltál. Ahol ma tart, azt nem (mert az nem érdekel). De egyelőre gyerekcipő szerinted.
    Rly?
  • mucsácsó
    én leginkább a mobilgéming szintű atompixeles, fostextúrás recefice grafikát, ami nagyjából úgy 2 generációval elmaradva :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.26. 19:41:29
  • Moby
    A motion sickness azt lehet kezdeni, hogy VR-t használsz. Meramúgy azzal javul. A VR meg sosem lesz az a fajta gaming, amit napi szinten lehet majd űzni. Akkor sem, ha kinövi a "gyerekcipőt", bár én nem igazán értem mi értetetek ez alatt, szerintem ti sem :D
  • kutyakiki81
    Ugyanez nálam is :(
  • mucsácsó
    azokhoz nem volt még szerencsém (nem is érdekelnek amúgy), szerintem is nagyon gyerekcipő még a VR egyelőre - mind látványban, mind megoldásokban.. vannak persze jó ötletek meg fun 1-2 alkalommal pár játék, de ez nem az a fajta gaming, amit űzni lehet napi szinten szerintem.. és nem is éri meg a pénzét se.. (habár ma már sztem szaré-húgyé hozzájut az ember PSVR-hoz használtan akár)

a motion sicknessel amúgysem tudom mit fognak tudni kezdeni, de valszeg nagyon semmit :D
  • Kandurex
    Én kvázi a jelenlegi high-end szemüvegeket is kipróbáltam, de a 2. alkalom után már kapufa volt mind. Majd 5 év múlva ránézek megint.
  • mucsácsó
    én is így voltam vele, aztán inkább eladtam a francba :D porfogó, 1-2 játék miatt meg fölösnek láttam tartogatni (Beat Sabert toltam nagyon sokat), meg amúgy a sok kábellel szenvedés is nekem annyira körülményes volt...

egyedül Alyx érdekelne VR-ban, azt biztos letolnám még 1-2 hányást is bevállalva:D
  • Moby
    Az elmúlt években vagy 3x kaptam tőlük ilyet, ezt nem most kezdték el. A PSVR jövője elég biztosnak látszik, a minap adtak be patentet az új kontrollerre..
    Ha már VR: azt viszont lassan közzétehetnék, hogy hol, milyen módon kell igényelni az átalakítót a kameracsatlakozóra.
  • Probatbicol
    Érdekes dolog ez a VR tényleg. Amikor néha előveszem, akkor mindig az jár a fejemben, hogy úristen ez mekkora élmény, nem volt még semmi hozzá fogható, mindenkinek ki kellene próbálni, de aztán ha 1-2 óra után leveszem akkor semmi sem késztet rá, hogy újra elővegyem egy darabig.
    Talán a hullámvasúthoz tudnám hasonlítani, az is egy nagyon jó, intenzív élmény. De nem akarsz minden nap felülni rá.
  • Ulthanito
    A Sony küldött egy elég részletes kérdőívet, amivel szerintem a PS VR jövőjét igyekeznek eldönteni. Kitöltöttem végig, főleg a VR-ról szól, mit gondolsz róla, mennyit játszol, mivel, milyen a hardver, mik a hibái, mennyire szemrevaló stb.

Azt is megkérdezik benne, hogy mikor tervezel új konzolt venni, és melyiket, PS5, PS5 Digital, XSX, XSS stb.

• AntiHero
    Pro-n jàtszom.
  • sgfool
    Én is elkezdtem a mafiát, 4 chaptert lenyomtam, viszont nálam egyszerse kapcsolt porszívó módba a ps4.
    Simán vagy prón játszod ? Nekem slim van.
  • AntiHero
    Mafia Remake-nél is repülőgépeset jàtszik a PS. :D

Rendesen zavaró.. ha nem fejhallgatóval jàtszok, rendesen elnyomja a jàték hangjàt.
  • Rage47
    ezekre a dolgokra nagyon kíváncsi leszek. jöhetne már a hands-on
  • Tikal #111202
    Azert remelem a ps5-nek sikerul meglepni azt a mernoki bravurt hogy mikor a jatek menujeben vagyok akkor nem akar szetrobbani a ventilator...
  • kutyakiki81
    Tegnap a game.co.uk bereklámozta, hogy lesz egy kisebb készlet a PS5-ből ma reggel. 9től elkezdtem frissítgetni az oldalt, majd 10kor várakozó listára tett. 3 óra várakozás után pedig összeomlott az oldal. Pár perc után aztán valahogy sikerült kosárba tenni egyet.
    Újabb crash :D Majd valahogy mégiscsak sikerült.
    Facebook-on jelezték, hogy Sold out, a 600 kommentből 590 szídja őket mint az állat, mert nem sikerült nekik :(
  • mucsácsó
    én PC-n nyomtam reggel tesztként az első küldit, kurvajól nézett ki az az éjszakai taxis rész! :)
    majd megnézem azért OLED-en is, valszeg mégdurvább :D
  • Ulthanito
    Jó lesz majd az a winter sale-ben valamikor
  • kutyakiki81
    Tisztességes felújjítás. De azért egy javítás ráfér.
  • AntiHero
    Pöpec. Letoltam vagy 6 chaptert, eddig tetszik. Csak túl könnyű mediumon. Lehet àtvàltok classikra.

Amúgy kapja teszteken a 8 pontokat.
  • blackfire001
    Mafiat próbáltátok? :P
    Egész jó árban jelent meg... :O
  • ppista
    Csak poén volt. :)
  • Moby
    Most lesz náluk annyi, mint máshol. Kicsit túl volt náluk árazva a S (33K vs 50K - X, most lesz 30K és 50K).
  • ppista
    Vajon így is nyereséges az XS hardvere, mint ahogy Moby írta?
  • darkSectorxxx #111192
    Ezz valami vicc. :D
  • Ulthanito
    Máris csökken az Xbox Series S ára.
  • darkSectorxxx #111190
    Múltkor valaki említette hogy az olcsóbb PS5-be miért nem raknak inkább 2Tera SSD-t és miért nem kerül inkáb ugyanúgy 185k-ba.... Hát szerintem ez miatt...
  • Ulthanito
    Nadella az nyilatkozta, hogy nincs értelme úgy felkelni egy nap, hogy azt mondd, hogy csinálok egy játékos stúdiót. Nekik tartalom kell, így ha olyan cég kerül a látókörükbe, akinek az elképzelése egybevág az Xbox-szal, akkor lehetséges további felvásárlás.

A Microsoft letette a voksát végérvényesen a GamePass mellett, azaz, ne várjunk tőlük olyan minőségű exkluzívokat, mint a Sony-tól (bár eddig se nagyon volt nekik olyan). Ő megvesz stúdiókat, és a kész terméket beteszi majd 0 day GP-be. Pár év alatt fel fogja duzzasztani az előfizetői tábort annyira, ahol most jár a Sony (45 millió). És akkor csörög a rendszeres havidíj a sok embertől.

Nem baj, hogy két teljesen más utat követ a két cég, ezzel csak mi járunk jól.
  • mucsácsó
    kár :( pedig vicces lett volna :D
    mindegy, de CAPCOM is kintvan és elvileg jönnek Resi8 infók/videók
  • Rage47
    MS azt mondta nem lesz ilyen bejelentes
  • Ulthanito
    Szerintem korai ez a Segal-deal, nem hiszem, hogy a Zenimax után egyből fejest ugranak abba is.
  • lwb
    Szerintem sem.