121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#111546 Én úgy néz ki (ha nem jut gép) megjelenéskor a játék tokjával játszom majd. (Bár egyelőre nem olyan vészes mert így is azért lesz PC-n/Xbox-on pár játék amivel kéne még játszani).
Amúgy nekem ezek játszanának, ha valami csoda folytán lenne gép:
Des Spiderman MM + Remaster......
Godfall-t lehet elsőnek pc-n.... Mivel lesz elvileg majd Nvidia Now-hoz, mert Epic Store játék...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.08. 16:49:08 -
#111545 Büszke vagyok rád hogy ostopid csapkodós játékokra költöd majd a drága pénzed és támogatod a 2 kedvenc játékékomat (Godfall is remélem az lesz majd). A végén még lehet hogy jól is érzed majd magad miközben játszol velük... -
#111544 DeS, Astrobot. Godfall talán.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.08. 16:29:00 -
#111543 Demon's Souls, Cyberpunk. -
#111542 Astrobot, Demon's Souls Remake, majd új Ratchet - meg kb. mindent, ami jelenleg is pörög ps4-en, csak remélhetőleg jobb minőségben/teljesítménnyel.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.10.08. 16:12:20 -
juhaszvik #111541 Lehet bugyután fog hangzani a kérdés: aki kapásból megveszi a ps5-öt, az mivel fog rajta játszani? Most speciel arra gondolok, hogy azok közül akik itt tervezik megvenni a gépet november/decemberben, és hazaviszik, félretolják a 4k-s tévé elől a ps4-et, azok melyik gamet indítják el rajta először? -
#111540 -
#111539 Mótvá' #111507 -
#111538 Ráadásul, ez nem elmélet, hanem a valóság. A Microsoft is alkalmazza, tehát nagyon is lehetséges!
“Gaming pricing is a super-complex thing to answer because in the old days, every game launched at one price and that was it. But we launched Ori and the Will of the Wisps for $30 and Gears Tactics is a new title launching this holiday and it’s launching at $60. State of Decay 2 launched at $40. So there’s not a simple answer to that except to say that Tactics we’re launching at $60”. -
#111537 Megújul a trófearendszer ma estétől -
#111536 Mondjuk legalább fűti a házat :) Nyáron már lehet nem lesz vicces, gondolom ez lesz a PS5 -el is. -
#111535 Ja, a másik boardon van. Azt meg az a batár alu tömb hűti.
/nem, hülyeséget írok. Ennek a másik oldalán van. De ugyanaz az alu tömb hűti.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.08. 12:59:15 -
#111533 Egyébként a Series X-ben hol az ssd? Nem a lapon? (azt tudom, hoyg custom Seagate bővítőkártyák vannak hozzá)
Én itt csak VRM-eket és memóriát látok az apu-n kívül. Esetleg a másik fél motherboardon van?
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.10.08. 12:06:18 -
#111532 Az MS mindig úgy csinálja a gépeit, hogy egy oldalon van minden, és egy közös borda hűt mindent.
-
sgfool #111531 Köszi Moby, most megspóróltad nekem a star wars squardon árát. Nagyon kiváncsi voltam, hogy milyen lesz, a de a gameplay videókat elnézve, meg amit írtál, hogy milyen vr-ban, elengedem ezt a címet.
Plusz most olvastam egy cikket, hogy a jövőben nem is fogják további tartalmakkal bővíteni.
Ebben ennyi van...... -
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.10.08. 09:40:41 -
#111529 Mert ha tudnának normális hűtést csinálni, akkor nem kellett volna 7 éven keresztül azt elszenvedni, amit...
Illetve, az alulról felfelé történő hőelvezetés, mint az XSX-nél, az best in class, míg az előröl hátra, mint a PS5-nél az viszont nem.
Biztosan halkabb lesz, mint a jelenlegi generáció, de abban szinte biztos vagyok, hogy nem lesz "hangtalan", mint az XSX.
Amúgy kívánom, hogy ne legyen igazam, én szívből drukkolok a PS5-nek.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.10.08. 09:34:22 -
#111528 Én is hiszem, ha hallom majd. Úgyhogy akik itt előrendelték, élezzék a füleiket, mert sokan kíváncsiak leszünk. :D
Engem érdekelne még az is, hogy jobb minőségben tolja-e kifelé a PS Remote Play-t mobilra vagy laptopra, mert a Slim szegény eléggé küzd sokszor és meg-megröccen a játék hálózaton. -
#111527 XSX-en ez amúgy megoldott?
btw
Journalist says Xbox Series X can get ‘hot like a fireplace’
mondjuk amíg elvezeti a hőt, és kifele fújja, addig semmi baj nincs vele... :D az lenne a fura, ha hideget fújna.. :D -
#111526 A bitang méretű hűtő nagyon jó, de hogy a ramoknak ISMÉT nincs normális hűtése, az nagyon gáz...én nem hittem, hogy ezt eljátszák újra. -
#111525 Tudom, hogy nem kellene, de csak megkérdezem. Miért kétled? -
#111524 Azt már tudjuk, hogy a box néma csendben van. Ennél halkabb nem lehet, mert ha valaminek nincs hangja, annál nincs negatívabb tartomány. :)
Szóval maximum ugyanilyen halk lehet, de kétlem azt is. -
TomStorm #111523 Nagyon hajtanak a legrosszabb kiadó címért(idén is)!
Fifa21 se sikerült,sehogy.Teljes áron,20 ezerért.Felhozhatnám példaként Japókat Pes21-el,fel is hozom mert megérdemlik!Féláron adják Pes21-et,nagyon jó ha csak arra is fogják hogy szezon frissítést kapott de nem,annál sokkal jobb lett 8ezer ft.-ért.Köszönöm Konami,ez igen!
Visszatérve EA.Anthem 2.0-val ezek már semmit nem fognak kezdeni.Loot rendszert lehet,kit érdekel.Kiadtak 1 árkád fos SW űrcsatát is(hogy került ezekhez amúgy???)
2 értékelhető játékuk van:Sims meg Madden NFL -
#111522 Bármivel is tolták, a szunyogfelhő ezen a videón is ott van :D Ez egy ostoba szar. És ami a vicc, hogy ott volt a csoda a BF1-ben. A pár perces VR DLC, ami többet ért, mint az egész lemez ebből a szarcunamiból. Gyönyörű, immerzív, izgalmas...és bár abban is jelenvan a permanens rovarfelhő, de sokkal, SOKKAL kevésbé zavaró, mint ebben. -
#111521 Lehet nem PS4-en tolták... -
#111520 Időnként??? LOL FOLYAMATOSAN rángat VR-ban. Ez simán egy rothadék hibás termék. Az irányítás egy hulladék. A sebesség úgy van érzékeltetve (MINEK?), mintha állandóan éjszakai lepkerajban röpködnél. A kampány része egy rossz vicc... Olyan kurva ronda VR-ban, hogy az agyam kifolyt tőle a fülemen, pedig született pár igazán szar már a PSVR fennállása óta.
Naszal pont olyan, mint minden SW termék, amióta a Disney-EA automic duo viszo a boltot. Csodálatos lett ez is. Azthiszem nekem ebből a franchiseból elég is volt ennyi.
És akkor jönnek ezek a reviewk. Hogy mekkora fákin ószom...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.07. 21:12:36 -
#111519 DF-ék is dícsérték, nem csak tech szempontból - bár az is meg lett említve, hogy pont VR módban röccen időnként, ami szar. Féláron majd lehet beszerzem. -
#111518 Tuti -
#111517 1 napig volt meg. 2020 nem volt gyenge a fos címeket illetően, de ez vitte a pálmát. Ekkora szart én még VR-ban nem láttam. Ezek valami egész más játékot teszteltek... -
#111516 Szar...
-
#111515 For one, the video revealed that every PS5 is equipped with a Wi-Fi 6 wireless antenna (that also supports Bluetooth 5.1). Wi-Fi 6 is the snappier name for 802.11ax, which is capable of (theoretical) transfer speeds of 9.6Gbit/s
The teardown also confirmed the speeds of the PS5’s various USB ports. The USB-C on the front, as well as the two USB-A (blue) ports on the back are all SuperSpeed-rated, capable of speeds up to 10Gbit/s. The only standard speed USB port is the USB-A on the front (black).
-
#111514 Kb 20%-al nagyobbnak tűnik a hűtése a PS-nek és kisebb proci is van benne. Nem hiszem, hogy halkabb lesz a Box.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.10.07. 17:47:20 -
#111513 Masszív heat sink van benne, az tény, bár megkockáztatom, hogy az XSX még így is halkabb lesz, mint ez.
Milyen fura, hogy ilyen apró az ssd, én azt hittem, ez jóval nagyobb, legalább mint egy kisebb mobiltelefon.
Meglátjuk, én nem kívánom szétszedni ilyen szinten. -
#111512 Nos engem meggyőztek, most már csak gyártsanak eleget a masinából. -
#111511 Mindent lehet, csak akarat kérdése. Meg lehet határozni olyan objektív kritériumokat, amik befolyásolják az árazást:
* minimális játékidő. Mondjuk 10 óra alatti kampány nem lehetne teljes áras játék.
* vannak-e mikrotranzakciók benne. Ha igen, nem lehet teljes áras játék
* mennyire szar a játék technóban. Milyen bugok vannak benne, milyen mértékű - nem lehet teljes áras, ha egy szintet meghalad
* sportjáték skin, FIFA, amiben nincs érdemi tartalom változás - nem lehet teljes áras
stb.
Nálam jobban hozzáértők biztos össze tudnának hozni egy szűrőt, aminek semmi köze az ízléshez, hogy egy játék tetszik vagy sem. -
#111510 pffff...
hát ez kb a DiRT5-öt juttatja eszembe :D linkelték egyik fórumban, hogy a DiRT3 szebb tőle, és amúgy tényleg van benne valami... -
#111509 ráadásul az M2 is tud melegedni mint a kurvaanyja, akkor hát még ez hogy fog így... :D
felszakadt forrasztásos SSD-k incoming?:DD kicsit RROD előérzet, csak ott GPU jött föl anno :D
XSX-en is rá van forrasztva, vagy..?
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.10.07. 15:58:54 -
#111508 >Ami nem: 1. Lapra rakott SSD
Igen, megoldhatták volna az M.2-es ssd slottal, mert ha az beszarik, az elég kellemetlen. A ps4-es cuccaimat egyébként én nem az onboard ssd-n tervezem tárolni, mert tök fölösleges azt "nyúzni". Oda csak a ps5 cuccok mennek majd. -
#111507 Holnaptól változások a trófeáknál -
#111506 Nekem 3 dolog ami tetszik:
1. Folyékony fém paszta
2. Bluray meghajtó szigetelése (gyűlöltem a régit, hogy rezonált miatta a ház)
3. Nagy hűtő borda
Ami nem:
1. Lapra rakott SSD
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.10.07. 14:56:56