121467

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #23736
    Ja és majd később az Uncharted 4?

• darkSectorxxx #23735
    Oks, alapon is döglesztő a cucc, de ezt kipróbáltam most egy 1080p-s animációs filmmel, hogy szineket, meg élességet lássam, és döbbenet mennyit ad hozzá ez a beállítás.
    TV adásnál nem tudom jó-e. :)

Az a vicc hogy ha most full közelről nézem 20-30cm-ről akkor is durva éles a kép. :D

Mentsd el magadnak, de várom a Bloodborne-t az milyen lesz így. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.21. 21:47:09
  • Moby
    Mámmegvanrendőve :)
  • darkSectorxxx #23733
    OFF:
    Hallod ha vennél Sony TV-t (BRUTÁLISABB LESZ A KÉP MÉG AZ ALAP BEÁLLÍTÁSOKTÓL IS NEM KICSIT! :D ):
    Sony Bravia BEST Quality Settings:

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.21. 21:41:26
  • Moby
    Meg vannak ám itt grafikai glitchek, nem is kicsik...le sem tagadhatná a játék a származását :D

/amúgy a srác ügyes
  • darkSectorxxx #23731
    Vagy mire gondoltál? Nálam egybül ment
    :)
    Visszafelé már nem.
  • Moby
    Nem voltam rest, kipróbáltam másik gépen is, meg több böngészővel. Szaggat mint a kurvaélet. Persze lehet, hogy a sztrím, de szaggat.
  • Paranoia
    bekapcsolod és a ps3on rákeresel bluetooth-on ott felismeri a joyt
  • kill3r21
    Hát azt gondoltam hogy nem csattogó lepkén keresztül xD
  • darkSectorxxx #23727
    USB-n.
  • kill3r21
    Srácok, tudna valaki abban segíteni hogy hogyan tudom használni a dualshock4et ps3on? :)
  • TDC Geronimo
    Váltsál browsert :p

Semmi frémproblémát nem látok.
  • Moby
    Ugyanazt a sztrímet nézzük? Nálam olyan csapkodónak tűnik a frame egy sima sétánál, hogy borzalom.
  • balee4
    Illetve aki dobozosan veszi, szerdáig várhat. Annyira, de annyira tolnám már... ;)
  • Kandurex
    Na, ja :((
  • AntiHero
    Én már direkt nem nézem. Tényleg vicc, hogy annyi stream van reggel óta, hogy nem győzöm át tekerni. (persze folyamatosan bannolgatják őket.)

Mi meg várjunk keddig. :) Nem nagy dolog..kibírom, de azért kicsit fusztrál.
  • Tikal #23720
    hát ez az, hogy nem átverni kell hanem megmondani neki hogy mi van, és abból válasszon :)
  • TDC Geronimo
    frémet meg recéket szépen kipofozták. Jól néz ki. Nézném is, de nem is. Mi legyen? :y
  • TDC Geronimo
    Még mindig megy a jó minőségű német stream
  • darkSectorxxx #23717
    2.5 nap.

Holnap meg pre-load.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.21. 17:00:05
  • darkSectorxxx #23716
    Jó de ha megtené 2-3k-ért? Próbálkozni azért nem para, most nem ingyen akartam kérni, hanem fizetősen. Persze túléli ha nem lesz, csak hát ilyenkor az ember megpróbálja. Mert ha csak pár napot van itt nem árt ha jókedve van.
    Persze nem is ezen múlik a jókedve. Max nekem jó ha sikerül.
  • TDC Geronimo
    Lassan már tényleg mindenki tolja BBt rajtunk kívül :y
  • darkSectorxxx #23714
    Hahaha, de télleg pls ne csináljatok ilyet, velem vicceljetek, a kisgyereket ne inkább, nem buta hidd el, nem lehet átverni hogy csak elé tólsz valami. :S
  • samsung123
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nemá, hogy nevelünk :D Az a gyerek azt se tudj mi a jó neki valójában. Egyszerűen meg kell mondani neki hogy ez van és kész, játsszon azzal ami van.
    Ezért van halom játéka már minden gyereknek és hasonló már a "felnőtt" él is van. Akinek száz ps4 játék közül se felel meg egyikse, és hány ilyen ember van...és ez nem az igényszint miatt van. Egyszerűen az emberek már ne értékelnek semmit, de legfőbb gond hogy emögött az van hogy Ők maguk nem tudják mire vágynak.
    5 évesen PS4-ezni? Nekem hatással van az agyamra a videójáték, nemhogy egy 5 évesnek. Így is függő vagyok pedig 12 évesen kezdetem el játszani C64-en, ami annyira azért léptékben nem volt annyira addiktív mint most egy bármilyen játék. Azokat meguntam 1-1 óra után és mentem ki, most annyi gyereket látok aki már full net és game függő, de nem is csodálom.
  • Harlekin
    Pedig amint látod vicces volt...És még találó is...
  • darkSectorxxx #23711
    Semmi magyarázkodás nem kell, csak nem kell viccelődni ezen.
  • darkSectorxxx #23710
    Ez még megoldás lenne csak az nem tetszik neki, sem a Trials 2, mert egyrészt nehezebb irányítani, a Trials első részét lenne jó, esetleg, vagy ezt a Fusion-t....Szóval nem arról van szó hogy bármilyen motoros játék...
    De azért thx a tippet ez már inkább elfogadható ajánlás. Bár csak könnyebb lenne.
  • Totti5
    Elasto Mania ingyenes. Ugyan annyira fogja élvezni.
  • Harlekin
    Tehát a gyerek nevelést azt ne...oké.

De azt,hogy Te a skizofrénia diagnosztizálhatóságát itt elénk tártad röpke 1 órába azt azért szintén ne...
    Jöttél a tarhálással és az önsajnálattal ami átcsapott höbölgéses bazdmegolásba és lezártad a meg nem értett magyarázkodással!!!!
    A beteg szállítható... vihetik...
  • darkSectorxxx #23707
    Valamint az hogy megvehetnénk neki, az neem azt jelenti hogy mert nem kap meg azonnal mindent sajnálom vagy sajnálják tle. Sok játékot kap így is, csak egyszerűen 3-4 napa nem lett volna 6; ha olcsóbann meg lehet oldani.

Gyereknevelést hagyjuk inkább.
  • darkSectorxxx #23706
    Jó ezt majd megoldom, a lényeg hogy pár napra elég lett volna akkor inkább ittenieknek fizettem volna érte. Vagy megosztásban, elsőre probálkozok nem ugrok neki minnya a legdrágább megoldásnak.

Mindegy majd megoldom ne is foglalkozzatok vele.
  • Harlekin

"MINDEN HOZZÁSZÓLÁS MAGÁNVÉLEMÉNY , NEM TÉNY , HA NEM ÉRTESZ EGYET ISTENADTA JOGODBAN ÁLL TOVÁBBLÉPNI "

Nem hogy örülnél ennél olcsóbban nem is úszhatnád meg ezt a dolgot és örülj,hogy ingyen adtam a tippet!

Viszont ha ennyire a szíveden viseled unokaöcséd,akkor hogyan tudsz szaros 6000 forintot sajnálni tőle?És te is tudod majd használni bármikor!
    Eskü kölcsön adom neked a profilom,hogy használja csak szaladj el gyorsan venni x1 et!Látod mennyire jó szívű vagyok INGYEN tud majd vele játszani!!!
  • Tikal #23704
    egy 5 éves-t az elé ültetsz le ami elé akarsz... és ennek nem feltétlen kell videojátéknak lennie....
  • Tikal #23703
    És miért nem veszik meg neki a szülei? :D
  • darkSectorxxx #23702
    Ezám a közösség, nevess csak bazdmeg.
  • darkSectorxxx #23701
    Csak hogy tisztázzuk egyedül játszik vele. Igaz lassan de megyeget neki, vele ne viccelődjetek!
  • darkSectorxxx #23700
    Na ilyenkor kell eltakarodni mikor az unokaöcsémről így beszélsz.
  • Jaka923
    :DDDDDDDDDDD
  • Harlekin
    1. Mond azt hogy nincs!
    2. 5 évesen trials fusion aha ja biztosan nagyon sok siker élménye lesz...
    3. Adj a kezébe egy kontrollert és indíts el 1 game play videót youtuberol...tudod ahogyan te is szoktad csinálni mikor végigjátszol 1 játékot!
    Ha nálad ez beválik olyan szinten,hogy tökéletesen "tudsz"(szerinted) utána mindent a játékról,akkor nála is be fog! 5 évesen,főleg és erre a pár napra ráadásként nem az állandó start pittyegést fogja hallgatni...
  • soundsonic
    Ez már volt?