121469
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
A német gyerek 26 óráig tolta egyfolytában a játékot streamen. :D
Biztos nem jó játék azért. :D
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.22. 13:29:25 -
daario01 #23778 És ennyi?:D csak mert 6000-ért adja ezért tűnt fel egyből. -
Semmiben, csak rá van írva hogy promó.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.22. 13:15:56 -
daario01 #23776 A Destinynél a "promo only-s" lemez az miben különbözik a többitől?
Mert találtam egyet a neten viszonylag olcsó és más a színe a lemeznek (narancs-fehér) -
chalice dungeon boss spoiler
DAT dmg :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
sorry. -
+1 -
TV topik offolást kéretik befejezni! -
Nem nem értetted félre. Mostani beállítás mellett letérdeltem a tv elé DC fotomodba megállítottam és csíííz. :D -
Lehet balfaszvagyok/félreértelmeztem valamit, de csak egy képet látok. Bár az igencsak faszántos. :D -
Te ha már PS4, és DC, mert az tetszik nekem!
Csak neked csak most, kicsit modositva a beállításon, visszavettem a felbontás+élességet 40-re.
És egy az előző régi képhez képest egy olcsóbb telefonnal csináltam "közeli!" fotót a tv-ről....hááááááááát: D
Az első kép a régi Samu GS5-el készült.
Most nekem Huawei Y330 van, aminek gyengébb a kamerája, ezt vedd számításba....ugyanugy szoba fény mellett csináltam este....:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Jah nem néztem, hogy 5 vagy 6, sorry májbed. :D Szerintem is fos az ezüst, úgyhogy feka kell. Oksa, megbeszéltük! Majd akkor visszatérünk rá, addig meg nyúzzátok a masinát :D Amúgy jah, biztos boldog lesz a PS4 is emiat :D -
Most mondom, a 705B az a fekete az a zsir, van 706B ami állítólag ezüst keretes, szerintem az fos. :)
Itt is megtalálod a forumkeresőbe írod hogy Bravia, és kidobja....amúgy meg irsz pm-et nekem vagy majd moby-nak. :)
PS4-hez aztán meg pláne sony-t. :)
Utólag jutott eszembe nekem is hogy sony-sony. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.21. 23:15:37 -
Elég kislófasz a szobám, szóval szerintem tényleg elég lesz majd. :) És nincs is fekete keretesben? :\
BTW, ezeket a beállításokat, amiről azt tapasztaljátok, hogy kurvajók, írjátok majd fel valahova vagy valami, majd én is igényt tartanék rá, amint meglesz majd a drágaság. :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2015.03.21. 23:02:27 -
Látod le vagyok maradva, a régin USB sem volt baszod...tv analfabéta vagyok, most kezdem kutatni mi hogy megy, a funkciókat sem ismerem, csak aminek eddig utánanéztem/kérdeztem, és én eddig a régi tv-mel is azt hittem "igényes" a minőség. :D
Mondjuk tisztába voltam hogy a világitása egy kalap fos volt, nem volt fekete és fehér a tv-n egyidőben, csak valamelyik, vagy közepesen egyiksem. :D
PS4-hez ez kellett, mostmár értem milyen fullhd-ba játszani...DC kegyetlenjó, főleg ezzel a beállítással, bár lehet 2 beállitási értéket lejebb szedek:
Felbontás - élesség, 65 helyett azok 40-50-körül is elegek....de várom a te értékeidet is. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.21. 22:59:59 -
32" elég lesz elhiheted.
706B meg ezüst keretes, de az ciki. -
BŐVEN ELÉG A 32"-os, nekem ez néha sok ebbe a 3/4-es szobába...:S -
Szerintem engem meg inkább az mulattat, ahogy gyermeki naivitással rácsodálkoztok időről-időre arra egyszerű axiómára, hogy a zemberek különbözőek :) -
Szerintem nem. Elsőre minden sokkal, sokkal impresszívebben hat! -
Ez bizony keményen faszául hangzik. A From úgy tűnik visszatalált a Demon Souls-hoz!
-
Mer ez a webos maga az istencsapása. A pokol maga. -
az előző kommentedben a "prehisztórikus szar"-on visítottam az imént :DDDDDDDDD
ühhümmm értem :D közben látom, hogy van 32W705B is, cirka 100 ruppóért. Dehát na na na. Még alszom rá egyet (egy pár hetet... :D)
Egyébként ezek azt a Triluminos izébizét tudják? Azt nagyon istenítik, de nem tudom, hogy tényleg annyira jó-e.
Miért amúgy, miért nem ajánlanád? Ennyire pudligán TV? :D Amúgy korrekt ár! :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2015.03.21. 22:39:24 -
De van egy eladó LG-m elmebeteg árban, ha gondolod 
szerk: itt hirdetem. Jó szívvel senkinek nem ajánlanám, de ha valaki olcsót akar, hát én nem állok az útjába :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.21. 22:36:55 -
Hát én eleve 32-est veszek, merhogy ezt a hálóba veszem, és nem is fér el nagyobb. Nemmondom, hogy nem fáj, de monitorként használom, így meg nem fáj ANNYIRA. Majd ha már kicsit nagyobbcskák lesznek a gyerekek, veszek megint valami dögöt a nappaliba, addig szósemlehetilyenről, meg addig a cuccaimmal is ide vagyok beszorulva. -
Há' okostévé, nem? :D BTW, 42''-tól kisebb tesója nincsen ennek a TV-nek? Bár mondjuk azt mondják, hogy magaddal baszol ki, ha kisebbet veszel, mert úgyis fájni fog később nagyobbra a fogad. (ezt tapasztaltam a 23"-as monitornál is.. :D először brutálnagy volt, most meg már lehet jóóóvóóna azé az a 27" is :D)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2015.03.21. 22:30:03 -
Lényeg.:
- Nehéz a játék (pedig aki írta ezeket, sok tíz\száz órát beleölt a Souls játékokba)
- Részletes pályák. Bonyolult felépítéssel. (labirintus szerű) Sok a titkos\rejtett hely.
- A harc Agreszív\Pörgős. Talán eddig a legjobb Souls játékokat beleértve.
- Boss harcok (eddig 10 óra alatt): Jól kitalált\dizájnolt bossok.
- Sok a töltési idő (30mp halálkor pl)
- Grafika gyönyörű, bár több Anti-Aliasing elfért volna a játékra.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.21. 22:28:43 -
Döbbenetes hírem van: szinte minden mai tévé bemenetenként kezeli a beállításokat :D
Sőt, a nagyrészük azt is tudja, hogy ugyanarra a bementre a 24p-re külön beállítást ment, mint a 60-ra. Ezekről azon egyszerű oknál fogva nem hallottál, hogy egy prehisztórikus szarod volt, nem foglalkoztál a témával, és nem hallgattál ki egy erre vonatkozó beszélgetést sem a buszon/villamoson/vonaton/hajón/metrón/ökrösszekéren. -
Ja nm....doks de kérdnék majd töled egy ilyen listát pl, ha nem gond.
És te amúgy hogy véled érdemes külön állítani, film/játék/tv/pc
vagy egy beállítás mehet mindegyik HDMI bemenetre? mert a tv ahogy látom forrásonként megjegyzi a beállítást!!!!!!! :D ilyet sem hallottam eddig még. :)
Van 4 hdmi és 4 x lehet mást mást beállítani, vagy éppen a gyáriakat. -
BloodBorne:
Been Playing 10 Hours/Impressions so Far
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Been Playing 10 Hours/Impressions so Far
submitted 57 minutes ago by ConcettaBLichborne
So I got the game early and just thought I'd post some early impressions. I am a veteran Souls player and absolutely LOVE the series. Dark Souls is currently my favorite game, and I've sank countless hours into DeS, DS, and DSII.
I've played over 10 hours of Bloodborne so far.
For anyone worried as to whether or not FROM Software has dumbed down the difficulty of the game, fear not; Bloodborne is incredibly difficult. And I'm loving every minute of it.
The intricate world design that was absent in DSII is on full, glorious display here. FROM have really outdone themselves with the world-building aspect of the game. It's simply incredible and detailed and very intricate. I still can't really map the first area of the game out in my head at all. It's a labyrinth of brilliant game design that encourages exploration.
I've died countless times already but am really getting the hang of the new aggressive combat scheme. The combat is sublime and the best FROM has ever created.
Enemy design is top-notch. Boss battles thus far have been exhilarating.
Everything just...works. I don't know how else to say it. Everything feels so meshed together perfectly.
The only negatives I've noticed are some occasional audio hiccups and some rather long loading times whenever you travel back and forth from the hub world. Loading times after death really aren't that bad.
The graphics are gorgeous, but the game could have used a bit more anti-aliasing. Still, the final game looks much better than that footage shown on the IGN 18-minute clip.
All in all, I'm incredibly satisfied with Bloodborne so far.
Whoever does not have it yet, you're in for a real treat when you get your hands on it.
I'm calling it now: GOTY. If the game can keep up this level of brilliance throughout its length, Bloodborne will no doubt amount to the best game FROM has ever created.
If you have any questions, feel free to ask me. I'll be on here periodically while playing all day.
Cheers, hunters.
-
Értem, ennek ellenére én ezt majd beállítom magamnak. De kösz, tényleg :) -
Hagyd, figy értelek téged is, nem kell a spoiler, de 40 órás GP...nem feltétlen mindenki utálja ha esetleg lát belőle egy kicsit, főleg nem ha az elejéből, szerintem nem gáz, végülis opcionális a dolog. :) -
Enyim 150, ez 42"-os, ha 42"-os kell nagyon megéri..... -
Én meg ezt a hisztit. Mi a bánatos tököm történt, hogy láttam? Nem fogom kereken ugyanannyira élvezni, mintha nem láttam volna? Ójajistenemdehogynem, fasz se múlik ezen... Valójában van, hogy egy másodszori-harmadszori, vagy ng++-t jobban élvezek, mint az elsőre bénázást. Ez nem egy vicc, amin csak elsőre röhögsz :) -
Oks. Zizit én nem látok, talán közelről 50cm-en bellül az élességet
de 1 méterről semmit nem látsz
én legalábbis 42"-on itt
:)
pont jó
:)
-
harcban jó a srác, de rohan mint egy barom. A nézőit akarja kiszolgálni nyilvánvalóan, csak ennek pont nem ez a lényege. -
sosem értettem az ilyet... -
Most komolyan toljátok a BB walkthrough?
Nem jobb magatoknak felfedezni a játékot?
-
Áhhá. :D akkor nem szóltam. én is néztem egy 20 percecskét, eléggé beszippantott. :D Valahogy úgy érzem, hogy én nem tudnék így vele játszani, ahogy a srác tolja :D -
Basszameg. Már éppen kezdtem elhessegetni a TV vásárlás gondolatát, de....ahhhhh... a végén én is beruházok egy ilyenre... :D Hol vettétek? Ahogy nézem, ez pont egy 150k-s buli, igaz? Pedig 100at még úgy ahogy rászántam volna egy TV-re, de gondolom megéri rápakolni még azt az 50est. Eddig LG-kel szemeztem, de... bár a SMART tudást továbbra sem használnám ki... -
Mire a lemezeket megkapjuk lesz DF analízis is, és kideül, hogy a sztrím, vagy nem-e a sztrím. Mivel fromszoft, nagy összegű tétem van az autóbbira :D