121469
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
:DDDDDDDDDDD -
1. Mond azt hogy nincs!
2. 5 évesen trials fusion aha ja biztosan nagyon sok siker élménye lesz...
3. Adj a kezébe egy kontrollert és indíts el 1 game play videót youtuberol...tudod ahogyan te is szoktad csinálni mikor végigjátszol 1 játékot!
Ha nálad ez beválik olyan szinten,hogy tökéletesen "tudsz"(szerinted) utána mindent a játékról,akkor nála is be fog! 5 évesen,főleg és erre a pár napra ráadásként nem az állandó start pittyegést fogja hallgatni...
-
soundsonic #23697 Ez már volt? -
Joint Joe #23696 Értem, köszi a választ :) -
Oks 5 éves a srác egyébb jó ötlet? Ha valakit nem érdekel, akkor skip. Ilyen beszólásokra nincs szükség. Nem ingyen kell csak 6000 pénz sok egyedül. -
én is akarok játszani
-
Jó minőségű BB stream
Ha valakit érdekel... -
Vegye meg ha kell neki.
Van ott 25 játékod amivel tudnak bohóckodni. -
Sorry :) Fizetek érte. -
Dark kimerited a kuncsorgás fogalmát -
10 dollár amúgy félbe. -
SRÁCOK VALAKI HA TUDNA HELPEZNI
ITT VANNAK UNOKAÖCSÉMÉK NÉMETBŐL.
TETSZIK NEKI EZ A TRIAL FUSION.
VALAKIT ÉRDEKELNE FELESBE TRIAL FUSION?
VAGY HA KÖLCSÖN TUDNÁ ADNI VALAKI ERRE A HÉTVÉGÉRE MEG KÖVI PÉNTEK-SZOMBATRA FIZETEK NEKI 2K-T.
HA VALAKI TUDNA SEGÍTENI VALAMILYEN FORMÁBAN, SZÓLJATOK. PLS. -
Pontosan. Akkor már nem él a 14 napos trial lehetőség, kivéve ha van esetleg kódod hozzá valahonnan, azt szerintem bármennyiszer lehet ezek után is (természetesen nem ugyanazt a kódot :D). -
Joint Joe #23686 Köszönöm a segítséget,ha jól emlékszem egyszer már elhsználtam a kétnapos free trialt. Ezek szerint onnantól csak akkor tudom már használni a psplust, ha előfizetek? -
Jha, amúgy meg van megint Flash Sales az US store-on márc. 24-ig, ha valakit érdekel. Mondjuk nem túlzottan nagy címek, mert Surgeon Simulator, Dead Nation, de ~0.90$-ért... dejó lenne, ha minden ennyibe kerülne
:D De így legalább eltudom lőni azt az 1 dollárt, ami rohad az accomon már hónapok óta... :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2015.03.20. 22:33:41 -
GoW3 Remastered szkrínsátz
Khümm.
-
Valami ilyesmi ja. -
A 2 napos trialt ellehet lőni 2 gombnyomásból, viszont ha 14 napos trialt akarsz, oda megkell adnod a bankszámla számodat is. Legalábbis magyar és US store-on is fixen, japán accon viszont nem kell(ett). :D
Ellenben igen, ha egyszer ellövöd a 2 napost, akkor nem tudod már a 14 napost. -
Nem csak mondom hogy lehet szó erről is, mert ez promos dolog, lehet ezelőtt koddal hazsnálta vagy a másképpen, és nem tudott róla. :D -
Ha nem tudja hogy kell használni, az arra utal, hogy elhasználta?
-
Azt ha egyszer régen már elhasználta, akkor még1x tudtommal nem tudja használni! -
Storeból , ott van egy olyan fül a ps pluson belül hogy 14 free trial... vagy mi a fene -
Joint Joe #23677 És azt a két hét ps+t hogyan tuom elérni, vagy aktiválni?? -
Alapból jár szeritem 2 hét ps+ ha beakarsz rá regisztrálni. Külön kód nem volt nekem sem.
Amugy karbantartás is volt elvileg. Szoval lehet megy a multi most. -
Joint Joe #23675 Értem, és köszönöm a gyors választ. Még egy kérdés: mi az redeem code? Azt olvastam valahol, hogy ha megvettem a gépet, lenni kell benne valahol egy 12 számjegyű kódnak, amit aktiválva 14 napig használhatom a PS Plus-t. Ez igaz? Mert én sehol nem találtam egy kódot sem. -
Ha azelott nem volt ps+od akkor elvileg nem is fog menni. -
Joint Joe #23673 Sziasztok. Tudtommal a hétvégén ingyenes a ps4 multi része. Ezt tudom használni a gta 5-nél? Eddig akárhogyan próbálom, nem sikerül elindítanom a GTA Online-t. -
Ez valami vicc nem? Még1x meg kell venni? :D
Na a Remastered Remastred-e az vicces. -
:D drukkolok. -
:P
Innen is üdvözlöm a feleségedet, szerencsés ember vagy! :D Nem a TV miatt. :D -
Azt kapod mint az ordernél grafikában. -
CEO Kaz Hirai @KazHiraiCEO 6 p6 perccel ezelőtt
Announcing “The Last Of Us: Remastered: Remastered” for PS4. Joel’s beard will have 5% more detail than in the first Remastered version -
Halkan csendben megjegyzem lehet én is őt választom majd :D -
A második napon eldöntöttem, miután hazahoztam ezt a rakás szart. Miután tegnap a feleségem is közölte, hogy gyűlöli ezt a tévét, cseréljük le, nincs már bennem irgalom. Vagy így vagy úgy, de megy. Ha másképp nem, ledarálom, és felteszem a felvételt a youtubera :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.20. 19:32:46 -
40 dollárért PREORDER, holott itt fekszik mind a 6 rész PSD3-ra, ennek örülök minnya eladhatom az egész kócerájt.
TR-TLOU-GOW3 már van PS4-re, nem érdekel ha ugyanaz, a fontos hogy PS4-en fusson, ne tartsak érte PSD3-at, mert szinte már csak az tart vissza hogy eladjam és vegyek X1-et! -
Tesok leszünk. :)
Csak meggyőzted magad rajtam keresztül mi? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.20. 19:16:56 -
Mer van, ami annak túl jó. -
De miből veszed, hogy az a videó már a remastered-változatból van? Benne vannak a korábbi részek is, amik tuti PS3-ról vannak bevágva. -
Megérdemelne egy sokkal jobb portot, de ilyen minőségben is negyvenszer töeli fel a padlót a ps4 exkluzív kínálatával.
Csak az én példányom vételárát szeretném eljuttatni Stignek
-
>Nem olyan szép, mint az unchartedek. - Valóban, mert sokkal szebb :D Bár az UC2-3 is odabaszott [főleg a 3], de szvsz a legjobban kinéző PS3 játék a mai napig a GoW3. Brutális, hogy mit össze nem kalapáltak ezek arra a konzolra... emiatt is leszek kíváncsi, hogy a GoW4 (?) majd mit nyújt grafikailag, de szerintem überbrutális büntetés lesz. Amúgy egyetértek, tényleg leírhatatlanul egyben van a játék, emiatt is fájó, hogy az Ascension a közelébe nem ért... :D De mostmá azé jöjjön az a gownégy is.
Streamben most mondták, hogy $40 lesz, lesz Photomód, stb... :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2015.03.20. 18:32:47