121469

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Faszt, dolgozok, mint a güzü :(
    Nademajd este
  • AntiHero
    Sg telefon motorba meg kellene egy edit gomb..mert szörnyű, hogy telefonról hogy írok. :s
  • AntiHero
    Bezony. :) mert sokan megveszik. Olyanok is mint én akik soha nem "soul"-oztak eddig.

Csak nekem pont bejött ez, hogy mindig kezdhetem előről, ha elbaztam. Sokak meg nem fog...ugye itt nem fogja a játék a kezed, hogy jaj, de ügyes vagy megölted a nag szörnyet..mentsünk, hogy haladj előre. :)))
  • Kongy
    Nálam tökéletes a banner Safariban amúgy.
  • Tatyla
    Én nem
  • Kongy
    Na lassan lehet nézni a hardveraprót, olcsó Bloodborne-ok várhatók :D
  • Kandurex
    Íme a nulla pontok, honnan is jönnek, a kínszaró fajtáját az ostoba racesnek!

• Kandurex
    Master Race -es :) nagyon fáj nagyon a race -nek, de hát ez egy ilyen szakma.... lehet nyomni a P -ket, meg az FPS -ket, ha NULLA a race -n...
  • TDC Geronimo
    Preorder cancelled! :D

• Kandurex
    ...nem tudom ki nyúlt bele a bannerba, de valami nem stim...
  • n000rbi
    Ahogy benyomtam most a gépet, egyből el is kezdte magától tölteni.
  • TDC Geronimo
    Megy az EU preload, Libraryből lehet tölteni "manuálisan"
  • AntiHero
    Köztük én is. Csak a játékon agyalok mindig. Kár volt kiprobálni munka előtt. :D
  • TDC Geronimo
    Most nézem DF analízist. 30 fps javarészt, DE frame pacing issue van itt is :S

Nem értem mit balfaszoskodnak ezzel állandóan. Mivel japók szerintem ez javítva se lesz :(
  • n000rbi
    Én miről beszéltem? :)
  • TDC Geronimo
    Az az unlock, éjféltől unlockolódik de napközben majd már lehet tölteni.
  • n000rbi
    11 órától számol vissza, szóval eléggé úgy néz ki, hogy ma már nem játszom vele :P
  • Kongy
    Nem volt már rá gari :D
  • TDC Geronimo
    Nűlam is szar a logo is meg fehér a háttér is

Amúgy mivel elég sok új ember veszi meg BBt szerintem a #23878-be linkelt videó mehetne bannerba nyugodtan
  • TDC Geronimo
    EUba olyan trógerek hogy ilyen fél nappal megjelenés előtt lehet csak tölteni, ne kérdezd miért... majd ma valamikor délután már menni fog elvileg
  • TDC Geronimo
    Nekem csak holnap unlockolódik :(
  • n000rbi
    Minek kellett eladni?

BB-t megvettem digitálisan. Preload nuku? Vagy csak éjféltől lehet tölteni?
  • Kandurex
    well...csak nekem szar a banner?
  • Kongy
    Meg van akinek nincs még PS4-e :(
  • yesname #23916
    Van aki dolgozik. :D
  • AntiHero
    Úgylátom mindenki játszik. :D
  • AntiHero
    Bloodborne Spoiler kérdés a legelső elllenfélről.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    vajon azért kapunk valamit ha megöljük pusztakézzel? Vagy nem lehet? Direkt meg kell hallnunk, hogy a "dream world"-be ébredjünk?
  • SlickAdam
    így-e
  • darkSectorxxx #23912
    Hu ennyire nem értek hozzá. :)
  • darkSectorxxx #23911
    De hogy állítsam be akkor? ;)
    Most képélesség+felbontás 50-50. Várom hogy megvedd a tv-t és majd írj hogy te hogy állítanád be :D

Persze nem akarok tv témát. Majd pmbe ha meglesz a tv-d. Én meg majd ha hazaérek kísérletezgetek.
  • darkSectorxxx #23910
    50-en van most ;)
  • AntiHero
    Köszi a válaszokat. ;)

Pedig nem volt drop. Vagy csak nem tunik fel nekem. Pedig volt hogy berontottam nagyobb csoportba is és akkor se volt a framel.

Na de 2 óra utan nem okoskodok. Majd holnapra lesz bővebb infóbb. Este tolom egy darabig szerintem. :D
  • Moby
    A sonyknak híresen kicsi az input lagja, nem véletlenül. De legyen elég ennyi tévé izé, mer a házigazda berág, mint a hatosanya :D
  • yesname #23907
    Ez a lényeg. Köszi!
  • Moby
    Persze, pont ebben jók a sonyk. De példul a kontrasztot is az összes tévé baszkurálja ám mindenféle kontraszt-izé kikapcsolt állapotban is. Csak sokkal-sokkal kisebb mértékben.
  • yesname #23905
    Sajnos nem. Nincs általános funkciója erre a Sony-nak. Ha a játékon belül van rá mód (pl. állás információ) akkor ott tudod megnézni.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.03.24. 09:51:04
  • yesname #23904
    Igen. Pontosan az egyéb "képjavító" funkciók kikapcsolására gondoltam. Mint pl. kontraszt, szaturáció, képméretezés és hasonlók. Van-e ilyen lehetőség ezekben a W8-as Sonykban?
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.03.24. 09:52:36
  • Moby
    > Kikapcsolva a segéd elektronikát nem nyúl bele a képbe egyáltalán

Nem volt semmi kötözöködő a válaszomban, ha ez jött le, bocs. Ez ilyen tévéstopikokban terjengő dezinformáció. Nincs olyan, hogy nem nyúl bele a képbe, a tévék nem így működnek ám. Ahhoz, hogy a hdmi-n átmenő jel megjeleníthető legyen egy lcd-n, nagyon-nagyon komoly jelfeldolgozás kell. Persze ezt tovább lehet szofisztikálni további képjavító eljárásokkal, amiket ki lehet kapcsolni persze, de ezt azért ne úgy képzeljétek el, hogy van egy olyan nullállapot, amikor a hdmi-n jövő jel bemegy egy DAC-ba, ami áramot küld a lcd panelnak :)

Szóval a " nem nyúl bele a képbe egyáltalán" a valóságban nem létezik. Ezért van óriási különbség tévé és étév között ugyanolyan panellal is.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.24. 09:47:03
  • yesname #23902
    Tudja Ő, csak ilyen. :D
  • yesname #23901
    Bocs, de ha csak kötözködni tudsz inkább meg se szólalj. Mert oké, hogy kötözködsz, de tudod miről beszél az ember és arra viszont választ már nem adsz. Szóval amiről beszélek olyan van. Pl. jelenlegi TV-men is van rá lehetőség. Kikapcsolva a segéd elektronikát nem nagyon nyúl bele a képbe, sem szaturáció, sem kontraszt nem állítható és 1:1 pixelmapping van. Azt kapod amit a gép kiküld.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.03.24. 09:46:37