121471
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Boss-ok számát tudjuk pontosan? -
Sajnos. Eddig nagyon könnyű hozzájuk képest. Könnyebb, mint a Lords of the Fallen... -
szerintem igen -
Könnyebb? -
Hát, ja...mondjuk az ne zavarjon, hogy Te voltál a felbújtó!
-
na kérem-szépen Bloodborne értékelő röviden:
elfogult vagyok tudom de nálam már az év játéka,hihetetlen az atmoszférája és az egész úgy ahogy van de überfasza zene kép minden na...
három boss down,kipróbáltuk a coopot is van egy hívó és két segítő,bosst csak a hívónak adja meg úgyhogy segíteni kell(lehet) egymásnak
jó hogy a többlet potit és minden egyebet berakja a storegba,és jól lehet a pisztollyal de főleg a shotival parryzni,és tényleg könnyebb mint a Dark Souls játékok voltak,rövidítéseket érdemes megkeresni ne kelljen sokat visszafutni a bossokhoz
na most hirtelen ennyi jutott az eszembe szerintem egy jó darabig elleszünk ezzel...
-
Vkit nem érdekel Mosonmagyaróváron egy bontatlan Bloodborne? Holnap hozza a futár, de nem kell, megvettem üzletben. -
Kellett neked ilyen flancos, fiszem-faszom edísön :D -
Bakker, már lassan mindenhol tolják! Mi a tököm? EU-ban csak én vagyok az egyetlen aki a "hivatalos megjelenés" napján tolja?
-
Ejh ejh. Barátkozz meg vele akkor mert jó játék. :) -
Mer kevés hozzá a púver, azé. -
Háde faszé nincs minimális élsimítás.
X360 és PS3-on nem láttam ilyet.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.24. 19:04:34 -
Nem :P -
Imádom, amikor grafikát méltatsz, de csak mer vban hozzá érzéked!
-
Megjött az értesítés a futártól, holnap itt a Collector's Edition -öm 
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.24. 18:59:42 -
-
Mázli, hogy még a DaS2-t sőt az 1-et is újra nyomom, ráérek beszerezni a BB-t :-) -
Úgylátom nálad nem fog ez a játék hoszú életű lenni. -
Élsimítást inkább kecicsúnya, még hogy a tv- kiszedtem a részletgazdag módot úgyis.
Főleg a karakter haja pl vagy a Farkasok szőre....márha nevezhetjük ezt szőrnek. -
Na remélem frame pacinget is javítják
Bloodborne is set to get a patch to improve its performance, Sony has announce.
The company has issue a statement to IGN explaining it hopes to reduce loading times and improve other elements too.
"The development team is currently exploring another patch for Bloodborne, seeking ways to improve load time duration, in addition to other performance optimisations and miscellaneous bug fixes," it reads. "We will provide more information as soon as possible." -
Itt már rég lekéstél a szerkesztésről :) -
Miről beszélünk kéremszépen 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(hupsz egy kimaradt :d)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.24. 16:18:10 -
Bocs, de már rosszul vagyok tőle :D
/grammar nazi off -
Sok játéknak van egyedi hangprofilja a headset appban. Általában 1st partyk, de vannak mások is pl FC4 stb
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.24. 16:15:46 -
SlickAdam #23959 az mit jelent? csinaltak valami hyper-deluxe hangzast csak ehhez a jatekhoz? :D
bezzeg ha a pacing-be öltek volna azt az idöt... :D LOL -
igen, gold füleshez -
Headset app? :D -
Ja frissítsétek headset appot, mert van Bloodborne profil. -
Na igen. :)
Más:
Amúgy rendesen megíjedtem egyszer a játékban. :D tud meglepetést okozni az eleje is. :) -
>Na hát itt nincs tutorial.
VAN. Csak el kell olvasni mindent. Aztán gyakorolni, és használni.
Learn. Adapt. Overcome. Ahogy a néhai topikgazda mondotta volt :) -
Jelenleg nincs semmilyen releváns, ps4 related téma amúgy sem :D -
5 gb a playgo első letöltése, után már azt írja installed és a patchet is akkor telepíti fel, de a maradék 22 gigát még szedi :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][/spoiler][spoiler][spoiler]Így, hogy nem haltam meg, "odaát" nyitva vannak az ajtók. De ettől többet tényleg nem írok, mert nyilván úgy is el/be fogtok jutni mindenhova. -
Gondoltam, hogy van valami csavar ott. :) Értem így is. Majd másik karival megcsinalom.
Amúgy nem kellene egy külön Bloodborne topik? :) -
Na hát itt nincs tutorial. Gondolom aki veterán az tudta mit hogyan kell. Én meg még a gomb kiosztást is menübe nézegettem. -
Ahogy mondottam volt még nem haltam. Ennek egyenesági következménye, hogy igen, le lehet, és van változás ahhoz képest, mint ha nem így történt volna. Bocs a virágnyelvért, de még spoilerben sem spoilerezek el ilyesmit, ez meg így nagy semmi :D -
Én se Souloztam még, de nem is tervezem megvenni, csak majd olcsón. :) Már tudom mire számíthatok, aztán egy próbát megér. Én is agyfaszt kapok attól, hogy minden az ember szájába van rágva minden játékban, tutorial megszakítja a kaszabolást, ilyesmi.. :) Na gondolom itt ilyen nincs. -
Azt írja installed, de mindegy is, úgyis csak hajnali 1-től aktív...
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.03.24. 14:41:58 -
5gbot gondolom a többit még szedi háttérbe :) -
hopp, visszaállt a design