PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gazgoblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

dave9004
köszi a választ 😊
arty
hogy áll az xbox classic emulátor, 2013-ban? (abban egy intel celeron és geforce vga van, sokkal inkább pécé jelleggel, mint a mostani konzolokban)

ismerõsöd felejtsd el a témában.... abszolut hozzánemértõ lehet 😊

Forza.

gazgoblin
És a HDD is upgrade-elhetõ/cserélhetõ lesz

No régió lock.
shaddam
<#eljen>

Szerettem volna rinyálni a fizetõsmulti miatt, de mivel több mint 1 éve ps+ tag vagyok, nem megy 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

AnuluWork
Már nem exkluzív ugyan, de tökéletes.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

adam first
Érdekes lesz a mostani generáció, kicsit olyan deja vu érzésem van. Anno a Sega Saturn játszotta el ugyanezt, mint a Microsoft. Itt most szigorúan a beárazásra gondolok Saturn induló ára 399$ volt, PS1 299$ és mindannyian tudjuk mi lett a vége... De, csak ha józan ésszel végiggondolom nincs régiózár, nincs használt játék korlátozás(valahol ez a nagyon szomorú, hogy annak kell örülünk, hogy cserélhetünk játékokat), nincs éjjel-nappal megfigyelõ kamera és ami szerintem a legfontosabb és a legjobban utáltam ebben a genben, nem kötelezõ az internet használat. Minden tekintetben a PS4 az erõsebb és ráadásul még olcsóbb is, megkötések nélkül. Úgy látszik a Sony igen csak tanult a PS3 hibáiból... Számomra a legjobb konzoljuk és legkedvesebb játékélmények a PS1-hez köthetõek. Viszont amit szomorúan veszek tudomásul és nem tudom, ki hogy van vele, de egyre kevesebbek az exkluzívok PS1-PS2, még tényleg az Only On PlayStationról szólt. Természetesen PS3-ra is készült egy raklapnyi exkluzív, lényegesen több, mint Boxra, de van egy olyan érzésem ez generációról generációra kevesebb lesz. Ne legyen igazam.

gazgoblin
"We are the Borg. You will be assimilated"

BoneDragon
Hát lehet ótvar ronda a dizájn de még mindig ezerszer szebb mint a box. Lényeg, hogy mindkettõ förtelmes.

gazgoblin
Jobb kezekben van ez a topik ;D

Grove4
Azt nem vettem észre (vagy azután zárták, miután linkeltem), bocsesz. Egyébként nem kötekedni akartam. 😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Terawatt
"A téma lezárva, nem küldhetsz több hozzászólást" Valszeg ezért jött létre ez. <#hamm>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Terawatt
Nekem ez jut eszembe róla. Ekkora erõt valamiben tárolni kell. <#zavart1>/Nekem bejön/

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

dave9004
mennyire lesznek a játékok exkluzívok?
mert ismerõsöm írja, hogy ezt az aMD-t le fogják programozni és emulátort hamar kidobják pc-re. úgy érti ezt könnyebb mint a ps3-ét.
Igazi Sony "dizájn"..., az csoda, hogy nem egy téglát csináltak kontrollernek.
gazgoblin
Vegyél egy olcsó laptopot vagy tabletet!

Na mostmár csak sikerüljön feltörni úgy, hogy lehessen rárakni linuxot, vagy legjobb esetben windowst, és már rohanok is megvenni. Lekellene már váltanom a régi PC-met valami újabbra.

😄DD Jobb is ,hogy eldugták eddig ocsmány mint az xbox

gazgoblin
Teljes konferencia:

gazgoblin
Teljesen jó <#eljen>

Mr Manson

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
Kiváncsian várom az itthoni árazást.

gazgoblin
Killzone: Shadow Fall - E3 Trailer (PS4) | E3 2013

Nem egy COD kutya, de azért jó kis pet van neki

Mennek a használt játékok a konzolon! Hatalmas videó!

Ez nem semmi! 😊)) Nesze neked Microsoft! 😊) Azt hiszem, nálam eldõlt, hogy melyik konzollal kezdem!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Mr Manson
Kecsegtetõ a PS4, de ez a design, már bocs de ótvar ... ennek ellenére ha letakarom nem lehet rossz.

gazgoblin
A Konzol:

DRM, Used games, online checking:

gazgoblin
Hát igen, viszont a ps+ annyi ingyen játékot és leárazást nyújt, hogy szerintem vétek kihagyni

Aki amúgy is megvenné mondjuk a Drive Clubot annak meg effektive ingyen van a szolgáltatás több mint egy évig (nemrég akciósan 40 dollárért lehetett kapni 15 hónap ps+ elõfizetést), és ez csak a kezdet

Fizetõs lesz a multi

Ezt gondolom sokan nem várták :-/

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

gazgoblin
399 USD/EUR
349 GBP

100 game in the first year, support used games, no drm, no online checks

Exkluzív nyitó címek:
Killzone Shadow fall
Knack
Drive Club (ps plusszosoknak ingyen)

Q1:
Infamous: Second Son

A Multiplayer fizetõs lesz (ps+)

http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_4

további képek