121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    oO

Használd a bellt a lámpához közel, jön segíteni Father G. Én is utólag tudtam meg.
  • SlickAdam
    nekem is megvolt az elsö tali a boss-al.
    de mig eljutottam oda, siman elvesztettem soktizezer "soul"-t, mert kurva hosszu a hozza vezetö ut. rovidites megvan mar, szoval nem gaz a retry, na de az mar milyen, hogy elsö boss halalozasom utan ebred fel az a szutykos baba, hogy "na mostmar tuningolhatod magad". miböl kurva anyad? ott van minden annal a kocsognel! vagyis volt, mert elmentem ampulla hadjaratra, es sajnos megpurcantam.
    ennyi retry-m nekem sose volt Dark Souls jatekban. a nagyja meg csak most jon, mert tuning nelkul ketlem, hogy le tudnam gyakni azt a barmot.
    es megöl a frame pacing okozta folyamatos akadozas. nem gondoltam volna, hogy ennyire gaz... (a plazma ugye nagyon öszinte keszülek).

holnap folytatom.

vagy ma... levegözes utan.
  • red13
    Túljutva a második boss-on, én azt mondom ez könnyebb, mint a Souls játékok, jóval. A DS2-vel eleinte iszonyatosan sokat szoptam, még úgyis, hogy előtte végigjátszottam a Demons Soulst, meg kiplatináztam a Dark Soulst. Itt ez nincs meg. Igaz eleinte meg kellett szokni, hogy nincs pajzs, és sokat kell dodge-olni, de nincs táncolás az ellenfelekkel, inkább csak a nekirontok addig ütöm amíg van staminám, majd elvetődök, utána max 1-2 csapás az óriásokba, és fekszenek is. Ha meg rám rontana egy ellenfél, rálövök egyet, és azonnal lecsapok. Remélem nehezedni fog, bár nem feltétlenül ezért szerettem meg a sorozatot...
  • SweeneyTodd
    Hasznald a csengőt :)
  • Kongy
    Hová tűnt a kezdeti lelkesedés? :D : / Félek, hogyha belekezdek én is ezt fogom mondani 1 óra után, túl casual vagyok ehhez... egy Devil May Cryban megfekszem, hát akkor itt mi lenne :D
  • Moby
    No, ezt viszont én így bizonytalan időre feladtam. Nem jutok túl az első bosson sem, és mostanra esélyét sem látom, minden egyes próbálkozásra egyre rosszabb, aztán csak a gépies farmolás, amihez már kedvem sincs.
    Majd egyszer ha lesz rá elég időm.
  • mucsácsó
    Wow. Az durva :D Akkor nagyon ráéreztél viszont az ízire' :D
  • AntiHero
    Ez az első ilyen játékom az a vicc. :D Soha nem játszottam 1 percet sem soul játékkal még. :D
  • mucsácsó
    Néztem a streamedet ma egész sokat :) Nagyon jól nyomod, gondolom már korábban kiplatináztad a Des/DS-eket :D Nagyon tolnám én is, úgyhogy szerintem nem várok tovább, jövő héten valahogy beszerválom :D
  • AntiHero
    Nem vagyok az csak nah..eddig mióta farmolom a bloodot és szintezek max a bossok okoznak fejtörést. De ott is ha behívok társat akkor pikk-pakk ledaráljuk. Már nem is hívok inkább. :D bár ez még csak a játék közepe kb. :D Gondolom a végén kelek fekszek majd. :D
  • TDC Geronimo
    Te valami nagy pro lehetsz akkor :P

Ésszel kell játszani, de könnyűnek azért nem mondanám.
  • TDC Geronimo
    Nem szeretek este már, nem tudok kikapcsolni. Majd utána, mikor már nyugi van :)
  • balee4
    És meló mellett nincs időd játszani? Milyen meló ez? ;)
  • AntiHero
    Hmm még mindig azt mondom, hogy baromi könnyű a BB..

Lvl 47 - Forbidden wood.. (15 óra 30 perc eddig) ..de kb akkor halok meg ha tényleg nagyon bamba vagyok.
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.26. 20:38:46
  • TDC Geronimo
    2 nap meló most úgyhogy nuku játék :(((
  • Kandurex
    Sajnos ma én nem játszok , de holnap
  • TDC Geronimo
    Kurva BBvel úgy megy az idő, hogy nemigaz. Ma is elrepült 6 óra. Gondoltam, hogy tetszeni fog, de azt nem, hogy ennyire beszippant. Ha játszom nem tudom abbahagyni, ha abbahagyom állandóan azon agyalok :y
  • Totti5
    ZSLOLÁLGECC

Stream duplázza a frémet! Milyen állat már.
  • Moby
    a 30fps-es játékból?
    Háhogyazistenbenelenne? :DDD
  • darkSectorxxx #24164
    Jaj de kockás nekem a video...:S

van már 60fps tream?
  • darkSectorxxx #24163
    Ja értem csak olyan mintha sokszor meghalok és sok irányba ugyanugy meg kell ölni mindenkit

Vagy így kell farmolni?
  • AntiHero
    Ha ő nincs ott az cathedral pályán akkor hogy kapom meg a passwordot? Szerintem megöltem és így nem tudok sehova menni...
  • TDC Geronimo
    Nem, rövidítés...

Írtam már, hogy szinte minden akciónál ment a játék magától. Fegyvert váltasz, ellenfelet ölsz, lootolsz, Állandóan ment neked ezzel nem kell foglalkozni.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.26. 18:35:04
  • darkSectorxxx #24160
    Mármint checkpoint? Ja és nem értem ahányszor átmegyek a lámpákon mindig ment a játék egyet vagy manuálisan kell?
  • TDC Geronimo

Ilyen vagyok kb, amikor unlockolok egy rövidítést :D
  • Moby
    Én meg nem gondoltam, hogy csak azér működik másképp, mer fehér...
  • SlickAdam
    nem mondtam, hogy frissitettem elötte...

de amugy igen.:)
  • Moby
    Hátakkoeezapeccseljött!
  • AntiHero
    Taktika.:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lockolj rá és csak ugrálj el előle. Szépen leugrik magától úgy ugrál össze vissza. :D
  • SlickAdam
    elöbb nezegettem az opciokat: menüben ki lehet pipalni, hogy automatikusan szedje a frissiteseket jatekokhoz / appokhoz mikozben be van kapcsolva a gep. rest modban csak plus-os profillal mukszik.
  • darkSectorxxx #24153
    Rest-ben mindent szed.
  • Tikal #24152
    Rest mode-ban szedi a frissitest nem? En sokszor csak később látom hogy ott figyel notifications menüben hogy volt valami update...
  • Tikal #24151
    50Mb
  • TDC Geronimo
    Gyula barátunk szétszopat jelenleg. Lehet mára jegelem a témát :(

(najó még 1 próba...)
  • TDC Geronimo
    Arról van szó amikor új játékot raksz be, nem a fent lévőkről. Azokat frissítette magától eddig is.
  • mucsácsó
    Biztos nem, nálam eddig is szedte. :D Én soha nem nyúltam hozzá direktbe, csak múltkor is néztem mint a lukinyúl, hogy szedi az 7 GB-s Driveclub patchet, és nem is tudtam róla :DDD Meg a Helldivers is tudtom nélkül frissített valamikor, szóval érdekes.

Viszont a Dying Light-nál rákellett bökjek az update checkre, az igaz.
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2015.03.26. 17:21:34
  • mucsácsó
    Persze. Meg amúgy ha jövőben jön update, és nincs bent a lemez, akkor is lekapja egyből, amint talál bekapcsoláskor. :)
  • TDC Geronimo
    :O

Lehet 2.50el jött ez akkor. Eddig csak akkor szedte ha ráindítottál vagy opstions gomb és manuálisan kerestél rá updatere.
  • SlickAdam
    te figyumá'! nem te irtad a minap, hogy fos a ps4, mert csak jatekinditaskor csekkolja az update-eket (vagy manualisan)?
    beraktam a BB lemezt, abban a mp-ben elkezdte szedni a frissitest hozza...
  • TDC Geronimo
    El is mehet a jó büdös picsába már :D De idegesít :s