121469
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #24142 elkaptam a gecit 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!4.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.03.26. 16:41:10 -
Ott van magyar jelenlét.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]Hunter gyula :D Ő lő fentről. Megölni meg...hááát...annyit mondok [spoiler]az AI hülye és megöli magát. :D le esik ha ügyesen mozogsz.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.26. 16:10:56 -
Old Yharnamnál vagyok. Csak pörgetem a kamerát percek óta... :D -
Pár BB kép. Gyönyörű a játék (tudom, tudom AA nincs..de nekem akkor is bejön)
(nincs rajta ellenség, csak ilyen romantikus helyszínek. :D)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Na, könnyen lehet, hogy az androidos remoteplaynek búcsú van, legalábbis egy időre. A régi már nem megy az új rencerrel, az újal meg szopnak, mert erősen belenyúlt a szotyi. -
képkészítés trófeáknál egész jópofa :)
-
na végre meglett a shake off cape emote :D
Fasza hogy ilyen "mellékküldetésekkel" lehet kapni emoteokat, most lett meg még egy :) -
az nem téma, némi gyakorlat és le lehet zúzni, utána majd jön pár érdekes ellenfél :D ilyen fél képernyősek :D -
-
Teszteltem, nem elég a pipa, valami applikációt el kell altatni és akkor gyorsabb a boot valamivel. -
Na 2. boss elsőre ma lement. Jót tett a pihenés :) -
Na szóval: csak akkor rövidebb a boot, ha be van pipálva a "Keep applications suspended" (nem tudom ténylegesen futnia kell-e valaminek, vagy elég a pipa), "normál" rest módból ugyanolyan hosszú, mint volt :P -

-
Belenéztem. Lehet nekem is ezzel a húspálcával kellett volna nekiindulnom, nem a vajazókéssel, mer az elég rövid :) -
Hétvégén én is bezsákolom a 2. PS4-emet :D -
SlickAdam #24127 igen, rest modrol beszelek. ugye regen ugyanaddig tartott ujra aktivalni, mint egy full start. -
Ahogy megjöttem, abban a másodpercben haltál meg.. :D :D -
Rest módról beszélünk, a full kikapcs és bekapcs ideje szerintem nem változott. -
Kijavították végre a vizuális bugot dinamikus témáknál. Mikor futott a játék és kimentél menübe felül ilyen kockák villogtak. Csak fél év kellett ehhez is :D -
SlickAdam #24123 tehat a ki-bekapcs mostmar tenyleg gyors, ahogy eleinte is terveztek(?)? najsz. -
Semmi különös, bepipálod az egyik almenüben, hogy rest-nél ne zárja be az alkalmazásokat. Aztán amikor játszol, hosszan ps gomb, Enter Rest mode és ennyi. Bekapcsolásnál kb. 5 mp alatt a játékban vagy, pont ott, ahol kinyomtad. (pár másodpercig a képernyő felső részén még mutatja az éppen aktuális felhasználót)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.03.26. 13:20:29 -
SlickAdam #24121 leirod hogy mukszik? nem kovetem egy ideje az update-eket.
fasz kivan amugy. csak berendeltem egy gepet, de ugy tunik uj söför van DHL-nel, mostanaban baszik szallitani, visszaviszi az allomasra a cuccokat es cetlit kuldet, hogy el lehet hozni. ugyhogy mehetek erte holnap...
ma meg a tegnapi csomagert (abban van a BB)...
dögölne meg.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.03.26. 13:20:03 -
Aki, gondolja nézheti, hogy bohóckodok BB-ben. :D -
Rest mode-ot teszteltem, hibátlan, nekem tetszik is (van olyan helyzet, amikor ki tudom majd használni) -
ne aggódjatok majd hamarosan jön a stability update
-
Nekem meg beakadt a share gomb és ment a bloodborne ilyen share képernyő árnyalattal
-
Nem tudom mit csináát az ápdét, de most be sem tudom kapcsolni innen a remoteplay cuccal :/ -
power settingsnél be kell kapcsolni külön amúgy a suspend cumót, anélkül nem megy. -
Jaja nálam is. :D Megzavart, hogy a store ikon lekerült hirtelen. :D
Ja meg The Crew demója elérhető.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.26. 12:46:25 -
Na 2.50 feltéve, mehet BB tovább :y -
Ezután már csak az mmo létezik? Kőkemény. -
Itt a nagy BB lázban nem is figyeltem , stotreban elkezdődött a tavaszi vásár... egész jó árak vannak -
Megérkezett reggel a BB CE nekem is. Teljesen kimaradtak a DS játékok, de ennek tetszett a világa és talán egy kicsit elkapott a hype train is. Mindenesetre most kapom rendesen az ívet a legkisebb ellenfelektől is :D a miniboss nekem már főboss, nem is sikerült a nagyobb bossok közelébe se kerülnöm. Ezek ellenére tetszik tetszik, persze egy kis sikerélmény biztos segítene. De mindenesetre tanulok tovább a hibáimból és majd csak beérik ez végre :) Játék indításnál a karaktergenerálásnál ez az origin valami "nehézségi" szint akarna lenni? Csak mert láttam, hogy különböző értékeket ad erre arra, illetve a lvl szintek is különböztek. -
Üdv mint géptulaj.
És amúgy sokban az a húzó ebben a játékban, hogy órákat el lehet bogarászni, mint egy leegyszerűsített RPG, akiknek sok egy mmo, azoknak ez tökéletes. -
Üdv a klubban
jó döntés volt :)
Dobj majd egy psn id-t aztán tényleg össze kéne ütni egy sg-s jelszót hogy egymáshoz össze dobáljon ha úgy adódik.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.03.26. 08:40:28 -
-
Nah,tegnap én is csatlakoztam a PS4es táborához,egy Bloodborne bundle gépcsomaggal. Nagyon vaciláltam rajta,mert a Soul játékok eddig teljesen kimaradtak pont azért,mert tartottam a nehézségüktől és a világa sem állt túl közel hozzám,de ez a BB megfogott magának. Tegnap nem sokat játszottam vele és ebben a kevés játékidőben nem kevés elhalálozásom volt,de nem érzem fusztrálónak és reménytelennek a helyzetet,tetszik nah. Nem nagyon akart elengedni a tv elől és már most is alig várom, hogy visszatérjek vadászni :-D -
Nem. Neki az a gondja okvasóként, hogy számára érdektelen témáról KELL olvasnia. Mintha nem szarnám telibekettétorkon, hogy bármelyik readonly usernek mégis mi a fasz tetszik, vagy nem. Olvasson nők lapját, vagy fürgeujjakat. -
Jó hát ps4 topikban ps4 és exclusive-jai téma van.
X1 topikban meg ps4 és exclusive-jai téma. Miért van ez?
Amúgy Totti és Tayla is rendes HG szerintem. -
miért vagy mérges