121469

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    elkaptam a gecit

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.03.26. 16:41:10
  • AntiHero
    Ott van magyar jelenlét.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hunter gyula :D Ő lő fentről. Megölni meg...hááát...annyit mondok [spoiler]az AI hülye és megöli magát. :D le esik ha ügyesen mozogsz.
    [/spoiler]
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.26. 16:10:56
  • TDC Geronimo
    Old Yharnamnál vagyok. Csak pörgetem a kamerát percek óta... :D
  • AntiHero
    Pár BB kép. Gyönyörű a játék (tudom, tudom AA nincs..de nekem akkor is bejön)
    (nincs rajta ellenség, csak ilyen romantikus helyszínek. :D)

• Moby
    Na, könnyen lehet, hogy az androidos remoteplaynek búcsú van, legalábbis egy időre. A régi már nem megy az új rencerrel, az újal meg szopnak, mert erősen belenyúlt a szotyi.
  • TDC Geronimo
    képkészítés trófeáknál egész jópofa :)

• TDC Geronimo
    na végre meglett a shake off cape emote :D

Fasza hogy ilyen "mellékküldetésekkel" lehet kapni emoteokat, most lett meg még egy :)
  • Kandurex
    az nem téma, némi gyakorlat és le lehet zúzni, utána majd jön pár érdekes ellenfél :D ilyen fél képernyősek :D
  • shaddam
  • n000rbi
    Teszteltem, nem elég a pipa, valami applikációt el kell altatni és akkor gyorsabb a boot valamivel.
  • TDC Geronimo
    Na 2. boss elsőre ma lement. Jót tett a pihenés :)
  • n000rbi
    Na szóval: csak akkor rövidebb a boot, ha be van pipálva a "Keep applications suspended" (nem tudom ténylegesen futnia kell-e valaminek, vagy elég a pipa), "normál" rest módból ugyanolyan hosszú, mint volt :P
  • Moby
  • Moby
    Belenéztem. Lehet nekem is ezzel a húspálcával kellett volna nekiindulnom, nem a vajazókéssel, mer az elég rövid :)
  • Kongy
    Hétvégén én is bezsákolom a 2. PS4-emet :D
  • SlickAdam
    igen, rest modrol beszelek. ugye regen ugyanaddig tartott ujra aktivalni, mint egy full start.
  • mucsácsó
    Ahogy megjöttem, abban a másodpercben haltál meg.. :D :D
  • n000rbi
    Rest módról beszélünk, a full kikapcs és bekapcs ideje szerintem nem változott.
  • TDC Geronimo
    Kijavították végre a vizuális bugot dinamikus témáknál. Mikor futott a játék és kimentél menübe felül ilyen kockák villogtak. Csak fél év kellett ehhez is :D
  • SlickAdam
    tehat a ki-bekapcs mostmar tenyleg gyors, ahogy eleinte is terveztek(?)? najsz.
  • n000rbi
    Semmi különös, bepipálod az egyik almenüben, hogy rest-nél ne zárja be az alkalmazásokat. Aztán amikor játszol, hosszan ps gomb, Enter Rest mode és ennyi. Bekapcsolásnál kb. 5 mp alatt a játékban vagy, pont ott, ahol kinyomtad. (pár másodpercig a képernyő felső részén még mutatja az éppen aktuális felhasználót)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.03.26. 13:20:29
  • SlickAdam
    leirod hogy mukszik? nem kovetem egy ideje az update-eket.

fasz kivan amugy. csak berendeltem egy gepet, de ugy tunik uj söför van DHL-nel, mostanaban baszik szallitani, visszaviszi az allomasra a cuccokat es cetlit kuldet, hogy el lehet hozni. ugyhogy mehetek erte holnap...
    ma meg a tegnapi csomagert (abban van a BB)...
    dögölne meg.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.03.26. 13:20:03
  • AntiHero
    Aki, gondolja nézheti, hogy bohóckodok BB-ben. :D
  • n000rbi
    Rest mode-ot teszteltem, hibátlan, nekem tetszik is (van olyan helyzet, amikor ki tudom majd használni)
  • TDC Geronimo
    ne aggódjatok majd hamarosan jön a stability update
  • AntiHero
    Nekem meg beakadt a share gomb és ment a bloodborne ilyen share képernyő árnyalattal
  • Moby
    Nem tudom mit csináát az ápdét, de most be sem tudom kapcsolni innen a remoteplay cuccal :/
  • TDC Geronimo
    power settingsnél be kell kapcsolni külön amúgy a suspend cumót, anélkül nem megy.
  • AntiHero
    Jaja nálam is. :D Megzavart, hogy a store ikon lekerült hirtelen. :D

Ja meg The Crew demója elérhető.
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.26. 12:46:25
  • TDC Geronimo
    Na 2.50 feltéve, mehet BB tovább :y
  • Totti5
    Ezután már csak az mmo létezik? Kőkemény.
  • SweeneyTodd
    Itt a nagy BB lázban nem is figyeltem , stotreban elkezdődött a tavaszi vásár... egész jó árak vannak
  • gibson9
    Megérkezett reggel a BB CE nekem is. Teljesen kimaradtak a DS játékok, de ennek tetszett a világa és talán egy kicsit elkapott a hype train is. Mindenesetre most kapom rendesen az ívet a legkisebb ellenfelektől is :D a miniboss nekem már főboss, nem is sikerült a nagyobb bossok közelébe se kerülnöm. Ezek ellenére tetszik tetszik, persze egy kis sikerélmény biztos segítene. De mindenesetre tanulok tovább a hibáimból és majd csak beérik ez végre :) Játék indításnál a karaktergenerálásnál ez az origin valami "nehézségi" szint akarna lenni? Csak mert láttam, hogy különböző értékeket ad erre arra, illetve a lvl szintek is különböztek.
  • darkSectorxxx #24109
    Üdv mint géptulaj.

És amúgy sokban az a húzó ebben a játékban, hogy órákat el lehet bogarászni, mint egy leegyszerűsített RPG, akiknek sok egy mmo, azoknak ez tökéletes.
  • SweeneyTodd
    Üdv a klubban jó döntés volt :)

Dobj majd egy psn id-t aztán tényleg össze kéne ütni egy sg-s jelszót hogy egymáshoz össze dobáljon ha úgy adódik.
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.03.26. 08:40:28
  • Moby
  • vixo
    Nah,tegnap én is csatlakoztam a PS4es táborához,egy Bloodborne bundle gépcsomaggal. Nagyon vaciláltam rajta,mert a Soul játékok eddig teljesen kimaradtak pont azért,mert tartottam a nehézségüktől és a világa sem állt túl közel hozzám,de ez a BB megfogott magának. Tegnap nem sokat játszottam vele és ebben a kevés játékidőben nem kevés elhalálozásom volt,de nem érzem fusztrálónak és reménytelennek a helyzetet,tetszik nah. Nem nagyon akart elengedni a tv elől és már most is alig várom, hogy visszatérjek vadászni :-D
  • Moby
    Nem. Neki az a gondja okvasóként, hogy számára érdektelen témáról KELL olvasnia. Mintha nem szarnám telibekettétorkon, hogy bármelyik readonly usernek mégis mi a fasz tetszik, vagy nem. Olvasson nők lapját, vagy fürgeujjakat.
  • darkSectorxxx #24104
    Jó hát ps4 topikban ps4 és exclusive-jai téma van.
    X1 topikban meg ps4 és exclusive-jai téma. Miért van ez?

Amúgy Totti és Tayla is rendes HG szerintem.
  • Systore #24103
    miért vagy mérges