121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • AntiHero
    Ja tényleg az gem.
    Én se vagyok tisztaba mi micsoda, csak a hatásait figyelem. :D

Életre meg max 20 pontot fogok rakni szerintem. Aztán kifújt. Staminára szintén 20. A többi megy az erőre. Meglatom mennyire lesz életképes a karakterem.
    Mint mondottam eddig nekem könnyű a játék. Forbidden wood (vagy mi a neve) után vagyok.

Nekem is az első ilyen játékom.
  • Tatyla
    Az gem
  • gibson9
    Köszi. Viszont akkor amit eddig tettem a fegyverbe az mi volt? Azt hittem az a "rúna" mert hát módosítókat ad az is. Soha egyetlen souls játékkal sem játszottam, szóval ez a fajta rendszer még ismeretlen nekem.
  • Tatyla
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    karakternek úgy tudsz majd berakni runát ha megölted az ötödik bosst amögött van egy item amit hunters dreamben a házban az oltárnal kell használni
  • gibson9
    Hát én mindig bekapok azért egy egy találatot, szóval gondoltam kicsit felhúzom a HP-t. Karakterhez hogy és hol tudok betenni rúnát?
  • gibson9
    De igen, hirtelen nem jutott eszembe, hogy írjuk és az alattam lévőről másoltam :D
  • AntiHero
    Aham. Vagyis az én buildemnek igen. Életre vagy 3 pontt raktam eddig. :D minek legyen életem? Ki kell térni az ütések elől és mikor alkalmad van oda baszni egy nagyott (nagy sebzéssel).

Vagyis nekem ez jött be. Jelenleg 6* alap bárdal megyek. Ez jött be a legjobban.

Ja és runakat nem elfelejteni! Karakternek is tudsz berakni. Nem csak a fegyverekbe.
  • n000rbi
    Strength, nem?
  • gibson9
    Ilyen sokat számít a skill? BB topicban kérdeztem és írta valaki, hogy ő is tesz skill-re, de én még nem sokat tettem rá. Eddig főleg Streight és Vitality-re leginkább.
  • AntiHero
    vagy fathernél ugye használhatod a zene dobozt is ami kicsit megzavarja.

De amugy lényeg..fejlődni kell. Lvl 47-en vagyok. Streight meg skill ágakra rakok. Nagyon nem tudnak meglepni az ellenfelek.
  • SlickAdam
    2. BB Boss letolva!
    feltöltöttem, hatha segit a bajban levökön (tudom van eleg ilyen YT-on, de na...):

"egyszerü" egyebkent:

ha eleg erös a jatekos, hogy lenyomja az elsö boss-t, akkor szvsz mehet utana egyböl a Father-hoz.
    atvaltozasig konnyeden le lehet daralni fejszevel (ket kezzel fogva), utana mar csak 3-4 molotov kell. ha nem speedrun mester az ember, akkor ehhez a "csak 3-4 molotov"-hoz lehet kell 4-5 nekifutas, mert ha rossz helyen kap el a diszno, akkor lehetetlen elgurulni / gyogyitani. nekem ez az 5. proba volt.
  • n000rbi
    Mennyire zavar, hogy a ps4 topikban egy ps4 exkluzívról megy a beszélgetés?
  • Tikal #24211
    Akkor most BB topik lett itt? :)
  • Moby
    Ott is rohad belőle minden, ami még egyáltalán megvan. Vagy nem játszok rajta csak van, vagy ha játszanék arra meg mán nincs mikor. Szal...ez már arconpörgés, kínlódás, sajnálkozás, és nem alvás. Nullávalvalóosztás.
    Ittavége.
  • SlickAdam
    ilyet mar hallottam töled nem is olyan reg.:) azota vettel XO-t, PS4-et + high-end gamer pc-t is :D

de ertelek, nekem sincs mostanaban semmi idöm jatekhoz, raadasul eszrevettem, hogy elegge benacska lettem videojaccasban. beletolok BB-be annyit, amennyit csak tudok, aztan folytatom takarekon (nintendo kúra, keptön tód, mario kart, fantasy life, ... minden ami nem örli fel az agyamat es rövid session-okben is nyomhato) amig jon egy ujabb nagy hullam.
  • darkSectorxxx #24208
    Ja értem. Köszönöm. :) Farmolok inkább.
  • SweeneyTodd
    óóóÓÓÓ bakker bocsi.
    Nem szándékos volt. Valaki dobja bele egy spoilerbe, vagy töröljétek nyugodtan a hsz-t.
  • n000rbi
    Nyilván egyik-másik fegyver más helyzetekben előnyös ill. hátrányos, én baltával mentem neki.

>igaz a zene dobozos "trükkre" nem jöttem rá , utólag olvastam itt a tippet.

Na ezt ne, fejezzük be a spoilerezést. (vagy legalább jelöld)
  • SweeneyTodd
    Érdekes , az első boss nevetve meghalt elsőre vajazókéssel , molotov és egyéb kiegészítők nélkül.

Viszont a második bosson csak segítséggel (csengő használatával) jutottam át... igaz a zene dobozos "trükkre" nem jöttem rá , utólag olvastam itt a tippet...
  • n000rbi
    Valamit akkor én is rosszul csinálok, mert eddig vagy 5-ször futottam neki olajjal, molotovval, de az utolsó pillanatban mindig legyakott. Egyszer majdnem meglett, akkor meg bebugozódtam az egyik szobor mögé és nem tudtam mozdulni
  • Kandurex
    Simán kihagyhatod, viszont sokáig nem lehet elodázni a dolgot...
  • Kandurex
    Rossz az idő elosztásod. :)
  • Moby
    Van ettől a cleric beasttől egy jóval nagyobb gondom is: a három napja állandósul kialvatlanság, és fejfájás. Az utóbbi időben ez nem volt kritikus probléma, könnyen basztam félre bármit az alig középszar tengerében, de a bloodborne nem ilyen. Sajnos be kell mostanra lássam, hogy a kedvem és a szándékomon kívül már semmi nem adott ehhez a videojáték dologhoz. Azthiszem elodázhatatlanul itt az idő szögre akasztanom a kontrollereket.
  • darkSectorxxx #24200
    Lehet azt hogy 1-2 szörnyet kihagysz?
  • Kandurex
    A From szokásos, minden Souls-ba benne van

úgy leszúrtam kész böllérnek éreztem magam , érdekes, mert egyébként elsőre kihagytam. Ja és mindenki kössön gatyót mert a játék először nappal játszódik, aztán majd eljön az éj....
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.27. 07:52:50
  • Kandurex
    Bárki? Ott van két farkas a Bossal szemben...beszélgessél velük vagy azaz istenverte mini boss a pálya közepén...és ez csak az első pálya!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.27. 07:48:08
  • SlickAdam
    hallod...
    felturtam magam ket kör tappal 17-18-as szintre. 10 molotov + kis olaj.

SZA-NA-SZÉT basztam. de ugy, hogy 1 potion-t se hasznaltam el, es csapni is max 10-et kellett ra. minden mast elintezett az olaj+molotov+visa kartya kombo.

jöhet barki!
  • gibson9
    Nekem úgy jött össze, hogy ugrabugra össze vissza el előle, meg mögé stb és kihúzott axe-al ezek a nagy dupla csapások. Mellette meg elhasználtam 16 blood vialt. Harmadik nekifutásra sikerült. A Fathernek viszont neki kellett szaladnom vagy 20-30x nem hazudok, mire sikerült legyőznöm :D De ahhoz képest, hogy reggel még az első 2 órában minden paraszt megölt.. érzem a fejlődést :D
  • TDC Geronimo
    Én távol maradtam tőle rengeteget és amíg hadonászott szétvert mindent a hídon így elég kevés cucc maradt, amibe bele lehetett akadni :D

• Moby
    Örökké beleakadok valami gecibe, marokrafog, kétszer-háromszor földhözbasz, és ennyi volt. A legtöbb, ameddig eljutottam, az kb 10%-volt ami maradt neki, de ehhez 8(!) molotov, meg egy megtérdelés kellett. Aztán elkapott...egyelőre nem tudom értelmezni ezt a "két-három ez, meg egy az" posztokat. Bármit kúrok rá, vagy csinálok vele, pixeleket radírozok csak a hp-jából.
  • TDC Geronimo
    oil, 2-3 molotov, távolságtartás, dodge mögé, 2-3 ütés majd dodge ki. Meg is halt.
  • darkSectorxxx #24192
    Boss? Én a nagy halom szájbakúrt parasztfelkelésnél meghaltam....mindegy majd kicsit nyugodtabb lelkiállapotban ha helyrejöttem a kis betegségből. :D
  • Moby
    Nekem ötször könnyebb bármelyik souls. Ott a parry millióból milliószor. Itt 20-ból 1-szer...
  • Moby
    Ha az első bosst se tudom egyedül lenyomni, jelen állapotomban nem látom értelmét a folytatásnak. Holnap még megpróbálom ezzel a az axe-csíttel, de leginkább a parryt se adja be nála, szóval majdnem mindegy is mi van a kezemben.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.26. 23:44:54
  • TDC Geronimo
    vajazókés?

Én sawbladevel kezdtem és azóta is azzal megyek. Kirkhammert megvettem, de gyengébb, mint a mostani szarrátuningolt sawbladem
  • Moby
    Nos, újrakezdtem axe-al.
    Lényegesen könnyebb a játék, mint a vajazókéssel
    De ami a viccesebb: elmentem father gascoigne-ig, hogy a clericgecit nem is láttam. Egy húzásra. Értelme nem volt, mer lvl10-en pont fasz esélyem nem volt ellene, cserébe otthagytam egy lavór bloodechot, amiért visszamenni is felesleges, de szóval na, van alternatív útvonal.
  • darkSectorxxx #24187
    Remastered-ek pl 60fps.
    Nem Bloodra irányult a kérdés, értelemszerűen az 30fps.

Csak az update végett.
  • darkSectorxxx #24186
    Mi a faxom nem létezik 60fps-es játék PS4-re????????
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.26. 23:28:50
  • TDC Geronimo
    Engem is levert vagy 6-7 alkalommal, futottam pár farm runt, feltoltam magam 17es szintre, vettem pár molotovot és az előtte tanultak segítségével mondhatni simán lement. Lock on kamera nélkül, ezt nem győzöm hangsúlyozni :D
  • TDC Geronimo
    2 boss után old yharnamnál lesznek szopatós mobok meg packek nem kell félni...