121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Paranoia
    kitartás
  • TomStorm
    Én megvettem ma PS-t legfőképpen BB miatt.Bár még nem vittem haza kipróbálni mert itt rohadok még munkahelyen-.-
  • darkSectorxxx #24465
    :DDDDDDDDDD

Eddig itt csesztük el az időt, most csináltunk külön BB topikot, de mindenki itt helyett ott forumol....lol. :D

Nem csoda hogy ennyi fogyoott belőle, kíváncsi lennék a teljes adatra, digitális+doboz
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.01. 19:59:03
  • SweeneyTodd
    Ohhh...

Teljesen benyaltam..
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.04.01. 18:28:57
  • AntiHero
    Aprl1.
  • Moby
    Vajon hanyadika van? :D
  • SweeneyTodd
    Egy kis politikai off mivel érinteni fogja valószínüleg a ps storet is akit érdekel az lentebb megtalálja...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "A KDNP kiterjesztené a boltok bezárását az alkalmazásáruházakra is.
    A parlament a ma délelőtti ülésen megszavazta az alkalmazásáruházak vasárnapi zárva tartását. Ez érinteni fogja az App Store-t, a Google Play-t és a Microsoft Store-t is.
    A kormány álláspontja szerint az emberek túl sok időt nyomkodják telefonjaikat, ahelyett, hogy a vasárnapot a családdal töltenék, otthon és békességben.
    A szoftverfejlesztőknek sem kell ezentúl vasárnap az iTunes Connecten figyelni, hogy eladásaik miként alakulnak, hiszen Magyarország területéről úgysem fog senki vásárolni.
    Harrach Péter, KDNP-s frakcióvezető elmondta, hogy hatástanulmányokat nem végeztek a képviselői javaslat beadása előtt, de úgy gondolják, hogy a vasárnapi zárva tartás nem fogja negatívan érinteni se az okostelefon-felhasználókat, sem pedig a fejlesztőket, hiszen a hét többi napján tudnak alkalmazásokat vásárolni.
    Miután karácsonykor sokan kapnak új készülékeket, erre gondolva az adventi időszakban és a karácsonyt követő első vasárnap nyitva lehetnek az alkalmazásáruházak, de erről előzetesen nem értesíthetik majd a felhasználókat.
    Az előírások betartását a fogyasztóvédelmi hatóság fogja betartani, amely az első jogsértés esetán minimum 5, legfeljebb 15 napra, másodiknál 30, a harmadiknál pedig 90 napra fogja bezáratni az alkalmazásáruházat.
    Sok kérdés tisztázatlan még, például azt sem tudjuk, hogy az App Store kínálatát böngészhetjük-e vagy az alkalmazás sem indulhat el vasárnaponként, illetve hogy mi történik ha például a határon átkelve töltünk le egy alkalmazást.
    Az App Store és a többi alkalmazásáruház utolsó vasárnapja május 31 lesz, ugyanis június 1-től nem lehetnek nyitva."
  • Kandurex
    édes faszom,....
  • Kongy
    Ez hatalmas :DDDDD
  • TDC Geronimo
    betegek :D
  • n000rbi
    Kicsit kopaszra borotvált Moss-ra emlékeztet az IT Crowd-ból :D
  • SlickAdam
    az a niga 1:38-nal...
  • n000rbi
    Dátumot néztél ma? :D
  • Kasthor

• Kandurex
    ha elkap, úgy bedarál csak lesel
  • Paranoia
    engem
    BB engem nem hatott még meg... bár már kezdek kísértésbe esni....annyira nedvesetek rá,h szörnyű
    Utoljára szerkesztette: Paranoia, 2015.04.01. 12:37:40
  • Moby
    VÉGRE!

/kitérdekel, mikor itt a BB? :DD
  • AntiHero
    Driveclubba tölthetőek a Buggyk így aprl1-re :)
    Videjaoo
  • Kongy
    Most már mindegy.

Végigvittem az Ordert. Hát nem volt rossz, inkább azt mondanám, hogy olyan semmilyen volt. Iszonyatosan korlátozott. Az szerintem nevetséges, hogy a gránát elől csak akkor lehet vetődni, amikor kiírja, hogy nyomhatod az X-et. A másik vicces dolog a lopakodásnál, hogy ki kellett várni, hogy a kör beérjen középre, és aztán lehetett csak szurkálni, emiatt sokszor elbasztam. Ha nem tudnak normális játékmechanikát csinálni, akkor inkább ne rakjanak bele lopakodós részt. Meg az is nevetséges, hogy a shotgunnal 10 méterről szétlő. Na mindegy, egyszer végig lehetett vinni.
  • Moby
    De és mi lett volna, ha eleve BB bundlit veszel, amit űgysem adsz el?

/a fosordert meg megveszed egyszer x forintért, 2 nap múlva meg eladod x-500-ért.
  • Kongy
    De, de azért nem bántam meg, hogy Order bundlit vettem, legalább nem bukok sokat az eladásán :) Graf buzulás miatt megérte.
  • Kandurex
    Nem figyelmeztettünk, hogy fos-húggyal ne kezdjél!?
  • Kandurex
    good game, good luck....
  • SlickAdam
    kijaza gg?
  • Kongy
    Order lopakodós rész... hát gg bazdmeg. -.- Ha nem lenne olyan mocsokjó grafikája már kukáztam volna...
  • AntiHero
  • darkSectorxxx #24441
    BB Day 3
  • darkSectorxxx #24440
    Már nem müködik?
  • Moby
    Na, hát akkor mivel láthatóan egyikünk sem tud komoly előnyre szert tenni, akár le is állhatnánk mostmár
  • SlickAdam
    vegulis az 5-ben nekem is benne van a legelsö, hibas gep.
  • SlickAdam
    mert a fekete PAKK a jobb deal. a feher helyett nem kuldhetek egy fekete gepet vissza.:)
  • darkSectorxxx #24436
    Gratula. :)

Én spórolok, 1-et veszek meg. :)
  • Moby
    Ja és jut eszembe, attól függ honnan nézzük :) nekem is az ötödik, hisz a harmadikat cserélték gariban :D
  • Moby
    Akkor mér azt küldöd vissza?

Ja ma végül megjött mégis a gwsh-m, meg vettem hozzá egy fehér kontrollert.
  • SlickAdam
    szep, az teny. sot! NAGYON szep.
  • Moby
    Mi a gond a fehérrel??? Szép az baze :)
  • Ra1n
    1 hó múlva eladják,a következő gépvétel pedig talán az UC megjelenésekor...:D
  • SweeneyTodd
    Mint más az alsónadrágot , úgy cserélgetitek
  • TDC Geronimo
    LOL

TI aztán nem semmik vagytok. Miattatok szárnyal PS4 eladás :D
  • SlickAdam
    kineztem ezt a pakkot 450 euroert (good deal), de pont mikor rendeltem volna BB megjeleneskor, felvittek 500-ra. ugyhogy rendeltem a feher gepet alap 400-as aron.
    de szombaton 1 napos akcioban ujra levittek ennek a pakknak az arat, raadasul meglejjebbre: 400 euro.

once you go black... amint lehet visszakuldod a feheret.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.03.31. 16:22:53