PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hisper
Én pl. a gran tusismo 6-al szívesen játszanék a péesnégyen, de így lehet be kell érnem majd a gt7-el.

benőmenő
Ez elég száni, mivel tényleg csak egy nyomorult szerverparkot kéne lepottyantaniuk a régióba 😛
A full játék streamrõl meg annyit, hogy ingyenes app-al és pc-s klienssel már simán lehet streamelni játszható minõségben tabletra saját géprõl. Persze kell hozzá net (otthon próbáltam legkisebb digi net csomaggal 20/10 mbit, illetve egy filléres tp-link routerrel) és egész türhetõ már a lagg.
Csak kifogások, miközben többet fizetünk kevesebbért <#action>
Hisper
Nagyon tetszik, de 1000 fontot nem tudnék kiadni érte. Még talán 500-at sem. Elég a péesnégy, de bevállalnám 😊 De végeredményben a pées is egy szórakoztató központ... szóval filmet nézni meg ilyesmi talán az általad linkelten is lehetne.

TDC Geronimo
Ez nem az. Ez jóval drágább cucc. PS4hez lesz egy külön majd. Olyasmi, mint az oculus rift. Valószínû nem is lesz 1000 dollár, mint ezek.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hisper
Nem csak péesnégyhez: http://gamepod.hu/hir/hordozhato_mozi_a_fejre.html

Hisper
höhh<#wow1>

TDC Geronimo

Mr Manson
Nem! Félreértesz ... mivel nincs PS3am igy nem is nagyon akarok már PS3as játékokkal jatszani akkor ha megveszem a PS4et, ergo ez a hir engem annyira rosszul nem érint.
(ha jól értem)

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

n000rbi
Tehát pont emiatt kellett volna, hogy érdekeljen...ha lenne ps3-ad, akkor mit számít, hogy streamelhetõek-e a ps3 játékok a felhõbõl?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Mr Manson

Mr Manson
Ok! Világos, kb ezt hallottam én is. Mivel PS3am nincs engem ez nem vonzott.

A Gaikai val elvileg a PS3 kompatibilitást akarják megoldani. Tehát lemez nélkül neten keresztül megveszed majd egy távoli szerver futtatja a játékot nem a PS4 ed.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Mr Manson
Akkor más mint amit MS "jelentett be" ... ?

TDC Geronimo
Demo/full játék streamelése stb. Mondjuk szerintem ez még mindig gyerekcipõben jár. Igaz 1-2 éve próbáltam csak ezt a szolgáltatást még PCn, de ehhez sokkal fejlettebb net infrastruktúra kell, mint ami most van. Nem tudom mennyit fejlõdött ez azóta

Mr Manson
Ez mekkora bukó? Értem ez alatt ez csak a PS3-as játékokra lett volna kihegyezve?

TDC Geronimo
Kemény 5 mbites nettel szakítok, ahol lakok. Azzal meg ugye elérhetetlen lenne amúgy is. Sajnos várható volt, mint írták.

n000rbi
Várható volt, hogy Mucsaröcsögén nem lehet majd használni. Sajnos nem lepõdtem meg. Én már annak is örülnék, ha egy hivatalos magyar megjelenési dátumot kinyögnének.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Hisper
<#banplz>

benőmenő
Egy Sega Dreamcast hipsteresebb 😛
Hisper
Szerintetek érdemes lecserélnem végre a atari számítógépem egy pléjsztésön négyre? 😛

Moby
>2. szériás gépek mikor jönnek kb?

Ettõl érdektelenebb kérdést momentán nezezen tudnék elképzelni ps4 viszonylatban.
Hákitérdekelez??
Számít bármit, hogy mi volt 7 év? Rohadtul nem.
Számít bármit, ha ugyanaz lesz? Nem. Ha beszarik, garban cserélik. Ha valakit zavar, cseréli új sku-ra.

Adversus solem ne loquitor

2. szériás gépek mikor jönnek kb? nov29 után 2-3 hónap esetleg fél év?
emlékszik erre valaki ps2-3 esetében hogy volt?

Azért gondolj bele, ha valamelyik magyar oldalról meglehetne venni, szerintem 5 perc alatt se megrendelnék mint a cukrot. Fõleg hogy én is akarok venni +1 kontrollert meg ps4 kamerát, ez a csomag nekem maga a tökély hogy még killzonet is adnak hozzá. 😄 Bár szerintem te is rátennéd a kezed erre. 😄
TDC Geronimo
Hát nálunk elvileg hivatalosan még sima se lesz úgyhogy fogalmam sincs 😄

TDC Geronimo

Egyik legjobb, ha nem a legjobb gaming szolgáltatás ez a PS+ és így hogy most már PS4 is beletartozik mégjobb lett.

Nálunk is kapható lesz ez a csomag?
benőmenő
Hát igen kb. ennyi 😄
Webkamera, követi a move-ot meg a lightbar-t, illetve tud 3d-ben is rögzíteni.
Mr Manson
<#circling>kicsit remélem több, tartalom fogyasztás is fontos azért.

TDC Geronimo
Minden lesz, ami boxon csak itt nem ezt verik nagy dobra, hanem a JÁTÉKOKAT. Elvégre ez egy játékgép vagy miaszösz...

Mr Manson
... és a "multimédia"? Appok, TV, megosztás, facebook (ha vannak/lesznek) ilyenek ...

TDC Geronimo
Minden mûködik majd, régiófüggetlenek a konzolok meg játékok is.

Amúgy meg lesz vagy 5-6 f2p játék már megjelenés napján úgyhogy, ha nem veszel semmit, akkor is lesz mivel játszani.

Mr Manson
Játék nélkül egyenlõre, de dobozos csak mûködik ha valaki mégis tud behozni nem?
Lehetne már egy hivatalos nyilatkozat, MS se szólal meg.

PS+ meg játék nélkül 😞
De egyszer van generációváltás, az a 200k nem számít 😄

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Mr Manson
Rendelésekkel kapcsolatban nyilatkozott itthon bárki bármirõl?
Kamerás PS4 már 140.000.- 😞

TDC Geronimo
Amit linkeltem videót, ott megkapod a választ, hangfelismerés, voice commandok, arcfelismerés, VR játékok stb.

TDC Geronimo
Gamestop exporól kamerás videó. Elhangzik jó pár infó

Mr Manson
És ennyi is kb. a tudása?

benőmenő
psmove
Mr Manson
PS4 kamerája valójában mire jó?
Videochat? Skype? Hangvezérlés? Stb ...

grebber
Nekem lesz minkettõ ,mert nem szeretek kihagzni 1 játékot se ami érdekel.

Ps4 mellé adhatnának vitát is a csomagbam 3-4 játékkal akkor lenne az igazi!

Next PC upgrade: 2022

Kongy
Az régóta egyértelmû, hogy a Sony sokkal jobb ajánlatokkal áll elõ 😄 Már az X360-at se bírták nekem eladni, szerintem Xbox One-om sem lesz soha :'(

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Jönnek nemsokára úgy néz ki a hivatalos Sony PS4 bundle csomagok. Ezt kapod annyiért, amennyibe az xbox one kerül

TDC Geronimo
Nekem PS4 + Watch Dogs + BF4 + Killzone + AC4. Kb ugyanennyi 😄

shaddam
Én inkább a telefonokhoz hasonlítanám. Úgy veszi a sok majom a 150 ezer feletti, rohadt gyorsan elavuló telefonokat mintha kötelezõ lenne. 3 éve vettem 70-ért egy 250 gigás ps3-mat, mennyit is buktam? 😄

A játékok az elején húzósak, de ez attól is függ kinek mikre van igénye.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

grebber
Na berendeltem a ps4 mellé kezdésnek egy watchdogot, egy killzone3-at, meg egy kamerát. Meg majd egy éves PS+-t. Ha jó a driveclub és van benne lamborghini, akkor az is upgradelõdik. Ez így kb 125+15+15+15+15(?)=185k, ami kurvasok lóvé, de hát ennyi egy laptop is.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

És most benéz a fórumra vmi xbox vagy playstationos magyarországi értékesítõ/képviselõ, s már küldi is emailben a nagyoknak:

"Kaptam egy ötletet hogyan húzzuk le mégjobban a népet" 😄D.

TDC Geronimo
Nem, patchekért fizetni? Azért olyan mélyen még nem tartunk.

Az xboxnál se egyébként? 😛