PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig 1 nextgen játékról sem tudok amibe ne lett volna hiba, vagy hiányosság vagy bug.
De valahol törvényszerû, hiszen egy "új, ismeretlen" terület a fejlesztõk számára.
Amúgy nálam maga a kérdés nem arról szól ha pénzhez jutok hogy melyik gépet vegyem a 2 közül, hanem arról fog szólni hogy melyiket vegyem meg elõször. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Adversus solem ne loquitor
/vagyis elég keveseknek 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
És tegyük azt hozzá, hogy fps szempontjából sem oké a ryse. Szóval messze nem csak a felbontásban van itt gond.
Jó hangulata van a rysenak, akermennyire fosjáték, de mint techdemó egy lófasz az egész.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Azt ott a GoW 3, nem emlékszem már, de ugy rémlik a GoW3 720p-s, és ugye alig van eltérés, sõtt a GoW collection mintha szebb lenne? 😊
Persze a nagyobb felbontás jo dolog, mindenki örül nekije, de a legfontosabb, ami nagyon számít látványban, azok a részletek, sõõtt még a felbontás elé tenném egy képzeletbeli listán a fizikát-mimikát is.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Most eltekintve attól hogy techdemo-nak foghatjuk fel, mert nem teljes értékû játék, nem szokványos játékmenettel, magyarul csõjáték ha így tetszik.
De mindegy, leírtam, hogy a 2 játéknak erényeit keresztezném, azt ennyi, most hogy ezt melyik gépen ki ls mikor és hogy oldja meg és mekkora felbontásban az nem érdekelne, ha valaki megcsinálná. 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A PS2-nél 640x480 NTSC 640x576 PAL volt az alap. Némely játék támogatta a 480p-t is.
Azért volt némi felbontásbeli különbség és ez látszódott is az SD tévén.
PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "
Mivel ezek összességében gyenge a gép, épp ezért kell levenni a felbontást.
Pontosabban azért, hogy ne szakadjon le nagyon látványosan a többi platformtól. Abban bíznak, hogy a felbontás kevésbé eszrevehetõ...
Szóval legkésõbb február 22én jönni fog úgy néz ki
Most a ps1-2-õt régen hogy õszinte legyek nem nézegettem, de annyi eltérés nem lehetett, mint most 720p/1080p. 😊 (mégis most csak felbontásból adódó különbség nem lenne annyira látványos, ahogy soha máskor, mint amit a részletek jelentenek)
Én nemtudom ezek a sületlenségek honnsn jönnek 😊
Ellenben maga a textúrák-sáderek-effektek amik meghatározzák a látványt.
Felbontás akkor tud rájátszani, meg élsimitás ha 2 egyforma játékot hasonlitgatunk.
De lent írtam, a BF4 - CoD Ghost-nál, 2 eltérõ játék, a BF4-ben a részletek messze jobbak, vagyis még 720p-s minõség mellett is azt mondanám én legalábbis hogy messze szebb mint a Ghost akár 8k- felbontásban. 😊
Azt is, elvileg, de ugye volt PS1-2 ami felbontásban nem volt jobb-vagy rosszabb. legalábbis tudtommal sd volt mind2-õ, mégis volt nextgen. 😊
Shocking news: az a nyóc pixel a valóságban kis túlzással a fhd FELE.
Shocking news: az a nyóc pixel a valóságban uszkve a fhd FELE.
Melyik szebb?
Battle 4 720p-ben vagy CoD Ghost 1080p-ben?
Mondjuk pc-bõl ítélve valamiért nem fér a fejembe ez a felbontás probléma, ha elinditok egy keményebb játékot, 1080 és 720p kapcsolgatásakor, örülhetek ha 5 fps eltérést tapasztalok.
Valóban a Ryse egy erõfitoktatás , tudja mindenki, Crytek.
Deep Down-t keresztezni kéne a Ryse-al, mert csodaszép a DD, de ha még szebb lenne mint a Ryse...na az igen.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Meg witcher3. Lesz látnivaló <#eljen>#eljen>
Egy knack is jobban magyarázható, az legalább ex, annyiért adják, amennyiért akarják. Max nem veszik meg (mondjuk ennyiért is tonnaszám veszik).
Nem is érdekli õket.Lényeg,hogy egy áron legyen a többivel
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
psn: TasManHUN
BF4
PS4: 51,99$
PC: 39,99$
PS3: 35,99$
Szerintem kurvára semmi nincs rendben a játékárakkal. Attól nem lesz rendben, mert ez a megszokott.
de én azért vetem most mert most volt rá pénzem egyébként lehet 1 hónap múlva már nem, de else kell sietni jövõre is jó lett volna és azota pörög a gép és nem melegszik úgy mint a ps3, Resogun meg hát nekem tetszik de tableten is elfutna kb <#vigyor5>#vigyor5>