PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Természetesen vannak gondok vele, ahogy minden más nextgen-nél, de akkor is szép.
Eddig 1 nextgen játékról sem tudok amibe ne lett volna hiba, vagy hiányosság vagy bug.
De valahol törvényszerû, hiszen egy "új, ismeretlen" terület a fejlesztõk számára.

Amúgy nálam maga a kérdés nem arról szól ha pénzhez jutok hogy melyik gépet vegyem a 2 közül, hanem arról fog szólni hogy melyiket vegyem meg elõször. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Hátde a törzsvásárlói kártyám is mindkettõhöz jó, és most meg mernék esküdni, hogy attól a sráctól vettem át az elõrendelõi kártyát a kv-ban, akitõl a játékokat szoktam venni a gameshopban.

Adversus solem ne loquitor

cloud.strife
Amíg várunk a PS4-re addig pörög a GT6...... 😄

www.digimomentsvideography.com

deep
Szvsz nem, más kft üzemelteti õket. Aztán persze ki tudja.
Moby
A gameshop meg a konzolvilág az egy cég, nem?

deep
GameShop 😄
Mr Manson
konzolvilág

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Moby
Hátööö...vagy errõl van szó, vagy arról, hogy usa-euban most van karácsony, japóban meg nemvan 😄

/vagyis elég keveseknek 😊

TDC Geronimo
Platinumból nem rendelt itt senki rajtam kívül?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Az egész okfejtésedben továbbra is ott a nagy gond, hogy itt nem arról beszélünk, hogy alacsonyabb felbontás a szebb játék érdekében, hanem alacsonyabb felbontás a nem látványosan rondább/ugyanolyan játék érdekében. A kettõ között elég öblös eltérés van.
És tegyük azt hozzá, hogy fps szempontjából sem oké a ryse. Szóval messze nem csak a felbontásban van itt gond.
Jó hangulata van a rysenak, akermennyire fosjáték, de mint techdemó egy lófasz az egész.

TDC Geronimo
Nincs semmi gyanús benne. Japánba viszik majd, mint a cukrot ígyis úgyis és az Amerikai piacot kellett meghódítani elsõsorban. Szimplán csak beáldozta a japán launchot a Sony a US meg EU piac miatt.

Kongy
Az érdekes, mert a Sony székhelye Tokió... Valami nagyon gyanús itt nekem. Kijönnek a hibás modellek USA-ban, meg Európában, és aztán meg jövõre Japánban megjelennek a rendes gépek... 😄 Gyanús...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Oks, ettõl még amit mondtam igaz, ps3-on ott a példa, megoldották a régi részeket nagy felbontással GoW.
Azt ott a GoW 3, nem emlékszem már, de ugy rémlik a GoW3 720p-s, és ugye alig van eltérés, sõtt a GoW collection mintha szebb lenne? 😊

Persze a nagyobb felbontás jo dolog, mindenki örül nekije, de a legfontosabb, ami nagyon számít látványban, azok a részletek, sõõtt még a felbontás elé tenném egy képzeletbeli listán a fizikát-mimikát is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Lehet, ellenben még így is azt mondták mindenhol hogy szép filmszerû.
Most eltekintve attól hogy techdemo-nak foghatjuk fel, mert nem teljes értékû játék, nem szokványos játékmenettel, magyarul csõjáték ha így tetszik.

De mindegy, leírtam, hogy a 2 játéknak erényeit keresztezném, azt ennyi, most hogy ezt melyik gépen ki ls mikor és hogy oldja meg és mekkora felbontásban az nem érdekelne, ha valaki megcsinálná. 😊

TDC Geronimo
Ott jön ki legutoljára jó reggelt 😄

Kongy
Japánban még nem jött ki a PS4..? 😮

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Janey
A legtöbb PS1-es játék 320x240-ben futott, egy-két kivételtõl eltekintve.
A PS2-nél 640x480 NTSC 640x576 PAL volt az alap. Némely játék támogatta a 480p-t is.
Azért volt némi felbontásbeli különbség és ez látszódott is az SD tévén.

PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "

Moby
>Ellenben maga a textúrák-sáderek-effektek amik meghatározzák a látványt

Mivel ezek összességében gyenge a gép, épp ezért kell levenni a felbontást.
Pontosabban azért, hogy ne szakadjon le nagyon látványosan a többi platformtól. Abban bíznak, hogy a felbontás kevésbé eszrevehetõ...

TDC Geronimo
Sony just announce Drive club will be launch software at Japan launch date.

Szóval legkésõbb február 22én jönni fog úgy néz ki

Kongy
Ugyanmár a Ryse egy szar, ezt mindenki tudja, ahogy az XBONE is.. vegye meg akinek hét anyja van...

DarkSector
mind1, irtam 1 példát.
Most a ps1-2-õt régen hogy õszinte legyek nem nézegettem, de annyi eltérés nem lehetett, mint most 720p/1080p. 😊 (mégis most csak felbontásból adódó különbség nem lenne annyira látványos, ahogy soha máskor, mint amit a részletek jelentenek)

Moby
PS1-2 ami felbontásban nem volt jobb-vagy rosszabb

Én nemtudom ezek a sületlenségek honnsn jönnek 😊

DarkSector
Yes, ellenben pixelsûrûség ami számít ilyenkor, a felbontás egy kicsit bonyolultabb, önnmagában sz.rt sem jelent. 😊
Ellenben maga a textúrák-sáderek-effektek amik meghatározzák a látványt.

Felbontás akkor tud rájátszani, meg élsimitás ha 2 egyforma játékot hasonlitgatunk.
De lent írtam, a BF4 - CoD Ghost-nál, 2 eltérõ játék, a BF4-ben a részletek messze jobbak, vagyis még 720p-s minõség mellett is azt mondanám én legalábbis hogy messze szebb mint a Ghost akár 8k- felbontásban. 😊

DarkSector
Nem , a next-gen ami Curr-gen, már megmondták nekem nemrég, nem (csak) felbontást takar mint fejlõdés.
Azt is, elvileg, de ugye volt PS1-2 ami felbontásban nem volt jobb-vagy rosszabb. legalábbis tudtommal sd volt mind2-õ, mégis volt nextgen. 😊

Moby
>Az a 8 pixel nem minden,
Shocking news: az a nyóc pixel a valóságban kis túlzással a fhd FELE.

Moby
>Az a 8 pixel nem minden,
Shocking news: az a nyóc pixel a valóságban uszkve a fhd FELE.

Moby
Jaj bocs, mindig elfeljtem, hogy náluk a nextgen fõbontás az 1440x900 😛

DarkSector
Az a 8 pixel nem minden, a textúrák-effektek ettõl még sokkal lényegesebbek.

Melyik szebb?
Battle 4 720p-ben vagy CoD Ghost 1080p-ben?

Mondjuk pc-bõl ítélve valamiért nem fér a fejembe ez a felbontás probléma, ha elinditok egy keményebb játékot, 1080 és 720p kapcsolgatásakor, örülhetek ha 5 fps eltérést tapasztalok.

TDC Geronimo
900!!4 😄

Moby
ERÕ??!? 720p-BEN?!?!
LOÁL

DarkSector
Ecsém úgy csinálsz mintha nem ismernéd a Killzone sorozatot. <#awink>
Valóban a Ryse egy erõfitoktatás , tudja mindenki, Crytek.

Deep Down-t keresztezni kéne a Ryse-al, mert csodaszép a DD, de ha még szebb lenne mint a Ryse...na az igen.

n000rbi
Szuper, szombat este meg céges évzáró-buli. Idén minden fontos gaming eseményt felvételrõl nézek. : (egyedül a ps4 reveal volt hajnalban gubbasztós)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kongy
Akkor fasza, csak kellemeset csalódhatok benne 😄

deep
Ja és a Ryse-al is játszottam, tehát van összehasonlítási alap.
deep
Ne téveszd össze a KZ:SF-t a Ryse-al. Én már játszottam a KZ-al, és messze több, mint egy techdemo.
Kongy
ja meg ha már AC4-ért kiadtam 14 ezret PS3-ra, akkor érje már meg nekem, és toljam már végig PS4-en is.. 😄 Plusz KZ Shadow Fall-t is megnézem, bár nekem elég techdemo szaga van.

Kongy
Én nem a startjátékok miatt veszem a PS4-et, hanem a tüzijáték miatt, ami majd az elkövetkezõ években jön.. 😄 hahaha.. lesz itt pár jó cucc gyerekek 😄

Moby
Szombaton ingame bemutató a division-bõl a vgx-en.
Meg witcher3. Lesz látnivaló <#eljen>

drop
hát remélem ezek az árak változnak még mikor több játék lesz +konzol boltba cserélgetem majd

Blacklight a heten jon a Flow-val egyutt.

Ps4 id: adamraw

Moby
>És pécén kevesebbet multiznak vele? Ott kevesebb a tartalom? Rondább? Szarabb? Vagy mitõl kerül másfélszeresébe?
Egy knack is jobban magyarázható, az legalább ex, annyiért adják, amennyiért akarják. Max nem veszik meg (mondjuk ennyiért is tonnaszám veszik).

Mondjuk egy BF a multi végett még ja,ha telik rá akkor megéri.Na de a többi cím?Látok olyanokat,hogy el se hiszem.
Nem is érdekli õket.Lényeg,hogy egy áron legyen a többivel
megneztem gyorsan: BF4 PS4 70 euro = 95 dollar <#boxer>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

jo, hat eddig a ps3-as jatekok kerultek ennyibe, nyilvan most lejjebb viszik oket kicsit. pc mindig is olcsobb volt. lenyeg a lenyeg: EN az amcsi arakkal elegedett lennek. day1 termeszetesen. eu-ban (UK) viszont jobban leertekelik oket altalaban, szoval az en vasarlasi stilusomhoz passzol az EU-s szitu. nextgen mas teszta, azok egy ideig tartani fogjak magukat.😞

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TasManXT
Sajnos geci drága, én használtan tervezem beszerezni valamelyik nyitócímet késõbb, mikor annyi lesz belõle mint a szar...

psn: TasManHUN

Moby
>minden rendben van a gep es jatekarakkal...

BF4

PS4: 51,99$
PC: 39,99$
PS3: 35,99$

Szerintem kurvára semmi nincs rendben a játékárakkal. Attól nem lesz rendben, mert ez a megszokott.

drop
szerintem nagyon jó lett a ps4 gyorsabb szebb, killzon szerintem szép
de én azért vetem most mert most volt rá pénzem egyébként lehet 1 hónap múlva már nem, de else kell sietni jövõre is jó lett volna és azota pörög a gép és nem melegszik úgy mint a ps3, Resogun meg hát nekem tetszik de tableten is elfutna kb <#vigyor5>

TasManXT
Blacklight retribution?

psn: TasManHUN

TDC Geronimo
Hívtak most platinumból hogy küldenek 10ks foglalót futárral mert csak úgy kapok 13án :o Kérdezte kell-e? Gondoltam magamba szerinted mire remegek február óta?? :d

minden rendben van a gep es jatekarakkal... amerikaban. 1 jatek arabol atszamolva odakint majd' 2 jatekot lehet venni. gep szinten lehuzas, de ez "normalis"... megis kinek rinyaljunk? 😞