PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
szerintem vidd vissza, ennek semmi köze a telepítéshez 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

drop
pl a npc feje vilog, falaknál hiányzó részek

hogyhogy szetesik a kep? csak KZ-nal, vagy hogy?? :S 😞

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kandurex
Igen, kissé elkeserítõ 😞

drop
csak az a gáz hogy 2 gép már,megpróbálom újratenni

Kandurex
(1% TM) 😉

drop
megvan valakinek a kz ? nekem szétesik a kép (((

Nem lesz sehol, nagyon kevés darab jön magyar földre. Március is szarrá van elõrendelõkkel már.
TDC Geronimo
Most néztem meg 17x07es south park részt, ami a black fridayrõl meg az xbox one vs ps4rõl szólt. Nagyon beteg volt 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
Nyilván késõbb fog menni.. Marad a sima blu-ray film, nekem speciel elég az is.. 😊
Nézegettem a multitaskingot.. hát beteg.. maradjunk annyiban. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Valamit kavartak a filmeknél a 3D-vel is, nem? (mármint hogy késõbb valami frissitéssel fog menni)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Csabesz100
Igen-igen, de azért én elvártam volna egy mkv támogatást. Nyilván a Sony ezt érthetõ okból nem fogja támogatni!

PS3 ID: Csabesz82

TDC Geronimo
Jön mp3 meg DLNA support is jövõre. Elsõsorban játékgép ugye.

Csabesz100
Ezt szomorúan hallom. Bíztam benne, hogy nem lesz szükségem külön médialejátszóra...
Hátha elõbb-utóbb egy frissítés megoldja majd ezt a problémát!

shaddam
Még az mp3-mal sem!

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Csabesz100
Azt lehet tudni, hogy a gép megbirkózik-e az mkv-val? :-)

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Na kaptam smst holnap jön platinumtól a 10ks foglaló. Ja és már csak 8 nap! o/

Kongy
Én azon lepõdtem meg h MM-ban nem drágább 10k-val az alap PS4.. 😄 Szokásuk elárazni dolgokat, és csak ritkán jó irányba.. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tatyla
jó de mikor rendelte meg mert pl.én aznap mikor megjelent az elõrendelés lehetõsége azonnal rácsaptam és eddig nekem nem jött semmi levél...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

n000rbi
Június közepén elõrendeltem, balhé lesz, ha nem 2013.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Ha most rendelted meg te se fogsz kapni már csak januárba.

Kongy
Na, Gameshoptól rendeltem meg.. 😊 Bennük eléggé megbízok. Elvileg a sima PS4-bõl még van nekik, a Killzone-os viszont elfogyott. Hát egye fene, úgy is van már a gépre egy AC4-em.. 😄

The Protector
Sokan sírnak,hogy nincs az új konzolokra játék meg rinyálnak dolgok niatt.
2lehetõséged van:
1.Vársz vele míg lesz rá sok játék és esetleg nem amiatt vezsel meg egy játékot mert más nincsen.Vársz a géppel míg meg nem mutatja mindkét szerkezet a foga fehérjét stb......

2.VEszel egy konzolt 0day és lesz rá pár játékod,amikkel jól elvagy,és szép apránként jönnek majd a játékok a konzolra,neked meg nem kell kapsából 200ezret kifizetned a gép+érdekelt játékok iránt.

Én olcsón tudom venni gépet így nekem egyik dolog sem játszik,de azt is majd csak január február környékén.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

shaddam
Engem még nem hívtak 😞

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Kongy
Az konkrét 😄 Az azt jelenti, hogy premierkor nem is lesz PS4 egyáltalán MM-ban 😄DDDDD

TDC Geronimo
Ezért nem szabad MM meg ilyen okádék helyekrõl rendelni ilyen termékeket:

""Tisztelt Vásárlónk!
Tisztelettel értesítjük Önt,hogy az online Playstation 4 rendelését a Sony elõreláthatólag Március folyamán tudja kiszállítani.
Az Ön rendelését az áru beérkezéséig fenntartjuk ,ha változást kíván a rendelésében eszközölni:kéjük jelezze felénk!
Tisztelettel:

***** Gábor
Szoftver asszisztens
Media Markt Pécs Kft.
H-7622 Pécs,Bajcsy-Zsilinszky u.11""

Most olvastam, hogy valakinek ezt küldték PH-n

TasManXT
Az évet is mondták?

psn: TasManHUN

Kongy
576 bazki... 😄 legmegbízhatatlanabb banda. Beyond Two Souls alapverziot rendeltem elõ náluk, már ott voltak megjelenés elõtt 2 nappal a Special Edition-ök, és abból adtak sima helyett. Szép kis nyilvántartásuk van...

n000rbi
576-ot most hívtam, azon kívül, hogy "szerintünk itt lesznek a gépek 13-ra", nem sokat tudtak mondani. <#falbav>

TDC Geronimo
Az a verzió még E3 körüli. Retail knacken olyan AA van, ami nem sok konzolos játékon volt. Azt mondják tökéletes az IQ.

n000rbi
Adam sincs 😉

es?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Magyarországon nincs Saturn.
hol jartal baranykam-oltam ma a helyi Saturnba. kerdeztem hany PS4-et kaptak löncsre, azt mondta a kisfiu, hogy kb 40-et. pult mogott lattam vagy 5 db PS4 dobozt rajuk ragasztott cetlikkel...

aki kitalalja mi van veluk, az kap egy cukorkat! <#nyes>

1% (TM) <#nezze>

----

kiallitott masinan volt Knack demo: iggggen otvar az a jatek, te jo isten! nem tudom mikori build, de anti-analizalo nem sok van rajta, Knack-en kivul semmi nextgen nincs benne. ugy nez ki, mint egy PS3 Ratchet & Clank 1080p-ben. francokat... az szebb lenne.

majd meselj rola plz!

Kongy
Hehe 😄D Ami igaz az igaz. De most van rá pénzem, késõbb lehet nem lesz 😄

Moby
Remélem az eladók olvassák a topikot. És miután leemeled a polcról kikapják a kezedbõl, és közlik, hogy semmi nincs rá!!!

LOL

Adversus solem ne loquitor

Kongy
Csak lenne már 13. 😄

DarkSector
Ejha ez igaz, az utódok kellenek, azt nem merem mondani hogy nekik is x generáció után még játékokat fognak-e eladni vagy interaktív filmsorozatokat, de ja egy jó ideig még menni fog a bicikli. 😄

Az accountok is már nem azért kellenek hogy tudj játszani, multizni, hanem hogy tudd hová beregisztrálni a bankkártyádat. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Ha innen közelítjük a kérdést már a harmadik generációt tapossuk. És mivel legyártottuk a gémerutánpótlást is, szerintem van bennünk még pár generációra való kraft 😊

DarkSector
Reméljük a szerelmetek tovább bírja majd mint a konzol. 😄

Moby
Hát én már kiszótam mindent. Se helyem, se idõm. Egy xbox classicom van, az utolsó, amit a feleségemtõl kaptam a szerelmünk hajnalán, azt ilyen érzelmi okokból megtartottam. Kb 3 éve valahol találtam hozzá utángyártott kontrollert, megvettem, bedugtam, örültem hogy mûködik, és akkor volt utoljára áram alatt 😄

Moby
Vettem már tõlük játékot, olcsón, de ennyi. Day1konzolt biztos nem.
Sõt, akkor lennék a legnyugodtabb, ha cloudtól venném, de rühesmessze van 😞

zzeN
Az átbaszós árváltoztatós sztorikon kívül nem tudok más negatívumot, ha ennyien rendelnek tõlük csak tán nem olyan szarok😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DarkSector
Jaja azért ismerlek. 😄 Ha te engem nem is ismersz. 😄
Hát én játékokat figyelgetem, olyan max pénz hijján fordulhat elõ hogy valamelyiket is kihagyom, mivel a már meglévõ ex címek folytatásaiért meg fogom venni mind2 gépet. 😊

Jól fog mutatni a PC mellett 4 gép (X360, XO, PS3, PS4). 😄

Moby
Nálam viszont az xbox történelmében ez lesz az elsõ gép, amibõl egy darabot nem veszek (classicból volt 5, 360-ból asszem 7, de ezt már sosem tudom, ps3-ból is rengeteg volt, csak az idén vettem hármat 😄).

deep
Ez esetben simán lehet 😄
Moby
Én oda nem járok. Nincs jó hírük itt fórumszerte.

zzeN
Csak én vettem a KSZ-tõl?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN