PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nézegettem a multitaskingot.. hát beteg.. maradjunk annyiban. 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PS3 ID: Csabesz82
Hátha elõbb-utóbb egy frissítés megoldja majd ezt a problémát!
PS3 ID: Csabesz82
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
2lehetõséged van:
1.Vársz vele míg lesz rá sok játék és esetleg nem amiatt vezsel meg egy játékot mert más nincsen.Vársz a géppel míg meg nem mutatja mindkét szerkezet a foga fehérjét stb......
2.VEszel egy konzolt 0day és lesz rá pár játékod,amikkel jól elvagy,és szép apránként jönnek majd a játékok a konzolra,neked meg nem kell kapsából 200ezret kifizetned a gép+érdekelt játékok iránt.
Én olcsón tudom venni gépet így nekem egyik dolog sem játszik,de azt is majd csak január február környékén.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
""Tisztelt Vásárlónk!
Tisztelettel értesítjük Önt,hogy az online Playstation 4 rendelését a Sony elõreláthatólag Március folyamán tudja kiszállítani.
Az Ön rendelését az áru beérkezéséig fenntartjuk ,ha változást kíván a rendelésében eszközölni:kéjük jelezze felénk!
Tisztelettel:
***** Gábor
Szoftver asszisztens
Media Markt Pécs Kft.
H-7622 Pécs,Bajcsy-Zsilinszky u.11""
Most olvastam, hogy valakinek ezt küldték PH-n
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
aki kitalalja mi van veluk, az kap egy cukorkat! <#nyes>#nyes>
1% (TM) <#nezze>#nezze>
----
kiallitott masinan volt Knack demo: iggggen otvar az a jatek, te jo isten! nem tudom mikori build, de anti-analizalo nem sok van rajta, Knack-en kivul semmi nextgen nincs benne. ugy nez ki, mint egy PS3 Ratchet & Clank 1080p-ben. francokat... az szebb lenne.
LOL
Adversus solem ne loquitor
Az accountok is már nem azért kellenek hogy tudj játszani, multizni, hanem hogy tudd hová beregisztrálni a bankkártyádat. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Sõt, akkor lennék a legnyugodtabb, ha cloudtól venném, de rühesmessze van 😞
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Hát én játékokat figyelgetem, olyan max pénz hijján fordulhat elõ hogy valamelyiket is kihagyom, mivel a már meglévõ ex címek folytatásaiért meg fogom venni mind2 gépet. 😊
Jól fog mutatni a PC mellett 4 gép (X360, XO, PS3, PS4). 😄