PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Tegnap néztem Xone demót. Sokkal több és jobb. Érezetõen jobb az animációs és fizikai motor, többet számol, kifinomultabb, sok új animációval + röccenésmentesen fut átvezetõkben is, a graf meg látványosan szebb ( s ennél sokkal szebb lesz évek múlva ).
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Túl sok a megmondóember.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Láttam, hogy itt többen is élnek kint Németországban és az lenne a kérdésem, hogy ott kapható-e még ps4 vagy már elfogyott? És ha elfogyott mikor lesz új szállítmány? Ausztriáról is érdekelne ez az infó mert van ismerõs aki tudna hozni és akkor mondanám nekik, hogy hozzanak.
Elõre is köszi a választ!
EEE 1899
Az a kontroller😮O valami elképesztõen jó, parádés.
És a játék is kellemes csalódás volt, hatalmas különbséget éreztem, hiába húzzák le.
Messze a péntek még, meg a péntek reggeli elõadás vége😄
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Adversus solem ne loquitor
Az, hogy ha jövõre veszem még nem garantálja, hogy nem lesz hibás, megvan az esélye, és nem kevesebb, mint a decemberieknek.. Dehát ez melyik cuccnál nincs így... Win8 tabletem is 2 pixeles hibával vettem, de nem vittem vissza. Nekem jó így. Amúgy is hiánycikk.. tudod ki fog várni heteket, hogy legyen gépe....
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
hátha mázlid lesz
Elleszek én PS3-al az Infamous SS-ig
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
retro érzés.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
http://www.twitch.tv/waskhun
Emlékeztetõ