PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
ja és 3 NAP! 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Nem értem össze vissza csinálják akkor. Én június 12én rendeltem, haver akit ma hívtak és se szerzõdést se elõleget nem kértek tõle meg június 14én...

balee4
Érdekes, engem még nem hívtak, pedig június elején rendeltem el a gépet. Mondjuk az elõleget már korábban befizettem, még vmikor októberben. Elõrendelõi szerzõdést viszont nem küldtek. Beszarok, ha nem jut.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

TDC Geronimo
Amúgy ha érdekelne valakit pénteki Pesti átvétellel egy killzone+joy+kamera bundle 155kért, akkor szóljon és megadom haverom telszámát, mert nem veszi meg csak jövõre így felszabadult az 576ba egy darab.

TDC Geronimo
Engem elõzõ héten már és tõlem kértek 10ks elõleget meg küldtek ilyen elõrendelõi szerzõdést is. Marha érdekes, mert haveromtól se kértek pl és platinumból rendelte õ is. No mindegy 10k befizetve...várom pénteken a futárt. Játékok miatt mondjuk szerintem még hívnak majd.

Totti5
Szerintük 10 éve ugyan olyan😊

Tegnap néztem Xone demót. Sokkal több és jobb. Érezetõen jobb az animációs és fizikai motor, többet számol, kifinomultabb, sok új animációval + röccenésmentesen fut átvezetõkben is, a graf meg látványosan szebb ( s ennél sokkal szebb lesz évek múlva ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

visszamondtam, a hibas keszuleket pedig ma visszakuldtem.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

miezviz
Akit eddig kérdeztem vagy éppen maguktól mondták h ugyan olyan mint a ps3 as változat, pedig messze nem😊
Túl sok a megmondóember.

Kongy
és várod még a mûködõ ps4-ed, vagy visszamondtad?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Kik húzzák le? legmagasabban értékelt nextgen cím jeleneleg😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

termeszetesen nem kaphato. uj szallitmany (eladasra, beszart gepek cserejere, ...) majd kb karacsony elotti 1-2 napra varhato. de valszeg azoknak is megvan mar jo elore a gazdajuk.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

bubu13
Sziasztok!

Láttam, hogy itt többen is élnek kint Németországban és az lenne a kérdésem, hogy ott kapható-e még ps4 vagy már elfogyott? És ha elfogyott mikor lesz új szállítmány? Ausztriáról is érdekelne ez az infó mert van ismerõs aki tudna hozni és akkor mondanám nekik, hogy hozzanak.
Elõre is köszi a választ!

EEE 1899

miezviz
Westend Sony Centerbe nyomtam 1 fifát de nem is ez a lényeg..
Az a kontroller😮O valami elképesztõen jó, parádés.
És a játék is kellemes csalódás volt, hatalmas különbséget éreztem, hiába húzzák le.
Messze a péntek még, meg a péntek reggeli elõadás vége😄

Kandurex
Dehogy van, az oldal legalján van apróbetûkkel, igaz pirossal, h majd 13.-tól elérhetõ.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kongy
Notbaaaad ! A gatyámat is odaadhatom. Elég mocskos húzás mit ne mondjak. Ugyanezt csinálta az 576 mikor elfogytak a GTA V készletek. Érdekes módon 2000 Ft-tal drágább lett a játék.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

sb1
Van 223k-ért is raktáron.

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Kongy
Lesz ebbõl haszon. AKi elkeseredik, hogy nem jutott 13-án az vevõ lesz rá 😄

Tatyla
ennyiért sok helyen van...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kongy
Nem az a lényeg, hanem hogy van XD

AntiHero
170.000<#banplz>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kongy
Nocsak, mibe botlik az ember ha keres. 😄 Itt lehet kapni PS4-et 😄

😊
gazgoblin
majd ha igy mennek ipad-ért szólj 😄

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

gazgoblin
A tömeg lenullázta volna a lakást nyitáskor! 😄

ez az orulet amugyis az apple elso szamu "vedjegye". lehet valakinek meg az is megeri hogy a vaterarol megveszi 180-ert a 110v-os amerikai szabvanyu verziot csak hogy azonnal legyen gepe. en is elbirtam volna a karifa alatt egy ps4et de azert nem mindenaron. jo nekem jovore is.
Moby
Óóóubaze...napedig kitehetted vóna a bejáratra a táblát, hogy itten eladó ps4 vanik, lekjopp ár viszi, és a tizedikrõ fotózhattad volna a sort 😄

Adversus solem ne loquitor

Kongy
Neeeem. 😄 Félreértés ne essék. Nem idiótáztam le a topikban SENKIT ! Csak a tömegeket idiótázom le, akik egymást taposva rohannak a PS4-ért! Ha tehetném én is premier napján venném... 😊 De nem fogok érte verekedni, meg ilyen hülyeségek, majd ha lecsitultak az emberek.. 😊

Az, hogy ha jövõre veszem még nem garantálja, hogy nem lesz hibás, megvan az esélye, és nem kevesebb, mint a decemberieknek.. Dehát ez melyik cuccnál nincs így... Win8 tabletem is 2 pixeles hibával vettem, de nem vittem vissza. Nekem jó így. Amúgy is hiánycikk.. tudod ki fog várni heteket, hogy legyen gépe....

gazgoblin
Biztos sokan kiváncsiak arra egy PS4 fantopikban hogy leidiótázd õket azért mert ps4-et vesznek a megjelenés napján...te így szerzel barátokat? 😄

shaddam
Haver képes volt slimbõl szart venni, 2 éve. Meg lumia 800-ból. Nem hiszem hogy védene valamit ha jövõre veszem

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Kongy
Ez a marketing, meg a hype célja.

Kongy
Aztán majd vágod bele a kontrollert a tévébe mikor a ps kéken fog pulzálni a végtelenségig.. 😄D

shaddam
A futár kihozza én meg átveszem a kiskutyás papucsomban

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

gazgoblin
Ez a szerelem kedves barátom...

Kongy
Nem értem miért mondod. Szerintem nettó baromság rohanni érte 13. éjfélre.

Jaja, te sokkal jobb vagy mint mindenki más!

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Kongy
Én is majd januárban beszerzem. Nem fogok érte rohanni a sok idiótával karöltve.. 😄 Aztán meg majd viszik vissza, mert HDMi hibás 😄

gazgoblin
Hívd fel õket hogy gazgoblin/király mátyás elõrendelését átvennéd

hátha mázlid lesz

gazgoblin
Még nyáron behájpolódtam...aztán kiderült hogy DriveClub se lesz még idén szóval lemondtam

Elleszek én PS3-al az Infamous SS-ig

Srácok ha valaki mégis le szeretné mondani a rendelését mert közbejön valami, nyugodtan írjon privátot nekem , átvenném a rendelést csak, hogy a fa alá bekerüljön.
Moby
Elõrendelté' csencselésre? 😊

Adversus solem ne loquitor

gazgoblin
Ma hívtak Platinumshoptól az elõrendelés ügyében, szóval ha valaki onnan rendelt elõ az számíthat egy telefonra tõlûk

Köszi. Így már világos. Kicsit erõltetett, de valamit ki kellett találni. 😊
TDC Geronimo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Second Son is set seven years after the ending of Infamous 2, in which Cole MacGrath activated the Ray Field Inhibitor (RFI) to destroy a Conduit (superhumans named for their ability to "channel" powers) named John White, also known as the Beast. The explosion that resulted was originally thought to have killed all Conduits across the globe; however, those outside of the blast radius or with a natural resistance have survived. Fearing the Conduits' abilities after the destruction of Empire City, the US eastern seaboard and the worldwide economy, the Department of Unified Protection (DUP) is formed. Now, major cities across the United States are heavily monitored for Conduit activity, whom the DUP have labeled collectively as "bio-terrorists".

Az imént fejeztem be az Infamous 2-t és lenne egy kérdésem az uraktól. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ugye két befejezés van. Az egyikben meghal az összes conduit, a másikban meghal az összes normális ember. Akkor most melyik befejezést veszi alapul a Second Son? Elméletileg egyik se jó, mivel lesznek benne normális emberek és conduitok is.
DarkSector
Nem azért, hanem kicsit olyan érzés fogott el, mint a Tango & Cash-nél. 😊
retro érzés.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Wask
Ha gondoljátok addig, megy a livestream ps4 gamekapocs battlefield 4 online!

http://www.twitch.tv/waskhun

TDC Geronimo
Ez remek csak ideje lenne már megmutatni és nem dugdosni a háttérben és csak a sajtónak mutogatni ./

shaddam
"Graphic fidelity of The Order 1886 definitely exceeds the trailer"
Emlékeztetõ

Kongy
Na de ne csináljunk filmet topikot a PS4 topikból 😊

Kongy
Attól, hogy nyugdíjas legendák vannak benne, még nem lesz jó 😊