121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
///Ja amúgy mentségére legyen szólva elvileg ezen nincs peccs amit játszik még a gyerek. Ahogy irogatták a kommentekben, vagy kérdezték. -
Az hogy 1-2 ember nem érti mire írom az egy dolog, lentebb írtam egy példát ha az alapján levágjátok akkor jó ha nem akkor nem, nekem ez nextgenben gyengének számít, izlések és pofonok..
Ne személyeskedj, én sem tettem, ha igen akkor áthelyezzük a dolgot magasabb szintekre, tőled függ tudsz-e a témában annélkül véleményt alkotni egy játékról hogy embereket ne szapulnád.
Tuti okosabb vagy te ettől. -
Ja a levegőben ment a karakter énis néztem, meg a háttérben volt amikor későn töltött be bizonyos textúra itt-ott. :S
Animációt nem a sebességre értem meg hogy szaggatott vagy nem, hanem ez 200 fps-el sem lenne jobb, nehéz leírni más szavakkal mire gondolok.
Mindegy megtartom magamnak ezen véleményemet, ez kb olyan mint ha egymás mellé teszed a TR nderworld-öt meg a 2013-as részt.
Ha példázni szeretnék. -
Ra1n #26272 Ne menj bele. Maximálisan sötét a témában. Az animáció szar mert neki nem tetszik. Az hogy az egyik ha nem a legjobb animációval rendelkezik a külsőnézetes rpg-k közt az nem baj. Szar és kész. Pinókiós...
Nem tudom még hányszor kell totál idiótát csinálni magából a témában hogy inkább ne írjon róla... -
Fogalmam sincs miről beszélsz. Pontosan a 60 frémes sztrím mutatja, hogy mennyire kurvajó az anim JÓ frémmel. Egész másképp fest így a játék, ráadásul a srác még ügyes is, szal ez így egész más.
Viszont a pécés verza hemzseg a bugogktól, olyanoktól amiket eddig a konzolos sztrímekben nem láttam (levegőben lovagló npc-k, világból kiesés, stb). -
1-1 ahogy Havas mondaná. -
Ra1n #26269 Továbbra is jobb lenne ha animáció témában meg se szólalnál és nem csinálnál 4723-jére is hülyét magadból... -
Van Witcher 3 PC stream, ha érdekel valakit. Hálisten nem belső terek meg pofázás.
mindenféle komment, megbántás nélkül mondom aki nem értette mire írtam hogy ostoba harc meg mozgás az ézzem már bele a stream-be... azok a szörnyek :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.17. 20:41:25 -
SlickAdam #26267 shamans(tm)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.17. 20:12:29 -
Ra1n #26266 30-as lockot tényleg nem értem miért nem raknak bele,60 úgyse lesz,főleg nem stabilan 30 fölött ugrálva idegesítő és az fp is jelen lesz...Simán lock 30-ra és 99% hogy problem solved...+ esetleg még egy kis butítás hogy meglegyen a fix 30... -
Witcher 3 ....... 1 órával korábban indul ahogy látom. :D
Már nem kedd hajnali 1 (eddig minden platformra ezt írta), hanem éjfélkor. :) -
-
A kettő kéz-a-kézben jár. -
NAGYON remélem, hogy frame pacing javítva lesz, mert akkor különösebb gond már nem lesz frémmel. Ha nem akkor meg ez is felsorakozik a nagy címek közé, ami ezzel az okádék hibával rendelkezik. -
SlickAdam #26261 unlocked & frame pacing
ettöl a ket kifejezestöl hanyni tudnek. ps3-era elejen a v-sync hianya volt mindenhol jelen, most meg ezek... sámánok meg a tököm. idiota barmok... na nem mintha en ertenek az ilyesmihez, de ha nem megy, akkor ne verjek a melluket! -
Az fasza akkor mindent kivesézve 100-150h -
GAFon egyik srác már letolta játékot. Csak főszál, mellékküldetések nélkül
"1 day 16 hours 48 mins 51 seconds to finish the main quest without side quests" -
Reménykedjünk benne hogy javítják mindenesetre tweeteltem CMnek hátha sokan megteszik. Látottak alapján PS4es verzió szintén ettől szenved. -
magyarán fps jó, de rángat, mint a szar, mert össze vissza dobálja frémeket itt is. Komolyan nem értem már lassan minden játék ilyen hibával jön ki. -
Game runs unlocked, above 30FPS for most part, frame pacing issues, subnative display for the most part.
Patch improved framerate in cutscenes at cost of AF.
frame pacing megint. Hihetetlen mit művelnek ebben a genben??
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.17. 14:42:44 -
Az elején a cseresznyefák fogtak meg. A dugó nyulakat öld meg és készülj a bosszúra :D -
SlickAdam #26254 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

-
SlickAdam #26253 nem olyan csunya ez...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ebben most nem láttam személyeskedést kivételesen, te vetted magadra. -
Ra1n #26251 Verd,akkor verd Dt miatt is meg mindenki miatt. Ennyi. -
Ez volt az utolsó. Ha még egyszer sértegetsz addig verem az ajtót a modiknál amig nem bannolnak téged. Viselkedj már. Nem vagy te senkim, hogy ilyen hangnemet és sértegetést kelljen eltűrnöm minden nap.
Azt csinálok amit akarok, azon amin akarom és úgy ahogy akarom. Senkinek nincs semmi joga a világon ebbe beleszólnia, pláne nem egy vad idegennek.
Pont.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.17. 11:20:17 -
Srácok már most mondom hogy a PSN szarakodik.
Test-nél nem tudok csatlakozni a PSN-hez...dejó, amúgy barátlista meg a többi mükszik.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.17. 11:23:00 -
Ellenben ha nincs megfelelő PC és inkább választja a low/medium konzolt, de tuti hogy gond nélkül végig tudja játszani?
Ez nem akkora nagy igénytelenség szerintem.
Igen a játék árban fullosan olcsóbb, de dobozosdan továbbadható.
Steam-es nem...:S -
Ra1n #26247 Nem az a gond hogy van egy One-ja,nekem is van. De hogy a multiplatforműkat szarabb minőségben drágábban nem tolom rajta az biztos. Igénytelenség,és ostobaság. -
PS4-et 119-ért vettem anno T-home-tól, most 131! :DDDDDDD -
Megpróbálhatom. 
Totti-nak meg hogy xbox-a van szerintem nem gáz, valszeg nem a witcher végett vette, szóvál kár ez végett ércelődni rajta.
Szerintem azon is sirály a játék, aztán meg max kiadnak 1-2 peccset hozzá. -
Sehogy, kuvaidegölő most nekem de nem tudom abbahagyni, te sem fogod. :D -
Ra1n #26243 Egészestés beszélgetés Dark Sectorral? :-D -
Erről a BB drogról hogy lehet lejönni?? Még mindig nem vagyok képes mással játszani (azzal meg már nem akarok), és jobb a menüben mászkálni, mer annak BB hangjai vannak a téma miatt.
Ez már beteg dolog, és én sem szeretem az ilyeneket.
-
jöhetett volna idén :( -
SlickAdam #26240 -
SlickAdam #26239 tudom, hogy csakazAAA(tm) meg most Witcher-"rinya" vanik, de ez a Shadow Warrior valami kibaszott jo!
moslekra szamitottam, de nagyon nem az (meta 70 azert mar nem szart jelent). tenyleg mint a 90-es evek beli Duke Nukem tipusu jatekok. Duke Forever-t mindenki varta, mint a messiast, ez meg csak ugy jon es produkal.
zene es humor is ott van a szeren. pl.: erdöben nezem, hogy rozsaszin szivecskek villognak a bokorban... hat basznak a nyulak. levagtam nehanyat, erre elkezd üvölteni a metal, nyul atvalt feketebe (megszallja az ördög), szemei elkezdenek izzani es nekem esik. es majdnem leöl... :D LOL
igen totti, megtud zakkani a motor, de olyankor tenyleg annyi ellenfel + ver + robbanas van a kepernyon egyszerre, hogy igyse-ugyse latni semmit, szal az a nehany frem + töres... semmiseg.:) nyugiban meg szinte vegig folyamatos a 60 frem. erzekeny vagyok az ilyesmire, de rohadtul nem zavar. -

-
másfél óra 1 nap a játékban. Van már róla timelapse
-
Ja amúgy pénteken mikor néztem az egyik sztrímet, a faszkalap otthagyta a gépet 1 órára elment herevakarása, Geralt meg ott állt egy helyben a kikötőben. Óriási volt a fényviszony/napszak/égbolt változás.