PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cerny olvas minket :D
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Nem is tudom mikor voltam utoljára ennyire szénné hype-olva :D
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Az utolso palyak mar banderas szint.Igazi GIGAEX na :)
Ps4 id: adamraw
Annyira nem durva a különbség, mint mondjuk a forza5-nél, de...hát izé :DD Az akkor mutogatott gfx egy kategóriával durcásabb.
Adversus solem ne loquitor
PS4 system update 1.52 coming soon, improves system software stability. Protip: Enable Auto Downloads and leave your PS4 in standby mode!
Péntekig jöjjön!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Amugy egy jo tanacs! Akinek lesz kameraja az keszuljon fel hogy nem fogja tudni feltenni a tv-re(Sony csak egy kis matricat ad ami semmire se jo.)
Ebayen 13 fontert mar lehet kapni utangyartot mountot ami mar tokeletesen megfelel.
Ps4 id: adamraw
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
www.digimomentsvideography.com
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ja, igen..: A PSN+ ps3 feltöltõkártya jó lesz majd a ps4-hez is?
Ja és csak Sony-s játékokat tartunk, szóval csak KZ és Knack lesz. Meg pár darab joy, állvány, töltõ, ilyesmi. Sajnos kamera 0db érkezik..... :/
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
15e. Tudod mennyit keres rajta ha hivataloskodik? 600ft-ot. Imádom a magyar kereskedõket. Tényleg. Azon megy a verseny hogy ne keressen egy forintot se. Most, amikor minden szart el lehetne adni teli áron.
Szánalmas. F.szér nem mentem péknek. <#idiota>#idiota><#falbav>#falbav>
Az a baj, hogy ha egy kamion szállítja ki csütörtökön az összes dunántúli boltba a PS4-et (gondolom dugig lesz PS4-el) és emiatt nem ér pl. hozzánk idõben, akkor hiába...... Mondjuk speciel megoldható a szombati futár, de az már nem ingyenes.....
You need 2 accounts. Take screenshots - > send them to the account on your phone - > extract them to PC.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Amúgy kurvára nem értem õket <#rolleyes>#rolleyes> törzsvásárlói kártyám van, náluk van elõrendelve a gép, vasárnap rendltem meg knackot+Bf4-et, és így sem vagyok elég jó egy hírlevélre???
Adversus solem ne loquitor
Visszaigazolták, szállítólevelezték a gépeket, a nálunk elõrendelõk nagy része kapni fog gépet.
Nem, sajnos több nem marad..... :(