PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Kijött az 1.52-es frissítés (és sikeresen települt:)

Cerny olvas minket :D

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Mr Manson
Sör bekészítve? <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

n000rbi
2 NAP.

Nem is tudom mikor voltam utoljára ennyire szénné hype-olva :D

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Ne aggodj nem fogsz csalodni ahogy haladsz elore a palyakon egyre szebb lesz.
Az utolso palyak mar banderas szint.Igazi GIGAEX na :)

Ps4 id: adamraw

Moby
Nemtudom miért csak most, de összehasonlítottam a februári, bejelentéskori kz videót a kiadott verzával.
Annyira nem durva a különbség, mint mondjuk a forza5-nél, de...hát izé :DD Az akkor mutogatott gfx egy kategóriával durcásabb.

Adversus solem ne loquitor

Moby
<#eljen>

zzeN
@PlayStation 8:00 PM
PS4 system update 1.52 coming soon, improves system software stability. Protip: Enable Auto Downloads and leave your PS4 in standby mode!

Péntekig jöjjön!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

gazgoblin
Pénteki soundtrack: (megunhatatlan reklám)
http://www.youtube.com/v/s0d9d-cdxhk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

gazgoblin
Ha a basic training trophyt nézem akkor 3 nap alatt platinumra kitoltad? Szép!

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Megszenvedtem de ma vegre sikerult :

Amugy egy jo tanacs! Akinek lesz kameraja az keszuljon fel hogy nem fogja tudni feltenni a tv-re(Sony csak egy kis matricat ad ami semmire se jo.)
Ebayen 13 fontert mar lehet kapni utangyartot mountot ami mar tokeletesen megfelel.

Ps4 id: adamraw

shaddam
Júniusban szoktam venni 12+3 hónap ps+-t. Kicsit felgyûlt.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Moby
AZ HOGY? :D

shaddam
2015 augusztusig jó vagyok :D

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
dec 21én jár le az éves, de be van rakva autorenew :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Ja igen: ugye mindenki felkészült psnplusal, ugye? :)

cloud.strife
Ez rágalom. Mi mindig betartjuk a Street Date-et. <#vigyor><#idiota>

www.digimomentsvideography.com

Ty :)
Kongy
Sõt még PS Vitához is :D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Olyan nincs :) a psnplus az psnplus. Gépfüggetlen.

Köszi, de csak a sima bundle-re van lovettám most :)

Ja, igen..: A PSN+ ps3 feltöltõkártya jó lesz majd a ps4-hez is?
cloud.strife
Nekünk a PS az csak 5% az életünkbõl, nem vagyunk rá specializálódva, csak ilyenkor tudunk jók lenni, amikor egy-egy játék vagy konzol megjelenik.

Ja és csak Sony-s játékokat tartunk, szóval csak KZ és Knack lesz. Meg pár darab joy, állvány, töltõ, ilyesmi. Sajnos kamera 0db érkezik..... :/

Kongy
nekem a lényeg, hogy még idén! de akkor majd privátban értekezünk, hogy mi újság :)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo

ÕÕÕÕÕ.. sziasztok :) Itt vannak elfekvõben még titkos nem átverõs konzol vásárlási lehetõségek? :)
balee4
Rendben, akkor valamelyik a tied. :) Nekem teljesen mindegy, csak péntekre legyen meg a gép. :)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kongy
Szuper, köszi!!

balee4
Ok, megbeszéltük. :)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kongy
Vagy felõlem jöhet a Platinumos is, csak minél hamarabb géphez szeretnék jutni :)

balee4
Azt hiszem nekem is. ?) Szeretem õket, nekik köszönhetõen eddig az összes Sony exkluzív cím megvolt napokkal korábban. :D

Kongy
Ha kiszállítják neked Platinumék, akkor én igényt tartanék a gépre :) Ha lehet.

balee4
Oh, köszönöm. Szuper, ha nem tudja Platinum péntekre szállítani megveszem tõletek, az elõrendeléses példányt meg elpasszolom másnak. Játékokból is lesz nálatok minden? Killzone, Knack, Battlefield 4?

AntiHero
<#worship> Meg is van az új kedvenc boltom :)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

cloud.strife
Sg-sek VIP joggal élveznek. Neked eltettem egy gépet. <#vigyor>

Mr Manson
KILLZONE mehet a nevem mellé ... jaj remélem pénteken tényleg megjön.

cloud.strife
Ezbzmg....... :D

15e. Tudod mennyit keres rajta ha hivataloskodik? 600ft-ot. Imádom a magyar kereskedõket. Tényleg. Azon megy a verseny hogy ne keressen egy forintot se. Most, amikor minden szart el lehetne adni teli áron.

Szánalmas. F.szér nem mentem péknek. <#idiota><#falbav>

balee4
Tudod jeleztem, hogy lehet, hogy nekem is kell egy. A biztonság kedvéért, ha a Platinum esetleg mégsem tudná biztosítani. Mondtad, hogy nem tuti, hogy beleférek. Szóval a kérdésem: belefértem? Tudom ez így eléggé kétséges, megértem, ha így - mint nem biztos vásárló - mégsem kapok.

Mr Manson
Elküldtem ...

cloud.strife
Lesz.

Az a baj, hogy ha egy kamion szállítja ki csütörtökön az összes dunántúli boltba a PS4-et (gondolom dugig lesz PS4-el) és emiatt nem ér pl. hozzánk idõben, akkor hiába...... Mondjuk speciel megoldható a szombati futár, de az már nem ingyenes.....

zzeN
A mobilon egy másik accal kell belépned.

You need 2 accounts. Take screenshots - > send them to the account on your phone - > extract them to PC.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Moby
Ment, köcce!
Amúgy kurvára nem értem õket <#rolleyes> törzsvásárlói kártyám van, náluk van elõrendelve a gép, vasárnap rendltem meg knackot+Bf4-et, és így sem vagyok elég jó egy hírlevélre???

TDC Geronimo
Lesz itt kapkodás akkor csütörtökön a boltokban, hogy ki tudják küldeni másnapra országszerte...Nem értem miért nem tudták hét elején kiszállítani.

TDC Geronimo
Csütörtökre akkor megjönnek gépek?

TDC Geronimo
Én onnan hogy lehet kiszedni a képet?

cloud.strife
Hivatalos.

Visszaigazolták, szállítólevelezték a gépeket, a nálunk elõrendelõk nagy része kapni fog gépet.

Nem, sajnos több nem marad..... :(

zzeN
PS app be van készítve mindenkinek? Ha képeket akartok feltenni ajánlatos az által, mivel FB, twitter eléggé lerontja a minõséget.

Mr Manson
Most jött email. Ha privát adsz egy cimet átküldöm ...

Moby
Ezt tehol látod?
Amúgy náluk veszem a gépet is :)

TDC Geronimo
http://www.youtube.com/v/ntV8Smc96FQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Mr Manson
Knack is 15 most ...

TDC Geronimo