PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Inkább az a kérdés, hogy banderas méltó-e a konzolhoz 😊

Adversus solem ne loquitor

shaddam
A killzone gecinehéz. Másra még nem volt erõm, de ma végigviszem!

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

*ti

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

ne sajnalj, en se sajnalom. te vagytok a "beta test no.3" 😛

en tudok. valaki irta, hogy BLOD-os volt, de valaki visszamondott egy gepet es csereltek neki arra. ill. 2 emberke panaszkodik zajra vagy valami ilyesmi. de a japan gepek csak szamitanak ugy latszik. meg a nem-foiskolas kinai dolgozok se lazadnak ezek szerint.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Most már lehet ez a lényeg 😊 Sajnállak, mert jól megszívtad a géppel 😞

Nekünk marha nagy szerencsénk volt, hogy 1 hónapot késett a gép és egy késõbbi szállítmányból kaptuk már õket. Nem is tudok olyan esetrõl idehaza, ahol hibás gép lett volna.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

2013 januarjaban vajon hogy ertelmezted volna a masodik kerdest? <#idiota>

TDC Geronimo
Amúgy a többségnek mi a véleménye így az elsõ komolyabb nap után a géprõl? Banderashoz méltó? 😄

TDC Geronimo
streamet nem archiválja még se ustream se twitch ez az egyik. A másik meg az, hogy okádék a netem a streameléshez (is) 😄

TasManXT
Akkor azt javaslom, hogy streamelj mindent, twitchrõl meg tudsz youtube-ra is exportálni. Legalábbis addig amíg nem mûködik normálisan ez a funkció.

psn: TasManHUN

TDC Geronimo
Csinálja magyart. Tartalom megegyezik angollal és az árak is már jobbak a magyar PSNen.

TDC Geronimo
Mindent kell rögzítenie visszamenõleg, de nem teszi. Sokszor össze vissza csinálja sajnos és így jelen állapotban használhatatlan a videó része 😞

Srácok mi a különbség aközött hogy angol vagy magyar psnt csinálok, mik az elõnyök hátrányok ? melyiket érdemesebb
deep
Igen, nekem is pont az a rész nem volt csak meg, amit akartam volna feltölteni :S
TasManXT
Nem lehet, hogy a multit csak streamelni tudod?

psn: TasManHUN

TDC Geronimo
ja PCM a legjobb minõség. Azt figyeltem meg, hogy DTS meg PCM is jóval halkabb, mint a dolby. KZba is furák a hangok amúgy nagyon, mintha hiányoznának sokszor vagy nem tudom.

TDC Geronimo
Na megvolt elsõ DS4 lemerülés. Miután figyelmeztet, hogy alacsony még ment több, mint 1 órát. Nem nagyon számoltam, de szerintem bírta 8+ órát bõven.

Ami viszont halál bugos az a share videófelvevés. Volt pár fasza killem KZ multiba na mondom share. Erre berakta az órákkal ezelõtti single részt :/

Kongy
Jó, PC-n is száll a füst, csak az én gépemen (i5, HD6950, 8GB RAM) nem ment olyan grafikán, hogy szálljon....

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Ez az én képem. 😄 PC-s verzióhoz képest az ágyúk füstje elborítja a hajót, de kb olyan, mint a PC-s max grafika. Csak ez ugye reccenésmentes egy 130 ezres gépen.. Amelyik PC-n egy ilyen szépen fut, az nem 130 ezerbe kerül 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Mr Manson
Ma adták fel a PS4em konzolvilágtól.
Ac4 Bf4 Killzone - akinek kellek megyek hétfõn 😊

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

n000rbi
Lpcm nekem sztereó, ezért kellene DD, vagy DTS.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

sot, igazabol a DTS a tomoritett hang...

nem tudom. de a tomoritetlen hang dolog teny optikainal.
miert kell DTS? lpcm tokeletes, nincs kulonbseg.

deep
Én azért vettem vissza dolby-ra, mert túlvezérelte a mélyet a DTS beállítás 😊
n000rbi
Hogy lehet, hogy ugyanez mûködik ps3-mal, br-filmekkel DTS formátummal? Ahogy mondtam, miután egy pillanatra átkapcsolok lpcm-re, majd vissza, hibátlanul megy ps4-en is.

ugy tudom optikai kabelinnyo nem a legmegfelelobb DTS (ill. HD, tomoritetlen) hang atvitelere.

n000rbi
Tehát lényegében az egyik legjobb új fícsör elcseszi a hangot. (optikán DTS-sel legalábbis) Gondolom nem hw-hiba, ha egy át- majd visszaállítás megoldja és nem is jön többet elõ.

Na meg eleve azt nem értem, hogy minek tolja ki egyszerre hdmi-n a tv-nek és optikain az erõsítõnek a hangot. Miért nem lehet az egyiket tiltani, mint ps3-nál?

Én ugyanezt vettem észre, Killzone kezdõvideó hang stuttering, átrakva PCM-re megszûnik. Ezt annak tulajdonítom, hogy mögötte települt 2 játék meg a Killzone maga is. Játékban visszaraktam DTS-re, aztán már normálisan ment.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Igen. Ez olyan, amikor talán a BF4-bõl volt One és PS4 összehasonlító videó és néztem, hogy most nekem hol is kéne látnom a különbséget. 😊
a.carkey
😊

Az AC4nél kb. ez a helyzet:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

A legtöbb KZ3 screenshotról, ha nem tudnám, hogy melyik játékról van szó, akkor valamelyik Crysis epizódnak nézném. Annyira hasonlít a két játék grafikai stílusa, hogy nagyon.
De PS4-en biztos szebben száll. <#zavart1>
a.carkey
PCn is száll a füst ...

A medve nem játék.

AntiHero
wtf?? Nekem 1920ba menti el.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
PS3nál sokkal szebb. Gyönyörû textúrák, árnyékok, tökéletes képminõség, új effektek, nextgen növényzet! 😄 és atomstabil 30 fps.

Amúgy asszem úgy változik a sharel megosztott kép minõsége, hogy twitter a legszarabb, utána FB és a legjobb az az, ha elküldöd valakinek levélbe a képet PS4rõl és õ meg ps appal telóról kiszedi. Körülményes így, de az majdnem tömörítetlen.

The Protector
Elég homályos,gyenge minõségû,de attól még látszik h szép a játék.

Mekkora a különbség pc és ez között?vagy viszonyítsd ahhoz amin játszottál vele elõzõleg.(ha játszottál vele)

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nekem akkor csinált ilyet, amikor BF4 menü háttérben volt és töltõdött azt hittem az csinálja mert az ismert hiba de lehet akkor mégse 😞 . Más lemezes játékom még nincs, KZ még nem jött meg. Egyébként a BF4, ps3 as upgradelt.

Origin: -tRs-Joe PSN: Blith004 Steam: Blith

Kongy
Hát.. a screenshotok minõségétõl nem vagyok elájulva...

n000rbi
Használja valaki DTS+optikán? Eddig mindkét lemezes játéknál elõjött a következõ: szól,hogy indíthatom, közben installál tovább,a hang meg elkezd pattogni, menübe lépve is és csak az oldja meg, ha átállítom lpcm-re, majd vissza DTS-re.

n000rbi
Nekem a Resogun elég furán szól, néha kimaradnak hangok, ilyesmi. DTS van kiválasztva, optikán megy az erõsítõbe. Olvasgattam és sok embernek van ilyen baja, õszintén remélem, hogy egy update-tel megoldják és nem a géppel van valami...

Kongy
Igazából hót mindegy, hogy kínai vagy japán. Elindult ez a hülyeség a neten, mert az Amazon kapott pár hibás kínai gépet. Itthon a bundle-k mind kínaiak, az alapgépek japánok. Eddig még nem olvastam olyat, hogy valakinek ne mûködött volna rendesen a gépe.

TDC Geronimo
Na kezdõdhet a mai játék session 😄

Tatyla
de van de ez eszembe se jutott 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
Nincs sima 3.5mm-es fülhallgatód? Be lehet ám dugni a kontrollerbe és át lehet állítani, hogy az összes hang azon keresztül menjen a fülesbe 😉

deep
Alig tudok játszani a resogun-nal, mert olyan szinten van túlvezérelve benne a bass, hogy lebontja a lakást 😄 Csak akkor nem, ha teljesen leveszem a mélyet a hangfalról, akkor meg nagyon gázul szól 😄
Moby
Na ezért van nekem a wireless fülesem. Problem solved. 😊

Adversus solem ne loquitor

Tatyla
Basszus nem birok aludni már öttõl fent vagyok mint a hulyegyerekek szenteste után,de játszani nem tudok mert alszik még az egész család 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

miezviz
Akkor a tegnapi nap hiba mentes volt, mindenkinek beröffent a gép pöcre😊
Killzone parádés, szép, hangulatos és nekem még így az elején nehéz is!
Nem tudom ti h vagytok vele.?

Kicsit belejövök aztán mehet a multi jó kis csapatokba.
ID: Daniel_Hun

termeszetesen a kinai a jobb

😊

Sziasztok! Valaki mondja el mi ez a mizéria, hgy kínai vagy japán légyszi. Melyik jobb, miért ? És a bundlek kinaiak az alapcsomag japan vagy hogy is van ez?
Versace26
Mennyivel jobban éri meg mondjuk UK accontot késziteni,mint Magyart?Sokkal drágábbak a dolgok?

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"