PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
Egyébként én maximálisan elégedett vagyok a géppel minden területen. Mind a szolgáltatások, mind a hardver, az UI, a játékok. Ezt így kell csinálni.

Tegnap este a céges bulin Xbox One volt kikötve kivetítõre és ment rajta a Forza 5. 1 óra alatt sem sikerült összehozni egy splitscreen versenyt. Ott volt, hogy press A to start, ami visszadobott a fõmenübe. Jó intuitív, és használható a rendszer!
Eddig nem igazán volt konzolom, ma vettem egyet hála Landor-nak. Azért kérdezem, hogy akkor ha regelek utána hol tudom aktiválni ezt a 30 napot vagy hol láthatom, mert a shopba valami ingyen 14 nap van de kell hozzá kártya amit nem fogad el
deep
Na, akkor királyság. Sõt, mintha már a PayPal-t is hallottam volna, hogy bevezetik.
TDC Geronimo
UK is elfogadja már sima magyar kártyát. Másfél hónapja próbáltam.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
Csak akkor, ha még nem voltál PS+ elõfizetõ, és új az acc-od.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

a gépekhez egyébként nem járt valami ingyen 30 nap ps plus?
deep
Csak dombornyomott kártyát fogad el. A UK store innen Magyarországról pl. kizárólag American Express hitelkártyát fogad el, legalábbis még 1-2 éve ez volt a helyzet. A magyar store elfogad Visa-t is, csak dombor legyen.

PS+ kódra gondolsz, feltételezem. Olyan régiójú legyen, amilyen az account, szerintem ez elég egyértelmû.
deep
Jó kis játék, de semmi extra. 7-8 ezrest adnék érte max.
Srácok két kérdés,
-Miért nem fogadja el a Maestro kártyám a psn
- Ha veszek Psn kódot neten mit kell figyelembe vennem ? hogy EU legyen?
Kongy
Valaki mondjon már KNACK-rõl véleményt! 😄 Érdemes megvenni??

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Hát nálam is így van, és én is változtattam, mégis a régit adja be... érdekes, és idegesít.

TDC Geronimo
EA <3

Idei évben odarakták magukat rendesen 😄

Következõ évre garantált a worst company díj megint. Volt itt sim city fiaskó, atombugos BF4 kiadás és még sorolhatnám.

miezviz
Összeültünk este Fifázni haverokkal, erre sajnos rá kellett jönnünk h nem lehet bajnokságot indítani..
Vicc, mégis ezen mennyit spóroltak? mennyi lett volna ezt beletenni?..
Még viccnek is rossz volt amikor haverom 10 perc keresgélés után kimerte mondani h lehet nincs benne:/

Tatyla
huh akkor megnyugodtam

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Hardveraprón én ma reggel láttam 2-3, teljesen normális árú gépet.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
1-2 helyen van, ahol nem vették át, de lehet már azokat is elvitték. Leghamarabb 1 hónap múlva.

TDC Geronimo
😮

Wii U meg PS4. Erre a genre nem is kell más 😄

Sziasztok!
Szerintetek lehet még az országban valahol PS4-hez jutni? Köszi.

PS4 PSN: angyisz

Moby
Sõt, januárban meg is tapasztalom 😄

TDC Geronimo
wii uba már van 1 éve meg már a wii kontrollerébe is volt <#nezze>

zombiu-ba is aki rádión tartja veled a kapcsolatot, azt végig kontrollerbõl hallod és marha fílinges.

Moby
Thx, inkább csak az fura, hogy olyan nevet ír, ami már nem szerepel sehol

Moby
Jaja, kurvajó, nem is tudom miért kellett erre ennyit várni 😄

TDC Geronimo
Az audiólogok a kontrollerbõl tudnak hatni 1-2 helyen. Volt KZba is olyan parás hely, ahol a kontrollerbõl szóló audiólog elég sokat hozzáadott az élményhez. Remélem lesz 1-2 fasza horror game, ami rendesen kihasználja majd 😊

n000rbi
Jaja, most néztem, psn-ed írja mindenütt.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Nekem is azt írja mindenhol, de más nem azt látja, hanem az ID-t. FBt hozzárendelted? Lehet csak azoknak írja gépen a rendes nevét. Amúgy meg tök mindegy, mert mint írtam más nem azt látja.

n000rbi
Virtuális bankkártya nincs csatolva esetleg?

Moby
Hm...eddig fel sem tûnt. Az aktivitásaimnál miért a valódi hevem írja. Ráadásul az is meg lett változtatva, a valódi nem szerepel sehol az accountomban, mégos mindenhova azt írja be. Miért? (A privacy settingsben természetesen az szerepel, hogy NEM használom a full hevem)

Moby
Extrém esetben, ha nincs stabil kapcsolat. Amúgy nem.

TDC Geronimo
Hát nekem killzone úgy ment ma wifirõl, mint az álom. 0 lag, tökéletesen adta találatokat. Biztos jobb a kábeles megoldás, de szerintem normális wifikapcsolattal sincs gond, ha közel a router.

TDC Geronimo
Ja és innen csókoltatom azt, aki a magyar otromba matricákat a játékdobozokra továbbra se a fóliára, hanem a doboz ELEJÉRE rábassza úgy, hogy még le se lehet szedni rendesen. PS3on is így volt és ahogy nézem most se változott a helyzet. Gratulálok hozzá.

Tatyla
a wifi a multinál befolyásolhatja hogy nem vezetékrõl jön a net,pl. BF4-nél?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

n000rbi
A fényerõ nullán volt a felvételnél (sajnos). Ennél azért picit jobb a helyzet, de tény, hogy szabad ég alatt napsütésben kb. használhatatlan.

Moby
Tökéletesen reprezentálja a vita fényerõben retekszar kijelzõjét 😞

TDC Geronimo
KZt? Most toltam 2 órát kb. Nagyon durván adja 😄

DS4-et meg nem gyõzöm dicsérni. Analóg karoknál 0 deadzone. Millimétereket lehet precízen korrigálni célzáson. KZbe nincs semmi aim assist, de ígyis nagyon jól lehet benne lõni, hála az új kontrollernek <3

TDC Geronimo
<#eljen>

TDC Geronimo
Én másfél méterrõl tolom és mozgásban tükörsima a kép. Brutálisan jó IQja van a játéknak.

n000rbi
Ha már úgyis tölt a ds4, szórakoztam kicsit:

Végszükség esetén simán használható akár kontrollerként 😊

shaddam
Hát én hardon gyakrabban fekszem mint a kz3ban

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

AntiHero
Ja hát bõven jó ez, nem is azért raktam be a képet, hogy trollkodjak 😊

Amúgy mindig 1 chaptert lejátszok és lépek ki, jó játék, meg szép, de valahogy annyira nem szippantott be. Igen elsõ KZ játékom, korábban nem játszottam egyik részel sem. AC4-et kell beszereznem úgy érzem 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kanapétávolságban azért ez már nem látszik. A 720p is jó akkora távolságból, akkor ez már több, mint tökéletes. 😊
TasManXT
Multit tolta már valaki?

psn: TasManHUN

AntiHero
Szép, de azért rece még akad itt ott:

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

n000rbi
Majd megpróbálom azt is. Viszont elég nyomkodnom 5 percet és elszáll a harag, annyira rohadt jól össze van rakva az egész rendszer. (most stand by-ban tölti a kontrollert - még az is gyönyörû a pulzáló leddel😊)

Moby
Használd DD-ban ha úgy nem sistereg.

n000rbi
Úgy látszik nem én vagyok az egyedüli ezzel a hanghibával. Ja és japán gép van a cikkben, szóval egyre biztosabb a szoftveres gond - ami azért megnyugtató.

TasManXT
Ennyi. Ki emlékszik már a ps3-as nyitócímekre igaz? Mi lesz még itt?

psn: TasManHUN

TDC Geronimo

Ilyen részletek... és launch cím -.-

TDC Geronimo
Ja. Nekem egyelõre bejön. Taktikázós, sokszor van idõ levegõhöz jutni nem az az eszetlen lövöldözés megy végig. Grafika hát az... Arról nincs mit elmondani szerintem 😄

Moby
Inkább azt mondanám, hogy nem az az esztlenük rohanok, és lövök játék. Ha rambózol, fekszel. Ésszel kell benne ratatázni.
De ez így volt az elõdjeivel is.

TDC Geronimo
Párszor feküdtem én is KZbe, de azért annyira nehéznek nem mondanám. Owl nagy segítség és sokszor még mindig elõfordul, hogy elfelejtem hazsnálni.