PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
:o

Biztos valami multi dlc van benne. Update history mit ír?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
700 megás ac4 update? Vattafakk?

Adversus solem ne loquitor

Kongy
Egy kis tipp a NFS Rivals-ozóknak: Ha nem tudjátok elérni a Heat Level 9-et anélkül, hogy összetörnék a kocsitokat, kempeljetek be egy benzinkút mellé Sun Valley-ben. 100 méterre ott a Hideout, így az összefarmolt SP-t is begyûjthetitek 😄 Az elõbb farmoltam 250.000 SP-t rendõrök kempelésével.. 😄DD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Na belelesek ebbe a livestreambe bár lehet semmi géming cucc nem lesz :y

TDC Geronimo
Szerintem biztos bõvülni fog mindenkét oldalon.

deep
Õõõ feltételezem. Ebben nem vagyok biztos. PSN címek esetében tuti így van, de lemezeseknél nem tudom biztosan, hogy mûködik.
vortel
Nah hát nekem ez lett volna a kérdésem... Akkor hiába regisztrálok USA profilt, ha a játékokat itt vásárlom MO-on, akkor semmit nem érek az USa profillal leszedett DLC-kel... nem igaz?

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

deep
Természetesen.
n000rbi
A DLC-k maradtak régiófüggõk, nem? Tehát pl. USA dlc csak USA játékkal mûködik.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

vortel
rendben kössz, ezt a választ vártam, akkor viszem tovább a PS3as magyar profilom játszani, az angolt meg vásárolni, illetve csinálok egy amerikait szintén vásárolni, Zsírkirály, de várom már a holnapot meló után már itthon fog várni a kicsike és neki is esek a Killzone-nak 😄😄

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Totti5
PS4 szkrínshot és a X1 videó szerkesztõjét kellene egybe gyúrni... ott lehet 5 videót egymásba fûzni, vágni, effektezni, kép a képben stb... remélem mind a két cég lesi a másikat és építik be a funkciókat ami hiányzik!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

deep
Ja és ha egy profilnak van a gépen PS+ elõfizetése, a többi profil is tud online játszani. Szóval semmi nem szól ellene.
deep
Miért ne tudnál DLC-ket letölteni? Ugyanúgy az USA store-ról. Nekem pl. 3 accountom van. Az USA-val vásárolok, az angollal játszom (azzal kezdtem anno és a sok trophy-t nem akartam veszni hagyni), a magyar csak úgy van. Minden profil tudja használni az összes tartalmat a gépen, tehát tarthatod az USA-t csak vásárlásra.
vortel
Milyen profilt érdemes regisztrálni PSN-en? úgy láttam amerikait érné meg a legjobban, mert azon a store-on a legolcsóbb minden, de akkor tudok pl DLC-ket letölteni a játékokhoz? tudtok tanácsokat adni? köszi

Moby
Dehogynem. De ha feszt rajta kenne ekkora dof, hogy közlekednél? 😊

deep
Lehet a szart paszírozni, csak nem nagyon érdemes.
arty
de nem játék közbeni a kép 😊

Forza.

TDC Geronimo

Kongy
Rázkódó kamera.... SO REAL. 😄 Ez is csak azért van, hogy "jobban beleéld magad Lara szenvedésébe". Ha tényleg olyan jó lesz a graf ahogy mondják, akkor megveszem.

AC4 Black Flag is, össze se lehet hasonlítani a PS3 verzióval. Tûéles látóhatár, gyönyörû effektek, és stabil frame. Egy élmény játszani.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Ez is egy vélemény 😄

shaddam
Az 5 dollár volt érte a reális amennyiért steamen vettem. Fos rázkódókamerás vacak

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Tatyla
majd ha pluszon ingyé lesz

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
TR definitive edition PS4 hands on

Aki kihagyta annak bátran ajánlom PS4re. Olcsóbban behúzom ezt én is szerintem megint.

Tatyla

mert még nekem nincs meg a KZ

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
Morál rendszer visszatér és szerintük 2* kell végigjátszani legalább, hogy mindent lássunk. Ki leszel, superhero vagy supervillain? 😄

TDC Geronimo
Kurva sg bug hihetetlen...

TDC Geronimo
Fox revealed that Sucker Punch took its control cues from skateboarding games, which are known for gripping players in an almost hypnotic flow as they trick and combo their way across the environment. The same is true of Delsin’s smoke and neon powers – as well as some unannounced abilities that the team doesn’t want to spoil pre-launch. Fox wants you to feel like Spider-Man, swinging through New York at break-neck speed, feeling brilliant as you go. That fun, however, will hit moral choke-points now and then, dragging you back into a position of grave responsibility.

He explained that the branching narrative paths will result in a tailored personal experience forged by the individual. “The choices you make along the way will not only impact Delsin’s story, but also the way that his powers mature and evolve, and the way other characters around you evolve and change. It’s very, very different. You’ve got to play the game twice to see it all.”
Once you make your decision the game will let you know through various methods if your choice rested on the good or evil side of the moral fence, but again, just how this will impact your progress and the world state down the line won’t be immediately clear. That feeling of not knowing exactly what you’ve just done, and suspecting that something ugly or perhaps even righteous is about to happen out of nowhere will drive players on.

“We try and make it pretty clear when you’ve done something evil,” he added, “mainly because it really sucks when it’s nebulous. It’s not fun to feel like, ‘Well I think I did the right thing in that videogame,’ because there’s so much you have to understand about the rules of the world, your abilities, what the mission is asking you and all of that stuff. We try to cut down on ambiguity as much as possible, but at the same time we try to put situations in front of the player that are frankly tough, because that’s what games are good for; they can transport you to places you’ve never been and let you do things you’ve never done before.”

TDC Geronimo
Nesztek még pár 😊

deep
Miért ne lenne az? A játék engine rendereli, mégcsak nem is átvezetõ. Miért is nem ingame?
TDC Geronimo
Mitõl ne lenne az? 😄

Egyedül a DoF effekt az elsõ két képen az ami rákerül. Minden ugyanaz, mint játékban.

arty
tehát nem "ingame" :/

(de kurvajól néz ki)

Forza.

TDC Geronimo
Volt még pár, de azokat már nem raktam fel. Remélem Majd bõvül a share funkció és össze lehet fûzni kisebb klippeket feltöltés elõtt. Az még nem ártana.

TDC Geronimo
Persze. Játékból lõtték a képet. Le kell pausesni start gombbal és idõben kilopni a képet, akkor tesz rá ilyen Dofot meg veszi le a HUDot.

DarkSector
ja értem az gáz azért.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

En egybol megveszem, eddig mgsben meg sosem csalodtam 😄 (izzadsagszagu rising nem er). Demo ide vagy oda a magas mgs elmenyfaktor miatt priceless lesz, amivel kihuzzuk a phantom painig. Ha Kojima tud venni par uveg sake-t a penzembol am legyen 😊
Probalom elragadni magamat a hypeal es az E3 ota egy kepkockat nem nezek meg belole es estenkenk lotuszulesben imadkozok hogy mar pedig ez is igazi mgs legyen.

Ps4 id: adamraw

arty
ez durva 😄

ilyenbõl kéne még 40 és egy egész korrekt félperces klipet lehetne belõle összecsapni 😉

Forza.

Lõjjetek fel még ide sok-sok jó Battlefield 4 és killzone-os képet mert addigis nagyon szívesen nézegetem õket, amíg én jómagam is PS4 tulaj leszek, ha mindenigaz január végén,vagy február elején! Jajj de izgatott, meg ideges leszek aznap hogy vajh mikor jön meg az a futár a KV-tól és mûködködõképes lesz e majd amit én kifogok! 😄

arty
ezt valahol valaki csinálta? 😄
ez az a pont, h nem hiszem el h ez ingame 😄 (alsó!!!áááá)

Forza.

Tatyla
japán meg kínai,elmentek fingani....<#idiota>

n000rbi
Agymenés, ahogy kinéz. Tényleg el kéne már kezdenem, mert szerintem én vagyok az egyetlen a topikból, aki nem játszotta végig 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Hát pontosan szerintem még sehol se írták le. Elvileg egy helyszín lesz csak, de lesz sok küldetés nem csak egy. Ezért mondom kivárok, mert nem tudom pontosan mi lesz.

DarkSector
Ez mit takar? 1 missziót?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Itthoni árazásra kíváncsi leszek meg a tartalomra. Egyelõre nekem még kérdéses... Phantom Pain tuti vétel ezt meg még eldöntöm, hogy youtube lesz-e belõle vagy vétel...

Moby
Teljes nyugalommal, és mély meggyõzõdéssel skippelem el a búspicsába 😄

TDC Geronimo
MGS 5 "demot" ki fogja megvenni?

Moby
Kínai gépesként nagyon remélem, hogy nem 😄

arty
ez csak kínai gépesek által terjesztett ellenpropaganda! 😊)

Forza.

TDC Geronimo
Tegnap összejött pár emberes RPG kill. Egyet sikerült is megörökíteni, hála égnek nem volt bugos a share 😊

Moby