PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert amit kiemeltem kurvára mást jelent.
Azt hittem úgy megy ahogy a bemutatón hogy pl mikor a Knock-al vagy mivel átment a srác PS4-rõl egy Vita-ra....de akkor biztos csak hülyén fogalmazták meg.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kicsit félreértetted, szó sincs ps4-es játék streamelésérõl.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
valamit félreolvastam?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Észak-Amerikában januárban kezdõdik meg, s nyáron indul el teljes erõvel a Sony játékstreamelõ szolgáltatása, a PlayStation Now.
Írta: Obo
Dátum: 2014. január. 07. 19:50
A Sony a CES keretében immáron formálisan is bejelentette a játékstreamelõ szolgáltatását, a PlayStation Now-t. Ez az a lehetõség, amirõl a PS4 bemutatójakor már hallottunk, de csak most érkezett el abba a stádiumba, hogy konkrétumokról is beszélhessünk.
A Sony tervei szerint még januárban elindul a PlayStation Now zárt bétatesztelése, majd pedig valamikor a nyáron mindenki kipróbálhatja majd a felhõbõl való játékot -- mindez, talán mondani sem kell, elsõ körben csak az észak-amerikai játékosokra vonatkozik, de bízunk benne, hogy hozzánk, Európába is el fog jutni a dolog nem túl sok késéssel.
A zárt bétateszt a PS3 játékosoknak szól, de a teljes értékû szolgáltatás PS4-re, a PS Vitára, bizonyos Bravia televíziókra és egyéb, internetre kapcsolható eszközökre (táblagépek, okostelefonok) is kiterjed majd. A Sony elmondása szerint lehetséges lesz egy PS4-en elkezdett játékot PS3-on folytatni, vagy a PS Vitával wi-fi kapcsolat lévén házon kívül játszani, hogy aztán hazaérve a tévén folytassuk a mókát.
V
WHAT? O_o Miaz hogy PS4-es játékot PS3-on?
Akkor ha megdumálom egy haverral nem kell vennem PS4-et hanem bérbe nekem streamelhet PS3-ra? 😄
A PlayStation Now természetesen tartalmazni fogja a PSN minden fontosabb lehetõségét, ebbe beleértve az üzenetküldést, a trófeákat és az online multiplayer mérkõzéseket.
A PlayStation Now használatához játékonként egy bizonyos, egyelõre még nem tisztázott összeget kell fizetnünk, de dönthetünk egy elõfizetéses modell mellett is, ám errõl sem tudjuk még, hogy mennyibe fog kerülni. A szolgáltatással az eredeti PlayStationre, a PS2-re, illetve a PS3-ra írt játékokat élvezhetjük -- a CES-en már kipróbálható a BEYOND: Two Souls, a God of War: Ascension, a The Last of Us és a Puppeteer streamelhetõ változata."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
nem ez a megszokott apple kvaliti, na.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
DENT
De tele az apple fórumok pontosan ugyanezzel. És nem gépfüggõ: iphone5-ök, ipadek...sõt, sehol nem olvastam ipad minirõl. Az enyémet leszámítva. És mindenkinek 7.0 óta. Lehet, hogy megpróbálom nullára gyalulni, és újrahúzni, bár az apple fórumokban az érintetteknek a clean install sem segített. De ezeket már fenntartással kezelem.
Adversus solem ne loquitor
bar nem okoskodok, hisz ezzel (is) keresed a penny-ket (ha jol tudom)
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De emellett youtube app ól ki tudom küldeni tévére, innen viszont a linket sem tudom kibányászni. Plusz meg tudom nézni olyan eszközön is, aminek az sg fosmotor nem ismeri a useragentjét, és flasht dob be.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
<#eljen>#eljen>
(legközelebb link lesz)
- Each discount will apply in full up to a maximum basket value of £100. If your basket value exceeds £100, then the discount will not apply on the additional basket value. For example, if the value of your basket was £150 and you received a 20% discount code, your discount would be limited to £20 (20% of £100) and you would have to pay the £130 difference.
1. 5258-95A6-4049
2. 5258-3016-40BA
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Hát igen nem minden patch note tartalmas
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Rámész PS menübe a játékra, optionst megnyomod és jobb oldalt ott van az update history. Van patch note játékokhoz nem is tudtad? 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx