PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Jah akkor kicsit bunkón van fogalmazva....
mert amit kiemeltem kurvára mást jelent.

Azt hittem úgy megy ahogy a bemutatón hogy pl mikor a Knock-al vagy mivel átment a srác PS4-rõl egy Vita-ra....de akkor biztos csak hülyén fogalmazták meg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

n000rbi
"...szolgáltatással az eredeti PlayStationre, a PS2-re, illetve a PS3-ra írt játékokat élvezhetjük..."

Kicsit félreértetted, szó sincs ps4-es játék streamelésérõl.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

DarkSector
??? 😊 mire érted?
valamit félreolvastam?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

n000rbi
Write-only? 😄

DarkSector
"PlayStation Now bejelentés

Észak-Amerikában januárban kezdõdik meg, s nyáron indul el teljes erõvel a Sony játékstreamelõ szolgáltatása, a PlayStation Now.
Írta: Obo
Dátum: 2014. január. 07. 19:50
A Sony a CES keretében immáron formálisan is bejelentette a játékstreamelõ szolgáltatását, a PlayStation Now-t. Ez az a lehetõség, amirõl a PS4 bemutatójakor már hallottunk, de csak most érkezett el abba a stádiumba, hogy konkrétumokról is beszélhessünk.

A Sony tervei szerint még januárban elindul a PlayStation Now zárt bétatesztelése, majd pedig valamikor a nyáron mindenki kipróbálhatja majd a felhõbõl való játékot -- mindez, talán mondani sem kell, elsõ körben csak az észak-amerikai játékosokra vonatkozik, de bízunk benne, hogy hozzánk, Európába is el fog jutni a dolog nem túl sok késéssel.

A zárt bétateszt a PS3 játékosoknak szól, de a teljes értékû szolgáltatás PS4-re, a PS Vitára, bizonyos Bravia televíziókra és egyéb, internetre kapcsolható eszközökre (táblagépek, okostelefonok) is kiterjed majd. A Sony elmondása szerint lehetséges lesz egy PS4-en elkezdett játékot PS3-on folytatni, vagy a PS Vitával wi-fi kapcsolat lévén házon kívül játszani, hogy aztán hazaérve a tévén folytassuk a mókát.
V
WHAT? O_o Miaz hogy PS4-es játékot PS3-on?
Akkor ha megdumálom egy haverral nem kell vennem PS4-et hanem bérbe nekem streamelhet PS3-ra? 😄

A PlayStation Now természetesen tartalmazni fogja a PSN minden fontosabb lehetõségét, ebbe beleértve az üzenetküldést, a trófeákat és az online multiplayer mérkõzéseket.

A PlayStation Now használatához játékonként egy bizonyos, egyelõre még nem tisztázott összeget kell fizetnünk, de dönthetünk egy elõfizetéses modell mellett is, ám errõl sem tudjuk még, hogy mennyibe fog kerülni. A szolgáltatással az eredeti PlayStationre, a PS2-re, illetve a PS3-ra írt játékokat élvezhetjük -- a CES-en már kipróbálható a BEYOND: Two Souls, a God of War: Ascension, a The Last of Us és a Puppeteer streamelhetõ változata."

Kongy
Jön a PlayStation Now vagy a már emlegetett Streamelgetõs cucc.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

teny, hogy nagyon nincs rendben az iOS7. kulsore megszoktam viszonylag hamar, de a safari rendszeresen crash-el, ami eleg zavaro. mas problemaval eddig nem talalkoztam, igaz csak par hete van meg a mini.
nem ez a megszokott apple kvaliti, na.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
MIN
DENT
De tele az apple fórumok pontosan ugyanezzel. És nem gépfüggõ: iphone5-ök, ipadek...sõt, sehol nem olvastam ipad minirõl. Az enyémet leszámítva. És mindenkinek 7.0 óta. Lehet, hogy megpróbálom nullára gyalulni, és újrahúzni, bár az apple fórumokban az érintetteknek a clean install sem segített. De ezeket már fenntartással kezelem.

Adversus solem ne loquitor

probaltal valami trábölsútingot? pl törölni YT app-ot, masina restart, YT vissza, ... hasonlok. egyszeruen mukodnie kene. Safari beallitasok kozt nezelodni.
bar nem okoskodok, hisz ezzel (is) keresed a penny-ket (ha jol tudom)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kongy
*bocs 7.0.4 nekem is vmit benéztem..

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Nekem 7.0.5 van, és 4S 😄

7.0.4 (11B554a) iPad Mini Retina

Moby
7.0.4(11B554a)

aktualis a verzinnyo?

Moby
Ios6-on még nálam is minden oké volt. Aztán jött ez a retekszar...

söt, meg iOS 6-on is jo, iPhone4-en:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kongy

Moby
Bldog vagyok. Lehet, hogy nem jól nyomom a képernyõt a cím beírásakor. Esetleg még a levegõ páratartamára gyanakszom.

nálam:

Kongy
Ja, ipad az shit 😄 Vagyis az iOS úgy általában. Fõleg ez a 7 most... Nekem sokkal jobban tetszett a 6, de ez nem a topikhoz tartozik.

Moby
Ilyen:

De emellett youtube app ól ki tudom küldeni tévére, innen viszont a linket sem tudom kibányászni. Plusz meg tudom nézni olyan eszközön is, aminek az sg fosmotor nem ismeri a useragentjét, és flasht dob be.

Moby
Örülök neki.

Kongy
Milyen tabod van?

es akkor mi van, ha ott nyilik meg? en is mini-n tolom mostanaban, semmi gond nincs vele.

Kandurex
Nagyobb eltérésre tippeltem volna, olyan 5/3 körül...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Engem nem zavar (nexus 10), legalább látom a first screent a videóknak, a link elég sovány!

Moby
Gondolom ebbõl nincs utángyártott. Meg adnak rá 6 hó garit.

Csak nehogy valami ganyolas legyen.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Moby
Csak az táccs elõlapot.. Leltem egy bótot, ahol majdnem féláron megcsinálják (26).

Kicserelik az egesz cuccot, vagy csak a kijelzot?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Moby
Döbbenet, és õrület...

shaddam
Tegnap be lettem oltva amikor egy gyereknek mondtam, hogy közel sem 3-3 millió az eladás 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Moby
Holnap cserélik! (Remélem...)

n000rbi
"During a CES keynote this morning, Sony's Andrew House revealed that more than 4.2 million PlayStation 4 consoles have been sold globally as of December 28, 2013."

<#eljen>

n000rbi
Mit rinyálsz, úgysem látsz semmit az összetört kijelzõn <#banplz>

(legközelebb link lesz)

Moby
Mert aki nem pécén fórumoz, annak a youtube alkalmzásában nyílna meg, és pécén sem buksz semmit, ráadásul nem tolná szét a totyikot.

Kandurex
Miért is?

Moby
Elmondhatatlan mennyivel lenne könnyebb az élet, ha a youtube videóknak is linket tennétek be!

- Discount code not valid on Computing, electronic products, consoles, Multi-buys, Steelbooks & Pre-orders
- Each discount will apply in full up to a maximum basket value of £100. If your basket value exceeds £100, then the discount will not apply on the additional basket value. For example, if the value of your basket was £150 and you received a 20% discount code, your discount would be limited to £20 (20% of £100) and you would have to pay the £130 difference.

Zavvi Mystery Discount (5-20%) kodok (23:59 januar 9.-ig ervenyesek):

1. 5258-95A6-4049
2. 5258-3016-40BA

n000rbi
A kontroller zölden fog villogni, mint a mozgásérzékelõ...el ne dobjam, ha a xenomorf megjelenik 😄

n000rbi
Egy kis Behind the scenes még hozzá:

shaddam
Jaj ha nem rontják el <#puszis>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Moby
Részletezi, de ilyeneket én nem is láttam.

n000rbi
Jó nagy büdösbogár lehetett, ha ekkora patch kellett hozzá 😊

TDC Geronimo
😄

Hát igen nem minden patch note tartalmas

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Bugfixes.

TDC Geronimo
😮

Rámész PS menübe a játékra, optionst megnyomod és jobb oldalt ott van az update history. Van patch note játékokhoz nem is tudtad? 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Az mi? 😄

<#taps> Be is b*szott volna, ha nem lenne benne karma rendszer. Nagyon várós egyébként.