PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
irtam hogy biztos ha nem nagy méret, a file-ok nagysága viszont mint irtam gondot jelenthet, Darksiders-nél egy patch 3.5GB volt kb....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Baszki és szerinted nem lehet beleírni egy 50petabájtos fileba 1 byteot? 😄 A külön mozgó ojjetum, meg nem textura. Az csak kód.

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
Hát azért ha egy tárgy monduk a nyakán egy fénykép volt most meg egy külön mozgó objektum az nem csak egy 2 megás textura csere. 😄
Nem emlékszem a fájlszerkezerte, de lehet 1 valami miatt 4-5 fájt fellül kell irni, és elképzelhetõ hogy hiába 2 mb a változás ha 4 gb-os fáljt kell fellülirni.

Álá Darksiders.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Larán kîvül mi változott? kapott új fizikát. Mennyi lehet ez? 100-150MB?

DarkSector
Felejtsd el, mekora DLC? 15GB-os? 😄

szerintem ilyen nem lesz, X360-PS3-ra sem dobják ki forditva....

Castlevania Ultimate Edition sincs konzolokra. 😊 még update ként sem.

Moby
Nana...nehogy kiadják dlc-nek a pécéverzához 😊

Moby
Dehogynem, és jó is volt. De annyira nem, hogy telibeáron megvegyem újra a kicsitpimpelt verzát.

DarkSector
Ez így van, ezért sem adják ki ezt pc-re.
Nekem a grafikát kivéve is baromira tetszett jobban mint a sima TR-ek.

Még a Lara Croft GoL 2-õt várom nagyon.

TDC Geronimo
Nem toltad végig egyszer se? Nekem nagyon tetszett és az év egyik meglepetése volt számomra.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Hát én ezeken annyit látok, hogy koszréjderbõl kicsit visszahozták ribancréjderbe, ami az elsõ 15 percben érdekes lesz, de a játék ettõl még hótugyanaz. Majd egyszer hatezerér jöhet.

DarkSector
😄DDDDDD

shaddam
És PS4-en mindez 60 fps-ben ringatózik

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

termeszetesen. de nem pc-hez hasonlitottam.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Hát nekem olybá rémlik, hogy az elenpékben 360-on is minden basz mozgott az erdõben, szóval ez még annyire nem kunszt 😊

TDC Geronimo
Hát ha mellérakod a PCs verziót, ahol minden áll, mint a cövek, akkor szerintem egyértelmû, hogy melyiknél jobb az atmoszféra 😊

DarkSector
Nemhát, attól hogy minden fix.

miaz hogy egyszerre? ha 1 irányba fuj a szél, arra fuja a levelet-fát-bokrot-ködöt....

nemtudom, mennyire rémlik a dolog. 😄

szerintem nem attol elethu egy erdo, hogy MINDEN mozog benne, raadasul EGYSZERRE... de jovan ez. szellemsziget vagy mi a káré, uszkalnak a lelkecskek überall.<#idiota>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Ráadás gif.

Új verzióba minden kapott fizikát. Mozognak a fák, bokrok, Laran az összes felszerelés stb. Mozgásban látványosabb. A fullos árral még mindig nem vagyok kibékülve, de ennek ellenére látszik rajta, hogy nem egy elsietett olcsó port az egész.

DarkSector
Fasza

Meseszép.
DarkSector
Én magammal, mert önimádó vagyok. 😄
Remélem nem tûnik nagyképûségnek. 😄

Ha együtt vagyok egy csajjal , mindig féltékeny szoktam lenni magamra. 😄

TDC Geronimo
Na jöjjön pár TR kép

Tapasztalatok szerint az esetek többségében 60al fut a játék, néha néha reccen meg, de az se igazán észrevehetõ (45-50 fps környékére)

TDC Geronimo
Közben kiderült, hogy az easter eggre kommentelte a "doubtful" kijelentést nem a 2 játékra úgyhogy...van remény 😄

Mások a barátnõjükkel töltik a Valentin napot, én Ellie-vel fogok. Remélem, hogy ez nem hangzott pedofilan. 😄
shaddam
Valentin napon jön a dlc, nem mondhatnak mást

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

n000rbi
Jól megérdemelt jutalomként nyomtam egy preordert a Thief-re (zavvi, £41.90 lett a vége)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kongy
Na ne is mondd... én már elkezdtem, de esik ez a szar még mindig, kb 1 óra múlva kezdhetem újra.... -.-

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

n000rbi
Azt hiszem az elkövetkezõ napokban platinára tolom a hólapátolást 😊

Moby
Na azért csak belepróbaltam mégegyszer a kz multiba, de erre má igazán semmi szükség sevót. Ellenben az összes hálózati anomáliát meggyógyította a powerline cucc. Fasza<#eljen>. A sors fintora, hogy most meg nincs mihez használjam. LOL
Az egyetlen játék a gepen a knack, de má nem sok kedvem marad grindfesztelni platináért.
Szóval most egy idõre elmegy téliálmotcsicsikálni a gép, amíg meg nem jelenik valami érdekes. Mondjuk egy infémüsz. Addig meg eljõ újra a pécé ideje 😊

Moby
A legócskább tplink, és ebbõl is ez az egy kit volt a nagykerben. A htpc és a ps4 között 40/40-et mértem, de teljesen vezeték nélküli a hálózat (a htpc két wds stationnel arrébb van, a hálózat másik végen), nem tudni valójában, hogy a powerline-e a bottleneck. Szóval bõven jó. Ha majd egyszer esetleg lesz 40/40-tõl gyorsabb netem, bevezetékezek mindent. Vagy lecserélem 500megabitesre, ami 600ft-al lett volna drágább, HA lett volna. De sajnos ez mostanában nem várható.

DarkSector
Kieshet belõle igen szállitás alatt, de ez nem csak ps4 esetében , hanem bármilyen lemezzel elõfordulhat.

Nálatok is volt olyan hogy vettetek egy bontatlan ps4 játékot és a lemez nem volt bepattintva a helyére, hanem a kiskönyv helyén feküdt? Mert én kinyitottam a BF4 bontatlan játékot és a lemez ott volt, de kipattintva a helyérõl! Remélem nem használtat vettem, mert magam szakitottam le a ps4 szalagot a tokról! xd

2015 novembere körül
TDC Geronimo
"Naughty Dog has stated it's "doubtful" that we'll see either Uncharted 4 or The Last of Us: Game of the Year Edition in 2014."

😞

n000rbi
<#eljen>

Mílyen típust vettél?

Moby
Nah, jelentem a powerline adapter a tökéletes megoldás! Kapja be a faszt a sony...
Remoteplay tökéletesen megy vele, egyszerû, mint a kurvaélet, és most megint van egy felesleges routerem, meg mínusz tízezer a zsebemben.
De megy, és ez a lényeg. Illetve ha esetleg meggyógyítják a wifit update-el, ez a kütyü fasza, mindig lesz helye.

TDC Geronimo
30án lesz valami PS "slim" event UKbe. Állítólag ide is jön az új vita. Errõl nem tudtok semmit még gondolom.

cloud.strife
bulndle=bundle

www.digimomentsvideography.com

cloud.strife
Nálunk van most 3db KZ bulndle szabad.

Illetve szereztem egy PS3 AC4-et, január 31-ig volt a kupon benne, gondoltam ellövöm és kipróbálom a PS3 PS4 upgrade dolgot. 3035Ft lett. És van benne magyar felirat.

Játszom vele, nemrossz.

www.digimomentsvideography.com

Konzolvilágtól rendeltem elõ! Hát bízzunk benne minél elõbb jöjjön! 😊

Totti5
Melyik bolt? ha a futárnak odaadják ma, akkor hétfõre ott kell lennie. Csütörtökön rendeltem csomagot a konzolstudiótól reggel, ma 9kor hozta az MPL futár.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Na mára, meg erre a hétre elfelejthetem hogy kihozzák a PS4-em! 😞 Megkérdeztem és azt mondták hogy ma feladják futárnak és kedd vagy szerdán fog megjönni! Múlt héten ugyanezt megjátszották és most megint.Ennyire húzn, halasztani az idõt, miközben én már nagyon vártam. 😞

Moby
A kép igen, a termék és az ár nem 😊

Tatyla
Ez szerintem kit

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Jah, csak ezekkel óvatosan, mert az ilyen gyanúsan alacsony árak esetében mindig 1 darabról van szó. Érdemesebb kitben venni.

Tatyla
És http://m.arukereso.hu/?p=p104151315&tab=Infos ez? Bocs telefonról csak így linkel

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kongy
Klassz 😄 Én egy handmade cicás tálat kaptam barátnõmtõl, hogy filmezés közben ne zörögjek a chipses zacskóval XD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

n000rbi
Bevallottan abból az apropóból is készült, hogy sokszor nem volt hely a kanapén a sok kütyütõl😄

Kongy
Nekem baromira tetszik 😊 Praktikus, mert nem tudod leverni egyik cuccost sem 😊

Moby
Viszont az bizakodásra ad okot, hogy a jurógémeres vita-ps4 remoteplay tesztben is használtak powerline adaptert. Persze az igazán releváns információ, mégpedig hogy azzal nézték-e hálózaton kívülrõl, nos az nem derül ki egyértelmûen 😊