PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
😮

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Kész, valami végleg elbaszódott ezen a killzone multin nálam.
Meghalok a semmitõl, de a lövedéket mintha ki sem lõném. Odateleportál az enemy mellém, és semmit nem tudok vele kezdempni. És nem idõnként, néhányszor, hanem szinte konstans. Közben 6 a pingem, és 10/10 a sávszélem.
Miagecilettezzel???

Adversus solem ne loquitor

Kongy
Ez az.. Nem tudod felmérni, most akkor kilátszol-e vagy nem, nem tudom ezt hogy tervezik megoldani, de bízzunk benne, hogy sikerül. 😊 Ritka az ilyen taktikázós-lopakodós FPS, ahol végre nem csak az ólmot lehet szórni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Egy FPS-be eleve vicces a lopakodás, bár talán a Desus EX az okés. TPS lopakodás meg a Splinter Cell BC-nél kezdõdik, ha egy mostani játékot nézünk.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Rosszul fogalmaztam. Van képük eladni lopakodósnak szánt részekkel. A Splinter Cell-t meg egyenesen lopakodósnak. Egyszerûen nincs rá magyarázat miért szúr ki bizonyos esetekben az õr.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Melyiket adták el lopakodósnak? AC szériát? Annak sose volt köze hozzá. Kiadtak már tököm tudja mennyi részt és egy épp kézláb fedezékrendszer nincs benne, guggolás se, semmi. Úgy ráférne egy reboot arra a szériára már egy kiadós pihenõ után, mint a huzat.

Kongy
Igen, de azért ahhoz pofa kell, hogy ilyen AI-val eladják lopakodósnak. Nem meggyõzõ? Mondhatom az új Splinter Cell-t is, ami anno erõsen lopakodósnak számított. Még a spot-rendszer is UGYAN AZ, mint a FC3-ban.

TDC Geronimo
AC4 meg fc mint lopakodós játékok... 😄

Ott ne keress erre vonatkozóan normális AIt.

Kongy
Nem igazán tudom behatárolni a stílust. Mert ilyen FPS lopakodást ritkán látok manapság. A TPS lopakodással igazából nincs semmi bajom. De ez az FPS-nézetes dolog kicsit irritál. A Far Cry 3 is rengetegszer kínálta fel a lehetõséget, hogy lopakodj, aztán valahogy mégsem jött össze, mindig lövöldözés lett a vége. Az ilyen játékokhoz nagyon jó AI kell, ami racionálisan akkor vesz észre, amikor észrevehet, és nem akkor amikor közöd sincs hozzá. Ez cseszett fel az AC4-ben is, hogy közöm nem volt hozzá, és észrevesz, de mikor meg ott állok kb elõtte akkor nem... Szóval ha ezt sikerül megoldani, vagy valahogy áthidalni (amire nem sok esélyt látok) akkor azt mondom jöhet.

TDC Geronimo
Kinek a pap kinek a papné. Gondolom nem vagy a stílus kedvelõje.

Kongy
Hát valahogy én ezen a játékon csak bealszok eddig...

TasManXT
olyan 10/1 esetben engem is kibasz crash-el, de csak multiban. Van hogy csak sima connection error. Szolgáltató lesz az.

psn: TasManHUN

zzeN
Miért nem leáldozott PC-re?😄 Én 3500-ért vettem, best deal!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TDC Geronimo

Még mindig tetszik. Nyomtam is egy elõrendelést, úgyse jön más nagyon a gépre februárba.

Moby
Mûködõ internetszolgáltatás nélkül nehéz az élet 😞 lassan 1 éve nem fizettem teljes árú szolgáltatást, mert folyamatosan a hibabejelntéseimet írják jóvá, és hiába ugatok, hogy nem kompenzácíó kell, hanem INTERNET, semmi...
10millió hülye országa vagyunk. Vagyis már annyi sem.

deep
Durva kálvárián mész át ezzel a hálózati baszkódással 😄 Nekem összesen 2x ha volt gond kb 100 esetbõl a csatlakozással.
Moby
Jaja, viszont valami bazmeg van nálam 2 napja, mert szinte minden pályaváltás kivág, és csomószor a játék is kilép, és repül az errorlog a szotyinak. Próbáltam bentmaradni, most deep is ott osztotta, de visszamenni sem tudtam, mert azonnal error.
Mondjuk nem csodálkoznék, ha a kurva szolgáltatómnál lenne a hiba, mint szinte mindig...

TasManXT
Moby, tegnap tök véletlen egymás ellen mentünk KZ-ban és elképzelhetõ, hogy párszor ólom mérgezést kaptál a golyóim által, de hogy rohadjonmegagránátod mert egyfeszt beleszaladtam. 😄

psn: TasManHUN

n000rbi
Zavvi-n most 35 font, digipack.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

warass
Van valakinek esetleg eladó kupakja? 😊 Akinek van egy ideje, esetleg vélemény?😊

Kongy
Várom már, mert lesz végre egy valamire való játék PS4-en, nem csak ezek a F2P meg indie hülyeségek 😊

n000rbi
Így utólag én sem, sok idõ elment erre. Az biztos, hogy a very hardnak minimum massive Knack-kel indulj neki (ultimate-tel sima ügy)

Kongy
Külföldön már kinn van ha jól tudom.

deep
Nem lenne egyszerû, csak 3 végigjátszás helyett elég lenne 2. + very hard. Nem bánnám. De látom, kezdhetek még egy hardot majd...
n000rbi
Lesz az még 50 is 😛 Jogos, amit mondasz, de ha a már unlockoltak nem lennének a pakliban, akkor elég egyszerû lenne a gyémántokat összeszedni. (sõt a rarity is értelmét vesztené) A számodra fölösleges kristályoknál még mindig választhatsz valami mást, ha a friendlist-edbõl valaki jobbat talált az adott ládában.

n000rbi
Sokan nyomják már a broadcast-ot, tegnap is legalább 5 csatornát láttam.

shaddam
Azt a rázkódó kamerát igazán kivehették volna.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TBTPumpa
Mozgás közben valóban jól néz ki:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

LeventeV
Én általában megvárom az akciókat, mikor olcsóbb a store-on a Plus (30 font)és akkor veszek feltöltõkártya segítségével. Azt, hogy a magyar store-on mennyi az egy éves elõfizetés, nem tudom.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Picar77
Hol szoktad venni ? Én ilyen 14.000 Ft körül találtam, amazonon, meg magyar webshopokban is.
Van ettõl olcsóbb vagy kb mindenhol ennyi ?

()() (^^)

LeventeV
Szerintem UK-ra. Magyar accountom nincs, de az biztos, hogy az US instant game collection elmarad az európaitól. Inkább psn címeket kapnak.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Picar77
Sziasztok 😊

Akarok csinálni magyar, US, Uk regisztrációt is, psn plust melyikre érdemes venni ?
Van egyáltalán jelentõsége?

()() (^^)

deep
Most is nyomom, második végigjátszás. Egy valami azért undorító. A 17. rubintot kapom teljesen feleslegesen, mert az a Knack már unlockolva van.
imadom az ilyen aljas lopakodosos jatekokat, ez valamiert megse erdekel... nem ertem. a sok nintendo miatt lehet.😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Köszi! Ahhoz képest, hogy egy szar játék, ugye... 😊

deep
<#eljen> Gratz!
n000rbi
Knack: 100%

A kristályok

3x normal (normal Knack)
1x hard (massive Knack)
1x very hard (ultimate Knack)

végigjátszás (összesen ~52 óra) és jópár Knacks Quest menet után gyûltek össze.

Csókoltatom a szakmát/10

TDC Geronimo

2 alternatív végigjátszása ugyanannak a pályának

TDC Geronimo

Tetszik az art.

Kongy
Fasza lesz ez. 😄 Majd én megveszem a topikban mindenki helyett, és elmondom, mi változott, és mi nem 😄

DarkSector
csak egy kis ilyen, csak egy kis olyan stb stb...sok kicsi, tudod. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Csak hogy itt nem egy játékról beszélünk, csak pár texturáról, meg egy modellrõl, meg némi kódról.

DarkSector
Én kibaszottul nem. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
öhöm öhöm majd kiderül.
Sok játéknál hitték ezt.

Moby
Õszintén szólva ennek én örülök.

Moby
Kétlem, hogy khagyják a ziccert. 1-2 hónapig konzolexklu, aztán kitolják szépen pécére is valamilyen formában.

DarkSector
A warezosok voltak lámafaszok mert nem tudom most a mentésem használni a warez DS2-bõl a Staem-es DS2-höz. 😄

DarkSector
jo nem tudom, de ezekszerint nem adják ki. 😄

Moby
Mer lámafaszok voltak.

Moby
De egyébként felülírni sem kell soha semmit. Ez egy rossz gyakorlat, ami hálisten kopik kifele. Konzolon ilyet nem is lehet, ott a patchek eleve nem így mûködnek.