PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
1 meg kettõbe ugyanaz a fõhõs volt :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

uj karakter, varos ---> kösz. uj resz.
jobb sztori talalas, writing, ... ---> nos errol megoszlanak a velemenyek
mocap, latvany, ... ---> kösz. nextgen. azert ne ez tegye ki a pontszam nagy reszet.

te ugyis megveszed, majd irsz rola es akkor mi - akik nem szerzik be egybol - közelebb kerülünk az igazsaghoz. LEHETSEGES, hogy szenzacios az egesz.<#nemtudom>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Van egy új karakter, új város, teljesen új story ami állítólag sokkal jobb lett prezentációban is, mint elõdje. Fényéveket fejlõdött a writing, az átvezetõk, a történetvezetés és a mocap is. Nem látok itt problémát. Jó lehet side missionök terén alkothattak volna jobbat is.

"Milyen legyen egy sorozat 3. része? Merõben más gameplayben, mint az elõzõ kettõ?"

na ezaz. ha naggyabol ugyanaz az egesz, repetitiv mellekkuldikkel es tarsaival, akkor nehogymar ugyanolyan magas ertekelest kapjon, mint 2-3 evvel korabbi elödje. sájni fész nem minden.

pont a pont, ami a legkevesbe szamit naluk. lasd 1-el lejjebb ---> nyugodtan megnezheted a tesztet

0 szpojler van a videoban, mert eleve csak a jatek elejebol vehettek fel videot, boss-okrol, kepessegekrol se mondhat konkretumot, csak korbeirja az elmenyeit. kapja rendesen a dislike-okat, pedig csak oszinte akart lenni. latom te is vedekezo-modba vagtad magad egybol. pedig a 3/5 is lehet jo, o se irja le teljesen, nem mondja, hogy ne jatssz vele. csak na... nezd meg.
ez 1 velemeny, de mivel altalaban egyetertek vele, ezert abbol indulok ki, hogy nem beszel hulyeseget. csupan nem azt mondja, amit elvarnak a hype-train utasai.

n000rbi
Vártam már mikor jössz a Sessler-féle 3/5 -tel 😊 Nem néztem meg, csak a pontozást. (az egyedüli, ami aggodalomra ad okot, hogy õk a Knack-et korrekten értékelték, ami ugye nálam a mérce a hitelességet illetõen 😄)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Miért mit mond a kopasz? Olvastam ilyeneket, hogy nextgen látvány lastgen gameplay. Na most mi a nextgen gameplay? Eddig jelent meg nextgen gameplay? Akkora baromságokat tudnak összehordani, hogy vicc. Milyen legyen egy sorozat 3. része? Merõben más gameplayben, mint az elõzõ kettõ?

Reviewk...

neeeeem nagyon tetszik, amit a kopasz Adam mond. latvany egyertelmuen fantasztikus, gameplay többe-kevesbe fun, de ugy erzem ez is jo lesz valamikor kesöbb. ez se hozott kozelebb a ps4-hez.
persze majd jöhetnek elmenybeszamolok, de ha lehet csak objektiven.😊

wtf? <#conf>

TDC Geronimo
day 1 patchel ilyen graf tuningok meg 5 órás+ content elég meredek 😄

n000rbi
Ma beszéltem velük, a srác azt mondta "nemrég ment el Laci a játékokért".
Reméljül 'Laci' sikerrel járt 😄
(én is megmondtam nekik, hogy ha holnapra nem tudják kihozni, akkor ne is fáradjanak vele, jövõ héten megveszem máshonnan olcsóbban.)

Egy barátom tegnap felhívta õket, ma megkapta a CE-t. (de ugye az alapváltozatból még nem volt 'raktáron')

Omlás
Nekem is csúszik a Bundle valszin holnap ha nem akkor jövõhét :/ 😞

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

TDC Geronimo
platinumba még mindig szállítás alatt van mi a picsa van már. Holnapra nem jön meg visszamondom picsába azt megveszem digitálisan -.-

n000rbi
Még 1 nap...

TDC Geronimo
Amiket eddig összeszedtek

Destructoid - 9.5/10
DualShockers - 9.5/10
VGNetwork - 9/10
GamerFitNation - 9/10
Gaming Age - A-
Kotaku - Yes
thesixaxis - 9/10
Joystiq - 4.5/5
GiantBomb - 4/5
Gametrailers - 8.8/10
IGN - 8.7/10
Polygon - 8.5/10
XGN.nl - 8.5
JeuxVideo - 16/20
Gamespot - 8
Pushsquare - 8/10
Gamersglobal.de - 8/10
Edge - 7/10
Videogamer - 7/10
Eurogamer - 7/10
Rev3 - 3/5

TDC Geronimo
1.01 patch note

Full 1.01 Patch Notes:

Cole's Legacy Content Pack
FREE with pre-order
Explore the events immediately following inFAMOUS 2
Work with an investigative reporter to understand the source of conduit powers
4 story missions, approximately 1 hour of gameplay

inFAMOUS Paper Trail Storyline
FREE bonus missions and exclusive web content
Innovative online and in-game story arc co-developed by Sucker Punch and 42 Entertainment
Manga and murder, follow the trail of origami doves to discover the full story behind the D.U.P.'s occupation of Seattle.
19 story missions and corresponding web-based investigations, approximately 5 hours of unique gameplay.

Difficulty Balance
Normal difficulty has been slightly increased to challenge the player’s mastery of their powers
Expert difficulty has been fine-tuned to ensure it is the best experience for skilled gamers
Karma progression extended to support longer playtime

Boss Fights
The boss fights have been re-tuned for difficulty and fun
More dynamic boss behaviors and attacks

Pedestrians and DUPs
Engine performance tweaks to allow for more life and activity in the city
Increased pedestrian and traffic density and variety
Increased pedestrian-related karmic opportunities
Post-story enemy activity and D.U.P. raids

Technical Improvements
Graphics and performance improvements
Fixes for a small number of infrequent blocking bugs
PSN integration to support Paper Trail DLC

Source: InFamous Second Son Review Support Docum

Moby
Jah, tényleg, ezek voltak azok a barmok is 😄

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Megint azok a fránya pontszámok 😄

Ezért nem ér SEMMIT se a pontozós rendszer.

Amúgy 7-8-9-9.5 pontokat kap.

n000rbi
eurogamer
Knack:
4/10
<#whatever>

(csak a miheztartás végett, kb. ennyire érdekelnek a pontszámaik)

Moby
eurogamer:
7 / 10
<#conf>

/nem jobb, mint a killzone? Ezt azért erõsen kétlem 😄

TDC Geronimo
Negyed óra és jönnek infamous reviewk hátha valakit érdekel.

Sir Quno Jedi
jutyúb nem mén cégtû, nyilván...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

n000rbi
Na EZ biztos 😄

Sir Quno Jedi
Legalább én egyéni vagyok... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

n000rbi
Akkor oké, mert mindenki más igen 😊

n000rbi

Sir Quno Jedi
ÉN nem.

Sir Quno Jedi
Nekem amúgy az nem tetszett a bemutató videókban, hogy kontrollerrel szerencsétlenkednek, mikor pont ehhez való (lenne) a move rod. Akkor azt valóban fegyó/kezek helyett tudod használni, a sityakkal meg nézelõdni.

n000rbi
Én a DS4 lightbar-járól beszélek, te? 😊

Moby
Aaaa kontrolleren lévõ lightbarról van épp szó 😊

Sir Quno Jedi
Ha lekapcsolja, akkor ez csak egy videószemüveg, amilyeneket eddig is gyártott a sony (is).

n000rbi
Jogos, de ha nem akar kamerát, vagy majd VR headsetet használni, akkor a lightbar fölösleges. (tehát lehetne kikapcsolható igazán)

Szerk.: oké, nem teljesen igaz, mert a színekkel azonosítja a különbözõ player-eket.

Sir Quno Jedi
Bazki! Mégis hogyan lehetne lekapcsolni, mikor EZZEL mûködik vaze! A move kamerája ez alapján állapítja meg, hogy merre nézel stb. HA kikapcsolnák, akkor nem mûködne.

Moby
Persze ezzel meg így adok a szarnak egy pofont. Nyilván. Én is tudom.
Nehéz dolog elvekkel élni 😊

Moby
Ez egy óriási dolog, de ez nem idevaló téma. A bajom nem a létezése, hanem hogy megint olyan dolgot gründolnak, ami van. Dehát fel kell találni újra, mert nem is a sony lenne, ha nem így lenne. Miért nem azt gründolják, ami NINCS? Miért nem a driveclubbot tolják erõforrással? Nincs valódi racing játék a playstation zászlóshajóra lassan 5 hónappal a megjelenés után!!!!
Csodálatos az infamous, le a kalappal, de ez a suckerpunch érdeme, nem a sonyé. Amiért duplán gyûlölöm õket, mert nem tudom õket úgy bojkottálni, hogy a suckerpunch kimaradna alóla, akik viszont ezt nem érdemlik meg.
Pontosabban triplán, mert így én sem tudok egyelõre játszani egy remek játékkal.
Szóval fontolóra vettem tegnap, hogy megveszem a játékot pénteken, aztán lesz gép hozzá amikor lesz, amikor hajlandó lesz összekapni magát a sony.

Kongy
Na igen. Mondjuk engem se az Oculus, de a Sony saját VR szemüvege se érdekel, de ez én vagyok. Én nem látok ebben többet egy nextgen Kinect-nél. Majd ezzel is lehet casual bohóckodni, mert, hogy minden fps-ben nem lesz ilyen irányítás az fix.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Ezért kéne új IP. Ami készült is, amíg le nem állította a sony...máig nem értem miért húzta ki õket a sony a bajból, és miért nem terelte az egészet a helyes irányba. Miért nem az uj IP-t hagyták állva? Miért csinálnak csupa baromságot mostanság? Fasságokba tolnak idõt és energiát, miközben a fontos dolgok szétbaszódnak. Ez a vr szarság kinek kellett? Ott az oculus. Miért nem ültek le velük? Mi a fasznak kell mégegy hótugyanolyan termék? Miért nem a ps4 dolgait tolják/javítják?
MIÉRT LETTÉL EKKORA FASZ AZ UTÓBBI IDÕBEN DEAR SONY?

Kongy
Jaja, csak akkor nem részesülsz a "nextgen élményben" 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

PSN-en egyebkent 20 font a Ground Zeroes (PS3), "ajandek" Peace Walker HD digital kopiaval. az ugy nem rossz. (s igazabol méksz szensz, hiszen anelkul nem is erthetö a GZ)

Kongy
Csak az ugye már nem lenne God of War... 😄

Kongy
Hát igen, ez az egyik, a másik meg, hogy mit tudnának még elmesélni? Kratos már mindenkit kiirtott. Maximum egy teljes reboottal tudnának villantani, esetleg Zeus lehetne a fõszereplõ és idõben a "Great War", amikor legyõzi a titánokat.... hát nem tudom.

Moby
Hát a 3-ban (technikailag) az volt a poén, hogy a szart is kitaposta a gépbõl. Kicsit olyan mûízû lenne már, hogy ugyanazt felszkélelve kipukizná magából a ps4 különösebb megerõltetés nélkül. Ez így már nem ugyanaz. Ahhoz valami reboot kéne, de ugye pont tegnap tudtuk meg, hogy távozott a stúdiótól a gow3 szellemi atyja, szóval ezek már csak teoretikus kérdések.

Moby

Kongy
Hát ebben igazad van. Az Ascension-ön látszik mennyire kifáradt a széria. De a 3 volt a csúcspont szerintem, és én azt látnám szívesen PS4-en, nem egy gyenge Ascension 2-t... de sajnos ez nem kivánságmûsor.

Moby
Hamarosan lehet csapkorászni a gádofvórtizennyócban. Gondolom azt még kiadják, mielõtt szélnekeresztik az egész bandát. Az doszt elég kratosból (igazából már az eddigiek is untig elégek belõle).

Kongy
Én a God of War 3-at nézném meg piszkosul fullhd-ban 60 fps-el...

"Ha elég ember mondaná azt, hogy igen, akkor lehet, hogy az EA és a BioWare fontolóra venné..."

mar regen fontolora vettek (szoval lehet, hogy mar keszul is). volt is hir rola.