PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Tesztre fel! :)
Mindenestre a 2.5millió pontos, ~500-as szintû, mk.XI-es turrettel felszerelt kz supporterem-tõl lélekben már búcsúzom, egyúttal az egész kz multitól, mégegyszer nem ugrok neki egy csirkét tápolni.

Adversus solem ne loquitor

n000rbi
Az már nincs sajnos, pár napja adtam el :(

Van viszont egy UK Thief-em, bonus missionnel. Megmarom magam, ha magyaron nem tudom használni a dlc-t :D

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
És killzone-od van-e? Megtennéd, hogy lecsekkolod avval?

Hogy követendõ lenne? Dehogy, gondolom a Sonynál se repesnek örömükben és nem kis pénzt buknak a plusz idõvel, viszont az, hogy inkább csúsztatnak az utolsó pillanatban, hogy a jóból még jobb legyen az már inkább követendõ.
Gondolom biztak a directorban, hogy össze fog ez álni novemberre....aztán mégse, de a promo videókak és marketinget gondolom nem 1-2 héttel elõtte dobják össze. Sajna ez szivás, mert valami fasza autós game nagyon hiányzik a kinálatból....és az NFS Rival nem tartozik ide az fos. :)

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Moby
Ez egy fórum. Megtehetem. Vagy ide csak a hypekeltõ gifeket lehet tolni?

Kongy
De attól, hogy itt pattogsz ez nem fog változni... sajnos

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Nincs ezzel baj, de akkor mit és minek mutogatnak a játékosoknak? Ezekkel az igéretekkel adtak el 6+m konzolt. MÁIG ott fut a driveclub videó a kioszkokon.
Ennek valóban így kell lennie? Ez lenne a támogatandó eljárás? Számomra biztos nem.

Hát ha a game director nem tudja tartani a határidõket akkor bármilyen jó is lett volna ha megjelenik a game novemberben egy félkész szart kaptunk volna, inkább tolják el hátha lesz belõle vmi jó is.

Moby
És a legszebb, hogy itt a vitám, teliverve játékkal az accountomon, ami UK, és vitán a userswitch az nyente!
KURVAJÓÓÓÓÓÓ!!!!!

Kedzem írni a kedveshangú levelet a sonynak...

Igen ezt olvastam, viszont ez nem jelenti azt, hogy teljesen más játékot kapunk, plusz szerintem ez a back to drawing board ez nem most márciusban történt hanem még novemberben amikor is ki kellett volna jönnie, azóta pedig eltelt fél év gondolom rendesen haladtak azóta.
Mondjuk ha még sokáig tolják a megjelenést akkor lehet alapvetõ problémák voltak a projektben és az elképzelés nem találkozott a megvalósitással. :P

n000rbi
Kipróbálni még nem tudom, mert a "kabátos" menü nem elérhetõ a játék elején.

Moby
NADE EZ EDDIG MÛKÖDÖTT!!!!!!!!!!!!!NÉGY

n000rbi
Aktiváltam a dlc-t a magyaron. Mivel az egyes játékok add-onjai a libraryban is megjelennek és így az uk alatt nyilván nem lesz ott, ezért gondolom nem fogja látni.

Moby
>Valszeg rájöttek, hogy egy tartalmilag kevés

Mármint a fejlesztés VÉGÉN??? Tehát a sony nem tudta mint hegesztenek az evolutionnél? Vagy tudta, csak nem sejtette?
Az ugye nem baj, ha én ehhez nem tapsolok? Én sírvaröhögök minden alkalommal, amikor meglátom a ps4 kioszkokon a driveclub videókat. Nagyon jól jellemzi az egész mostani generációt.

samsung123
Valszeg rájöttek, hogy egy tartalmilag kevés, árkádos játék volt eddig, és GT széria hiányában nincs (komolyabb)autós játékuk és remélem sok tartalommal és elfogadható fizikával jön, nem pedig árkád online bohóckodás. Ha ez van csak örülni kell, mert a GT= nemhogy nem tudni mikor jön hanem azt se tudni jó lesz e. Kell egy normális(kormánytámogatós) vezetõs játék, mert az nincs és a Forzának semmi konkurencia nincs.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Moby
>Driveclubnál nem tudok rebootról

Az baj.

Driveclubnál nem tudok rebootról, ott szvsz csak jóval több idõ kell nekik, hogy az elképzelést megvalósitsák, mert ezek szerint nem tartott ott a fejlesztés ahol kellett volna (lásd DC figura kilépése), a concept nem változott szerintem.
Suckerpunchos srácot nemtudom, biztos vannak összezörrenések mint mindenhol, de az összeesküvés elméleteket én kihagyom.
Az látszik, hogy a ps3 után a ps részlegen elég nagy változások történtek és úgy tünik vezetõi szinten egy jó csapat jött össze és jó irányba tartanak. A játékokból kiderül, hogy ezek a lelépések jót vagy rosszat tettek-e.

Moby
Úgy érzékeled, hogy viccezõs kedvemben vagyok? :)

arty
komolyan mondod, hogy UK és EU külön régió lett?

Forza.

Moby
Ráadásul a racionalizálási hullám vezet oda, hogy egy driveclubra rebootot kell nyomni? Nekem ez az egész nagyon nem akar összeállni.

Moby
Oké, ez hihetõ lenne, és a suckerpunch lead designere kinek volt útban? Vagy õk sem teljesítettek? Vagy...

Most kijött egy nagyobb belsõs info ezekröl a dolgokról, mindenki eldönti maga hogy elhiszi-e.
Ahogy irták egy megnyomták a reset gombot az EU belsõ fejlesztéseknél és kicsit átstrukturálják a dolgokat.

Stig azért ment mert game directorból visszaléptették volna miután 3 év alatt és kb. 100milli dollá elköltése után se jött össze a játék amit csinált, 3x kezdték a 0-ról a belsõs info szerint.
Amy azért lépett mert az UC4 irányvonalában összezörrenés volt és még az elején lépett, ez a Richmond szintén vele volt.
Driveclubos csóka azért mert nem sikerült a kitüzött fejlesztési idõket tartania és csúszott a game.

Szóval inkább az van, hogy ami szar és csak viszi a pénzt azt kukázzák, ami nem biztos hogy rossz dolog sõt a Sony esetében asszem muszáj, hogy pénzügyileg rendbe jöjjenek.

Moby
Ha van egy uk acc a gépeden, nézd már meg légyszi, hogy az ingyenaddon (a kabátok, vagy mifasz) megy-e a uk accounttal<#conf>

Moby
Én tegnap óta nem értem ezt a hírt. Amikor Henning távozott, az volt az ok, hogy Druckmannék vették át az irányítást (ami a TLoU sikere után olyan nagyon nem csodálkoznivaló). Most akkor hogy volt gamedirector azóta Justin Richmond? Papíron?

Kandurex
leszarom, nekem elég ha kipattintják az enhanced lasszófaszt

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nesze neked Uncharted 4!

Ugyanez volt a Withcer 3-mal is. Leléptek a kucsfigurák, majd szépen áttették 2015-re a megjelenést.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
Nemlehet. Sonynál nincs régióváltoztatás.

Moby
Én leszarom azt is, ha innentõl fossákorlátozza a accokat régióilag, de akkor a hagy migráljam már át azt a cigány account kedvesfaszbuzisony! Ezt még a microsoft is megengedi.

Moby
Mert a játék a lemezen eu régiós. Ezért a fõ uk accommal hiába szedem le a mappacket, az nem fog feltelepülni, lévén nincs hozzá tartalom (azaz nicns uk killzone a gépen).
Nade ez 1.60-al, amivel eladtam az elsõ gépet még tökéletesen mûködött. Nagyon úgy fest, hogy szépen fû alatt 1.62-vel behozták a dlc regionlockot a felhasználóra. Éshát a vitán is most frissül a system, navajonmér...

arty
azt nem értem, hogy jött neked képbe a hu acc?

Forza.

Sir Quno Jedi
Szerintem addig szabadulj meg a mocskuktól, amíg még van lehetõséged rá. 2014-ben is bantuniggernek néznek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fasza, szivesen. :)

Nem lehet a UK accot átalakitani HUN accra? Ha esetleg átirod a cimet meg az adatokat?
Ez a KZ regio lock elég hülyeség, remélem egyedi eset és nem követendõ példa, BF4-nél nincs baj, ott eu verzióm van és uk accról szedtem a plusz pályákat és müködik.

n000rbi
Újracsináltam a profilom (ezúttal pc-n, nem tableten) és láss csodát, mûködik! :) Köszi! <#worship>

Moby
Ezek szerint dobhatom el a uk accomat, rajta az egyéves psn+ elõfiztéssel, az összes megszerzett trófeával, a megvásárolt tartalommal, a barátlistámmal, és mindennel, VAGY ezentúl uk régiós játékokat veszek uk-bõl, VAGY átütöm rajta a csákányt.
Gondolkodom...

Moby
Megtörtént. Újrahúztam az egész killzone. Letöltöttem újra a magyar accal a mappacket. INSTALLED! ÉS A UK ACCAL NEM MEGY!!!!!

AJÓKURVAANYÁDSONY

Ez a papertrail ilyen game és honlapon történõ nyomozós dolog, én megcsináltam 2-3 "tesztet" a holnapon hogy conduit vagyok-e, utána lehetett kapcsolni az accomat. Az elsõ küldetés után amikor csináltál 3 fényképet, utána az infokat elküldi a honlapra és meg kell oldani a feladványt kutatkodni neten stb és ha az megvan nyilik a következõ küldi ps4-en. Elég jó kis kapcsolt élmény. :D

Moby
Most csinálom épp távolról, vitával. Eddig sajnos 4 óránál többet nem tudtam beletenni a mappack feltelepítésére :´(

kabaré@2014@sony

igen

n000rbi
Magyar accod van?

samsung123
Mind a két InFamust végigvittem, ahogy második rész is köröket vert az elsõre, úgy szintén köröket ver az új rész a másodikra, kevés játék van úgy hogy várom mikor ülhetek elé, ez most olyan, nagyon:)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Én tegnap fejeztem be a part1-et, tökéletesen müködik, regelni kell a papertrail honlapon, megcsinálni amit kell és összekötni az psn accodat amin játszol, no problem, user error lesz nálad.

a.carkey
Próbáltad úgy, hogy

Mindent leszedni->Killzone újrafelrakás->elindítás/felpatchelés-> majd minden más install?

A medve nem játék.

Harlekin
Na akkor ezért nem jössz megnézni a titanfall-t...<#vigyor>
Na hát az a fuso egy nagy gagyi. Nekem is fent volt a smart tvmen.

-tRs-Landor

Moby
Ó semmi kûlönös, csak a szokásos sonykonzol.
Kiderült, hogy nem régiógond van a dlc-vel, csak valszeg hibásan töltõdött le a mappack, mer a magyar profillal sem ment normálisan. Persze azért feltelepült, mert a japán szakemberek szerint felesleges hashchecket rátolni. Minekazt, biztosjó. Mindigjó. Gondoltam letöltöm újra, merthát mégiscsak játszanék vagy mi, szóval letöröltem hát a mappackot. Mindezek után beléptem a psn-re, hogy letöltsem másodszor is, de a psn közölte, hogy már installed(WUT???). Naszóval némi hörögvekurvaanyázás után végül oda jukadtam ki, hogy errõl a téveszmérõl csak úgy tudtam lebeszélni, ha letöröltem a killzone-t kompletten. Szóval elment 2 óra, és nemhogy mappackom nincs, de már killzone-om sem a gépen, pecig én csak játszani szerettem volna picit.
Köszi sony, jók vagytok, mint általában! <#eljen>

n000rbi
Jaja, az addig nekem is megvolt :)

n000rbi
Mivanmár?

Moby
Nadeviszont újabb nap, újabb megállapítása annak, hogy nincs még egy ilyen instabil retekszar rendszer a piacon mint a ps4-é akkor sem, ha nem szûkítem a kört a konzolokra.

Kongy
Na ez az.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson