PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Mikor utoljára néztem még 2 milla volt,durva.
Hát ha még kijönnek a 2014-es beigért játékok(DA3,WD,LoU,Crew,TES,Diablo+kieg és még sorolhatnám) ez simán sokszorosa lehet ennyi idõ alatt
Bejött nekik az egyszer biztos:-)
Szerk.: VAN (beszerzés alatt :/)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Az ilyen felelõtlen kijelentéseket minimum egy linkkel szokás alátámasztani <#ejnye1>#ejnye1><#banplz>#banplz>
Adversus solem ne loquitor
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Na ugyanezt éreztem én is.
A medve nem játék.
1. A szép nekem nem biztos, hogy ugyanaz, ami bárkinek. Ott a pécém ugye, ami olyan minõséget tol ki az outputján, amitõl leomlanak a hegyek. Bár az iss pécés szemmel is nagyon szép, csak pécés szemmel nem jól fut.
2 . A knack kapcsán elmondtam sokszor: ha nem lehet egyszerre szép is meg jó is, nos akkor én inkább a jót választom. Mindig. Ilyenmódon az iss nekem pont nem kedvez, merthát azt nehéz lenne ráaggatni, hogy szép is meg jó is 😊 inkább szép.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
inkabb optimista, kis negativ beutessel. inkabb ez, mint a lila köd.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
-a graf nem volt meglepetés, lévén szarránéztem sztrímen, bár én valamivel nagyobb részletességre számítottam, ebben nem egységes a kép
-a történetmesélésen kívül nem igazán problémás a csapkodó frém, ott viszont nagyon
-mocap és mimika: beleadtak apait-anyait storytelling mentén, össze van hordva az összes létezõ tudás, csókoltatom érte a sp-ot, de az uncanny valley legmélyebb bugyraiba hullik bele. Ez óriási gond lesz ebben a genben.
-ha már storytelling: õrületesen szájbarágós az egész, nem érzem jól magam a curscene-ek alatt
-a kamerakezelés botrányos, ahogy delsin mászása, és...gyakorlatilag az elõzõ két rész összes hibáját megörökölte kivétel nélkül
-a környezet csodás
-a 2 óra alatt egyelõre nem volt olyan pillanat, amikor élveztem volna a játékot. Tudom, mert láttam sztrímen, hogy ha megjönnek a képességek jobb lesz, de na...ez nem egy hûdejó játék.
Mielõtt betettem volna a lemezt mindent tudtam róla, tehát nem volt meglepetés, csak a sztoriban, azt szándékosan nem néztem, de ennyi erõvel nézhettem volna, mert az meg nem jó 😊 egyébként meg semmi baj nincs ezzel a delsin gyerekkel, tõlem õ lehet fõhõs simán.
Naszóval nekem a killzone nextgenebb volt ettõl nagyjából minden tekntetben, miközben kevesebbet csetlikbotlik, de ez is ikább egy nagyon tisztességesen összepakolt cucc, amiben a gémpléj ebszolájte nem volt fontos.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
az biztos, h ezeket látva a konzol elsõ (fél?)évében esszenciális az ütõs exkluziv cím...
Forza.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
@SuckerPunchProd
@HX422 We've heard this request quite a bit and are working on getting that option in.
framerate lockra írta.
Courtesy of a monstrous shipment of PS4 units in the extended last 2 weeks amidst very high consumer demand, PS4 reached 7 million units globally for the extended Infamous Week ending March 28, 2014. For the extended week, PS4 outsold the Xbox One by a whopping 7:1 across the PAL region. Below are the numbers for the entended week ranging from March 17,2014 to March 28,2014. Infamous : Second Son reached a million at the same time.
PAL(includes UK)
PS4 : 180,000 units (PS4 sold over 100,000 units across PAL during the weekend covering March 21 - March 23 )
Xbox One : 25,000 units
Infamous : Second Son sold 400,000 copies at retail across PAL and around ~50,000 across Asia , with around 90,000 units sold across UK (includes bundles)
North America
We do not have the final hardware numbers for PS4 but we can confirm based on the near final number across most retailers, that PS4 sold well over 100,000 units across North America for the extended Infamous Week ending March 28,2014.
Infamous : Second Son sold over 450,000 copies at retail
Damn son...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Remélem tényleg igaz lesz
Nekem van xbone is, ott büdös nagy lóf.szt kapunk a live mellé. Ehhez képest itt mindennek örülni kell.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Magadtól behelyezted magad a "divatgémer" halmazba? Határozottan fejlõdsz! 😉
valaki nem tudja mi lehetett a címe?
Forza.
De tény, a PS4nél azért számít a graf is, mert ha nem így lenne, nem felt. kellett volna gen váltásnak nevezett dolog sem, VISZONT, miért ne lehetne PS4en is egy Mercenary Kings szintû játék, fõleg ingyen?
A medve nem játék.
www.digimomentsvideography.com
-tRs-Landor