PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Bloodborne 2 :-D
2. Mutassanak még valami új exkluzívot, nem legyenáncsártidgadavólasszófasz és társai, új legyen
3. Villantsanak valami új szolgáltatást
4. Mutassanak valami új fícsört
5. Az ár nem érdekel igazán, akármennyi lesz, megveszem. Persze jó lenne a realitások talaján maradni.
Ehhez hány sör kell? :-D
PS5 II PSVR
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Adversus solem ne loquitor
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.16. 15:55:27
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.16. 15:42:15
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
(eddig 65" B8 ment, de beláttam, hogy az kicsi, ill. jobb sima filmekre, szóval az ment a hálóba)
kulcsszavak: "hova nagyobb, el se férne", "át se látod a képernyőt", "csak mozgatod a fejedet", "mozi elsősor", "minek ettől mégdrágább", stb... 😄
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ő meg heti legalább egyszer kap idegbajt.
PS5 II PSVR
egyéni preferencia és megszokás kérdése.. 😄 27"-os monitortól kb 50-60 centire ülök, eleinte nagy volt, mára ezt is "kinőttem".. 😄
4K-nál meg ugye extrán "indokolt" a közelebb ülés, mint egy régi FHD tévénél
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.16. 14:37:26
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Igaz még ezt se adtam el. De nem akarok téli időszakban gép nélkül itthon ülni.
Az meg, hogy vàrjak..20 ezer ft-ért..mikor egy jàték többe kerül..esélytelen.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
de 2 méterre szvsz tökély lesz az 55" 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.16. 09:36:35
max az új garitörvények miatt érheti meg megvárni a 2021-et (a 100 000 forintnál drágább, de 250 000 forintot el nem érő eladási ár esetén két év gari), így a vélhetőleg mostani 1 helyett 2 év lesz - bár lehet már alapból 2-vel indítanak majd, mint MS-ék tették eddig..
de amúgy én nem fosok a launch betegségektől, újabb szériakkal is épp ugyanúgy lehet hiba majd sajna... lassan 6 éves a basem, semmi baja nem volt soha 😄
olyan szempontból igaz, hogy "minek" vegye meg, ha nincs rá cím, ami érdekelne azonnal, vagy ha csak állna hónapokig kihasználatlanul a polcon, pláne ha esetleg másra is kéne az a ~200k 😊 én szeretném day1 venni, de nekem is kvázi feltétel, hogy day1 legyen egy ütős exkluzív legalább rá... mert különben ott a PC 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PS5 II PSVR
Why so serious?
Számomra az a kérdés, hogy valaki miért NEM akarja azonnal, első nap. Kivár az életéből 1-2 évet (ha megéri) azért, hogy fillérbasszon rajta 20 ezer forintot, amiért manapság már egy cipőt nem lehet venni...<#nemtudom>#nemtudom>
PS5 II PSVR
Persze lehet, hogy így lesz, de nem azért lesz így, mert a "modell" ezt indokolja.
PS5 II PSVR
én sajnos nem tudtam, úgyhogy "csak" B9 lett, de szeretjük egymást 😄
de majd csak PS5-tel párba állítva derül ki igazán, hogy mi a helyzet 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.16. 00:37:14
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
slimet is olcsobban vettem mint most a bolti ara...
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.09.15. 22:38:43
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Na én megmondtam a japán füllentős
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.09.15. 20:03:31
Adversus solem ne loquitor