PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Nem tudom ki álmodta meg ezeket de extra szánalmasan pl a Gt6 kiadása jövõre..... Vicc az egész lista.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Nah, hát pedig azon is jól futna, kiindulva abból, hogy a raymenek is 60fps-el száguldanak vitán, ami ma már nem számít fickós vasnak. Ellenberger ezektõl konzoljátékabb konzoljátékokat keresve mondanék csak.
Egyébként a walking dead széria tényleg mindenre megjelenik. Nem véletlenül. És bizony rohadtjó az is.

Adversus solem ne loquitor

CoL nem tunik annak.
iOS-en en nem tudok jatszani. taszit. de biztos jo lenne arra is.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
"13. A Sony Japan két-három új játékkal lesz jelent. Az egyik a Project Beast, mely valóban a Demon's Souls spirituális utódja lesz. A második a The Last Guardian, mely átköltözik PS4-re, és már a tél folyamán megjelenhet. A harmadik cím kérdõjeles."

SÍROK A RÖHÖGÉSTÕL!

Moby
Miért, a CoL annak tûnik? <#rolleyes>
Avagy mióta a platform határozza meg a minõséget?
Egyébként biztos meg lehetne csinálni ios-re is, viszont ebben a 2 percben több hangulat van, mint az elmúlt fél év ps4 felhozatalában.

Nem hülyeség, bár valószínûleg a God of War: Ascension részre gondolt. Itt.
birom az Ubiart-ot, de ez valahogy tenyleg valami iOS cuccnak tunik.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Montpellier+Ubiart = Nyami!
Júni 25.

/érthetetlen, hogy már ez SE jön ki wiiu-ra 😞

Kongy
Hol olvastál te ilyen hülyeséget? 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

dehogy lesz.

Most olvastam,hogy lesz God Of War is PS4-re.Mármint a HD remake.

Kedves PS4-esek!
Totti5
Ez engem kell hogy érdekeljen? Felõlem 10 csilliardért is csinálhatja, engem csak a végeredmény érint.

Kongy
Idén nem lesz Need for Speed! Na mi van? Az EA észbe kapott? 😄 Már csak az Activision-nek meg a Ubisoft-nak kéne észhez térni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Omlás
"Destiny - 500 millió dolláros költségvetés"

Teljesen rendben van a játékipar nincs itt semmi probléma kérem szépen tesség továbbfáradni...<#idiota> már a GTA 5 költsége is elég beteg volt de ez meg aztán végkép 😄

Az új divat most majd az lesz ki csinál drágább játékot ? 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Kongy
Többek között a gyûjtõszenvedélyem, a játékfigurákat imádom.. 😄 És utánaolvastam kicsit jobban a játéknak, tetszik a koncepció, csak szorítok, hogy a gyakorlatban is ilyen jó legyen.

Moby
És mi alapján lett azóta majd harmincezernyi bátorság? 😊

Kongy
Egyedül a grafikát nem fikáztam 😄 Csak a játékmenettel kapcsolatban voltam bizonytalan.

Moby
>Más: Elõrendeltem a Watch_Dogs-ot. Dedsec Edition-ben.

<#eljen>
Meglepõ lépés, miután elmondtad mindennek a grafot(ha jól emlékszem, de nem esküszöm meg, hogy az te voltál 😊 )

Kongy
Na ja csak a 200 Paragon szintet nehéz újra felgrindolni... 😄

Más: Elõrendeltem a Watch_Dogs-ot. Dedsec Edition-ben. Megõrültem.

Tatyla
Én szerintem behuzom PS4-re is karaktert 70-re felhúzni pár óra,PC-n valami 800+ óránál járok itt ha beletolok 100-at már megérte...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kongy
No igen, D3-at kiadhatnák végre PS4-re, lenne legalább egy jó szavatosságú játék is 😊 Kár, hogy PC-n már megvan az alap + kieg. is, és hogy a 70-es wizardomat tuti nem lehet majd átvinni... így ez nálam kimarad.

Legalább egy Dragon's Dogma színvonalat hoztak volna.Most néztem én is hosszabb videót,hát tényleg vicc😄

Diablo RoTS de megnéznék PS4 verzába na az lesz az igazi meg DA3.
Totti5
Zsé kategóriás akció rpg, kerülendõ kateógia. Harc vicces, szinkron olcsójani, szájmozgás 10 éve volt ilyen. Kedvenc momentumom, hogy az NPCk akik úgy vannak a város bejárata elõtt a 10bõl 4 csak egy modell odarakva, szó szerint csak egy modell. Nem mozog, áll mint egy szikla, ilyet se láttam még😊))

Kongy
De az a szutyok harcrendszer mi már? Ez a lassított felvételes baromság? Mintha szaggatna a játék, közben meg csak a gagyi karakteranimációt leplezik ezzel... 18 ezerért ez rablás.

Nem lesz annyira rossz pedig😊Csak ugye nem 18ezerért.Így videok alapján meg az állítólagos 20+óra és lesz elfogadható sztori is+Craft rendszer tehát 6-7 ezret megérhet PS4-re,hogy legyen a gyûjteményben egy ilyen fantasy H&S Rpg elemekkel de tényleg azért teljes áron kissé durva a szitu:-)
Kongy
Ez nem inkább hack n slash?

TDC Geronimo
Én is néztem live from playstationon, de elég ótvarnak tûnt. Elsõ normálisabb RPGre lehet várni év végéig 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tatyla
mostanában demo helyett jobb ha nézek stream-et vagy két napja láttam ezt is játék közben de nem igazán gyõzött meg...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kongy
Bár még így is jobbnak tûnik a Castlevania-nál... 😄

Kongy
Ez egy nagy szutyok lesz... 😄

TDC Geronimo
Amit láttam ebbõl az elég volt arra, hogy elkerüljem. Jön hónap végén így is 3 játék, amit meg "kell" venni :y

Na még a héten lesz.Ki veszi meg PS4-re ki az a bátor?😊
shaddam
A ps4 verzióban elvileg ezek is alapból benne lesznek

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
Rosszul fogalmaztam. Idõsebb 😄

Kongy
Ez neked idõs? 😄

Nagyon szépen köszönöm! 😊 Akkor közlöm is a jó hírt havernak hogy tudja használni a kiegeket hozzá! 😊

Nincs Tomb Raider Game Of The Year Edition PS4-re, viszont van Tomb Raider : Definitive Edition, amiben alapból benne van az összes dlc. Egy kód van hozzá, az pedig letölthetõ játék zenéi, mondjuk én azt ki se próbáltam.
TDC Geronimo

idõs Ellie? tlou 2 tease vagy valami egészen más?

"Let me tease you something... Its coming... ;]"

samsung123
Miért ne lehetne, de abban az esetekben, már kompenzáljuk a sötétítéssel/lámpagyújtással a túlzott fényviszonyokat, és normál fényviszonyt hozunk létre, ami sose lesz korom sötét és és verõfényes dél.(már azok esteke nagy részében se ahol módosítjuk a természetes fényviszonyokat)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

deep
Õõõ nappal nem lehet besötétíteni a szobát? Esetleg este villanyt gyújtani? 😊
samsung123
PL: én olyat csinálnék a sony helyébe, hogy a fényerõsséget az pontos idõnek megfelelõen állítaná, magyarán ha nappal van full fényerõ ha pedig éjszaka legkisebb (kettõ között meg médium) ha nincs kamera. Egyszerû megoldás, net nélkül is mûködõ, a napfelkelte napnyugta elõre lehetne benne, hisz az ismer elõre 100évre is😊 régiók is adottak stb. Így mindíg megfelelõ fénnyel világítana, hiszen este egy lámpafényes szobában sose lesz akkora fényerõ mint a nap sütne be, így nem is zavar és este kevésbé fogyaszt. Nappal meg jól látszik. Azért nem kapcsolják ki fényt teljesen mert, sok játék már kooperál vele kamera nélkül is, extra adalékként, plusz infóként vagy hangulati elemként jelen vannak már a világítással.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

"We measured it ourselves with three cycles from full charge to zero at “bright,” “medium” and “dim” settings. Vibration was kept off (or better, the system update turned it off for us). In order to keep the variables even.

- On “Bright” setting, the controller ran from 8:48 PM to 7:47 AM the morning after, clocking 10 hours and 59 minutes of battery life.
- On “Medium” setting, the controller started its work at 5:25 PM and ran out of juice at 5:25 AM, for a total battery life of 11 hours and 42 minutes. 50 Minutes longer than the “Bright” setting.
- On “Dim” Settin it ran from 9:41 AM to 10:02 PM, clocking 12 hours and 21 minutes of battery life. 81 minutes longer than the “Bright” setting.

In conclusion, while dimming the light does help a little bit, the benefit is really not that relevant. So if you’re doing it counting on much longer gaming hours, you might want to keep your expectations low."

TDC Geronimo
Valakit kiütöttem sry :

TDC Geronimo
pont most töltök fel én is egy BF4es tesztvideót pár klipbõl 😊

Fasza nagyon, késõbb biztos jön még rakat új téma, átmenetek/fxek stb. Biztos bõvítik majd.

TDC Geronimo
pont most töltök fel én is egy BF4es tesztvideót pár klipbõl 😊

Fasza nagyon, késõbb biztos jön még rakat új téma, átmenetek/fxek stb. Biztos bõvítik majd.

deep
Kipróbáltam a share factory-t egy régi random KZ multi videóval. Nagyon pöpec a cucc, rém egyszerû kezelni.
Kongy
Én személy szerint nem tudom, de a dlc-k asszem ruhákat foglalnak magukban, meg egy plusz tomb-ot, amit max negyed óra alatt végig lehet vinni.

Most akkor a lemezen rajta vannak a dlc-k, vagyis lehet használt a játék azt majd a haverom is tudja használni, vagy külön papíron vannak a dlc-k a játék tokjában? 😊) A kérdésre szíveskedjetek válaszolni ha kérhetem oly szépen titeket! 😄