PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Hát izé...én sehol nem írtam, hogy meglepõ, hogy szar lett. Valójában szokványosan lett szar. De ha már így szóbazhoztad, az valóban meglepõ lenne, ha nem így lenne .

Adversus solem ne loquitor

Én tudom melyik részre pontosabban videora gondolsz(még az 1 évvel ezelõttire talán az elsõ volt).Vagy még régebbi és ebbõl gondolom,hogy az PC-s részletek voltak mert akkor úgy tudom PC,X360 és PS3 volt a célhardver na most ebbõl a háromból nem nehéz kikövetkeztetni melyik platformból voltak azok a videok😊

X1 stream volt,éjjel,esõs idõ és meg kell mondjam nagyon hasonlított arra a videokra amire te gondolsz.
Hype végett meg úgyis a legszebb jeleneteket vágták ki mindig is
Még PC visszavan de szerintem ha most X1 v.PS4-en ugyanott elsétálnánk abban az idõszakban akkor megkapnád azt a látványt.Valami ultragiga high end PC-vel biztos lesz majd állejtés de kitérdekel sz.tem egy mostani Gen.-en is k...a jól néz ki😊
The Protector
Hát közel sem úgy néz ki most a watch mint abban a videóban ami anno kijött.Nem is baj,a játék legyen jó....csak a hazugság és a félrevetést utálom a jó játékokat meg szeretem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
Ami feltûnt a Wolfenstein-t játszva az az, hogy a 2009-eshez képest minimális okkultizmus van benne. Szóval most az 5. fejezetben vagyok, és még mindig nincs semmi természetfeletti erõ a játékban. Elõzõ részben már a játék elején tudtál dimenziók között járkálni, plusz ha másik dimenzióban voltál, a nácik konkrétan ocsmány szörnyek voltak... 😄 Mondjuk ez is tetszik, hogy úgymond kicsit realisztikusabb.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
S most nem néz ki jól? 😊 ruhája most is ugyan úgy lobog, szél pedig biztos fogja vinni a szemetet, levelet. Amiben az más volt pont nem ez a kettõ dolog😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Watc64 Dogs

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
Jól néz ki...bár a watch dogs is annak indult a beharangozó videóban ahol sétálgatott a faszkalap a szélben kabátját lobogtatva és levelket fújkodva.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

n000rbi
<#eljen>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Totti5
Gátembe mindig éjszaka van és mindig esik az esõ😄

Tetszik, de gameplay ebbe 0a ugye😊

Totti5
Amint jön X1re nem fogok ellenkezni.

Totti5
Senki nincs kényszerítve hogy drágábban vegye nextgenre, sõt veheti PCre is aztán szopja a malac tõgyét vele... Az hogy nem nextgen cím mindenki számára nyilvánvalónak kellett lennie hisz a fejlesztõk sosem kamuztak, sosem mutattak mást. Mindenki tudja milyen az ID tech 6 60 fps mellett, hisz volt már egy Rage. Ebbe semmi zsákbacica nem volt, azt kaptad amit. Akinek ez nem tetszik ne vegye meg ( na olyat még nem láttam sem itt az SGn sem másho hogy megvette és ki van akadva, de olyat hogy letöltötte és erõszakkal játsza és fikázza azt jó sokat, de ez egy másik téma )

Nextgenen megkapod az fix 60at, full HD-t, részletesebb textúrákat, karaktereket, effektek ( ha jól láttam máshogy van a bevilágítás is ).

Én ezért fizettem, ezt kaptam. Hibát nem láttam benne eleddig teknó oldalon.

Habár nem vagyok jós, de erõsen arra tippelek, hogy a DOOM 4 is hasonló lesz hisz biztos jön prevgenre is, bár ott a 30 fps miatt lehet tunningolni a grafot és a sötét helyeknél a motor otthon van ( Rageban is faszán nézett ki ). De ez egy dolog, az hogy milyen lesz a játék maga egy másik, bár nyilán ugyan ezek a szar az ID motor, szar a grafika körök le lesznek ott is futva...

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

shaddam
A tranzisztort megvette már valaki?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Kongy
Storytelling alatt pont Blazkowicz monológjaira gondoltam. 😊 Telitalálat. Az egész játékon amúgy érzõdik ez a depresszív hangulat, és az elkeseredettség.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Na igen, épp ezért NEM vettem meg PS4-re. 20 ezret ez a játék nem ér, én azt kerek perec megmondom. De 10 ezer környékén PC-re szerintem korrekt vétel.

TDC Geronimo
Asszem itt jó döntés született, hogy nexgten only. Mind ingame

TDC Geronimo
Zenék is marha jók meg blazkowitch monológjai. Imádom a stílust 😊

Moby
Azok ott kermekk szarát eszik reggelire áhítattal a mai napig. Az öltönyösök valószínûleg sokkal reálisabban látják a bajokat, be is húzták az embargóhatárt a megjelenés napjára 😄DD

Moby
Szerintem az eléggé érthetõ, ha bárki nextgen gépre, nextgen áron, nextgen élményt vár (nem feltétlenül grafban, bár nyilván a cehbe ez van beleárazva). Én azt várnék/vártam.

Kongy
Mondjuk Wolfeinstein-tõl aki nextgen grafikát várt, az enyhén szólva.... 😄 Nem, ez a játék rohadtul nem nextgen, de helyenként még csak nem is prevgen... 😄 A víz pl a PS2-es korszakot idézte a játék elején... 😄 De ettõl eltekintve nagyon élvezetes játék, és ismét csak nagy igazság, hogy a grafika számít legkevésbé játékélmény szempontjából.

arty
iszonyat kíváncsi lennék egyébként így két játék távlatából 1-2 bennfentes (programozó) IGAZI véleményére az alkotásukról

plusz mellette hallgatnám a kiadó öltönyeinek maygarázkodását is - szép kontraszt volna 😊))

Forza.

Kongy
Kurva jó a Wolfenstein! És itt most nem a grafikáról beszélek, hanem játékmenetrõl, és storytellingrõl. Utóbbi is nagyon hatásos. Eddig bejön (chapter 3 közepén vagyok)

Moby
Én ennek a megatexturenek csak a hátrányát látom, de ezt kifejtettem má a másikban. Mondjuk csak érintõleg van köze a teknóhoz a ténynek, hogy bottal sem piszkálom meg. Ez inkább csak arról szól, hogy én nem támogatnám, hogy bármi alá ezt a szart pakolják. Ez a két fisemfos bõven elég tapasztalat arra, hogy ettõl kb. csak jobb mocik vannak a piacon.

TDC Geronimo
Watch_Dogs Pre-load Won’t Be Available on PS4; Feature Will Start With Destiny

lol-e?

Nem 1.7el jött ez a ficsõr? Akkor már értem miért nincs EUba még preorder se, gondolom nem is lesz szeptemberig...

TDC Geronimo
Én se mondtam, hogy olyan szép lenne, de közel sem vállalhatatlan az, amit itt a tvn látok. Megatextúra nagy elõnye a sokféle textúratípus és emiatt az összkép egész kellemes. stabil fps meg hab a tortán mellé, ráadásul a gunplay iszonyat jó.

Moby
Nyilván van aki szerint ez oké, másképp ítéljük meg a dolgokat. Szépnek biztosan csak nagy túlzással lehetne beállítani 😊

TDC Geronimo
Egyáltalán nem vállalhatatlan a graf.

Totti5
Hülyeségekkel a Sony sem foglalkozni, ami meg nyilvánvaló azt miért nem fejlesztik önmaguktól?😊 jó PR fogás, de nem sok értelme van. Vannak ott emberek akiket azért fizetnek hogy kiszolgáljanak és tudják hogy mi kell. Ezek szerin nem?😊

Kongy
No igen, 1 terrás SSD-t igazán hozzácsaphatnának, ne nekem kelljen már még azt is pluszba venni 😄

Omlás
<#taps><#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

warass

<#taps>

Sir Quno Jedi
Normális proci és GPU bele, meg SSD?!?!? Ja és ha már kvarcjáték szintû cucc, az árát is levihetnék arra a szintre. Utána már csak játékokat is kéne rá csinálni és rohannék a boltba elkölteni a sony kedvezményemet (hamárvan).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Omlás
Lehetõség van javaslatokat tenni PS4 fejlesztése kapcsán 😊 Lehet küldeni a kreatív ötleteket ezerrel ;]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
<#idiota>

deep
Valójában nem ide akartam, de végülis ide is passzol, mert már meg is bántam a cserét, mert a PS4-el ugyan nem játszom, de legalább nem is basz fel.
deep
Pécészopás indult:
- HD audio 5.1-re állítva nem látja a hátsó hangfalakat (nem lehet bepipálni)
- Stereoscopic 3D-t nem lehet aktiválni játékokban valamiért (AMD-vel pöccre ment)

Tegnap csak eddig jutottam. Lesz még bõven.
Moby
A youtube videókon nem látszott, hogy
- nincs AI
- karakteranim ótvar
- ennyire vállalhatatlanul gáz a graf
- ami a legsajnálatosabb: ennyire unalomba fulladó jellegtelen és üres a gameplay

Nem patch kell ennek, hanem shiftdelete. Ehhez már megvan a patch, mondjuk fizetõs, de rohadt olcsó. "Bulletstorm" szóra adja ki a google. Az tesz bele stílust, humort, élvezeti faktort. És elég ügyes vagy, wolfensteint meg sem kell venni hozzá, elfut magában, de ennek a hogyanját csak privátban írom meg, és csak neked 😊

Totti5
Vagy játszd FIX60 fpsel, popupmentesen konzolon😊)

arty
fura - tisztán emlékszem, hogy te is "vártad" a megjelenést (youtube videok alapján)
nem lehet h a csalódás a grafban igen komoly erõvel húzza le nálad a játékot?

szerintem tartsd fenn a pécén 1-2 pecs és 1-2 uj driver erejéig, az a rage esetén sem ártott az élvezhetõségnek

Forza.

TDC Geronimo
atomstabil 60, lehet van 1-2 lowres textúra, de megatextúra miatt rengeteg féle textúra van egy képen és ez feldobja a látványt. Gunplay meg brutálisan jó, fõleg rezgéssel 😊

Moby
Csak azon néztem bele, mivel azon kívül youtubon tudnék még belenézni, azt meg már megtettem 😊

arty
(amugy pécén belenéztél?)

Forza.

Moby
Én ugyan nem 😊 Tõlem aztán mindenki avval játszik ami neki tetszik 😊

arty
max moby fog - én gémpléjek alapján nem találok benne kivetnivalót 😊

Forza.

TDC Geronimo
Wolfi eddig nagyon bejön. Üssetek! 😄

TDC Geronimo
Mire az kijön szerintem váltanak rajta még vagy 3 enginet, mint anno doom 3nál 😄

Totti5
Igen, de az 30 fps lesz.

DarkSector
Titanfall szindrómának hívják...sok a nyelvi fájl. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kandurex
A Doom következõ része is ezzel a "csoda" motorral jön?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯