PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
X1 stream volt,éjjel,esõs idõ és meg kell mondjam nagyon hasonlított arra a videokra amire te gondolsz.
Hype végett meg úgyis a legszebb jeleneteket vágták ki mindig is
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Tetszik, de gameplay ebbe 0a ugye😊
Nextgenen megkapod az fix 60at, full HD-t, részletesebb textúrákat, karaktereket, effektek ( ha jól láttam máshogy van a bevilágítás is ).
Én ezért fizettem, ezt kaptam. Hibát nem láttam benne eleddig teknó oldalon.
Habár nem vagyok jós, de erõsen arra tippelek, hogy a DOOM 4 is hasonló lesz hisz biztos jön prevgenre is, bár ott a 30 fps miatt lehet tunningolni a grafot és a sötét helyeknél a motor otthon van ( Rageban is faszán nézett ki ). De ez egy dolog, az hogy milyen lesz a játék maga egy másik, bár nyilán ugyan ezek a szar az ID motor, szar a grafika körök le lesznek ott is futva...
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
plusz mellette hallgatnám a kiadó öltönyeinek maygarázkodását is - szép kontraszt volna 😊))
Forza.
lol-e?
Nem 1.7el jött ez a ficsõr? Akkor már értem miért nincs EUba még preorder se, gondolom nem is lesz szeptemberig...
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
- HD audio 5.1-re állítva nem látja a hátsó hangfalakat (nem lehet bepipálni)
- Stereoscopic 3D-t nem lehet aktiválni játékokban valamiért (AMD-vel pöccre ment)
Tegnap csak eddig jutottam. Lesz még bõven.
- nincs AI
- karakteranim ótvar
- ennyire vállalhatatlanul gáz a graf
- ami a legsajnálatosabb: ennyire unalomba fulladó jellegtelen és üres a gameplay
Nem patch kell ennek, hanem shiftdelete. Ehhez már megvan a patch, mondjuk fizetõs, de rohadt olcsó. "Bulletstorm" szóra adja ki a google. Az tesz bele stílust, humort, élvezeti faktort. És elég ügyes vagy, wolfensteint meg sem kell venni hozzá, elfut magában, de ennek a hogyanját csak privátban írom meg, és csak neked 😊
nem lehet h a csalódás a grafban igen komoly erõvel húzza le nálad a játékot?
szerintem tartsd fenn a pécén 1-2 pecs és 1-2 uj driver erejéig, az a rage esetén sem ártott az élvezhetõségnek
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"