PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Hát én meg remélem nem, mert ha ez lesz a trend hogy mindenbû kicsit kevesebb akkor elég szar generáció lesz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Nagy összegben teszem meg a tétet, hogy ez megen nem ps4 vót, de a végleges valami ilyesmi lesz, csak mindenbõ egy kicsit kevesebb 😊

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
Valami animációs film. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
amennyire ezen minõség alapján meg tudtam ítélni... KELL 😄

Forza.

vegig skriptelt / megrendezett 7-8 orara? siman.<#gun>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Ez gyors volt 😊 A robbanások/részecskeeffektek tetszenek, de nem tudom ez elég-e, hogy végig fenntartsa az érdeklõdésemet. (többet egyelõre nem látok benne)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

zzeN
Ez kemény volt, az a graf<#wow1>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

shaddam
Beállítom a vekkkert és addig tranzisztorozok

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Én is ott vettem, nekem is adtak Sony garancialapot. Jó kis bolt.
117,990 forintért vettem itt havernak tegnap PS4-et! :-)

Zsír, fullos Sony garanciával. De a rohadt Outlast csak csorgott lefelé reggel, nem tudom mi volt a szerverrel! 😞

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

arty
abszolut!

viszont h helyettem nyilvántartja a játék, h hova miért megyek, az semmiképp nem "magát végigjátszó" részlet - régen max kockásfüzetben vezettem volna a helyeket/questeket, márpedig ez szvsz(!!!) nem a játék része

Asscreedben sem az a gond, h van térkép, amin "minden" rajtavan - legalábbis ezt még senki nem említette meg, ha szóba került h m ivele a gond 😄

Forza.

deep
Nyilván nem, de mai átlag, önmagát végigjátszó játékok sem a jó irány. Remélem ebben megegyezhetünk.
az epp nem. de barmikor belefuthatok egy komolyabba...

arty
most komolyan az spoiler volt, h mintát kell venni a betonból egy küldiben?

Forza.

arty
Kiterjeszthetjük: biztos minden úgy volt jó, ahogy régen volt? 😊
Én abszolute nem sírom vissza a régi játékok fapadját, többek közt a keresgélést sem.

Ráadásul az ultimate érv: kikapcsólható "segítségek" - lásd deus ex vagy akár a thief, mint jó példák!

Forza.

semmi riszpekt nincs ezekben a mai kölykökben... 😄

n000rbi
Nézd, lehet mi már túl régimódiak vagyunk ide 😊

+1

de nem ö az egyetlen itt. nehanyan szemrebbenes nelkul szpojlerolnak...

n000rbi
Spoilerkirály megérkezett 😄 Mondjuk nem mintha azonnal rávetném magam a Wolfra, de azért na, hagyj annak is felfedeznivalót, aki még nem játszotta, kösz.

Kongy
Más: Csak szerintem fest ocsmányan a WD? 😄 Láttam PC-s képeket, ez kritikán aluli. Fakó színek, Aiden haja WTF mintha egy 2005-ös játék lenne.... 😄 Ez a nagy nextgen grafika?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Semmit se kell keresgélni. Vagy mutatja hol van vagy normálisan elmondja, hogy hol találod. Meg ott a térkép is. AI elég buta az tény, bugokkal nem nagyon találkoztam.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
Várjál, olyan is van, hogy a BETONBÓL kell mintát venni XD És mindez egy egész fejezet! 15 perc alatt letudható kb, ha tudod merre kell menni, ha nem, akkor meg fél óra. Így könnyû 12 órás kampányt csinálni, hogy órák mennek el 1-1 cucc keresgélésével, amit kb 10 perc volt kitalálni, és leprogramozni együtt... 😊 És akkor a többi bugról, meg a segghülye AI-ról ne is beszéljünk 😄 Nem egyszer volt már, hogy ott álltam a pofája elõtt, és észre sem vett. Így aztán van értelme a lopakodásnak is... Az AI ebben a játékban egy céltábla, nem egy kompetens ellenfél...

Az elején olyan jónak tûnt, hogy majd lesz sok akció, meg minden az elsõ fejezet után, aztán meg szépen lassan leült az egész játék. Ami igazából jó az a narratíva, és úgy a játék stílusa elég egyedi. Haláli az is, mikor leesünk valami magas helyrõl és akkor Blazkowicz megszólal: stupid way to die 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo

Today, at 8.00pm GMT/9:00pm BST/10.00pm CET, tune in for a sneak peek at new gameplay from an upcoming PS4 title. Blink and you’ll miss it. Don’t be late!

Este 10kor order gamaeplay sneak peak. Gondolom lesz 2 perc felvezetés E3ra 😄

deep
Általánosságban-e beszéltem?
arty
egy fúró keresgélése tényleg ad hozzá bármit a gémpléjhez egy fps-ben?

Forza.

The Norberto
Régi szép idõk😊 Amikor ott kotlottam egy keményebb fejtörõn 1-2 órát. Most persze bejelöli a térképen + látod sárgán ragyogni na meg egy kis kék indikátor is mutatja.
deep
Általánosságban beszéltem. De ha aratni akarsz, menj multizni 😊
TDC Geronimo
Nekem pont emiatt tetszik. Meglepõ dolgok vannak benne fõleg egy wolfenstein játékhoz képest.

Kongy
Bulletstorm-ban hol keresgéltél cuccokat? na ugye.
Miattam kurvult el a gaming ja.

Kongy
Ígyvan, igazad van. Az ne zavarjon, hogy ha este 11-kor leülök egy játék elé hót fáradtan, akkor aratni akarok nem pedig lényegtelen dolgokat keresgélni egy SHOOTER JÁTÉKBAN. Keresgélek én basszus egy kalandjátékban, RPG-ben bármi... de ne egy shooterben már....

deep
Na pont a magadfajta miatt kurvult el a gaming. Régen még azt se mondta meg egy játék, hogy mit keress, nemhogy az, merre...
Kongy
Nem a lövöldözés fárasztott le, hanem annak a hiánya 😄 Ilyen idióta menj ide, hozd el ezt, menj oda vidd el azt küldetésektõl kaptam agyfaszt, mert fogalmam se volt merre kell menni. Na nem az angoltudásom hiánya miatt, hanem mert csak mondja, hogy találd meg a fúrót... na ja de hol keressem? 😄

Moby
Engem viszont kivehettek. Akinél fentvagyok az törölhet, ps+ kapcsán összefutni már biztos nem fogunk.

Adversus solem ne loquitor

Illetve ideje bõvíteni a listát, úgyhogy aki nincs rajta (Banderas feje) az írjon ide egy hozzászólást és bõvítem. Illetve az új játékokat is írjátok.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

PS4-es Watch_Dogs-ban ha nincs PS+-om, akkor gondolom nem tudnak bejönni hekkelni más játékosok és vica versa ugye?

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Sir Quno Jedi
Ilyesmit nem szabad együltében tolni. A sok mészárlás fárasztó tud lenni. Ez olyan, mint a sorozatok. Ha nem akarsz beleunni, akkor váltogatod õket (stílusban is).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kongy
Na ez a Wolfenstein amennyire tetszett az elején, annyira ráuntam Chapter 10-re. Fárasztó tud lenni nagyon...

warass
TDC Geronimo
fosyoutube link van csak sajna

TDC Geronimo
1st party semmi.

Totti5
Ha már DC

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Akkor mi lesz idén, ami odacsapat az ünnepeknek a Driveclubon kívül?

TDC Geronimo
És ahogy tippeltem már utalgatnak halasztásra. Ez is 2015ös cím lesz.

TDC Geronimo

Jövõ hét kedden jár le embargo.

Kongy

Kongy
Ez a Shadow of Mordor nagyon király lesz! Remélem E3-on mutatnak majd belõle még gameplay-t. Persze, hogy ez is októberben jön, mint sok más ütõs cím...

TDC Geronimo

TDC Geronimo

Totti5
Ebbõl a lényeges hogy fix 60 vagy nem. Ha nem akkor nem kõ. Ha igen akkor hurrá!