PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Akkor valószínûleg a "Grounded" lesz a Te fokozatod. 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

The Protector
Én végigvittem legnehezebb fokozaton.
Észrevettem azt,hogy könnyít a játék,segít.Ha kevés töltényed van akkor nem ad semmit,megtart azon a szinten.Ha kifogyasztasz mindent akkor meg segít és dobálnak az ellenfelek illetve találsz lõszert mindenhez,így legnehezebb fokon is nyugodtan lövöldözhetsz úgy is adni fog töltényt csak kevesebbet.Jobb lett volna ha nem ad szart sem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

TDC Geronimo
Ezzel nem érdemes várni 😊

Single meg multi is olyan, amit egy hamar nem felejt az ember.

TDC Geronimo
Ott az új grounded nehézségi szint. Ott vért fogsz hugyozni az mondták 😄

n000rbi
Gero engem is behype-olt és megrendeltem a játékot. 😄
Szomorú tény, hogy számomra semmi nem érkezik a gépre egészen októberig, így gondoltam elleszek a TLoU-val. PS3-on csak egyszer játszottam végig, hard-on, most majd hard + survivor és szerintem még platinára is lesz idõm 😊

Tatyla
Egyre jobban úgy érzem ez nekem már kell pedig karácsonyig várni akartam vele...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ha itt ennyivel olcsóbbak a játékok, miért nem mindenki itt vásárol, és nem a UK-ben? Egyszerûen nem is értem.

Vegye meg USA accounttal, és játsszon vele UK-ben.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Tatyla
Fogsz kapni mailt ha esetleg akció van arra is érdemes figyelni

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tegnap este megcsináltam az USA accot, és szétnéztem a store-ban. Hát gyerekek, gyakorlatilag pang az ürességtõl.

TLOU 49,99 dollár, GTA V és Far Cry 4 még nincs beárazva. A Store háttere sem az a dinamikus, mint a UK Store-ban, pedig az baromira jól néz ki.

Se AC4, se FIFA 15, se NBA2K14..

Az árak viszont jók.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

shaddam
Imádom. Hajnali 4-ig toltuk haverral, aztán csak azért hagytuk abba, mert ausztrálokkal rakott össze akik a ping miatt sebezhetetlenek voltak 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
Amúgy elég egyedi a multija is. Marha jól sikerült nekik átültetni a single playeres élményt a multiba. Tudom te nem rajongasz a multiért, de lehet ez pl tetszeni fog

deep
Ez azért vicces 😊
n000rbi
Megrohadhatnak felõlem. Ha pc-n játszható a szaruk dfgt-vel is, akkor konzolon miért csak trasztmesztör-támogatás van?! Hát nem fogok venni, az biztos.

Totti5
lightly Mad Studios reveals Wheel support list for Project CARS.

Ez a szégyen Thrustmaster mindenhol 😞(((((((((((((((((

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo

Ez a csaj NDnek nagy fogás volt. Na nem mintha eddig nem lettek volna ott elég jó programozók.

Kandurex
Zsír.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

warass
Single oké nincs gond az ilyennel sõt kell is de Multis részre valahogy nem hiányzik
TDC Geronimo
Volt ma egy interjú gamespoton NDvel. Ahogy olvastam náluk innentõl kezdve a 60 fps lesz a standard. Elõször látjuk ezt majd itt, aztán UC4ben és utána a késõbbi címeknél is.

TDC Geronimo
single 100% uncut

nem ugy volt, hogy meg kodolnak...? <#fejvakaras>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kongy
Single-be van durvulás rendesen. Fõleg ha elkap egy clicker, instant felszakítja a torkodat.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kandurex
Single -be azért megmarad nem? Tudtommal ez valami horror game....

TDC Geronimo
Háttérbe fotó mód tease

TDC Geronimo
Játék világába/hangulatába pedig tökéletesen beleillik.

Mondjuk ez nekem nem hiányozna
TDC Geronimo
Gore. Leszakadó végtagok, szétroncsolódott fej stb.

Itt vannak összehasonlító gifek

Kandurex
Multi cenzurázva? De mi fog belõle hiányozni?

Kongy
Jobb oldalon az a távoli emeletes ház már-már Second Son szintűen néz ki 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo

zzeN
Szerintem még a Destiny-s preload-os témával se vannak teljesen készen. De bizakodjunk, hogy nem sokára jön valami update.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TDC Geronimo
Azt mondták jön idén youtube support. Feltételezem, hogy a következõ update a media update lesz, DLNA, mp3, 3d bluray, natív youtube app/feltöltés stb.

Én csak egy árva pause download gombocskát kérek meg friend notificationt, amit nem képesek berakni lassan 1 éve. Amennyire nyomják Destinyt nem csodálkoznék rajta, ha elõtte pár nappal jönne fw frissítés.

zzeN
Majd az évfordulóra kidobnak valami 5 mb-s update-ot oszt' kuss legyen 1 évig.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TDC Geronimo
Új FWrõl kíváncsi leszek Sony mikor hajlandó valami infót adni, mert mikor volt a legutóbbi? Április végén? Nem kapkodnak továbbra sem az biztos...

TDC Geronimo
*google store

TDC Geronimo
Le fog halni mint a szar.

iOS meg appstoreba fent van már a destiny companion app. Lekaptam elég színvonalas lett.

shaddam
Fasza lesz hogy mindenki egyszerre kezdi leszipkázni a 14 gigát. Xbone-on csak 10 giga 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
Your Destiny beta codes will go out at 10am PDT of the day the beta is supposed to go live on your respective platform.

Nehogy hamarabb kiküldjék kódokat még véletlenül se -.-

TDC Geronimo
😞

shaddam
As confirmed by Fred Dutton on the EU Playstation Blog comments, TLoU Remastered multiplayer mode is censored in all European countries, just like the original PS3 game was

TDC Geronimo
kis ps3/ps4 összehasonlítás

ps3

ps4

arty
Uuuristenhogynézki 😊

Forza.

TDC Geronimo

TDC Geronimo

Akkor ma este szépen meg is csinálom. 😊 Szétnézek kicsit az USA store-ban.

Tatyla
így van kell egy US PSN acc is ahhoz rendeled hozzá a US paypalt

TDC Geronimo
Yesterday, we had our first opportunity to go hands-on with Naughty Dog’s The Last of Us update for PlayStation 4. Sony wisely put it side-by-side with the original edition (our review) for comparison purposes, driving home just how much the Remastered version has improved.

The first thing you’re likely to notice is the visual upgrade from 720p and 30 frames per second to 1080p and 60 frames per second (though you can lock things down at 30 FPS should you choose). Naughty Dog tells us that character textures have been increased by a factor of four, shadows have been doubled (along with a new lighting process), and draw distance is noticeably better.

Motion blur when turning the camera (used to hide slower loading textures) has been significantly reduced, but not eliminated. The game’s gritty, destroyed environments look crisper, which was even more pronounced in the side-by-side comparison. It looks spectacular.

Audio has gotten a significant improvement, with more options to customize your setup. For audiophiles playing with high-end stereo headsets, you’ll be able to change the azimuth (to tune alignment and timing for better synchronicity across the channels). You can also decide whether your center channel plays dialog, dialog and sound effects, or nothing at all.

For those that want to play with some additional insight, you'll be able to turn on commentary. Creative director Neil Druckmann and Troy Baker go behind the scenes as you're playing.

Performance has also improved, with instant load times thanks to streaming from the hard drive instead of the disc. The controls have been revamped to take advantage of the Dual Shock 4. The lightbar will signal health, with healthy blue scaling to orange when injured and red when critical.

The touchpad button is used to open Joel’s backpack now, but the biggest change is the speaker. The controller will now play the click of the flashlight and audio recordings you find around the world. No longer will you have to stay in the menu to listen to them. They’ll continue playing from your controller while you continue with the game.

Kicsit megkavarodtam. Ahhoz, hogy az USA Store-t elérjem, egy új PSN fiókot kell regisztrálnom új e-mail címmel és új nickkel? S a reg során egy USA címet kell megadnom?

shaddam
Nem jelentették be melldöngetve hogy ezúttal nincs cenzúra, tehát van 😞 Csak a multit érinti