PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulthanito
Ha jut a gépből, akkor launchkor rámegyek a DeS-re, azzal bőven elleszek idén év végéig.

Aztán majd attól függően, hogy alakul a téli akcióban a valhalla ára, talán megnézem.

Meg letolom megint BB-t az új konzolon. :-D

PS5 II PSVR

Poén volt csak,peace😊
Idén még beraktározok:WD:Legion,Cyberpunk,Fifa 21,Baldurs Gate 3 ami tuti.
Aztán ha veszek Ps5-öt behúzom olcsón TLOU2-t,Tsusimát és elleszek 1 évig😊

Ezek kerülnek majd összesen max70ezerbe.Amiért ugye jövőre kapnék 2 játékot..
mucsácsó
😄DDD ott a pont...
mármint értelmes 😄

Mafia 1 remake-re kíváncsi leszek azért nagyon, nekem az várós.
Idén CP2077 még ami day1, AC: Valhallára ránézek majd esetleg, meg COD BO + Warzone továbbra is - és sztem nekem így ennyi idénre

nomeg fontos, de hamarosan Hades v1.0! 😄 (Switchre is gyün, ott is tuti fun lesz)
lwb
Controlból kiindulva nem lesz mindenhol ingyenes az az upgrade.

Ulthanito
Tényleg. Nem lesz játék 7 évig. Aha.

Ismét egy okos hozzászólás.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Téényleg, magyarul a megoldás, megvenni PS4-re lemezesen, azt bedobni a PS5-be, és ingyen lefrissíteni. Dettó AC Valhalla.

PS5 II PSVR

Mondjuk játék se lesz úgyhogy nem fogtok csődbe menni a játék vásárlásokkal😄
j0nNyKa
szep jovo lol

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

mucsácsó
olcsóbbat kapja, mivel free lesz a nextgen upgrade is CDPR-nél (kivételesen)
mucsácsó
vagy marad a PC és fuck Denuvo, valamint az ebayről cigánykodott 5$-os sharelt ruszki accountok 😄DD
Ulthanito
Tegnap láttuk a COD-előzetesben az extraordinary qualityt.

No, thank you.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Ezt szajkózom évek óta! Hogy hogy a viharba lehet, hogy eddig elvétve hallottunk olyan precedensről (egyre emlékszem AusztráliábólI, ahol kötelezték a kiadót, hogy vegye vissza a játékot, mert az ugyanolyan termék, mint bármi más, és jár rá szavatosság), hogy a hibás terméket vissza kell venni?!.

Arról nem beszélve, hogy telebasszák már 60 dollárért is a játékokat mikrotranzakciókkal, reklámokkal (!!), és még emelik az árát 20 euróval!

A pénzéhes bibsi kurva anyjukat!
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.09.17. 13:04:09

PS5 II PSVR

Seth
Most már bevezethetik az akár 60€/hó szolgáltatásokat és mindenki áldani fogja őket 😊

PSN ID.: Beegabor

lwb
Azért azt is tedd hozzá, hogy 1999-ben az egyik legjobban eladott játék, a képen is szereplő C&C:Tiberian Sun, ami akkor a legjobb eladásokat produkáló EA játék volt, 2.4 millió példányt adott el kb 1 év alatt. Tavaly a CoD: Modern Warfare (az új) azt hiszem úgy 60 millió eladott példánynál állt meg idén év közepére, tehát nem is egész egy év alatt.

A piac sokszorosára növekedett. 20 éve 1 millió eladott példány óriási siker volt, ma óriási bukás. 2 milliószor 9 ezer forint az kevesebb, mint 60 milliószor 22 ezer.

AntiHero
Cyberpunk gondolom még az olcsóbb árcédulàt kapja.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

davidka003
Eddig is komolyan ráfeküdtek. Nem hiszem, hogy 3-4 éven belül lesz törés hozzá.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

AntiHero
Most akik közösen vàsàrolnak jàtékot annak nem nagy érvàgàs.

Jó dràga hobby az tény.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

j0nNyKa
nem lehet-e amugy hogy picit komolyabban ra fognak fekudni a hacker cracker csapatok a ps5 feltoresre? azer egy dual layer lemez ara meg mindig esszerubben hangzik 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

davidka003
30.000 Ft/játék tényleg brutál sok.
Eddig is használt game-eket vettem de ezek után majdnem mindegy lesz, hogy 1 hónapos használt 26k az új meg 30.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Voltan
Na, ott egy pont 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Moby
Nem kő panaszkodni. 10 év után égre meg lehet venni a psplusz játékait is! <#idiota> Van itt fejlesztés, csak várni kell rá. Pár generációt 😄

Adversus solem ne loquitor

Moby
És a később vett játékhoz minek vesz konzolt az ember első nap?

Rage47
Így van. A digit még azért is necces, mert a Store egy rakás szar. Pl. Safariból nem megy, van, hogy PS-en a gépen nem tudok vásárolni, plusz a kereső hányadék, a telefonon szintén van, hogy nem tudok az appban fizetni, akkor marad a Chrome desktopon, talán ott menni fog. De én vagyok hülye, hogy digitben akarok még ezután is vásárolni... 😄 Ilyen árak mellett elvárhatnánk, hogy áldozzanak a szolgáltatásaik fejlesztésére.
molnibalage83
Ezért nem veszünk első napon játékot. Ameddig más megteszi ezt, addig nem kell kockáztatnunk.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

molnibalage83
Az AoE II mai áron nézve bőven 30k felett lenne.

De arra is emlékszem, hogy anno nem volt más mód vettem eredeti CD-n zenét. A Madonna Ray of Light album 5500 volt 2001-ben. A kiadása után 3 (!) évvel. Akkor feketén dolgoztam nyáron 280 Ft-os órabérért...
Celine Dion akkori albumba 7200 Ft volt.

Ez akkor volt, amikor a Kármán koli büfében 125 Ft volt egy korsó sör...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Tikal
“And we think with the value we offer consumers... and the kind of experience you can really only have on these next-generation consoles, that the price is justified. But it’s easy to say that when you’re delivering extraordinary quality, and that’s what our company prides itself on doing.”

TakeTwo

😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Moby
Semmi baj nem lenne a 80 euróval sem, ha nem büdösparaszt refund policy lenne a gyakorlat a sonynál. Vedd meg a félkész szart 80-ért. És ha nem tetszik, akkor így jártál, mert letöltötted a gépedre...nem is értem, hogy ezt bárhol a világ azon részén, ahol nem pattintottkő fegyverrel ejtik el a vacsoráravalót, hogy a retekben engedik ezt meg törvényileg. SEMMILYEN garancia, jótállás, szavatosság, felelősségvállalás nincs a játékokon. Csak az áruk növekszik, mer drága őket megcsinálni.

Voltan
Igen, igaz. 1999-ben vettem meg a Falloutot 11 ropiért. Böszme sok pénz volt az akkor.

Kandurex
A 80 az sok, nem vitás.

De mondjuk fura, hogy jó ideje már nem emelték a a játékok árát, és közben azért van egy folyamatos infláció, béremelkedés stb. kb. 3X annyiba kerül ma egy cím előállítása, mint sok éve, de megy a panasz mindig....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

shaddam
Hát eddig is sokszor us fiókról vetem játékot, ezután már biztos. Mondjuk egy évben talán jó ha 2 játék jön ami tényleg instant get annyit még eu árral is el lehet viselni. Minden más majd akcióban
Régen se volt minden feltétlen jobb.1999-es játékárak. Az infláció elvileg 150%

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

lwb
Mi sem tudunk mást csinálni, mint elfogadjuk. Ettől még nem örülünk neki. Max beindul a szürkeimport megint.

molnibalage83
Én nem tudom mennyire volt, én eddig only PC voltam. De PS5 sanszosan lesz már.

Én nem háborgok, elfogadom. Ez ilyen sport. Az ember válasszon olyan hobbit és olyan szinten, amire telik. Ennyi.

Tudnék release napján AAA játékot venni, de jó régen nem teszem. Mert nekem ez is megfelel. Addig van más, amire régen sem volt időm, ma se nagyon, és majd occóért megveszem később. A TLoU 2 pont olyan minőségi marad 1 év múlva is, mint 3 hónappal ezelőtt.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.09.17. 11:05:59

Voltan
Igen. MOst meg az volt beharangozva, hogy 60-ról 70-re váltunk az új gennel. Szívtam a fogam, de azt mondtam, hogy na jó.
De rohadtul nem volt szó 80 Eur-ról!!!!

molnibalage83
10 éve a 40-50 USD árról váltottak 60-ra.
Az XCOM-ot 2012-ben még 50-ért adták, az Rome 2 már 60 volt, ha jól emlékszem.

lwb
Azt mondják adó. Egyébként a SIE launch játéklistájáról vannak az árak:

"PlayStation 5 Launch Day Games from SIE Worldwide Studios

Astro’s Playroom (Japan Studio) – pre-installed on PS5
Demon’s Souls (Bluepoint Games / Japan Studio) – US$69.99/CAD$89.99/¥7,900/€79.99 (RRP)
Destruction All Stars (Lucid Games / XDEV) – US$69.99/CAD$89.99/¥7,900/€79.99 (RRP)
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (Insomniac Games) – US$49.99/CAD$64.99/¥5,900/€59.99 (RRP)
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition (Insomniac Games) – US$69.99/CAD$89.99/¥7,900/€79.99 (RRP)
Sackboy A Big Adventure (Sumo Digital / XDEV) – US$59.99/CAD$79.99/¥6,900/€69.99 (RRP)"

10 euróval több mindegyik.

Voltan
Sajnos ez az árazás be fog gyűrűzni PC-re is igen hamar, attól tartok.

Viszont ez a 80 Eur ár egy játékért nem valami tévedés? Hallottam a 70 dodós árat már emlegetni régebben, és gondoltam,szokás szerint ez 1 az 1-ben fog átjönni EUr-ban, ami persze már önmagában szemétség. De ez???? Ezt én nem is értem? Ez mi a franc? 70 USD vs. 80 Eur??? Wtf??

molnibalage83
Ezt nem tudtam. Ez rossz hír. Főleg a gyenge forintot nézve.

lwb
Egyébként meg nyilvánvaló, hogy a játékárakon kell megfizetni az olcsó vas árát. Mert 500 euró az olcsó egy ilyen gépért.

mucsácsó
és ez még hagyján, Activision kezdi a "fizetős", pre-orderhez kötött demókat (THPS 1+2, Crash 4) - reméljük ebből is "sztenderd" lesz, mint ahogy a DLC és mikrotranzakció szavak is mára - SAJNOS - elfogadottá váltak...
hányás amúgy ez az egész, jelen pillanatban azt mondom, hogy a PC éri meg a legjobban a jövőt tekintve, még akár egy 3070-nel is... 😄

80 euróért kapsz egy kizsigerelt szart, amihez még adott esetben veszel DLC-ket további 20-40 eurókért - hol élünk?! 😄
meg ha belegondolunk, teszem azt veszel 3 db játékot launchkor, és 90k?!
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.17. 10:17:11
lwb
Én azért veszek sokszor digitálisat, mert kényelmesebb, mint cserélgetni a lemezt és mert lusta vagyok elmenni a boltig. De amúgy egyetértek veled.

Tikal
Ja és akkor mit kapsz 70ért? season pass-os meg mikro tranzakciós szarokat.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

lwb
Az PC, az más. Konzolon száz évvel le vannak ettől maradva sajnos.

Tikal
Nekem az bassza a csőröm hogy úgy álltunk át digitre, hogy nem volt árcsökkenés. Miért fizettünk ugyanannyit egy lemezért mint egy digit tartalomért, aminél semmilyen extra költsége nem volt a Sony-nak, se terjesztés, se lemezgyártás. Most majd lenyomják a torkunkon ezt a szart, hogy egy játék 70 euro mert milyen sokat kell dolgozniuk vele. És ez így is van, de attól ez még nem fasza 😊 Én vártam egy előfizus rendszert, de úgy látszik nekik inkább megéri a használt piac fenntartása, szóval legyen. Ha olyan a játék úgy is megveszem majd digitben, de az ilyen 20 órás csodákat biztos nem. Arról nem is beszélve, hogy nincs még mindig egy kiforrott demo rendszer vagy visszafizetés.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.09.17. 10:07:44

molnibalage83
A Steam és a GoG tudtommal megszüntette ezt a gyakorlatot. És a vásárlási áraimon ezt látom, hogy 15 USD-s Mass Effect pack nekem 12,48 EUR volt. Meg a magyar ÁFA is ugye 27%...

Legalábbis kétlem, hogy 12,48 USD lett volna az ár...
A HUF-EUR és abból EUR USD mai árfolyammal 14,8 USD-t hozza ki = 15 USD.

2013 és régebbinél tényleg azt látom, hogy nem ez volt, ott EUR = USD.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.09.17. 10:08:44

mucsácsó
kb a 22k-s Póki ár lenne a reális árazás a PS5 játékokra szerintem... na de 30k.. 😄 kapják be...
így asszem mégjobban virágozni fog a használtpiac 😄

és ami tényleg szomorú, hogy nagyon sok játék ebben a genben még a 18k-t sem érte meg, nemhogy akkor majd még 30k-t :\
lwb
Inkább az bassza az emberek csőrét, hogy amíg egy játék az USA-ban 70 dollár, addig nekünk 94 dollár lesz. Eddig is 1:1-ben váltották az eurót, ezt tudom, de most még ahhoz képest is drágább lett euróban a játék Európában.

lwb
Kösz, erről nem hallottam még. Nem is várok ilyet. Ha már dlc, akkor sanszosabb egy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Abby a rattlereknél dlc
, mert ott van egy elég rendes ugrás a történetben. Közben mellékszálon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ahogy Elliék a sérült Tommyval meg Dinával hazaviszik Jesse hulláját
. Ez kb passzolna is a Left Behind struktúrájához.

De én inkább a 60 fps-nek örülnék.

molnibalage83
Annyira érdekes magatartás, hogy a játékosok egyre jobb grafikát és tartalmat várnak el, de azonos áron.
Várd meg a sale-t és kapsz 40 dolláros játékot. Ennyi.

Csak olyan játékokat veszek, ami igazán érdekel és azokat úgyis újrajátszom többször is, ami kevésbé érdekel azt meg nem veszem megjelenéskor ennyiért. 1 évvel később már bőven szoktak kapni 50 százalékos leárazást a cuccok.

Why so serious?