PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
KV-nàl? Nem hívták esetleg? Elvileg 20 ezer előleget kell befizetni garantàljàk a gépet Day1.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

A hivatalos árakat eddig nem is láttam

LOL

Astro’s Playroom (Japan Studio) – előtelepítve a PS5-ön
Demon’s Souls (Bluepoint Games / Japan Studio) – 29.990 Ft
Destruction AllStars (Lucid Games / XDEV) – 29.990 Ft
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (Insomniac Games) – 21.990 Ft
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition (Insomniac Games) – 29.990 Ft
Sackboy A Big Adventure (Sumo Digital / XDEV) – 26.990 Ft
Kandurex
Én már tavaly decemberben behúztam. Jelentsen ez bármit, ha beérkezési sorrendben nyomják ki, akkor tök jó esélyem van, ha kevés jönne be.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
A konzolvilágban. Júni 13-án adtam le rendelést egy digitalra, meg egy simára.

Adversus solem ne loquitor

mucsácsó
csak azért írom be, mert tudom hogy 1-2 ember tolta/tolja innen, főleg jonynak:

az imént jött ki a semmiből a Hades v1.0

éljen a supergiant games! <3
Ulthanito
És melyik boltban rendelted elő? :-D

PS5 II PSVR

Moby
Elmondtam amit gondolok a launchról, a ps5-ről, és a sony kommunikáicójáról. Arról nem írtam semmit, hogy mivót ps4 ügyben 😊

Mivel te beszélsz a Sony-ról mindenfélét, ami között van igazság is, ezt nem is tagadom, gondoltam írok róla némi pozitívumot is. Lehet neked ezek is negatívak, ezt nem tudhatom.
Moby
Öööö ezt mopst biztos nekem akartad? 😊

AntiHero
Így kell bejelenteni valamit. Hogy még aznap még is veheted. 😄

n000rbi
Közben az Ori Will of the Wisps mától elérhető switchre és lesz egy durva collectors is belőle. <nyami>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tényleg nem csinált az idén SEMMIT a Sony. Kiadott egy Dreams-et, egy Nioh2.-t, egy TLOU2.-t, egy GOT-ot, meg társbérletbe egy FF7R-t. Volt egy-két VR támogatása, meg most PS5-re is kiadnak egy pár játékot. SEMMIT nem csináltak.
A konkurenciához képest egy "picit" túlteljesítettek. De lehet tévedek.
Ulthanito
Azt teheted. Kifizeted, és utána elállsz tőle 14 napon belül.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Ez nálam sem anyagi kérdés szerencsére. De pofátlannak tartom egy játékot 25-30 ezerért adni. Amiben explicite reklámok vannak, meg mikrotranzakciók és társai.

PS5 II PSVR

AntiHero
Akkor kiskapu és visszamondom.

Ulthanito
De, köteles vagy fizetni. Ott van a kis checkbox, hogy tudomásul veszed, hogy a megrendelés fizetési kötelezettséggel jár. A Ptk.-ba is bekerült ez, ha jól emlékszem kb. 2-3 éve

PS5 II PSVR

mucsácsó
valszeg én is megfogom venni, csak a mikor a kérdés 😄
bár az fixen biztossá vált, hogy így a PC-ből nem fogok kiszállni, sőt 😊
20 éves játék 30.000ft-ert ? Ahham ok.
darkSectorxxx
Vannak fos játékok drágán, ezeken az árakon, de az nem jelenti azt hogy egy mondjuk Demons Souls nem ér meg 30k-t.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
valahogy így vagyok, pontosan 😊 beleférne, és nem is halnék éhen ha vennék havonta 1-2 játékot full áron, de nem akarok senkinek a zsebében turkálni vagy ilyesmi - szimplán arról van szó, hogy nem bírom azt, amikor lehúzni próbálnak; a minőség téma megintcsak megkérdőjelezhető (SONY-exeknél kevésbé, habár ha buktam volna 30-30k-t egy Days Gone és Death Stranding miatt, akkor üvegen át basztam volna ki a PS4-et az ablakon, az fix.. 😄)
darkSectorxxx
Nem mentek át semmilyen határon........

A mi fizetésünk a szar.
A játékoknak sajnos ennyi az ára, mert kibazsott sok meló van bennük és 2001 óta 18-20k volt egy játék.
Én is ingyen szeretnék mindent, de sajnos ez az ára hogy ilyen fasza játékokat kapj.

A POP remake 14k-ért store-ban, na az a drága. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero
Hobbyra költeni relatív dolog.

Valakinek milliókat megér egy hobbi.

Valakinek meg nem.

Ha nekem nem lenne pénzem rà (nem vagyok milliomos pedig) akkor maradnék a ps4nél.

Voltan
Mondjuk mert könnyen előfordulhat, hogy ez a hobbija, és eddig belefért, de ezzel már túlmentek egy határon, vagy megengedhetné magának, de erre már ő is azt mondja, hogy szarba az öklötök?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

AntiHero
Nem vagyok köteles fizetni. Viszont mivel nincs olyan opció, hogy pl az àr felét màr most oda adom..csak kapják garantàltan..ezért megrendelem több helyen.

Valahol csak jut nekem is.

Ulthanito
Aztán majd fizetheted ki mindegyik helyen. 😊

PS5 II PSVR

AntiHero
KVnàl mondjuk én 2x is előrendeltem. Plusz 1 másik boltnàl is. Szóval az. 10k előrendelés nem pont annyi.

Amúgy PS4él is az volt nem, hogy kevés lesz..meg nem tudjàk Day1 kiszàllítani.

Aztàn itt valaki a fórumon segített nekem szerezni. Most is jöhetne majd valaki. 😄

darkSectorxxx
PS5 + Demons Souls + Spiderman + Godfall

Máni, máni, máni.....

Engem a Demons Souls-al kilóra megvettek, szóval ami biztos az a PS5 + Demons Souls.....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.17. 15:32:02

Ulthanito
"Na! En elebe mentem a dolgoknak. Felhivtam a KV-t, hogy mivel tudnam biztositani a rendelesem, hogy iden meg megkapjam. A valasz egyszeru volt reszukrol: "biztos, hogy nem kapod meg".

Elmondasuk szerint 1000 darabot kapnak es ~ 10000 darabra van elorendelesuk. Nem tudom mennyire valid, de ha igaz, akkor bajok lesznek."

PS5 II PSVR

Főként igaz ez ,ha még úgy is jársz mint én a legtöbb Exkluzív játékkal. Kb fele nem is jött be. Pl: GOW,Days Gone, Bloodborne,Horizon,Unchartedok.
blackfire001
Ez igaz! 😄 Köszi a tippet..
Ghost of Tsushimával fogok kezdeni PS5-ön terveim szerint, aztán amire azzal végzek jöhet is a Póki használtan. 😛

Ja és persze Cyberpunk 😮
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2020.09.17. 15:14:57
Moby
Sőt, a HZD2 is. De csak azért, mert a XSS fogja majd vissza a játékokat 😄

/ez is csak egy részlet volt sony 2020-as nagyotmondásokat gyűjtő almanachjából a "nálunk nincs crossgen játék" cím szó alatt. Nyilván, olyan jól megy nekik, hogy SIMÁN lepöckülik magukról a százmilliós ps4 bázist 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.09.17. 15:15:26

AntiHero
Igen jön ps4re is. HZD 2 is jön.

Moby
Használtpiac a gen elején nincs, mert mindenki ugyanazokat veszi meg. Nincs is értelme lemezen megvenni ilyeneket, mint a DeS, mert ugyanaz lesz, mint a killzone-al, hogy két hét múlva mindenki azt árulja ötezerér, ugyanakkor senki nem fogja megvenni, mert mindenki azt vette meg eleve. Csak akkoriban buktál ezen tízezret, most meg 25-öt. És egy rohadt bundle nincs, mert be kellett cipőkanalazni mindenképpen az MS-hez árban, szóval egy centi habszivacs nem fog beleférni pluszban, nem az, hogy bundle 😄 (a játékos szempontjából persze mindegy, hogy a gépért fizet többet, és a játékért kevesebbet, de azért valami csomagajánlat mégis elkélt volna).

AntiHero
Dràga igen. De nem tartanak fegyvert a fejéhez, hogy vegyed meg.

Sose értettem, hogy miért vannak kiakadva az emberek ha valami dràga? ..akkor ne vedd meg.

Max akkor panaszkodhatunk, ha tényleg silàny minőségű dolgot kapunk arany àron.

blackfire001
Miii, én úgy tudtam hogy a Póki nem jön PS4-re... 😮

Ez igaz? Tényleg PS4 & PS5 ?

Szerk.:
"PS4-re is megjelenik a Horizon Forbidden West, a Spider-Man: Miles Morales és a Sackboy"

- Ja ok...
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2020.09.17. 15:12:54
Ulthanito
Igazad van, egyet is értek de azért ne feledjük, hogy most, a 60 EUR játék sem került a boltban 22 ezerbe, hanem már akár 17900-ért is megkaptad első nap.

Ugyanígy, a 80 EUR-játék se 28 ezer lesz, hanem "csak" 23-24 ezer.

PS5 II PSVR

lwb
Kövezzetek meg, nekem kurvára bejött a KZ: Shadowfall. Boxra meg a Ryse: Son of Rome. Mindkettő szép, csilivili játék volt, jól bemutatta a generáció képességeit.

lwb
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Santa Barbara óta gondolom csak hízott.

Moby
Ezzel nincsen semmi baj. Én értem, hogy tök rég óta várjátok ezt is sokan, és ez oké is. Engem kevésbé érdekel már az egész téma, és nem jött meg a kedvem a launchra se jobban. Azt vártam, hogy hátha majd a ps5 visszarángatde, sajnos nem. A csoda elmaradt.

mucsácsó
pont írtam máshova, de igencsak idepasszol;

amúgy jah, ezért is vagyok úgy, hogy csakazért se fogom megvenni, pedig vártam, mint a messiást a PS5-öt, most meg teljesen le vagyok lombozva több szinten is az egész """""""""""nextgennel"""""""""""... bár egyedül keveset ér a szavazatom, de ezt bojkottálni kéne

...de az a "baj", hogy hidd el, ígyis készlethiány lesz a gépekből... be fogja nyelni ezt is a gaming világ, mondván mit is tehet mást..

egyszerűen nem veszi be a gyomrom azt a tényt, hogy három darab játékot ha veszel, az 90k-t jelent... és akkor valszeg még egy megnyirbált bétaverziós szart is kapsz, season pass/DLC-k sehol... hol élnek ezek?! igen, ott lesz a használtpiac, de ne legyenek illúzióink, pár ezerrel lesz olcsóbb egy használt game...

lehet szajkózni, hogy minden hobby drága; eddig sem volt olcsó, de azért ez már luxus fele tendál..

SONY bődületesen okádékszar amit művel az utóbbi 2-3 évben kommunikációnak nevezett fossal State of Playezéssel és buzizászlózással, ezt bizonyította a tegnapi szakszerű DeS és FF16 trailer 😄 nem értem egyszerűen... áh 😄

Pókember szökevény ára lenne az elfogadható ár minden PS5 gamere.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.17. 15:07:00
n000rbi
Ja, épp most erősítettem meg a rendelést.

AntiHero
Pókember szökevény 22 ezer.

Godfall is officially launching on November 12 for the PlayStation 5 & PC via Epic Games Store!

Moby
Az a spiderman dlc szökevény is érdekes lehetne, de harmincezerér? 😄D
Ezeket nem támogatni kellene vásárlással, hanem büntetni tűzzel.

Godfallal mi lett? Cica elvitte, mint a GT7-et? Beszéd nincs ezekről. Amúgy tök értem, ez a covid betett mindenkinek. Csak ezt a kínszarást nem értem, a nagyotmondásokat, worldwide launch, meg még van cím a markunkba, meg a többi agybaj. Ez az erőn felül, agyig tolt csakazértis totálisan az MS-re vallt ebben a generációban. Úgylátszik a sony lett az új MS.
Nincs elég gép, és nincs nagyon játék se, mert ez egy ilyen év, hogy minden kiszopósodik. Akkor erre az a megoldás, hogy nem beszélünk semmiről, vagy ha igen, akkor is fasságokat. Hónapok óta egy betűt nem tudtak kilökni, erre összeraktak egy olyan prezit, amiben full ökörésgek jelentek meg. Nem volt rá idő? 😄 Nem volt idő átnézni, hogy mi megy le? Ki a fasz hagyta ezt jóvá a sonynál?
Ez a sony nem az a sony, aki 7 éve volt. Aki olyan magabiztos volt, hogy széjjeltrollkodta a konkurenciát. Ez egy hülyeségeket egymásra halmozó, kapkodó, nem is igazán látni merre tartó sony. Sajnos.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.09.17. 14:57:34

Kongy
Azért ott próbálkoztak a KZ: Shadow Fall-al, meg a Knack-el. Itt meg jön egy 10 éves ps3 játék remake-je, és egy Spiderman spinoff, ami jön PS4-re is csak úgy mellesleg. Hát nem lett nedves a bugyogóm ettől, és akkor finoman fejeztem ki magam...

Nem baj majd a GoW Ragnarok
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.09.17. 14:45:46

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
De szép idők is voltak.
Ezt már nem fogjuk day1 megvenni. Vagyishát inkább csak ti fogjátok gondolom.

Ulthanito
Pont ugyanilyen volt. Hónapokig semmi nem volt rajta, emlékszem BF4-gyel játszottam legelőször (én, vágod) mert más nem volt.

PS5 II PSVR

n000rbi
Ugyan már, ps4 se volt különb, sőt, mégis megvettük mind day1.

Moby
Kb. 😄
Ezt generációváltás abszolút méltó 2020-hoz.

Ulthanito
És Abby lefogyott már azóta, amióta utoljára láttam? :-D
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.09.17. 13:56:24

PS5 II PSVR

lwb
A TLOU2-t tudom ajánlani, a gameplay nagyon additív, harmadik végigjátszásnál tartok, a hétvégén kezdem az első permadeath próbálkozásomat. Csak ne felejtsd el, hogy van olyan, hogy skip cutscene. Életmentő dolog a második végigjátszástól kezdve.