PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harlekin
<#nevetes1>Ha nálam elgurul a gyógyszer az nem ez!!Szerinted engem a legkevésbé is érdekel az,hogy itt vagy az sg-n mi történik????<#vigyor>

Konkrétan 278 mínuszt kaptam ma és az elmúlt időszakban összesen 318 at...Amikor ITT és xbox one topicba ezt a multkor szóvá tettem nagy volt a kuss pedig csak annyit kértem,ha már volt valaki olyan fasza ,hogy negatívot osztogat vegye a fáradságot is és indokolja,na de sg fórumon ez nem divat itt sg-n a verbális kommunikáció az nemlétezik csak a fika meg a mínusz...Most meg ekkora a felháborodás hiszen ez semmit nem jelent!<#kacsint>
shaddam
Ez a plusszminusz jelent valamit?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Kongy
Ez van ha a gyerek vakáción van, és nincs nyári munkája.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kandurex
Plusszoljuk meg akkor

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

n000rbi
Van egy sejtésem... Harlekinnél gurult el ma a gyógyszer az X1 topikban, Totti se igazán tudta megfékezni.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Mert 110 volt neki mikor írta az üzenetet
Kandurex
Honnan tudod, h van rajta mínusz?

Erre az üzenetre kellene még pár +pont és akkor talán kiderülne ki minuszol mert erre az üzenetedre is van már -1 pont.Ha jól tudom 5 értékelésnél írja ki mit adott:)
Szal dobni kéne még rá pár plusszt
Kongy
Én ma vagy 20 mínuszt kaptam... Valakinek jó sok szabadideje van.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tatyla
mostanában csak ide írogatok de valami buzi folyamatosan minuszol,de ha csak erre áll fel neki hát hajrá...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nem azzal van a baj, hogy vannak emberek akik a PC-t szeretik, hanem a stílussal ahogy közlik és ész érvek nélkül verik a mellüket. De ez igazából csak 1-2 emberre vonatkozik, a többiek értelmesen tudnak érvelni.
Kongy
Mármint akik szerint a szutyok PC a mászter rész?

n000rbi
Sunyi ND:

Nem gyalulták le rendesen a sötétben lévő polcokat...

Nem troll, mert inkább vicces, így nem idegesíti a többieket. De vannak SG-n nagy trollok, csak nem mernek ide írni. ;)
De ott a leáldozott topik...
Jéé egy Troll!!Etessük kicsit vagy inkább takarodjon?:D
Harlekin
Basszus pont kifutottam az 5 percből!!<#nevetes1>
Harlekin
<#vigyor>
TDC Geronimo
Tudod törölni saját magadnak <#banplz>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

arty
takarodj büdös troll <#idiota>

Forza.

Harlekin
Jaj bocs rossz helyre írtam....

Kérném a hsz törlését!<#eplus2>
arty
igen, tower elég illúzióromboló :(

viszont ami most tetszett: sráccal egy ilyen mini-missönben megmentettük párszor egymás seggét, aztán integettünk és ment mindenki a dolgára... meg volt lépegető-tank gyilkolás, az elég agyatlanságba torkollt és igen, mmo feelinget árasztott.

szal változó. tetszik is meg nem is. ha választhatnék egy szuperlineáris fps verzát, tuti azt nyomnám.

Forza.

Kongy
Bármi is ez, ha a Tower-be mész akkor totál MMO feelinged van, mert mindenki rohangál össze-vissza lehet egymásnak integetni, meg táncolni, akár egy MMO-ban.

TDC Geronimo
3D Bluray? Soon... Jövő héten valamikor elvileg.

shaddam
A firmvér frissítés mikor jön?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Tatyla
US storerol már kedden szedhető yuppiii...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo

Lehetne már szerda :y

TDC Geronimo

arty
nem tudom elképzelni, h egy remaster akkora figyelmet kapjon, mint egy "rendes" új játék :) (lásd még TR... de van elég példa szemét HD edisönre prevgenen is)

kisebbfajta csoda lenne, ha tényleg jól (nem tökéletesen, illúzióim nincsenek) tartaná a 60-at ...

Forza.

Totti5
Nevetséges lenne ha nem tartaná és nevetséges lenne a Halo 1-4 sem lenne FIX 60 végig. Ha már portolnak, fejlesztenek akkor csinálják profin mint az ID tette.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
még mindig nem tudjuk tutira, h tartja-e a 60at ... ;)

(vagy tudjuk? twitteres early adapterek véleményei nekem nem számítanak)

Forza.

arsmarci89
még 1 kérdésem lenne ha van 1 profilomon ps a plusz a másikra h tudom aktiválni?

PSN: Nyuffi89

Totti5
Annyira, de annyira felesleges volt a TLOU imázsát rombolni ezzel a 30 vs 60 fps kapcsolóval. ND-nek egy dolga volt h fix fpsel megcsinálja nextgen gépre, ami nyilván 60at jelenti. 30 fps kapcsoló egy rohadt nagy baromság, és aki kitalálta azt ki kellene onnan baszni.

n000rbi
Máshol pedig szint észre se vehető a különbség:

arsmarci89
Magyar profilom van 1havi ps plusal(2bronz trophym van csak..).Szerintetek haggyam a fenèbe ès csináljak helyette UK-sat?

n000rbi

arsmarci89
Mokor szoktak kiderülni a következő havi ps+ játèkok?

Totti5
Eléggé várós ( tönkretesznek a kiadók év végére anyagilag.. ) Szép, jó a lopakodás, dinamikus és sokrétű a harc. Legyen jó a story és változatos.

arty
bár már toltam pár órát, de ez nekem kínai :D (sajna csak egyedül, haver szenved a hdd ps3-ba illesztésén, nem akarja megenni neki a gép a hdd-t)

Forza.

TDC Geronimo
Last of Us ps3 vs ps4 gamersyde videó

Itt szépen látni a 30/60as különbséget

TDC Geronimo
az exploration módhoz asszem nem kell, strikehez viszont már igen.

arty
pve coop megy psn+ nélkül?! :O

Forza.

Zenét lehet hallgatni PS4-en játék alatt?
The Protector
Tudom,hogy beta meg stb....de egy picit több cuccossal is megölthetnék a terpeket,pl vannak üres földalatti járatok,barlangok,teljesen üresek.VAgy csak azért mert BETA.Egyelőre nekem tetszik benne minden.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Totti5
NEM MMO!

Single / COOP nem lineáros / open world FPS

NEM MMO!

Hasonló mint a Borderlands, csak itt több bolygó van.

Kongy
Engem is hasonlóképp beszippantott, alig várom a full játékot. Azt néztem a pvp-hez PS plus kell PS4-en, de ez mondjuk érthető.

arty
hasonlók a tapasztalataim :)

pvp multi van/lesz, igen
járművek is vannak, igen
lootot én is alig találtam, passz :D

Forza.

The Protector
Eddig egy videót sem láttam a destiny-ről,le is szartam magas ívben,egy újabb fos lövöldeszar.Most sikerült kipróbálnom ps3-on és elképesztően tetszik,főleg a hangulata az egésznek.Olyan fasza atmoszféra járja át az egész játékot.Eddi pár küldit nyomtam le.Ha jól gondolom ez egy fps/mmo játék.Kb Halo keverve a borderlands-al multira hegyezve.
lenne pár kérdésam ha van vkinek kedve válaszol.
1.Lesz benne olyan multi vagy arena ahol igazi játékosok ellen kell menni?
2.járművek vannak benne?
3loot dobozokból tényleg ilyen ritka vagy érdemes kerezsgélni?
4a területek érdemes átfésülni loot meg ilyenek után?
jEgyelőre ennyi lenne.Engem megvettek kilóra vele,főleg a hangulat miatt.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

arty
elvileg igen!

Forza.

Kandurex
<#hehe>

elég ostoba a harcrendszere meg ez a neon fényes harcbuzulás a teleportáló íjjal....<#lookaround>

arsmarci89
Ha letöltöm a DC Universe onlinet . angol vagy nemtom amerikai accountot mondtatok ,akkor a letöltèse után tudom az èn magyar accountommal használni?:)