121519

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
  • Paranoia
    E3: Capcom's Kitchen VR Demo with Sony Morpheus
  • Ragnar360
    Ja, azt lehet megnéztem volna:)
  • Paranoia
    sztem sokkal megnyerőbb amikor egy csajra rakják rá...ott vannak nem eltitkolt mozdulatok és hangok...:D
  • Ragnar360
    Na így kell csinálni egy értelmetlen videót xdd Ilyenekre dől a nép:)
    Nézni, hallgatni ahogy más pofázik és elhinni. Jó most kicsit más, mert biztos jó, de én nem hallgattam végig amit beszél, hogy ő mit lát :D
    Gameplay lehetett volna, vagy nem lehet megoldani?
  • TDC Geronimo
    jöhetne már morpheus :D

• TDC Geronimo
    hehe csak igaz lett. Na tessék venni, remélem jó lesz eladás és lesz folytatás, bár 0 marketing miatt szerintem esélytelen
  • Paranoia
    ajdekszott negatívok vagytok így péntek reggel..
  • Moby
    Nálam is, és 20%-os előleggel korlátlan mennyiségben le is lehet foglalni. Számlaszám priviben
  • Kongy
    Ha ott elérhető, akkor az azt jelenti, hogy elfogyott. Náluk nem egyszer futottam már bele ilyenbe :)
  • Paranoia
    kicsit utána néztem... az egy dolog h qva nagy...persze nem is terveztem mindennapi használatra.
    Fallout 4 Pip-Boy Edition Előrendelés (PS4) ám konzolsszervizen még előrendelhető státuszban van
  • Moby
    Nyugi, sokan nem fogják megkapni. A beszállító leállt a gyártásával, és többet nem is bajlódnak vele. De nyomtathatsz magadnak 3d printeren :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.31. 07:51:32
  • TomStorm
    Lenne olcsón eladó egy PS Wireless Headset.PM
  • Totti5
    Ezaz!
  • shaddam
    Ó meg is van
  • Ragnar360
    Viszonylag hangulatosra sikeredett, de most ez tényleg ilyen "szerény" kevés (?) gameplayű játék?
    Btw ha valakit érdekel Batman full, digitálba vételre vagy csere valamire - kölcsönbe akár, az szóljon.

Btw2 tegnap lekaptam a Life is Strange triálját, mondom megnézem már, sose tudtam mi is ez. Hát elég hamar vége lett a triálnak, sőt túl hamar. Lehet megérné ezt megvenni : )
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.30. 21:56:26
  • Ragnar360
    Értem. Oks, persze nem ez az első most:) A kontrollerres sztori előzmányét nem ismerem... hány éves asszony húga?:D
    Btw majd egy élménybeszámolót cakkonpakk szívesen elovasok;) Ez a quadozás a sivatagban is kurvajól hangzik.
  • Moby
    pm.
  • Paranoia
    Fallout 4 Pip-Boy Edition baah mikor került fel!?omg lecsúsztam róla
  • arty
    A mafia játék sosem klasszikus-activitys sandbox.
    Sztori nem volt rossz, kötelező labdákat lecsapták mindenesetre.
    Grafika iszonyat jó volt és remekül is futott (na, nem konzolon sajnos, ott a 30 frémet képtelenek voltak összehozni :( ).
  • SlickAdam
    azannyamindenit! grafban nem sokat kezdtek vele (remelem igy meglesz a 60 frem), de UJ MELEE FEGYOK! fikkenzighejl! kar hogy digital only... :(
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.30. 19:12:55
  • Harlekin
    Nagyon vigyáznak a túristákra...Mindenhova kisérnek bennünket.pedig aztán már mindenhol jártunk.luxor,giftunsziget,búv árkodás,holnap quadozás a sivatagba megyünk valami beduin faluba kenyeret sütni teveszaron...Tehát nincs az hogy hozzá vagy kötve a szállodához.Ha meg baj van az megtörténik lásd Franciaországban is akár...
  • Harlekin
    Azt majd otthonról mert itt a net meg a fórum kaotikus és kedvem sincs hozzá nagyon.Viszont asszony huga kibontotta a kontrollert... küldött képet és 1 bontattlan dobozos camo kontrollert küldtek a szar camo helyett.Remélem a fekete is így lesz...:-D
  • shaddam
    Kösz :D
  • Totti5
    10 perce volt élőben, majd ha látom beteszem.
  • shaddam
    Videó?

Más:
  • Totti5
    God of War theme megy most a vizes VB szinkronúszás egyik kürje alatt!
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.30. 18:28:45
  • Totti5
    Leszállított a 3 millió, de teljesen mindegy. Jobban csinálják mint a Nintendo. Nem értem miért, vagy hogyan, de ez is teljesen mindegy.
  • TomStorm
    Látom lesz akkor új Mafia és 70-es évek.
    Ez nagyon jó hír,jöhet a CE belőle ha lesz!
  • TomStorm
    Jó ez a Witcher Hard fokozaton 15 FPS-al:D
    Mi lehet azzal aki platinára megy legnagyobb szinten?

Mellesleg olyan grafikai bugok vannak amik a játszhatóságot befolyásolják..
  • Ragnar360
    Na az szép tök zsír lehetett, akkor búvárkodtál:d majd dobjál már képeket fel:d spoilerbe:D

Ja lehet szavazni, azokra amiket ők beraknak és abból választhatsz, csak ha mind ratyi lesz akkor tökmind1 :D
  • Ulthane
    Az egy dolog, hogy lehet szavazni, de a szavazás eredmény kötelező érvényű?
  • Ulthane
    Inkább egy fosás kapjon el, mint a terroristák...
  • TDC Geronimo
    PS4's new Vote To Play system lets you vote for your next PS Plus game

• Harlekin
    Semmi gond mert hazai szilva pálesz mindent öl...pedig mindent eszek gondolkodás nélkül...nincs olyan amit nen kóstolok meg...:-D
    Nekem nagyon bejön a kaja és itt nagyon ügyelnek a tisztaságra.Viszont nem minden szállodára igaz ez sajna.
  • Kongy
    Az idő jó, de vajon a kaja is? :D Én 3 éve voltam, és elkapott egy hasmenés, ami az egész nyaraláson végigkísért :D
  • Harlekin
    Sokkal jobban szeretem,már mint az androidomat.Tegnap járt 12 méter mélyen a vörös tengerben egy 300 forintos vízhatlan flexibilis tokban simán bírta és még videóztam is vele...:D
  • shaddam
    Múlthéten volt itthon is ennyi :D
  • Ragnar360
    Ahh win phone, utálatos a kezelése:d szép idő van arra:d minden játszik úgylátom.:)
  • Harlekin
    Off!
    Moby megjött a kontroller ha felénk járnál kipróbálhatnád mert kellene írnom,hogy minden rendben van e vele!

Amúgy meg...
    Szerinted mennyire vágyok haza?:-D