PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem rossz a cucc, csak nem érzem a hypet körülötte... :) Csak sokan (van pl egy kollegám is) akik odavan érte, hogy 2013 game of the year.. Nem érzem megalapozottnak.

shaken, not stirred

Ha nem tetszenek a "szereplők" már régen rossz.Jobb esetben változhat a sztori haladtával(nem tudom nem ismerem),hogy megkedveled őket.
Még az is lehet,hogy többféle befejezés van vagy olyasmi amire nem számítasz(no offense ps).
Vagy éppen rossz passzba vagy ma ilyenkor hagyni kell a francba és másik alkalommal folytatni:-)
n000rbi
Pár TLoU fotómód kép (a spoileresekkel csak óvatosan)

...és egy bónusz, dobok egy sört :D

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Elkezdtem a last of us remasteredet tolni, még csak 3-4 órát öltem bele... De ugye túllép ezen a B kategóriás filmes karaktereken? (az hogy már 2 óra után lehet előre látni a végét... attól tekintsünk azért el) Az oké, hogy prev-gen felújítva current-genre és emiatt itt-ott nagyon cinkesen néz ki, de amekkora hype volt körülötte... Én komoly sztorit és ütős karaktereket vártam a középszerűség helyett.

shaken, not stirred

warass
Remélem azért nem a Souls-széria rongybabáit örökölte, amit a lábaddal vonszoltál mindig az első tereptárgyig :\

TDC Geronimo
last of usba PS3nál ugye nem volt ragdoll effekt hullákon? Most átgázolok egyen viszem magammal :D

Erre nem emlékszem PS3as verziónál.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Akinek van gold headsete. Elvileg ma jött last of us profil rá. Hamarosan akarok venni én is már egyet.

Matrica, amit adtak platinumba gére egész jó :o

arsmarci89
Ne hidd azt hogy most marhára védem a boltot.Itt volt olcsó megrendeltem nem 15 hanem csak 13( posta is benne van) volt és ennyi, felesleges húznunk a rétestésztát:) Lehet épp szerencsém volt , de tök mind1, megjött és kész pont

PSN: Nyuffi89

arsmarci89
Te szerencsés, igen meg kérdeztem ,de te jöttél azzal hogy remélem átbasznak.Csak 1 véleményre voltam kíváncsi mondjuk tőled, nem a beszólásodra;)

arty
Figy, neked láthatóan foggalmad nincs a supergamerről :) Az eredeti játékok topikban számtalan embert átbasztak, így "bannolva" lettek a bannerből is.

Hogy mennyi a százalék, totál irreleváns, ha egyszer egy közismerten (nem itt!) átbaszós bandáról van szó.

Forza.

arty
Te kérdezted, hogy ki mit tud arról a szemétdombról, te szerencsétlen... <#falbav>

Forza.

TDC Geronimo
ahhhhh de örülök, hogy UC4 is 60 lesz, mert ez isteni. Aki szerint nincs különbség vagy eddig szkeptikus volt, annak ajánlom hogy váltogassa ingém és nézze 60 után egyből a 30at és fordítva. Nincs az az eszeveszett delay se célzásnál, mint a PS3as verzióba volt.

balee4
Nekem holnap jön meg a játék, este ha lesz időm streamelek majd. :)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Nyomatnál pár photo mod-os képet? :)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

n000rbi
Sajnos nagyon sovány a feltöltési sebességem hozzá...

Nem Stream-el senki közületek Tlou-t?Idegenekét nem nézem..
TDC Geronimo
Toltam egy kicsit remastert. Hát odabasz :)

Gyönyörű és a 60 fps meg...

Hangokat is felturbózták, mert baszott jól szól.

kösz , akkor már értem, akkor ilyen szempontból nem nézem tovább azt a oldalt
n000rbi
Igen, az csak usa-ra érvényes. Nálunk kb. 2 hónapja adták a Dragon's Crown-t, de csak vita-ra.

Ps plus -ba még a Dragon’s Crown is bekerül ps3 , vita-ra legalábbis ezen a linken azt irják http://blog.us.playstation.com/2014/07/30/ps-plus-preview-augusts-free-game-lineup/

Vagy ez csak Us régióra vonatkozik ? az Eu régióban a lego harry potter a Dragon’s Crown helyett ?
n000rbi
Fez megvan, a többi meg hát, izé... :(

n000rbi
Köszi, közben a multis trófeák leírásában a pályanevekből magam is rájöttem :D

shaddam
PS PLUS

PS4:
- Road Not Taken
- Fez

PS3:
- Crysis 3
- Proteus

PS Vita
- LEGO Harry Potter 5-7 Years
- Metrico

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
Bele van integrálva a játékba. Left behind ott van menübe, multi mapok meg alapból benne vannak már

arsmarci89
Azzal nincs gond hogy csalódott csak a modora nem tetszett.

a.carkey
Ő csalódott bennük, másnak bejött. Én a 220Volttal vagyok így. Senkinek sem ajánlanám ...

A medve nem játék.

arsmarci89
Persze ha te mondod biztos ìgy van èn hiszek neked

Kandurex
pedig a mennyiség a lényeg, csak nem szélsőséges 5/1 20% példád ami nyilván marhaság, inkább 1-2% a jó arány

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

arsmarci89
Ha tudtad hogy megkapm nemtom minek okoskodtál bele feleslegesen,meg mi okból szólod le őket.Tök felesleges volt ennyi erővel a beszollásod.

arty
Az atlag boltal szemben nem az a panasz, h uj helyett hasznaltat kuld. Sokat szamit, h mi is a konkret panasz, a mennyisegi peldad marhasag - gondolom te se rendelnel onnan, ahol minden 5. ember penzet pl siman csak ellopnak... vagy igen, mert csak 20% az atbaszottak szama, azok is csak rinyagepek amugy is?

Forza.

arty
Sajna ettol neha picit hullamos lesz a folia :(

Forza.

arty
Egy vegtelenul ostoba embertol ez az egyik legszebb bok, amit kaphattam.

Koszonom.

Forza.

warass
Még régebben Cloud fórumtársunk mondta a megoldást; hajszárító. Nekem mindig bevált. Átmelegíted a matricát, kb 1perc, utána kezded lehúzni, de a hajszárítóval továbbra is kíséred. Ha a végén marad foltokban ragacs, azt a lejött matricával odanyomkodva lehúzod.

n000rbi
Nyomjad hard-on, én ps3-on elsőre úgy játszottam. A lényeg, hogy ezen a nehézségen már nem fogsz sokat lőni :)

-----

Azt írják ugye, hogy a Remastered-hez jár a Left Behind DLC és két multis térképcsomag. Ez utóbbiakat hol találom?

arty
Na, ezert remeltem, h atbasznak.

Tudtam, h jossz majd, h "naugye".

Forza.

Mr Manson
The Last Of Us mennyire durva Hardon? Élvezni szeretném , de gagyizni se akarok

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

TDC Geronimo
LOL egyik naughty dogos animator aki tavaly csinalta a joel banderas gifet most előrukkolt még egy memevel :d

Jövőre, március végét írnak
n000rbi
Inkább csak hiszed, hogy jó lesz az neked. Bár nem vagyunk egyformák.

n000rbi
Én inkább egy DeS, DaS-szerű játákot vártam tőle, de...nem tudom, majd kiderül, ha valaha megjelenik. (ugye idén februárra ígérték ezt is :P)

Nekem jó lesz a F2P
Kandurex
Amikor először bemutatták durva volt,...és mindenki valami fasza Oblivion-Skyrim stb. típusú játékot várt,aztán jött a pofára esés, hogy csak multi, szerintem onnantól kezdve lett totál érdektelenség

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

n000rbi
Ezt sajnos már kb. a bejelentése óta tudni lehet. Nem is érdekel már annyira.

Azt írják F2P lesz Deep Down.
Sajnos csak Japó gameplay-t találtam:
http://www.youtube.com/embed/07S6rFgOSdg
TDC Geronimo
Nekem is az összes 1st party sonys ps3 meg ps4es játék dobozan okádék helyen van, pedig van egy pár... összes doboz el van baszva így :(

Kongy
na ja másik kedvencem, mikor a nyomorék cseh, román meg hasonló feliratok elb.sszák a hátsó borítót... Nem értem USA-ban ezt valahogy meg tudják oldani enélkül is.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

n000rbi
+1 :D

Nem tudom miért nem lehet legalább a doboz hátuljának alsó felére tenni, az még nem is zavarna annyira.

a.carkey
A kedves édesanyját innen a távolból is csókoltatom annak a degenerált állatnak, aki a magyarországi PS3/PS4 nem CE változatoknál FOLYAMATOSAN a doboz képére, belülre, a celofán alá pakolja fel a cseh, magyar és lengyel nyelvű szutyok, semmire sem jó cetlit, a világ legocsmányabb matricanyomdájának termékét! (Ez a TLOUR esetében most még benzinnel sem jött le, miután vagy 4 helyen elszakadt.)

A medve nem játék.

n000rbi
Egyetértek a spoileres résszel, főleg így 60fps-sel "érdekesen" néz ki.

n000rbi
Nyilván, ezt a régihez képest mérve értettem :) A KZ például még mindig messze a legszebb ps4-es cím, szerintem.