PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak én nem akarok szarakodni. Lemezt megveszem..vàrom a futàrt..kijàtszom..meghírdetem...feladom postàn..
Kényelmesebb digitàlisan vàsàrolni..még ha dràgàbb is.
Inkàbb 2x àtgondolom mit veszek digitàlisan első nap.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az nagyon szép lesz.
Adversus solem ne loquitor
Sajnos olyan nem lesz, hogy személyesen bemész, ha lesz, mert launch-kor nem lesz. Szerintem a lemezes hamar visszahozza a felárat, gyakorlatilag két eladott használt játékból megvan a különbözet.
PS5 II PSVR
De amúgy is ugye elfogytak az előrendelések nem sokkal a bejelentés után, illetve nagyon hajlok a lemezes verzió felé, tekintve az árakat, előfordulhat hogy nem árt inkáb felkészülni bizonyos címeknél a használtpiacra.
Ami olyan értelemszerűen digitálisan kell megtartanai, de lesz pár olyan ami annyira lehet nem vonz hogy megtartanám.
Nem tudom még, majd még ezen ugye gondolkodnom kell.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.19. 15:25:22
A Sony Központi Szalon nevében a Sony szerinted véletlenül van? Még jó, hogy onnan tudtál rendelni...
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.09.19. 15:19:46
PS5 II PSVR
Viszont itt nem látom őket a listában.
Akkor ez hogy van?
1440p-ig minden Xbox-ra megjelenő játékhoz tök fasza, gamepass-al... + visszafele kompatibillitás.
Igaz hogy a nekem tetsző játékok nagy része ugye PS5/PC.... de ott is tuti lesz majd mit szemezgetni.
Rengetegen akik csak inkább multiznak ha a nagy X nem is de a kis S tökéletes és olcsó megoldás, szerintem inkáb az van hogy több készlet lesz illetve pár ember aki mindkettőt akarja, az nem előrendelésbe fogja elvinni.
Kettő, azaz kettőezer konzol érkezik Magyarországra, csak és kizárólag a hivatalos Sony-partnerek kapnak ebből a forrásból. Ez összesen öt üzletet jelent.
A 2000 darabnak a döntő többsége a KV-nál landolt, köszönhetően, hogy a tulaj kiemelten jó kapcsolatokat ápol a Sony-val (értsd: olyan tipikusan magyarosan jót). A nem partnerek, beleértve a kisebb konzolboltokat nem kapnak hivatalos forrásból egyet sem (az ismerősöm boltja sem).
A Media Markt-ban nem lesz előrendelés, ne is várja senki. November 19-én kinyitnak, és aki kapja, marja.
Alza nyilván nem a magyar készletből táplálkozik (szlovák), ahogy az emag sem (román).
Természetesen nem azért van Xbox, mert senkit nem érdekel, hanem mert a Microsoft jó előre felkészült a gyártással, árazással, készletekkel. Abból fogtok tudni előrendelni (én gondolkodom is rajta).
PS5 II PSVR
PSN ID.: Beegabor
Még 4-6 milliót se tudnak legyártani indulásra???
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.19. 12:04:37
Pontosan, ezért is hülledezek mikor azt mondják, hogy a Ps Now-ból legyen olyan mint a Gamepass.....
Ezt a Sony is tudja jól meg az MS is, és mindketten inkáb a kitaposott ösvényen haladnak, és max mellette az ellenkező irányt.
Sony ráfeküdt arra hogy mindenben exclusivitást próbálnak, az Xbox-ot meg kiszorítani, amennyire lehet, erre az Epic a nagy segítségük.
Nem tudom figyeltétek-e, de a Sony, az utolsó 2 konferencián, kb 5-6 olyan játékot mutattak csak be, ami jön Xbox-ra is.
Az ÖSSZES többi PS5 only vagy PS5+PC (Epic store)....
Semmi nagyobb multiplatform cím nem volt.
És a multiplatform címek is nagy részben azért voltak mert valami exkluzivitás van bennük.
Cod Cold War, ugye nekik van mindenben 2-4 hét előnyük, még az Alpha teszt is tudtommal most a hétvégén csak ps4-en megy....
Resident Evil 8-ban ott a PS VR............stb
Nextgenhez képest szerintem nem is sok a többi, 4k-hoz képest.
amúgy jha, ha SONY-féle monopólium lenne, akkor lenne aztán nemulass.. meg se állnánk a 80 eurónál, és tuti lenne egy fix árcédula az összes PS szoftverre..
Demon's Souls 66GB
Miles Morales 50GB
MM Ultimate Edition 105GB
És akkor kezdjünk el azon gondolkodni, hogy mi történne itt, ha ezek tényleg beleállnának a betonba, és elszabadulna a sonys bontógolyó. Szerintem ezt itt senki nem akarja komolyan, ezek csak ilyen kikiabálások a szekértáborokból, hogy haljonmegamásik.
Igen, jó lenne, ha az ms sony minőségű exkluzívokat gyártana. Tényleg jó lenne. A több jó játék jobb, mint a kevesebb. De ez mostanában nem fog megtörténni, ezt felesleges elvárni tőlük. Ez kb olyan elvárás, mint a sonyval szemben a szolgáltásminőség fejlesztése 😄 Mindkettő halad vele...olyan évtizedes léptékekben 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.09.19. 11:16:10
meglátjuk... a lényeg, hogy mostmár én is azt mondom, hogy MS ezzel a GP vonallal nem fog mellényúlni, pláne a kocagémerek, multiplatform- és multiplayer arcok körében, vagy ahol csak szimplán bejön esetleg a "világ legerősebb konzolja" duma 😄
SONY-nak meg nem lesz GP-je ugye:
Sony – Nem lesz Xbox Game Pass-szerű előfizetés, mert nem látják fenntarthatónak
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.19. 11:12:28
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
////nem mintha ennyit fizetnék értük////
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.19. 11:02:58
Hát persze. 😄 Ha tényleg mindent csak félig olvastok el, akkor elhiszem, hogy minden olyan egyszerűnek tűnik, mint Kandúrnak, hogy pusztuljon mindenkiakinemsony, de amúgy ez biztos így van? Mármint TELJESEN biztosak vagytok azokban, amiket gondoltok és leírtok?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.09.19. 10:42:41
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ha valakinek most egy nagy pofon kéne, akkor az a SONY... és fura, de ezt pont én mondom;
szutyok marketing és stratégia évek óta, sugárzó dilettantizmus és mellé egy kissé elmért fasz - azaz "elmikroszoftosodás" 😄 😄
de szerencsére az exek színvonala nagyjából jó volt végig, leszámítva 1-2-t 😊
amúgy "csak" az exeknek lesz a 80 ajrós árcédulájuk, de szerintem rövid idő kérdése, és az Acti/Ubi/EA féle pénzsóvár rájön, hogy ennyiért is elmegy a cucc, akkor ők is felzárkóznak majd.. 😄
a Moby-féle szavazás meg picit meglepő, szavazzatok! 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.19. 10:38:25
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.09.19. 10:03:53
Hát, vannak emberek, akiknél a józan észt is legyőzi a valahova tartozás érzésének szükségessége 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.09.19. 09:52:28
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az MS tavasz óta gyártja a gépet. Sokkal előbb kész voltak vele, jóóóval a sony előtt bemutatták a gépet, jóóóóval a sony előtt bemondták az árát, és jóóóóval a sony előtt beindították az előrendelés. Amit - ellentétben a sonyval - ki is fognak tudni szolgálni. Ez az igaz komédia. Sony módra.
Én most kicsit kevésbé izgulok, mint a többiek, ugyanis tavaly novemberben előrendeltem már a közös ismerős boltban, ha akár csak két darabot szereznek, az egyik biztos az enyém lesz. 😊 Annyit meg kapni fognak. Ettől függetlenül még két helyen rendeltem, mind a két helyen át is venném, ha jutna, aztán bevinném a boltba, és átadnám neki.
De ha mégse jut egyik helyen sem, az se baj, akkor hirtelen felháborodásból veszek egy XSX-et, aztán PS-t meg majd később. 😊
De tényleg röhej, amit ezzel a launch-csal csináltak világszerte.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.09.19. 08:06:58
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Ascended editiont kell venni csak!! 😄
Ha csak egyszer tolja végig valaki, akkor sokkal jobb deal, mint 60-80 eurókat fizetni. Én speciel azt tervezem, hogy egy hónap alatt letolom majd vele az AC Valhallát, meg a WD Legion-t is.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.18. 22:39:56
Semmit 😄
A bloomberg nem sony. Csak a hülyeségeket irkálják, és begyűjtik a kattintásod.