PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Hölgyek urak kicsik és nagyok, kérdésem lenne.
adott egy USA acc, de európában vásárolt ps4 ha magyarországon veszem meg a Destiny-t, akkor az befolyásolja a játékot avagy sem? tudok játszani a barátokkal akik esetleg usa store-ból vették meg?
köszönöm
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
(Nem szeretnek negyedik eneletet csinálni)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.09.06. 18:34:52
Adversus solem ne loquitor
Befejezve??? A játék onnan kezdődik, hogy elérted a 70. szintet...
A nehézséggel tényleg akad egy kis gond. Act 1 hardon ment le, de túl könnyű volt. Act 2-re váltottam expert-re, de semmi különbség nem volt a hardhoz képest kihívásban. A master fokozat már jó, főleg Act 5-ben, amelynek vége azért nehezebb, mint az előző részek. Megnézem majd az adventure módot később, de keddtől már jön a Destiny is.
Destiny és Diablo hosszabb távra betervezve, aki akar nyugodtan felvehet a listájára.
PSN: lacibacsi77
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"Systems for depth-of-field, the lighting model and reflections have all been upgraded, alongside the eventual arrival of a weather system (coming after launch)."
" it's a convincing, constant 30fps for the Scotland and Norway stages. And thankfully there are no frame-pacing issues to speak of, nor tearing during the PS4-driven gameplay. Save for the introduction of tearing during a debug 'orbital' mode towards the demo's end, it's a perfectly locked experience during regular gameplay."
"a materials-based system is in place across all cars and tracks. Every surface is built to reflect light according to real-life values;"
""We'll be adding things like screen-space effects to actually get all the water droplets on the screen. We'll get the wind-screen wipers working
"The game's 1080p resolution is put to effective use too, producing one of the cleanest grades of image quality on PS4. And yet Evolution isn't content to leave it there. There's a pixel-based system that we're using, there's a temporal-based system, there's FXAA and there's actually a material-based system as well. We've only got four systems in place and we've got another for the key points that we don't quite hit."
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.09.06. 13:38:03
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Akkor csináljunk xbox topikot belőle, ha már ps topik nem lehet.
Emlékezzünk meg a gyengébbhardver eheti fantasztikus japán rajtjára:
Kedves xbone tulajok, szerintetek melyikből adnak ek többet a következő hetekben japánban:
a. Szigetmonostori utikönyv
b. 4. emeleti garzon
c. Xbone
?
Adversus solem ne loquitor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
amugymeg playstation topik, TOKELETES hely az MS gecizesere. Xbox topikban tenyleg hulyen nezne ki...
amugymeg+ ha van is fika, az 2-3 hsz es annyi. de te mar tengernyi hozzaszolas ota hosiesen vedelmezed a masinadat, amire tenyleg senki nem kert fel. ez tenyleg baromira nem kell ide, SENKI nem akar itt ilyesmit olvasni.
szoval 41 eves fejjel inkabb igyal meg egy sört es / vagy fizess be egy kiados baszasra, ha nem kapnal eleg puncit! ugy vedelmezed azt a darab vasat es gyartojat, mintha valami tizeneves kis seggfej lennel... yeezus! <#falbav>#falbav>
---
az megvan, amikor PS-t szidjuk? nem ritka. olyankor hol vagy?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.09.06. 11:32:44
Ha nem jön be, eladom.
PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "
PSN: Nyuffi89
Én egy dolgot kérek mindenkitől és tényleg kérés,nem azért járok ide,hogy azt olvassam,hogy mekkora szar az x1 meg mekkora geci az MS.Én majd ezt eldöntöm mint a konzol használója és a cég szolgáltatásait igénybe vevő felhasználó!Egy dolgot szeretnék itt érdemben híreket infókat szerezni a ps4 ről,mert ez érdekel,ha csak a fika érdekelne akkor megvan ennek a topikja és oda mennék,de nagyon nem érdekel...