121251
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #35571 azutanra, kacagni. -
#35570 Bírom a sétálószimulátorokat. A dear estherrel, a lilfeless planettel, meg az ethan carterrel is jól elvoltam. -
#35569 Mi a tökömnek? Holnap MGS :DD Térjél észhez :) -
SlickAdam #35568 ha rajtad maradna, 12k-t adok erte (inkl. ajanlott posta :D). no joke. de. half-joke. -
#35567 A pénzt azé nem utáltam meg egyúttal :D
/de ha valaki nagyon vinné, ittenieknek 14K. Elvileg él a kód, meg extended, meg tudomisén. Csak gyorsan, mer nincs kedvem őrizgetni :) -
Totya42 #35566 Pedig sokkal jobb sétáló szimulátor, mint az order volt Ne dobd ki. Sör alátétnek még jó lesz -
SlickAdam #35565 öteze' + posta! na? :D -
#35564 Na, mivel sokatoknak tetszett, és tudom, hogy nem szívesen olvastok ilyeneket, én ezt most uninstalláltam, és soha többé nem posztolok róla. Bírlak titetek. Peace. -
#35563 Új rekord: mire megláttam a SCE feliratot a játékban, már minden bitjét gyűlölöm :D
Nyugtassatok meg, hogy ezt nektek a szűknacival adták el. Ugye?
Ugye?
Mindenestre rendi volt a klicskógyerektől, hogy kölcsönadta az asszonyt egy 3dszken idejére.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.31. 22:35:53 -
#35562 Nem zavarnak. Így tökletes ahogy van. Ilyennek kell lennie. -
#35561 PS4 off akkor. Ha ilyenek zavarnak. :) -
#35560 Soha. 10 perce se megy, de már ketten halottak. Örörmmel néztem végig. A köv 1 órában még megnéznéma többiekét, aztán csomagolunk.
Sírva könyörgök QD, gyertek elő a barlangból :(((( -
SlickAdam #35559 pedig ez barmely random videobol kiüt. steelbook mikor megy a polcra? :D -
#35558 -
#35557 Najó. Ez ennyi. A következő vicsorgós cutscenen-él kijön a lemez a gépből, és megy a hírdetés fel. Hányok.
Mi?
EZ?
A?
FOS? -
#35556 Én is láttam, mivel toltam a alfát/bétát PS4-en és XOne-on is. Ezért hála az égnek nem dobtam ki rá egy fillért sem. -
SlickAdam #35555 en a foguktol felek meg mindig, de nagyon. nativban kepernyömön csak +parafaktor lenne -
#35554 Uristen, ez az until dawn az első 3 percben az uncanny valley legsötétebb, legmélyebb bugyriaiba hullik...nem inkább bukfencezik, bucskázik bele. Ehhez képest a fosfrém csak egy apró baki.
A gyönyörűen rederelt karakterek vicsorognak, mint valami elbaszott szájzáras banda. Atyaég :(( Ezt ugye többet nem fogom látni? -
#35553 Magyarokról beszélsz, ingyen a szart is megeszzük. :D -
Ragnar360 #35552 Grat! -
Ragnar360 #35551 Ja, tiszta szar. Kb már akkor láttam hogy bukás lesz, mikor meg se jelent.
Ez is az új/current gen szennye. Nagyon félre csúsztak. Nem tudnak gondolkodni. Te egy jobb játékot ezen témára összeraksz fejbe 10 perc alatt (ami ugyanígy megvalósítható, költséget, technikai korlátokat tekintve is - vagy inkább elmesélted volna nekik milyen L4D 3-t kellett volna csinálniuk:D -
#35549 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nekünk a második kiskrapek érkezik.
Mire beállnak a dolgok a kicsivel, jön a költözés, meg a felújítás maradéka, szal az év hátralévő része nekem nem elsősorban a játékokról fog szólni, de majd januárban bepótolok mindent.
-
#35548 Nekem az eddigi 3 fromjáték között sincs semmilyen reláció, vagy maximum egyenlőségjel. Ugyanolyan kikúrtmódon élveztem mindet. Másért, és máshogy álltam hozzájuk én is, de az addikció kb ugyannolyan szintű mindben. -
#35547 gyereknek
[nekem kettő van, egy kislány és kisfiú] -
SlickAdam #35546 vett / vesz valaki MGS5 CE-t? most olvasom hogy iszonyu mocsok a minosege. a kar replika könnyü, ocska müanyagbol van, meg csak kicsit se csillog (femesen), mint ahogy azt a promo kep sugallja. doboz is magnesesen zarul, el van csuszva az egesz a helyeröl, ... stb
lehet nem is baj, ha nem kapok belöle? -
#35545 Neeem, egyelőre eszembe sincs. Most nem is kezdek nagyívű játékba, ilyen akármelyik nap jöhet mostmár a baba, egy pár hétig gémingmentes övezet leszünk. Ezért sem reszketek az mgs-ért, mert ha valami földöntúli csoda által bedarálódnék, akkor meg csak szar lenne letenni. Ráér még kiderülni, hogy totál inkompatibilis vagyok vele :)
Majd évvége felé beleállok a DaS2-be. Addig hátha bekerül humblibundliba 1 dollárért :D (megsincs) -
#35544 Az is igaz...
De...ne kezdje el most, a From-tól is meg lehet csömölni és a DaS2 alulmúlja az eddigi munkákat...
....nem és nem, a BB-t azért nem :)) -
#35543 A Scholar meg totál logikátlanul szórja tömegével az ellenfeleket. -
#35542 -
#35541 DaS 2 -vel várj még...a Scholart szabad csak tolni...az alapjáték röhejesen könnyű. -
#35540 Legyen kéznél hányózacskó a haveroknak is. Szept. 4 és 7 között zsugorodni fog azon játékosok halmaza, akik még nem ismerik a játékot, azzal lineárisan nőni fg azon játékosok halmaza, akik utálják majd.
Nem volna célszerűbb fenntartani a mostani állapotot?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.31. 21:30:52 -
#35539 Látom, látom, de hogy mi szar lesz ezzel, azt nem értem. Mert ez nem FF, hanem valami hibbant japó fasság... -
#35538 -
#35537 Jogos. -
#35536 Úgy látszik nem megy a szekér. Left 4 Dead 3-at kellett volna csinálni inkább. -
#35535 Jajbasszameg nem szabad fromjátékokkal játszani :( Nincs kedvem das után megint semmihez. Itt ez az until dawn, elindítani sincs kedvem. Meg kb semmihez. Kalameeteket szívesen gyilkolnék, de ez a toldelőreakart, ez pont a megvásárlásig volt jó ötlet. Ilyenkor kellene tartani egy hét szünetet, hogy aztán elillanjon a köd, és szabad út legyen a sok főpimpelt nongémnek. -
#35534 "Evolve - ingyenes lesz a hétvégén, nem csak PC-n
Ideje összehívni a haverokat: az Evolve ingyenesen kipróbálható lesz szeptember 4. és szeptember 7. között." -
#35533 New Game + dlc... -
#35532 >lesz singleplayer DLC a játékhoz!
Fővandarabaóva!™®© -
#35531 Jól néz ki a steelbook, meg a doboz is, de pont a szobor tűnik ótvar szarnak. Hátha lesz közelebbi kép róla, megkönnyíteni a döntést.
Azt nem árt pluszba megemlíteni, hogy lesz singleplayer DLC a játékhoz!
Utoljára szerkesztette: zzeN, 2015.08.31. 20:38:38