PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
bekapcsolom rámegyek az új felhasználóra kitöltöm megcsinálom majd simán fellépek storera? ha pedig lerántottam a pes demot akkor törölhetem az új profilt? meglesz a régin a demo?Köszönöm
shaken, not stirred
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Összehasonlítva pl az új FF trailert a Skyrim trailerével. A skyriméban egy igazi férfi, epikus zenével / ütős narrátorral a háttérben, sárkányokat öl. Na az kell baszki, nem a magas hangon rikácsoló félbuzi csőkarú kisrácok akik a randiról beszélgetnek egy ócska sportkocsiban miközben rohangálnak az erdőben.
De legalább szépen néz ki.
(akinek más a véleménye, ne vegye magára)
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2014.09.19. 16:21:58
shaken, not stirred
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Vagy most ez a FF 15.
Kotor, lehet jó, csak én star wars utáló játékos vagyok, a filmeket is rühellem, az nálam nem játszik.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.19. 14:37:26
7-8-9-10
12-12/2-13+13/2+13 Lightning
amik nekem közepesek, de még mindig messze jobbak mint a többiek.
Én amikor istenítem a FF-kat a 7-10ig gondolom, az újabbak igen kifogásolhatóak picit, de azok is csak mert az elején elég kötött a pálya, a nagyon nagy terület a játék végén van. 64 küldetéssel asszem. KB 30-40 óra játékidő után.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Nem. Kell. A. Platformra. Több. Techdemo. Nemkell. Aki ilyet akar, inkább ne csináljon semmit. Játékok kellenek. Nem érdekel kinek a pocsolyái szebbek. Leszarom. Köpök rá. Van egy általános színvonal, ami most ilyen kz-iss szint, ezt kell megütni, és ennyi. Nem kell erőlködni, az majd a Nóti dolga. Ők majd csinálnak egybites coverlövöldét szájtátós graffal, és ennyi abból doszt elég is.
Adversus solem ne loquitor
Készülj fel, a ryse is annyira egybites, hogy megőrülsz, de abban viszont bele mertek tenni olyan nehézséget, hogy a beled kifordul 😊 Szal kb ilyen knack-cucc, csak ez kurvajól is néz ki, meg teknóban nagyon erős.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
~5 órás kampány. Covershooting, egy kis qte, sok-sok cinematiq, egybites gunplay.
Majd hatezerér egyszer... 😊
"A senior industry source quoting Chart-Track data told MCV that PS4 sales spiked 300 per cent week-on-week after the launch of Destiny. Of course, a percentage increase means noting without any actual figures, and although our source would not reveal exact numbers, he did confirm it was the biggest week of the year for PS4 hardware sales.
It outsold Xbox One hardware by two consoles to one, but it wasn't a bad week for Microsoft either, who also posted a significant sales hike week-on-week."
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
@Tatyla
Igen, nincs ezzel semmi gond. Én utóbbihoz tartozom, csupán ennyi. Csak ezt nehezére esik elfogadni a fanboyoknak 😊
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.19. 12:05:34
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Child of Light egy mesteri jrpg-hez mérten a stílus kicsúfolása. Pont annyira körökre osztott hogy rá lehessen mondani, de unalmas, felszínes, és nem jrpg!!!. Van a témában sok játék aminek a harcrendszere izzasztó, tartalmas, látványos és sok taktikát kíván meg, de mivel téged annyira sem érdekel hogy ezt belásd nem sorolom fel h leszarozhasd őket.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Meg nem csak hogy unalmas, nevetséges is szerintem. Állnak egymással szemben az ellenségek, és nézik egymást, amíg mást nem mondasz 😄DDD Plusz FF-ben még el is teleportálsz valahogy egy másik helyszínre, amíg megy a harc... hát valami nevetséges, okádék. Child of Light-ot is ezért nem vittem végig, nem JRPG ugyan, de ez a harcrendszer nekem vállalhatatlan.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.19. 11:28:55
Világ legjobb RPG-je a KotOR 1-2.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.19. 11:20:37
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Nézd meg spoony X és X-2 meg XIII leírását. Kb egyetértek vele. Ennek ellenére a XV-öt én is várom, kíváncsi vagyok, hátha vissza tud kapaszkodni squenix. Sajnos manapság vannak jobb jRPG-k is a piacon az FF-eknél.
Az egy dolog hogy a FF az egyik....izé bocs hülyeséget mondok, a VILÁG legjobb RPG-je.
És te 3 percel lezárod hogy egy szégyenjáték.
Hát 200-200 órám van a FF 7-8-9-10-be kb ha nem több. 13. rész kimaxolása még hátravan, most 40-50 óra van benne.
Nade a Square Enix-et ez a sorozat mentette meg régen a csődtől, és kinőtte magát egy meghatározó fejlesztővé.
Asszem akik ismerik a játékaikat, meg amúgy a csapatot, érzik hogy nem túlzás amiket írok.
Szóval okossan kritizáld inkább.
Max annyit írhatsz hogy neked 3 perc volt és nem tetszett, gondolom 3 perc alatt eljutottál a főmenüig.
Mert a bevezető álltalában 15-30 perc legalább szokott lenni, és még egy szar gyikot nem ütöttél le.
Ezt én kérem ki magamnak hogy a FF sorozatot te legagyizzad, azért ez egyértelműen a te trollkodásod, vagy butaságod.
Final Fantasy:
- Brutális látvány
- Brutális történet
- Brutális sok extra, titkos dolgok, gyüjthető dolgok
- Brutális hangok-zenék
- Brutális átvezető videók
- Brutális karakterek, stílus
- Brutális játékidő
- Brutális , hogy ezt nem DLC-kben kapod meg!!!!!!!!!!!!
Mit írjak még????????
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.19. 08:23:37
Jól látom egy játék kompatibillis PS3-PS4?????????????????????????
Srácok, mi van ha van egy játék, amit megkapsz 2 gépre: PS3 és PS4....akkor 2 profillal külön játszható a 2 példány egyidejüleg vagy wattafack? Mert én voltam már belépve ugyanazzal a profilommal PS3 és PS4 csak játékot nem tudtam tesztelni.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.09.18. 23:18:10
Máshol azt írták hogy ha ezeket igénybe akarjuk venni kamu xy accountok kellene (nem valós címmel nyilván)
Na most ha havernak van egy rendes accountja de teszem azt regel egy amcsit és vesz valami olcsó game-et akkor az csakis a kamuaccountján tudja majd játszani amivel megvette?
Next PC upgrade: 2022