PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsmarci89
ennyit megér még ha átkúrnak is:)

PSN: Nyuffi89

DarkSector
az kemény. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arsmarci89
http://m.ebay.com/itm/151432236583?nav=SEARCH

DarkSector
Óvatosan, haverommal utánanéztünk, ezek nem kódok amik ilyen olcsók, hanem egy profilt adnak, és simán megosztják veled a játékukat....
csak egy baj van átverhetnek fizetsz és egyszerüen pár nap múlva megváltoztatják a jelszavukat és ennyi!

Van Refund E-bay-en de ha vásárolsz és egy profilt adnak hogy tessék lépj be neeem!
meg nem kell semilyen profilt csinálnod.
Ha nem egy sima bepötyögös redeem code-ot adnak az kamu.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.05. 18:16:06

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arsmarci89
Sziasztok ebayről szeretnèk rendelni 1 last of us digital code-ot ami gondolom teljes jatèkot takar.A bökkenő csak annyi h canadai account kell hozzá.Csinállok 1olyat akkor letöltès után tudok magyar accountal játszani?

DarkSector
mit? :D
ilyen is van a játékban ?D

dobj ra egy piros kecskefaszt! <#nezze>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kongy
Úgyis szar lesz, majd meglátod. City NEM csinál jó játékot! FACT.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Killzone-nál van egy katona ilyen kék lofasz veszi be a testét és sebezhetetlen, mit kell csinálni vele? mert a háta mögött kéne a kapcsolóhoz küldenem a kis robotot. <#fejvakaras>

DarkSector
képek videó? :D

a "nem voltam lenyugozve" es a "semmi emlitesre melto" tehat budget szutykot jelent?
el se tudom kepzelni mi lenne, ha eletek kerulne egy tenyleg moslek budget jatek.:D

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kongy
Láttam videót is, nem voltam lenyűgözve. Amúgy az, hogy videón hogy néz ki, nem jelent semmit, mert játszva ismerheti majd meg az ember. De amit eddig láttam abban nincs semmi említésre méltó.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

nem ertem ezt a negativ hozzaallast. miota tudjatok, hogy city interactive, azota moslek. szerintem videokat meg se nezitek mar, hisz instant mocsok. pedig jol nez ki nagyon (na jo, konzolos videon a v-sync vagdossa a szemgolyomat, de na...), hangulatos es ugy cakpakk igeretesnek tunik. ha mas ceg allna mögötte, menne az atom-hype.
en is ugy gondolom, hogy egy közepszar cucc lesz, DE megvarom elöször a teszteket / jatekosok velemenyet.

TDC Geronimo
Most értem át második területre. Atyaég de jól néz ez ki főleg esőben. Meglett brand képesség is <3

Az a jó, hogy játéknak hiába lesz majd vége, végtelen számú captain van meg random generált power struggle küldetés. Sose fogom abbahagyni :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
Budget kategóriás City Interactive szutyok. Nem lesz egy jó játék azt már most ki merem jelenteni. The Witcher exfejlesztő nevével próbálják eladni, de kb annyi köze lehetett szerintem hozzá, mint Christopher Nolan-nek az Acélember forgatókönyvéhez.

DarkSector
Én hallottam de nem túl jókat. :D

AntiHero
Az a durva mindenki ezt hajtja. Hogy ez a játék kell neki. Én meg csak pislogok, mi a franc ez? nem is halottam még róla. :D

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

n000rbi
Nekem az első warchief kb. 1 percig élt :)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Ja láttam ki is írta középre. Én is tiédet meg most megyek egy másik után :D

Mentem megölni warchiefet, szépen eltakarítottam bodyguardokat hogy majd egyedül lesz... aha na persze. Eleve strongholdba volt, jött erősítés és a hajsza közben belefutottam még HÁROM captainbe így volt ezer ork, 3 captain meg 1 warchief. Vért hugyoztam kb mire meglett :D

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

shaddam
Most látom a hónapban jelenik meg a lords of the fallen. Erről hogyhogy semmi marketing nem indult még be?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Végtelen kombó a Mordor-ban.

http://www.youtube.com/embed/PxA6J-0EWbQ

DarkSector
Srácok van valahol egy pontos leírás erről a megosztás témáról, mik a szabályok, mit hogy lehet?
Angolul vagy magyarul tökmindegy.

DarkSector
fuck :)

Kongy
Igen, de az 2015-ben :D

DarkSector
Bocs 3 tudtommal, lesz mobilra is. :D

Kongy
Nem is 1, de rögtön 2.

AntiHero
Akkor beülök a sarokba és sírok. <#szomoru1>

shaddam
Ja tényleg idén is lesz assassins creed. Olcsón lemezen az még lehet belefér aztán adom tovább

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Ja igen ha lesz promos-, és ha nem? :D

Kongy
Nekem jelenleg DriveClub (miután kipróbáltam +-al és jó), GTA V, Dragon Age Inquisition van rajta a vásárlási listámon. Új CoD, AC, Far Cry 4 meg majd virágbolti lesz PC-n max. LittleBigPlanet 3-at meg majd nyomott áron beszerzem.

AntiHero
Promos példányt majd vadászok valahonnan. Mint anno a Metro: Reduxnál. 8kért megvettem promósba első héten. Ugyan annyiért adtam is tovább második héten :D

AC. Tudom, hogy tetszene, de én is ráunok. Első két részt én is kimaxoltam anno (xbox360).

De a többi rész unalmas volt számomra egy idő után. Ja 3al nem is játszottam csak Pc-n belenéztem.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.10.05. 13:10:33

DarkSector
Akkor várok valszeg első használt példányokra, menjen le 10-12k-ig kb.
2-3k-val megkapod olcsóbban :D

Mondjuk AC-re inkább kidobnék 15-18k-t mert tudom hogy nem 2 perces, csak mindig bennem van hogy nem fog netán lekötni, 2.részt kimaxoltam, azóta egy részt sem vittem még végig. :S
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.05. 13:08:46

AntiHero
Nem todom még. Digitálisan nem akarom, mivel nem hiszem, hogy 10-15 óránál tovább tart majd a játék. Meg azt sem, hogy 2 végigjátszást elbír.

Aztán majd lehet kellemesen csalódok. de várok a vásárlással az tuti.

Egyenlőre nálam a Drive Club van előrendelve (digitálisan) azzal elleszek. na meg ott a Destiny.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.10.05. 13:06:34

DarkSector
GTA5 oké.
Alien-el kapcsolatban nem bizakodok.

Jövő év nálam még nem játszik, nem iszom előre a medve bőréra. :)

shaddam
Nálam az alien előrendelve, meg a gta, amint rendelhető lesz amcsi storeból. Jövőre meg ott az order, metal gear solid

DarkSector
megveszem 18-ért, 14k-ért átveszed? :)
vagy vegyünk inkább digitáliszt közössen? :D

Ps4-en szerintem úgy érdemes közössen.
Csak egyet nem tudok.
Mivan ha mondjuk veszek veled közössen egy játékot, utána haverral (te is haver vagy, ne értsd félre), egy másik emberrel veszek?
Akkor vajon lehet mind2 féllel közösködni csak más-más profil kell?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.05. 13:06:17

AntiHero
Evil Withint, meg majd jól átveszem tőled, ha végigtoltad. olcsóért :D

DarkSector
Jah most jön millió-csillió játék. (ha nem is PS4-re mind)
Nálam a Hunt előrelépett első helyre, ha még idén megjelenik.

Ha nem akkkor:

1. Evil Within
2. AC Unity

és ennyi, a többire nem fogok költeni.

DarkSector
Légyszíves csinálnál nekem gyors egy gif-et a HUNT-ból? vagy megmondod hogy lehet, 4:33-4:37-ig.
Köszönöm!

shaddam
Hát az év végi, eleji megjelenéseket ismerve ezekre jó soká kerül nálam sor. Már ha egyáltalán sor kerül

DarkSector
Styx-ből van trailer, most látom először ezt a játékot.

És egy ígéretes cím, amiről nem tudtam eddig ugyancsak!
COOP-ban durva lesz.

AntiHero
Jójó ez eddig jó. De career módban mit kell csinálni vajon? Vagy csak közösségi versenyzésre van kiélezve a játék?

Hmm.

Totti5
Nem tudok olyan játékot mondani amibe ne lett volna. Porsche és Ferrari volt amikor kimaradt 1-1 címből a másik kiadó görény liszenszszerződése miatt. Lambó nem rémlik.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
tuti valami warcraftal :)))

Forza.

DarkSector
Igen?
Mivel játszottál eddig akkor? :D

zzeN
Nem tudok olyan játékot mondani, amiben lett volna Lambo. Nem emlékszek arra, hogy vezettem-e egyáltalán valaha is.<#rolleyes>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Kongy
Jó az nem kötelező, de Lambo nélkül versenyjáték.... :S De az új VW bogár ott van.

shaddam
Sehol szőlőben versenyzés? :(

Kongy
Jól látom? Sehol egy Lambo? :(

Harlekin
"off"
bug
A bug kifejezést gyakran tévesen Grace Hoppernek tulajdonítják, aki egy korai, elektromechanikus számítógép üzemzavaráról írt.<3> A történet egyik elterjedt változata szerint a Harvard egyetem meghibásodott Mark II számítógépében egy molylepke okozott mechanikai hibát.<4>

Pedig ezzel a válasszal nagyon sok pénzt nyertek!

http://m.cimkezes.origo.hu/teve/20070102hogyan.html

Nézze meg az első amerikai nyertest!

A második amerikai nyertesnek a Föld-Nap távolságot kellett eltalálni, míg a harmadik nyertes, aki az előzőekkel szemben koránt sem volt biztos magában, hisz majd húsz percig gondolkozott csendben a válaszon, a kérdésre, mely azt firtatta, hogy milyen bogár okozott rövidzárlatot abban a korai számítógépben, mely kapcsán elterjedt a számítógépes zsargonban a "bug" kifejezés. (A válasz a moly volt.)

Moby itt lenne tudna mesélni, hogy nekünk az ősidőben 1 AMD athlon procis gépbe kb 6 venti volt (agyon volt reszelve szegény) és egyik CS-s este hogy darálta le az oldalsó venti a nagy bundáshátú zöld legyet!Az alaplapon több volt a légy alkatrész mint minden más...<#nevetes1>