PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Ok ahogy olvasom standby mód, ami rest mód lett jó bugos. Nem ébred fel konzo,l ki kellett húzni neki konnektorból. Nem volt elég a fél év tesztelésre úgy néz ki. Úgyhogy standby módba ne nagyon menjetek be.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Kint az update. Most töltöm.

Kongy
igen, ps4en kozel egy ev alatt nem multiztam ennyit mint most one-on 1 het alatt 😊 horizon2 multija is kiraly, itt is van club mint a dc-ben, es meg a szerverek is mennek 😮

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Jó lenne azzal akárcsak jóllakni is, de nem megy. Minden este kaktusz pörög, utána ha még bírom ébren tolok egy kis horizont, vagy ryse-t, vagy bf4-et. Horizonban ott vagyok, hogy lenyomtam a "szingli" versenyeket, bucketlist félbehagyva, a többi el sem kezdve, multi épp csak megkarcolva, szal előreláthatólag jövő ilyenkor is nyomni fogom. Ryse-t kéne befejeznem, mert n000rbi már várja, és tegnap épp kapóra jött a sunset letöltés, elvittem a feléig. Mától viszont sunset overdrive indul, és ismét összedől minden timelineom 😄 Haverokkal, multiban kikúrt módon addiktívak ezek a játékok, és bone-on ahhoz képest, hogy nem viszik, meg nem menő, VAN közösségi élet. Jellemző, hogy a horizon2-ben talán a második-harmadik napon beléptem a RHUN klubba. Most lehet olyan 160-170 tagja... Betonkemény.

Adversus solem ne loquitor

Harlekin
És ugye mivel az EA A. -be nem csak a Garden van ezért van ott még fifa madden,nfs,peggle,plusz az ingyenes gold amibe most belecsöppentetek crimson dragon,chariot és ami még jön...Valószínűleg unatkozni fogtok...
Jah és készüljetek estére,mert reggel kipróbáltan sunsetet...Ez valami kibaszott nagy móka!!!Bazzze el is késtem melóból miatta.<#nevetes1>
arsmarci89
Lords of the fallen- IGN 7,4

PSN: Nyuffi89

Na....ennek is inkább egy banánültetvényt kellett volna bemutatni mintsem azt mennyire nem tud játszani....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Sejthető volt hogy köze nincs a nextgenhez, még mindig ugyan az a motor hajtja ami a COD4-et is csak szarrá van "modolva"...😄

Laza
Mostanában divat, hogy a sajtó tesztelői elkezdik streamelni a sajtópéldányt, de fogalmam sincs mennyire legális ez, nem ezért kapják.

Ma belenéztem egy adásba, és hát ha ez a beharangozott nagy nextgen CoD, akkor én kérek elnézést ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

TDC Geronimo
Nézem minőséget egész jó. Kb ilyesmi lesz shareplay minősége is jobb netkapcsolattal.

Laza
Jó hír, volt az a bizonyos esetem a Sports Friends-el és a PS+ ingyen játékváltós nappal, mikor még az ingyenesek között volt, mégis levonta az áráért ... na a helyzet az, hogy visszautalták a manit, korrekt 😊
Azért szivacs lett volna 4290Ft-ot bukni azért a fosért ... azt még nem néztem, h a játék megmaradt e, de ha leszedték sem probléma 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ezkiez hogy ez már nyomja....

TDC Geronimo

Jó ezen nem veszünk össze valóban ízlés dolga.
De simán az eddig látottakból fogadom hogy olyan lesz mint az eddigi ps4 exkluzívok..Komoly látvány, tucatközépszar játékmenet / történet...Ne legyen igazam...

A DriveClub-nál az lett így utólag...😊

TDC Geronimo
geow mitől? Mert TPS meg van benne cover mechanika? Ennyi erővel UC is az. meg a TPSek többsége.

Környezet egyéni ízlés kérdése. Nekem tetszik a világa és a knightok öltözéke/fegyverei is.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.28. 00:43:01

Abból, amiben a gameplay szinte 1/1 GeoW (+ tegnap is láttam PSC-n valami kamerás gameplay-t)...De ne legyen igazam.
//A főszereplő egyébként nem szimpatikus, és a környezet sem.
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.28. 00:36:34

TDC Geronimo
"Order azon túl hogy szép, abszolút nem érdekel, egy gears of war szintű agyatlan hentelde lesz"

Ezt abból az 1 demoból állapítottad meg, ami lassan másfél éve kering kint? Senki se tudja milyen lesz az order, mert eddig kurva keveset mutattak belőle.

Egytől egyig multiplatfrom címek amiket a pc-n tolok.
One-ra meg ott van a Forza 5 és a Horizon 2 de főként az F5, mert azzal hónapokig elvagyok autókat szöszmötölve.
Ps4-re egy cím volt amivel elvoltam hetekig, a TlouR...És még valamikor kitolom a Grounded+ részt hogy ki legyen maxolva. De ennyi.
Bloodborne remélem jó lesz, az Order azon túl hogy szép, abszolút nem érdekel, egy gears of war szintű agyatlan hentelde lesz az egész csőpályákon. Ami engem baromira érdekelne az az Uncharted 4 és a MGS PP (ez ugye multiplat, de One-on vicc mennyivel gyengébbre csinálják direkt, pc-re meg X hogy mikor jön)....

//Illetve nagyritkán Destiny és UFC...De ezek ritkák...

TDC Geronimo
Ugyanaz jön boxra is, mint psre halo kivételével ami meg szintén nem új játék. BBig meg még rengeteg játék jön idén is meg jövőre is.

Hát, őszintén szólva ma hogy bejelentették hogy lesz karácsonyi árcsökkentés tuti én is beruházok a One-ra a Ps4 és a pc mellé...Ahogy nézem ezek a gépek időszakosan váltják egymást...Most jön az hogy a ps4 megy a francba a polcra mert a blodborne-ig egy nulla a kínálata...

Kongy
Az, Ryse, Sunset Overdrive, PVZ Garden Warfare, BF4 talán, meg majd novemberben Halo Collection. Van mivel játszani hidd el 😛

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

okes.
mibe fulladsz bele? a Horizont 2-be? 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo

DarkSector
Nem, hanem péntekről, 28 az USA volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Toljál róla reviewt. Ha okés karácsonyra behúzom, ha addig nem fulladok bele a játékokba.

TDC Geronimo
DRAGON AGET AKAROK 😞

DarkSector
Aszondod platformot tévesztettem? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

2006-ban

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

DarkSector
És az USB filmjlejátszás mikor lesz? 😄

Kongy
idk, de engem nem is érdekel úgy kompletten ez a játék.

eddig is 28.-arol volt szo nem? en mar pre-töltöm.<#nezze>

Kongy
Péntek helyett holnap jön a Lords of the Fallen.

TDC Geronimo
Na kinek van jó feltöltése és driveclubja? 😊

Sony azt írja nem kell szupergyors net majd shareplayhez. Elvileg 5 megás elég lesz bár feltöltésnek is szerintem legalább ennyinek kell lennie, ha te akarsz lenni a host.

TDC Geronimo
Notifications now have a context-sensitive PS button that will - presumably - take you to the relevant area when pressed.

Na haladunk. Remélem trófeáknál is lesz, de szerintem egyelőre game/party invitenél, de ez is valami...

Kongy
Az a mocskos YT-os lehetőség is elég sokáig tartott... pedig evidens lett volna kezdettől fogva, hogy oda menjenek a videók...

TDC Geronimo
letöltést már lehet szüneteltetni 2.0ás update után. 1 év alatt sikerült berakni viszont friend notificationről semmi hír, így az gondolom kimarad...

Holnap lesz Destiny meg CoD: AW dinamikus téma elvileg ingyen az update mellé.

arsmarci89
Evolve alphára hogy udok jelentkezni?

arsmarci89
Valakit érdekel Destiny 9500FT-ért(posta benne van)?
Utoljára szerkesztette: arsmarci89, 2014.10.27. 19:49:26

arty
tényleg jól ért a gugli, de amíg nem lesz 100%-os, addig én nem vergődök a lektorálással, mert tovább tart, mint 0-ról begépelni 😊

Forza.

DarkSector
Evil Within GOTY!!!!!!!!!!!!!!

DarkSector
"mert mindkét nextgen konzol megvan. "

"(Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség
mindörökké.) Ámen." <#vigyor3>

Moby
Persze, hogy arra gondolok. Írtam is 😊

Kongy
iPaden is tudsz már diktálni (bár szerintem arra gondolsz 😄), igen hasznos dolog, és meglepően jól visszaadja (max 1-2 hiba) amit mondasz.
Nekem még van PC-m, bár már 2 éve megfogadtam, hogy soha többet nem fejlesztem, és nem is fejlesztettem, nem is fogom, mert mindkét nextgen konzol megvan.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.26. 20:33:28

DarkSector
Jah bocs én már gondolatbevitelt használok 1 éve, majd küldök felszerelést meg egy kézikönyvet.
De el kell jutni egy bizonyos agyi fejlettségig, sima hétköznapi emberekneél ez nem működik. 😊

Moby
Ez nem vicc. Egyre többször "gépelek" hanggal. Az autóban dugóban ülve szoktam rá, de már egyre többet használom, és rohadtjól ért a google magyarul is. Már csak lektorálom, persze nem igazán privát, szóval bárhol nem jó. Igazán haladhatna gyorsabban az agyhullámok kutatása, mert legszívesebben már gondolattal gépelnék 😊

DarkSector
Én sem ülök. 😄
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.26. 20:12:57

Kandurex
Jobb innen ágyból tolni 😊 oda nem ülnék az asztalhoz!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkSector
Kösz rúgjatok belém, csak én vagyok egyedül aki nem trendi gyúródeszkán sg-zik. Kösz. 😄

Kandurex
Mondjuk az SG-re én is csak egy Nexus 10-el írok 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkSector
😄