121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#113028 -
#113027 Ment egy pü! -
#113026 Nem tudom, én kikapcsolom a rezgést -
#113025 Akkor nekem csak nekem tűnt fel, hogy a fizika jelentősen támogatja a játékban ezt :) -
#113024 Hát ige, bár kérdés hogy ebből lesz-e majd játék. :) -
#113023 ez tényleg kurvajónak tűnik :D pedig alapjáraton hányok az ilyen távolkeleti mangastyle dolgoktól, de ez aggya.
elég brutálistak a particle effektek, de mégjobb lenne, ha nem tűnne el minden kis darabka pár másodperc után, de gondolom performance miatt ilyen limitált :( plusz egy fasza sérülésmodell kéne a szörnyre, és akkor a 10es cucc tényleg :D -
#113022 Igen én is ettől félek, pedig nagyon tetszik a settings a játékban.... pedig nem vagyok híve a női karaktereknek... És igen ez Kóreia cucc lenne majd.
Nekem rohadtul DMC-s hangulata van a játéknak így a boss-t nézve.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.29. 17:49:19 -
#113021 *Koreai -
#113020 Kínaiak rengeteg ilyen demót csinálnak, amiből aztán nem lesz semmi. -
#113019 Itt is a videó elején megmozdul egysmás. :D -
#113018 Képzeld el az új gépeken milyen csecsfizika lesz -
#113017 Not gonna happen -
#113016 Nem tudom ezt ki ismeri, de azt írják Xbox One-PS4-PC....
Ha ez igaz, ilyen karaktermodellek, meg effektek mellett akkor minek ide a nextgen, ha ez télleg a prevgen gépekre így fog megjelenni?
-
Mráz #113015 Szal akkor másnál is jelentkezik ez a hiba... Meg az összes effekt is gyengébb lett... Bakker mikor javítják a javítást? Ki őrzi az őrzőket? -
#113014 Bár nekem nincs meg az AC új része, azt olvastam, hogy a legutóbbi patch több kárt okozott, mint ami hasznot hozott. Lehet ez az egyik a sok hiba közül. De hát az Uborkáéktól én többet nem várok... -
#113013 Nem csak a DS kompatibilitást cseszték el, hanem még a frame is szarabb lett performance módban. Csak a zUbi... -
#113012 5 boss ment le nekem is, de 4 vagy 5 ruhaszettem van nekem is. -
Mráz #113011 Szia!
Ha már Ps5 és Valhalla. A legutóbbi patch óta nem rezeg a Dual Sense, ha feszítem az íjat a játékban. Amint lövök, akkor van kis rezgés, de felhúzásnál (tartásnál) nincsen. Eddig (a patch-ig) rezgett, amíg el nem lőttem a nyílvesszőt, de időnként monjduk ott is el-elmaradt a visszajelzés, majd egyszercsak visszajött. Eddig a lovon ülve az apróbb bokrokat is éreztette a kontroller, de most mintha ez sem lenne... Nálad, vagy akárkinél van rezgés feszített íjnál? Vagy én rontottam el vmit?
Az Astro's Plaroomban mindig minden szuperül megy, szal sztem azért nem hardverhiba. -
#113010 Nálam most szünetelt a jàték kicsit. Multi nàlam se sikerült sose eddig. -
#113009 Ideje kipróbálni az önsanyargatás azon formáját, amikor egy lvl1-es karival viszed végig a játékot :) -
#113008 Én eddig 3 bosst vertem le, de van már vagy 4 páncélszettem a nexusban. Nézz szét jobban ;) -
#113007 DeS-t tolja még valaki? Próbáltam coopolni, de nem hívott be senki a bossok előtt. Lenyomtam már az első vagy 6 bosst, de nem annyira érzek ingerenciát, hogy menjek benne tovább.
Kimaxoltam a katanát 10-esre, lvl 101 vagyok. Ami nekem furcsa, hogy alig találtam a játékban ruhát (páncélt). Szerinted DaS-ban ennél sokkal több van, az árusoknál meg nem is lehet kapni. -
#113006 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Laminált -
#113005 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az svéd parketta, vagy laminált padló? -
#113004 Köszi, én is pont így logikáztam tegnap, és megcsináltam, bár én dolby-ra tettem, és úgy oké lett. Akkor kezdett gyanús lenni, amikor tegnap egy másik játékkal is kipróbáltam, és ott sem ment, gondoltam, ez akkor tuti nem a játék hibája, hanem valami rendszer gond lesz. -
#113003 Átköltöztettem, oda jobbra fel. Most már elviselhetőbb a hangja. Csak hát ugye valódi terhelést még nem kapott, szerintem ez az AC Valhalla nem nagy kihívás neki. Ja és ebben a játékban a 30 FPS majdnem vállalhatatlanul szar, szóval most először a Quality helyett a Performance -t választottam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.11.28. 17:24:05 -
#113002 Nekem hasonlo volt, próbáld meg az audio-ban a linear pcm-et átkapcsolni dts-re. Moby ítra hogy valószínűleg a rendszerem nem támogatja a sok csatornás pcm-et, nem tudom nálad mi a setup, de próbáld meg. -
#113001 PS cloud save update:
Korábban írtam, hogy nem látom a felhőben a PS4-es mentéseimet. Nos, a helyzet az, hogy látom. :) Nem tűnt fel eddig, hogy a PS5-ös mentések és a P4-es mentések külön fül alatt vannak a menüben. :)
Visszafele kompatibilitás:
Az UC Lost Legacy-ben az átvezető videóknak nincs hangja. Vagyis részben igaz, minden hang hallatszik benne, ami nem beszéd. De a beszéd nem hallatszik, tátognak a szereplők. Nagy ritkán egy-egy szót kiejtenek, de 95%-ban kuss van. :-/
Így meg nincs kedvem végigjátszani ismét, egy sztoriorientált játékban az átvezető videók sokat alátesznek az élményhez.
Illetve, a játék már-már a rondácska jelzővel illethető, elég komolyan öregszik, és nem áll jól neki.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.11.28. 07:55:27 -
#113000 Nidec. -
#112999 Azt lehet tudni hogy milyen tipusu ez a venti, ha esetleg cserélné az ember? :) -
#112998 Simához nincs, külön kell venni. A Cloud 2 cucca jó hozzá. -
#112997 Nem ér bele semmibe és a srác ugyanarra jutott, mint én: a venti konkrétan szar, excenteres és emiatt van egy rezgése, amit átad a kasztninak. Ezt én múlt héten ki is próbáltam, ha a venti szürke alaplemeze nem ér a gépházhoz a felfogatásoknál, akkor pontosan nulla hangja van. Ezért van most nagyon puha gumiágyban rögzítve, így még oké. Hulladék minőség jutott nekem, ez van. -
#112996 de az Alphához nincs USB cumó, nem? tudtom szerint az csak a Cloud II-höz van, meg talán az Alpha S-hez -
#112995 Alphám van nekem is, és zseniális. Kell hozzá az USB dongle - azzal a PS4 simán felismeri, és használja. Kib*szott jó headset. Gondolom, a PS5 is kezeli alapból. -
#112994 jaja, pont emiatt marad ez :D meg ezt könnyebb visszavinnem, ha minden kötél szakadna és nemgyerebe (már ha visszaveszik... :D) -
#112993 Figy. Ez egyszerű. Ha a jobbat veszed, sosem fog eszedbe jutni, hogy mi lett volna, ha... :D -
#112992 Hát basszus ott beleér valami a ventibe, vagy nemtudom. Nálam pont ugyanúgy semmi hangja, mitn az elsőnél. -
#112991 amazon.de-n most 21k a Cloud 2, itthon meg Alpha 33k-ért van legócsóbban ... nemtom megéri-e azt a plusz 13k-t, de eddig az van rendelve :D -
#112990 Sőt, harmadik verzió is van: itt 4:00-tól az álomgép, utána pedig következik a szomorú valóság.(legalábbis számomra) -
#112989 Felhasználók és fiókok/Egyéb/Konzolmegosztás és offline játék/engedélyezd a megosztást és offline játékot.