PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ez nem feltétlen arról szól hogy mit adhattak volna ki hová, de ezt így tuti nem mert használja a RT-et és már a szar minőségű videóban is látszik hogy a 60fps mellett is sokkal élesebb a kép mint PS4-en.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.30. 21:49:20
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spider-Man Remastered - #PS5 Details
-Ray-traced reflections & ambient shadows
-Updated city environments, new weather effects, improved models & materials
-New Peter model
-Near instant loading
-60FPS performance mode
-New suits, photomode features
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
PSN ID.: Beegabor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PSN ID.: Beegabor
/szerintem a váltás csak jövő héten lesz
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ha már Final Fantasy. Nekem a Final Fantasy 8 volt a nagy szerelmem. Ha nem vittem végig vagy 4-5-ször akkor egyszer sem. ÉS meg van Ps4 -re is a feljavított változata. Én anno imádtam a körökre osztott harcokat és még a Persona 5-ben is bejött, de az FF7 Remake hibrid harcrendszere szerintem a legjobb ebben a témában.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: Ashlara, 2020.09.29. 19:44:57
Utoljára szerkesztette: Ashlara, 2020.09.29. 19:42:34
De minden nextgen címben lesz RT, csak hol kisebb, hol nagyobb mértékben, de szerintem pont az árnyékokra felesleges ez a megoldás, de hát na, letojom, ha kezeim köz kaphatnám időben a játékot, de ez egyre inkáb nem idén lesz majd.
Amúgy valóban egyetértek, hogy a RT egy faszság, én untig elvoltam a sima megoldásokkal, akár egy Uncharted Lost Legacy-ban is eszméletlen látványvilág van este a játékban RT nélkül is....
Én ezt az energiát másra használnám fel.
De van egy olyan gyanúm, hogy mivel egyre több idő és pénz egy normális játék fejlesztése, 2 menekülési esély van.
1: VR, ott a kutyát nem érdekli
2: RT és akkor majd lehet mondani, hogy hááát nézzétek ez szebb játék mint az előző generációban, holott ugyanazok a textúrák lesznek csak a bevilágítás meg sok tükröződés miatt szebbnek hatnak.
Mint itt a Demons Souls-nál, ez is nem gondolnám szebbnek vagy részletesebbnek csupaszon a játékot, serintem ez a motion bur meg fények, ezek miatt hat nagyon szépnek a játék.
Legalábbis nekem iszonyat bejön a látvány benne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.29. 17:56:17
Tudom a hiba bennem van.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.09.29. 17:17:57
A fények brutáljók a játékban....
Itt meg 1440p-ben 60fps és 4k-ban lehet megoldják a megjelenésig ott is....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.29. 16:34:03
2 napja jelet meg kb mindenre is..ingyenes.
Anime zelda klónnak tűnik.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2020.09.29. 16:09:29
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
PS5 II PSVR
Heroes 3-4-5öt imádtam anno, de mostmár szerintem az se kötne le sajnos...
XCOM is kapott 1-2 esélyt, meg a Mutant: Road to Eden is, de nagyon off nekem a formula, JRPG-t meg bottal se 😄 már attól rosszul vagyok, hogy meglátom a sok HUD-ot meg számot a képernyőn.. 😄
Irányítható bármelyik karakter, támadhatsz, védekezhetsz, mozoghatsz bármikor. Amikor feltöltődik a csík akkor lehet használni varázslatot, speckó támadást, tárgyat.
Limitált igen, pl nem értem, hogy tárgyakat miért ne lehetne használni az ATB csík nélkül, de hát ez van.. 😄
Ha akarod meg se kell állítani az időt, úgy is nyerhetsz ha ügyes vagy.
Nekem "a nagyok" közül egyet sem sikerült végigtolni, pont a körökre osztott harc miatt. Rühellem.
Persona 5 (40 óra), Dragon Quest XI (25 óra), Divinity: OS (3-4 óra) mind elvérzett. 😞 Egyszerűen nekem nem megy.
Múltkor kipróbáltam a Wasteland talán 3-at, nem tudtam, milyen játék, ahogy nyilvánvaló lett, hogy körökre osztott, azonnal töröltem le.
PS5 II PSVR
Nekem a FF15. nagy csalódás volt sajnos. Minimálisan jobb csak az elkefélt 13.résznél, ami nem túl hízelgő. Az olyan "epikus" kaland után, mint a 12., egyenesen lehangoló.
Viszont!
A XV-tel meglépték azt, hogy akciódús lett a harcrendszer, nem volt körökre osztva és nagyon bejött. Azonnal beleszerettem. Aztán jött a VII Remake, ahol szintén nem körökreosztottságról beszélünk hanem van akció, te ütsz mint egy hack and slashben. Persze, az időt megállíthatod, de kell is mert így tudod kiválasztani hogy melyik varázslatot, tárgyat, képességet szeretnéd használni. Nagyon jó! 😄
Alap támadásból pedig van normál, és van erős is, a támadóállásodtól függően - amit váltogathatsz.
A sztorival szerintem sose volt baj, ahogy észrevettem és ahogy előttem írta ppista egy világban zajlódnak de más-más történetet mesélnek el.
Szóval nyugodtan lehet játszani a VII-tel vagy a XVtel is anélkül, hogy kellene bármi előzmény. Csajok bombák minden részben, főleg a VII-ben Tifa.
Most már a játék végefelé tartok, egy unalmasabb üresjárattal találkoztam csak eddig, de úgy összességében tetszik. Jók a harcok, van benne kihívás.
Se a XV, se a VII nem drága szerintem szóval ha félsz, vedd meg használtan valamelyiket aztán ha nem tetszik max tovább adod.
(Egyébként a Persona 5-től épp ezért tartok, mert az fixen körökreosztott... :/)
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2020.09.29. 10:30:54
Fogalmam sincs mit lehetne írni zanzásítva a FF-kről. A világuk különböző majdnem mindegyik részben, akárcsak a karakterek, és a harc. Vannak közös pontok, úgy mint a Chocobo-k, Moogle-k, és egy Cid nevű karakter. Na, meg a megidézhető lények, mint Bahamut, Shiva meg a többiek. Remélem okosabb lettél. 😊
A PS collection számomra az egyik legjobb dolog, ami érkezik. Megszabadulhatok pár lemeztől, és nekem is a The Last Guardian ekkor fog kipróbálásra kerülni illetve még pár cím. Remélem a jövőben szép lassan bővülni fog majd ez a gyűjtemény.
Cusima méltó lezárás lesz, a madárkutyával én nem mertem játszani, mert tuti nem tetszett volna.
PS5 II PSVR
Elvileg egy szaki volt most mellette még se mondta, hogy na de azért Zoly, ez a játék ha a világ összes pénze a tiéd akkor se tudnád megoldani hogy Ps4 Pron elfusson. Max, ha egy erősebb hardvert belecsomagolsz a PS4 Pro gépházába akkor talán.. 😄 😄
Vagy végül is lehet tényleg elfutna, 15 fps-el, 720pben. 😄
Mindig meg akartam venni a The Last Guardiant, de sajnáltam rá a pénzt - hát ha nem jön be...
Mázli, hogy PS PLus collectionben van.
Nektek tetszett? 😄
Hamarosan végzek a Final Fantasy 7-tel, aztán a Ghost of Tsushima lesz a búcsúztató játékom.
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2020.09.29. 08:23:11