PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaddam
Ennyit tudok, yosp ezt tweetelte. Nem vagyok most ps4 közelben

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Usb music player működése,beállítása,témák beállítása,ez utóbbit valaki más kérdezte!! Tud valaki valami infót,segítséget? Köszönöm!
És ha music mappába teszem és úgy dugom rá pendriveon a zenét,akkor menni fog? Tehát nem kell semmi zene lejátszó app vagy valamit beállítani? Csak simán rádug music mappástól pendrive és kijön a menübe az usb music player kis ikonja,aztán start mint a játéknál lemezberakás után? Köszi!
gibson9
Még egy kis segítséget szeretnék. Egy létrehozott felhasználómhoz tudok más emailcímet adni (lecserélni) később?

TDC Geronimo
Na kipróbáltam shareplayt. Haver osztott. Nagyon kemény cucc. Toltuk sportsfriendset coopba. Végén már a könnyünk folyt, rég röhögtünk ennyit kurvanagy játék 😄D

Képminőség meglepően jó volt, lag minimális. BFet is próbáltam. Ott már azért hátrány a lag főleg multiba, de ez a teknó helyi coopra meg single player demozásra bőven jó lesz.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.29. 15:33:52

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
Nálam is csak az van, magyar régió miatt lehet szerintem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Üdv, leszedtem a várva várt 2.0 frissítést...😊 szép minden de témát hol találok hozzá? színeket lehet variálni bár nem túl sok,de témát nem találtam.
Laza
Mostanában ritkán nézek ide be, de most ez már XOne topic, vagy mifene? Mert állandóan XOne témázás van 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

shaddam
MUSIC mappába rakd

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

SOS Mindenki! Lenn van 2.0 a gépemen,youtube ok,share play ok,témák ok. Hogy a viharba működik az usb mp3 lejátszó?? Pendriveon zene rádug...semmi...Kell hozzá valami appot letölteni vagy beállításokba valamit állítani? Mert így nincs a főmenü sorába az usb music player ikon,ha rádugom a pendriven a zenéket,már néztem dolgokat,de ötletem sincs...Köszönöm a segítséget!!
kösz az oldal infót, ezt nem ismertem
n000rbi
Ja és úgy is hagyom, így dash-ben is szebbek a fontok.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Mármint a forza5 előtt levetted?

Adversus solem ne loquitor

n000rbi
Az eddig használt élességet lejjebb kellett vennem a bone hdmi bemenetén. Tényleg túlvezérelt valami.

Harlekin
Nem hülyének nézlek és tudhatnád.hogy leszarom az x1 fikát totál közömbös egy storit mondtam pont<#kacsint>
Tegnap haverral kiprobaltuk a share playt. Sztem nagyon jol megcsinaltak es hibatlanul laggmentesen sikerult coopolni es jatszani a masik jatekaval. A Psn nekem teljesen jol mukodott egeszen este 6 ig asszem xD.
n000rbi
Megköszönném, ha nem néznél ennyire hülyének 😉 (és nem vennél minden x1-kritikát fikázásnak)
Igen, 1080p-re van állítva a box. Colordepthnek nem sok köze van a recékhez, tudtommal. Megpróbálok mókolni valamit a tv-n, mert ez így elég gány.

Harlekin
forza 5

elmesélek egy történetet...
partyba gyerek mondja nagyon szarul néz ki nála minden.
Kérdem hdmi rendben ? IGEN
Beállításokba be van állítva x1 en az 1080 P őőő azt hol kell???
Mondom ott ahol a deptet is lehet 24 36 ra állítani meg hogy pc vagy rgb legyen...
Megmutattam neki,hogy hol és beállította arra ahogy nekem van.
Erre vonyítás volt 15 percen keresztül a fájdalomtól, részéről hogy mekkora barom volt ,hogy fél évig 360 asként használta x1 et és most valami csodát lát.
Na ennyit a felhasználókról és ezek utána azok akik elkezdik a fikát....<#kacsint>
Moby
Eleve az kurvajó, hogy akármelyik régióból választhatsz, szabadon bármikor állítgathod, semmiféle megkötés nincs. Felmész mondjuk _ide_, megnézed hol a legolcsóbb, átrakod, megveszed, hali.

/oké, az indiai meg hongkongi az gázos, én vpn-t már nem kockáztatnék
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.29. 12:08:38

TDC Geronimo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem beszélve arról, hogy én már szívesebben mennék full digitálisra ebben a genben és boxon van ea access és most néztem Dragon Age pl 10kból kijön magyar storeból is, míg psen 21... Előtöltés is lehetséges már 2-3 héttel előtte így a méret se igazán számít. Most akartam venni gépet, de mondom várok még vele, de napról napra úgy vagyok vele, hogy mégiscsak kéne :y

Moby
Olyan, mintha valami állandó élkiemelés, vagy túlkontraszt lenne bekapcsolva. Így aztán az is fosul néz ki, ami amúgy élsimított lenne. Tévé oldalról javítható hálisten, deeee nem ilyennek kéne lennie.

TDC Geronimo
A "crushed black" még mindig probléma boxnál én úgy tudom ezt mai napig nem javították.

Moby
Tévén. A boneon szart sem lehet állítani.

Az élességet a tv-n vagy. Bone-on?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Moby
bonetéma
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jaj, erről jut eszembe: ez nálam is volt, csak nálam mindenhol, még a dashboardon is úgy néztek ki a fontok, mint egy rakás szar. Nem értettem, hogy miért, aztán rájöttem, hogy másik HDMI-be volt dugva (akkor még megvolt ugye a ps4 is), és ilyen defaulton állt azon a bemeneten az élesség, és valami kurvára túl van tolva az xbox kimenetén, mer olyan edgekontraszt meg zsizsgés volt még egy állóképen is mint a k.élet (éljavítás ki volt kapcsolva a tévén). Levettem az élességet nullára, és megjavultak a fontok is a dashboardon.
Tudom, hogy volt ilyen gond régen, és javították, de szerintem még mindig túl van húzva valami.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.29. 11:55:28

gibson9
De emlêkszem a jelszóra csak meg akarom változtatni. Amúgy néztem a honlapon is, de nem találtam olyan opciót, ahol megváltoztathatom. Magán a ps4en nem tudom majd megtenni?

Az lesz a jó ha fals adatokat adott meg és nem emlékszik rá,én egy accot annó így buktam el,emlékeztető küldéshez kért egy biztonsági adatot...😄
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.29. 11:20:42

shaddam
A webes felületen kérj jelszó emlékeztetőt

Igen ezért írtam hogy max akkor ugattam forza ellen ha a látványhájp ment...Sajnos recés mint a ReceKlub..
Minden segítség off,ott van a videóban.😊
A cél mindig épített vassal egy szinte hibátlan Nürburg kör.😊

Próbáld számítógépen a playstation account oldalán.

n000rbi
A Forza 5 az, amire azt mondom bár úgy nézne ki, mint a szarrátömörített yt-videókon. Nekem hatalmas csalódás volt. Nézegetném én az autót autovista-módban, de a recék köszörülik a szememet. Milyen beállításokkal tolod? Minden assist off, ugye? Így lenne értelme, de ilyen beállítással egy Trabantot is nagy munka az úton tartani, kanyarvétel meg külön művészet. Vagy nekem szokatlan még az X1-kontroller, vagy szimplán béna vagyok, nem tudom. (bár a GT-kkel sose volt gondom)

gibson9
Valaki? Lehet egyszerű kèrdés, de most lett először ps konzolom és tényleg nem tudom hol kéne utólag megváltoztatni. Sajnos most gép közelben sem vagyok, hogy keresgéljem.

Nemkönnyű!😄
Ez a kör cirka 3 óra bohóckodás után született leizzadással..😄

És az igazi kicsikénk amivel annó 360-on heteket szöszmötöltem,még hátra van...
Régi Kocka Skyline (rizslada), motorcserével bele az r34 motor,fulltuningon...900 kilóra kb 1000 ló....😄

/ kivárom a leárazást,vagy kerítek ph-n csalódott usert,már a one is megy 100 körül játékkal...😊
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.29. 10:42:58

Moby
Megjött a kedvem hozzá, asszem megveszem majd 😊

Valami 550 ló 900 kilóra,és minden helpet offoltunk+ autóbeállítgatás..😊 Padlógázra 5-ben is tekeri..😄
Forza ellenlovasa én biztos nem,max amikor a látvány túlhype-olásáról volt szó.😊
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.29. 10:24:07

Moby
Cukin tüsszög 😊 De ahogy látom elég sokat kell matekolni, hogy az úton maradjon 😄

/amúgy nem te voltál a leáldban a F5 ellenkampány éllovasa?

Ennyit a DC-ról meg a sanyiról.....😊))

Tatyla
Hajrá

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Tuti több időt töltöttek a kifundálásával, mint rencertervezéssel 😊

Dettó.

K*rva anyjukat.

Már a megjelenés előtt számomra teljesen világos volt, hogy PS4-et veszek (pedig eddig xboxos voltam), de kezdem elveszíteni a türelmem. Szerencsére megtehetem, hogy bármelyik pillanatban vegyek egy X1-t, s ha így folytatják, meg is teszem.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Frappáns. Ezért fizettek valami kreatív ügynökségnek?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Mr Manson
Nálam 2x volt tegnap ilyen a 2.0 óta, leizzadtam és pár kéretlen szó elhagyta a számat ... nem tudom mi lehet, de még egy rendszer ellenőrzést is futtatott.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Moby
PS4 UI.
Mágikus 😄

Akkor mi a neve ha nem XMB? 😊

Moby
Ilyen nálam is volt többször is, rendszerfrissítés sem kellett hozzá. Soha nem volt nagyobb gond belőle, de mindig a szar megállt bennem keresztbe (nem a gép miatt, hanem hogy töltsek meg telepítsek újra mindent).

/ez már nem XMB 😊

Sziasztok,

Tegnap lefrissítettem a SU 2.0-val a konzolt. Utána még játszottam egy kicsit, majd szépen annak rendje és módja szerint kikapcsoltam. Ma reggel gondoltam felnézek a Store-ba valami értelmes témáért, azonban a PS4 nem indult. Kontrollerrel próbáltam indítani, semmi. Megigazgattam a HDMi-t meg a power cordot, semmi. Megnyomtam a konzolon a két gombot, semmi. Ismét megnyomtam a bekapcsolót, elindult, felpörgött, majd leállt. Megint elindult, felpörgött és leállt.

Furcsa hangok kíséretében nagy nehezen elindult, majd fogadott egy képernyő, hogy riportoljam a system software hibát a Sonynak, és hogy akarom-e a jövőben is riportolni ezt.

NEM! NEM AKAROM! Nem akarom, hogy ilyen legyen többet! Az Xbox 360-nal megéltem pár dashboard frissítést, soha nem volt ilyen!

Komolyan mondom, az egész XMB is annyira gagyi, egy tehetséges 10 éves amatőr programozó szebb és funkcionálisabb felületet készít. A Store is egy hányadék, egyedül maga a hardver az, ami jó, jobb mint az X1, de ez a szotftveres része ez szégyen!

tenca
Sokkal jobb, tisztábban szól.

PSN: lacibacsi77

gibson9
Hogyan tudom megváltoztatni a felhasználóm jelszavát? Ps+ felhasználót csináltam és rossz jelszót adtam meg kétszer is. Tudom mi a hiba, de nem tudom hol tudom megváltoztatni.

Tatyla
Tökéletesen tiszta lett egyes embereknél most derült ki milyen valójában a hangja

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nálam a mai nappal végleg beérett...Voltam havernál gámolni lévén psn halál miatt még destiny-zni sem tudtam...Kb 3 órát bogarásztam egy autó szénnétuningolásával,beállítgatásával, majd megszokásával lévén 5-6-ban is tekerte a hátsó kereket...És így 2 órán át küzdöttünk a Nürburgringen egy hibátlan körért...Sikerült,holnap videó.😄
Sony megy a polcra amint befut a karácsonyi One leárazás...😊