PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Képminőség meglepően jó volt, lag minimális. BFet is próbáltam. Ott már azért hátrány a lag főleg multiba, de ez a teknó helyi coopra meg single player demozásra bőven jó lesz.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.29. 15:33:52
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Igen, 1080p-re van állítva a box. Colordepthnek nem sok köze van a recékhez, tudtommal. Megpróbálok mókolni valamit a tv-n, mert ez így elég gány.
elmesélek egy történetet...
partyba gyerek mondja nagyon szarul néz ki nála minden.
Kérdem hdmi rendben ? IGEN
Beállításokba be van állítva x1 en az 1080 P őőő azt hol kell???
Mondom ott ahol a deptet is lehet 24 36 ra állítani meg hogy pc vagy rgb legyen...
Megmutattam neki,hogy hol és beállította arra ahogy nekem van.
Erre vonyítás volt 15 percen keresztül a fájdalomtól, részéről hogy mekkora barom volt ,hogy fél évig 360 asként használta x1 et és most valami csodát lát.
Na ennyit a felhasználókról és ezek utána azok akik elkezdik a fikát....<#kacsint>#kacsint>
/oké, az indiai meg hongkongi az gázos, én vpn-t már nem kockáztatnék
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.29. 12:08:38
Adversus solem ne loquitor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom, hogy volt ilyen gond régen, és javították, de szerintem még mindig túl van húzva valami.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.29. 11:55:28
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.29. 11:20:42
Minden segítség off,ott van a videóban.😊
A cél mindig épített vassal egy szinte hibátlan Nürburg kör.😊
Ez a kör cirka 3 óra bohóckodás után született leizzadással..😄
És az igazi kicsikénk amivel annó 360-on heteket szöszmötöltem,még hátra van...
Régi Kocka Skyline (rizslada), motorcserével bele az r34 motor,fulltuningon...900 kilóra kb 1000 ló....😄
/ kivárom a leárazást,vagy kerítek ph-n csalódott usert,már a one is megy 100 körül játékkal...😊
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.29. 10:42:58
Forza ellenlovasa én biztos nem,max amikor a látvány túlhype-olásáról volt szó.😊
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.29. 10:24:07
/amúgy nem te voltál a leáldban a F5 ellenkampány éllovasa?
Ennyit a DC-ról meg a sanyiról.....😊))
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
K*rva anyjukat.
Már a megjelenés előtt számomra teljesen világos volt, hogy PS4-et veszek (pedig eddig xboxos voltam), de kezdem elveszíteni a türelmem. Szerencsére megtehetem, hogy bármelyik pillanatban vegyek egy X1-t, s ha így folytatják, meg is teszem.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
/ez már nem XMB 😊
Tegnap lefrissítettem a SU 2.0-val a konzolt. Utána még játszottam egy kicsit, majd szépen annak rendje és módja szerint kikapcsoltam. Ma reggel gondoltam felnézek a Store-ba valami értelmes témáért, azonban a PS4 nem indult. Kontrollerrel próbáltam indítani, semmi. Megigazgattam a HDMi-t meg a power cordot, semmi. Megnyomtam a konzolon a két gombot, semmi. Ismét megnyomtam a bekapcsolót, elindult, felpörgött, majd leállt. Megint elindult, felpörgött és leállt.
Furcsa hangok kíséretében nagy nehezen elindult, majd fogadott egy képernyő, hogy riportoljam a system software hibát a Sonynak, és hogy akarom-e a jövőben is riportolni ezt.
NEM! NEM AKAROM! Nem akarom, hogy ilyen legyen többet! Az Xbox 360-nal megéltem pár dashboard frissítést, soha nem volt ilyen!
Komolyan mondom, az egész XMB is annyira gagyi, egy tehetséges 10 éves amatőr programozó szebb és funkcionálisabb felületet készít. A Store is egy hányadék, egyedül maga a hardver az, ami jó, jobb mint az X1, de ez a szotftveres része ez szégyen!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Sony megy a polcra amint befut a karácsonyi One leárazás...😊