PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jézusom! jöjjön már😄 nálam a világ legjobb játéka eddig! ps3 verzióból kiindulva...
Utoljára szerkesztette: Rdinho10, 2014.11.10. 17:28:53
TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Ami előtte: awaitelik a greatnesst 😊

Adversus solem ne loquitor

shaddam
Szegény Toro japán exkluzív 😞

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Hűha mint egy orgia, most ki mit kivel? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem értem ezeket arövidítéseket, de jól hangzik. 😄
RPG-k nekem nem kellenek....autóssal is kitörölhetik a seggüket.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem tudom mi lesz, csak tippelni lehet. Ugye a Guerrilla egy rpg-t szerűséget hegeszt a pletykák szerint, de a többi csapat, SM (nehogy egy GOW4.-et, mert elég volt egyelőre), SP SB, GC, LS, QD, PD (na ott a GT tutira jön), MM mit reszelget a háttérben, az rejtély. Az ND szerintem az UC-n kívül még két tervet dédelget párhuzamosan.
Gyanús. Nem véletlenül boltolta le az Ubi az eddigi PS exkluzív AC pakkot az Ms-sel.
DarkSector
Csak ne kéne várnunk annyit és ezt ne 1 cimmel kelljen csak elintézni, az Uncharted után mi lesz?

Az eddig sem volt kérdéses, hogy a beslsős csapatok telirüszttel lerúgják az álkapcsunkat a helyéről, de azért jó lenne ha a többiek sem 900(720 jaj)p-ben nyomnák a petrót, ha már a fullHD TV vigyorog a játékosok szobájában, már hosszú-hosszú évek óta.
Legyünk optimisták, és az EA félék odateszik magukat és ha "esetleg véletlenül" arra bóklászik az Ms egy pénzes retiküllel, hát diplomatikusan arréb tuszkolják őket. Persze biztos ezt fogják csinálni. 😊
DarkSector
Elnézést pontosítok:

AR Boots (HU, JPN, UK,)
Paper Sculpture (HU, JPN, UK, US)
Rectangular (HU, JPN, UK, US)
Spiral (HU, JPN, UK, US)
Destiny (US)
COD (US)
Mangás 1 (JPN)
Mangás 2 (JPN) - fizetős

Egyelőre ennyi!

DarkSector
US , HU, UK. Én ezeken láttam már.
Robotos csak US-en hiányzott asszem.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.10. 16:06:31

TDC Geronimo
Szerintem decemberi UC4es videó után ez már nem lesz kérdés.

TDC Geronimo
ACnál majd kiderül, mert lehet, hogy 900p mindkettő, de fpsbe meg pár effektbe lehet eltérés meg gondolom lesz is.

Janey
Remélhetőleg a belsős stúdiók majd megmutatják mit is bír a masina.
Aztán a 3rd party-k meg szörnyülködhetnek a parity miatt.
Remélhetőleg 😊
Utoljára szerkesztette: Janey, 2014.11.10. 15:38:56

PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "

Sajnos nem meglepő. Az Ms malmai lassan őrölnek, de a végén bedarálnak mindenkit. Hiába erősebb a PS4 a bone-nál, a külsős kiadók nem fogják magukat törni, hogy a Sony-n legyen a "superior" verzió. Pláne, ha még a mikró is fellép ezellen. Az Ubi már behódolt. No, most jönnek a többiek.
TDC Geronimo
Batman: Arkham Knight Aiming for Graphics Parity Across Xbox One and PS4

900p borítékolva ennél is.

Mert talán szociopata...

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

arty
amazonon sok rosszat olvastam róla, nem mertem beruházni 😊

Forza.

Kongy
Ez a CoD-dal jár. Agyon van szkriptelve, tehát nem nyílik ki az ajtó míg oda nem érsz, lelőnek, ha másfele akarsz menni, vagy máshogyan akarsz valamit megoldani. Ez minden CoD-ban így van. Lehet szeretni, utálni, vagy elfogadni. Amúgy szerintem a főhős egy nagy nulla. Átvezetőknél halljuk csak a hangját, amúgy meg mindig valami ürügyet találnak arra, hogy ne szólaljon meg. Mindenki halálát némán nézi végig, mint valami szociopata. Black Ops-ban volt, hogy beszélt a főhős, na az egy jó CoD volt, talán a 4 után a második legjobb. Ez az AW sehol sincsen azokhoz képest, Kevin Spacey ide vagy oda. De az AW javára szóljon, hogy végre nem a random orosz rosszfiút tették bele.

Amúgy van már olyan téma, ami átszínezi a "flow"-t is, ingyenes a magyar store-ban. Destiny, meg CoD témák viszont nincsenek magyarban sajnos....

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

arsmarci89
Tegnap dèlután mèg nem láttam fent a tèmák között a magyar storeon.

PSN: Nyuffi89

Azért nyíljon ki, mert az életben is egy ajtó, ha nincs bezárva kuilcsra, kinyílik. S nem attól nyílik ki, hogy valaki befejez egy párbeszédet. S ha én oda be akarok menekülni, hogy ne lőjenek rám, hadd tegyem már meg.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Totti5
Hogy a fenébe nyiljon ki az ajtó amikor ott beszéd vagy valami script történik? Ha te átrohansz rajta akkor vége, megbomlik a cselekmény. S hogy mióta mérik pénzben az ajtók nyílását? 😊)))

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Legyünk józanok: olyan, hogy objektív vélemény, NINCS. Mivel a szubjektum agyából jön, a saját értékrendjén, érzékszervein, érzelmein, szocializációján, intelligenciáján szűrődik át, onnantól kezdve egyedi és megismételhetetlen. Tehát szubjektív.

Nahh, végeztem a COD-dal. Ha fair akarok lenni, már pedig én az vagyok, akkor azt kell mondjam, hogy szórakoztató volt. Klassz látványvilág, pörgős játékmenet, nagyon jó fegyverhangok és úgy általában hangok, végre egy szerethető főhős, egy gonosz, aki még szerethető is, szóval jó móka volt. Azt már nem tudnám megmondani ugyan, hogy miről szól a játék, bár egy mondatban össze tudom foglalni: Kevin Spacey, a megalomániás üzletember létrehoz egy hadsereggyárat, majd menet közben kiderül róla, hogy a jófiú inkább rosszfiú. Egyszerű, mint a faék, de működött.

Az viszont, hogy 2014-ben egy milliárd dolláros árbevételű kiadó csapata ott tart, hogy egy ajtón nem tudok bemenni azért, mert még a haverom nem ért oda, hogy nem tudom felvenni az amúgy nekem kikészített aknavetőt azért, mert még van valaki, akit le kell lőnöm, az olyan szánalmasan fájdalmas és amatőr, hogy elmondani nem lehet! Ez egyszerűen olyan mértékű műfaji korlát, ami számomra teljesen megöli a játékélményt, ráadásul egy olyan játékban, ami maximálisan a való életre hajaz.

Ha odamegyek egy ajtóhoz, akkor az a kurva ég bassza meg nyiljon ki akkor, amikor ÉN AKAROM, pláne úgy, hogy 15 ezer forintot fizettem érte!

Összegezve tehát: -1 pont kapásból a linearitás miatt, - 1 pont a játékos megerőszakolása miatt, -1 pont a sekélyes történet miatt, -1 pont a rövidsége miatt.

Call of Duty. Advanced Warfare: 6/10 pont.

Tatyla
Szerintem már mindegyiken

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

arsmarci89
Destiny,Codos tèma melyik storeon van fent?

PSN: Nyuffi89

DarkSector
😊

Hát a CoD AW és Deastininy nekem a színeket is megváltoztatja, csak az a baj hogy kizárólag a 2 főképernyőt.

TDC Geronimo
Várok már valami normális témára, ami megváltoztatja az alap színt is nem csak a hátteret. Ezek mondjuk gondolom fizetősek lesznek, de egy normális DA témáért még fizetnék is

DarkSector
Themes:

HU+UK: AR Bots Theme
JPN: Valami mangás téma van, és a fehérnek valami Regular változata.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.10. 00:16:27

DarkSector
Jaja X1 nem fogtam a kezembe, csak x360-ra értem, PS3-on kicsit jobb volt, de nem ilyen "puha" mint ps4-en....x1-et még nem sikerült kézbevennem csak mást láttam játszani vele.

Kongy
One-on semmi bajom vele, 360-on valóban szörnyű.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Dpad szörnyű xboxon.

DarkSector
A töltögetés valóban gáz ds4-en a sok extra miatt.

DarkSector
Egyetértek PS4-en a dpad nagyon fain.
X360-on undorító, kemény bassza az ujjaimat.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.09. 23:35:18

n000rbi
Az nem újdonság, hogy az ergonómián javítanak.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kongy
Kimerül...? Sokkal szélesebbek, jobban a kézbe simulnak... 360 dpadja volt hányás, ez korrekt lett szerintem. Hogy hangos a gomb, az meg egyenesen nevetséges
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.09. 23:26:49

n000rbi
Éljen a költségcsökkentés. Ez sajnos mindkét oldalon érződik.

Eközben kismillió embernél szénnékopik a DS4 analógja....
És továbbra is gyenge az érzékenységük,ellenállásuk..Igaz van előrelépés a DS3-hoz képest...De van visszalépés is bőven...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

n000rbi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nos a minőségről: eddig 1 db hibátlan ds4-et nyúzok lassan egy éve, one kontrollerből két hét alatt kettő hibás járt nálam (egyiknek az LB zörgött, ha LT rezgett, másiknál a bal analógnak volt egy 1-2mm holtjátéka) Nagyon remélem a cserekontrollerem végre tökéletes lesz.

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.11.09. 23:18:31

Gen közepén szereztem a HF2-t....Elötte volt HF1 😊
Igaz nálunk nemigen volt kapható,én is ebay-ről húztam be.

Frissebbnek hatott de nagyjából értelmetlen, 1-2 minimal élmény fűződik hozzá, a hangszórót meg általában nem is hallom,mert vagy fejes van rajtam vagy 5.1 bömböl.....

De ez lenne a legkevesebb, az analóg ugyan olyan hulladék minőség mint a DS3-é volt, gyenge ellenállással és érzékenységgel, és még kopik is....A kézreállás pedig a kiskezüeken kívül rendszerint mindenkit zsibbaszt, nekem is egy idő után beállnak a hüvelykujjaim...

One gamepadon nem csoda hogy nem változtattak, a mai napig az egyik legjobb piacon kapható gamepad a 360-é, minek változtatni azon ami tökéletes...Inkább csiszolgatják....

arty
"a legtöbb külsős gamepad gyártó a ps3-nál is átvette az X360 elrendezését és úgy noymták ki ps3-ra.."

sajnos nem 😞(
gen végére tudtam venni egy ilyet, kb a "mostmár minek" kategória, de 1-2 játékra jóvolt (lesz)

n000rbi: vicc egyébként, h előző genben is gond ovlt, h a ps3 konti kevésbé bírja szuflával, erre ezek a gyökér japók csak nem oldották meg, sőt, ahogy olvasom még szarabb a helyzet (nagyobb a difi)
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.11.09. 23:12:33

Forza.

n000rbi
A ravaszok rezgése valóban jó ötlet, de itt ki is merült az újdonság. Nekem a ds4 foshangszórója és a led egyes játékbeli alkalmazása frissebbnek hatott. Az akksi sajnos valóban lófing és cserélni sem lehet.

Nem voltam akkor itt...De csodás...Okádék amit az Ubi művel....

Lehet tudni mennyire zuhan be?
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.09. 23:08:52

Dpad valóban az. Cserébe sokkal precízebb az analóg, kényelmesebb a kéznek az elrendezés, és a ravaszok jóval nagyobb élményt adnak mint a DS4 érintős baromsága a világítással...Ja és kettő elemmel nagyjából 1 hétig éjjel nappal elmegy, míg a PS4-et nagyjából naponta tölthetem egy egy nagyobb játék után...
nem véletlen hogy a legtöbb külsős gamepad gyártó a ps3-nál is átvette az X360 elrendezését és úgy noymták ki ps3-ra...A Sony-nak már rég át kellett volna tervezni a DS-t mert rendesen az alsó kategóriás gamepadokkal vetekszik...Főként az analóg rész... Nem véletlenül cseréltem azonnal a ps3 kontrollert is Gioteck HF2-re...Na AZ a kontroller megért 15ezret....

TDC Geronimo
Volt már róla szó, hogy nem stabil 30, főleg nagy tömegbe nem

n000rbi
Francokat. Dpad hányás a one kontrolleren, ahogy az X,Y,A,B is kemény, hangos.

Kongy
XOne kontrollere kb mindenben jobb, mint a PS4-é, kivétel az RB és LB, vagyis R1 L1. Azokat nehéz benyomni, nem állnak úgy kézre, mint 360-on. Cserébe a ravasz isteni, a legjobb, az összes közül.

Csak nekem tűnik úgy hogy jópárszor megzuhan az fps????