PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Stabil mert ez konzol (kivéve 1-2 alkotást), PC-n nem létezik stabil fps, hacsak nem korlátozod minimumra valahogy. 😊
Ha volt HE pc-d, stabil fps-el ha nem is, de kellően sok fps-el mehettek azért a játékok szerintem, én is szemügyre vennék élőben egy fullos pc- t. Életemben nem találkoztam még ilyennel.
Sokszor az ingatag magas fps rosszabb mint egy kisebb stabil.
De ez játékfüggő, konzolon. Van ami 60fps, van ami 30, és van ami 30 se. 😄
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.24. 18:55:33
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Holnap hozzák:Watch Dogs+D3 Ultimate edition és a héten még jön Dragon Age 3+The Last of Us.Többi játékba még kikérem majd a véleményeteket melyiket érdemes.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
shaken, not stirred
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
shaken, not stirred
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Alig várom, hogy holnap folytassam <3
Sajnos az tisztán látszik, hogy ez a generáció nem lesz olyan bőséges, mint az előző.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Szóval ez sem érv.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Kiemelném: "egy belső csapattal nem lehet hatékonyan felkészülni arra, hogy mi lesz, ha ötvenezer, százezer vagy kétszázezer ember rohanja meg egyszerre a szervereket. A srácaink küszködnek ezzel, nem számítottak erre.”
Mégis mire a faszra számítottatok? Ingyen PS+-os játék, mit gondoltatok, ti gyenge elméjű balfaszok, kik fognak vele játszani?!?! Csak nem a 20 millió PS+ előfizető??? ÁÁÁÁ dehogy. Idióták.
Amcsi profilodba volt belépve ps4-en és storeon keresztül akart far cry 4-et 60$-ért venni ,de nem sikerült neki mert dobott egy hibát a store.
A pénzt levonták tőle de game sehol.
Ilyenkor kinek kell írni ,hogy vagy a pénzt vagy a game-et adják oda?
Next PC upgrade: 2022
De ezzel nincs is gond, amivel kiverték a biztosítékot nálam az az,hogy egy valamirevaló autós exkluzívot nem tudnak lerakni az asztalra, kiadnak egy félkész hibás szart ami a mai napig is csak foltozgatva van, refund persze nulla hiába ugatsz hogy hibás a termék. A support pontosan ugyan annyi mint a refund lehetőség, nulla. A régiózártól már hányok. A multiért pedig többet lehet fizetni mint a konkurenciánál, ráadásul mindezt nevetségesen gyengébb minőségben kapjuk. Mindemellé pár címet leszámítva minimális látványkülönbséggel marad le a One, de legalább nincsen annyi idegesítő szarság a géppel kapcsolatban mint ami a Ps4-et érinti. Nem beszélve arról hogy a mai napig az egyetlen tényleg minőségnek nevezhető exkluzív Ps4-re az a TlouR....Az összes többi egy látványjáték totális középszerű tartalommal,játékmenettel. És a Sony ezt a vonalat nyomja, ilyen lesz majd az Order is már teljesen egyértelműen látszik a videóiból. A Bloodborne talán ha nem cseszerintik el tud kellemes órákat okozni,ha az sem akkor marad az UC4 talán. Addig pedig marad ps4-re a drágaság, szar szolgáltatás színvonallal meg a talán jobb futás.
//Ha neked egyik tulajdonsága sem olyan,örülök. Én mindenesetre jobban szeretem ha bekapcsolom a gépet és mondjuk multizni akarok, nem fogad a maintenance felirat vagy egyéb psn szarakodás, és nem nevetséges pingeket kapok multikban mindezt nevetségesen drágán. Játszani akarok. Ehhez képest az utolsó hetekben amkor úgy döntöttem megveszem én is a One-t, a játék az állandó under maintenance feliratból vagy a DriveClub szarakodásából ki is fújt...
Az pedig külön felháborító hogy miközben a rendszer egy hulladék és tényleg drágaság van, a Sony továbbra is pökhendi mód ugat,viccelődik, meg gyártja ezeket a szar For the players videókat ahelyett hogy megtennék a beigért fejlesztéseket a plus-ból befolyó zsetonból....
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Én világ életemben boxos :-D voltam, majd lett egy PS3-am valamikor 2012 végén. Viszont nem volt kétséges, hogy PS4-em lesz. Lett is. Én úgy látom, hogy miért ne legyen egy olcsóbb, és erősebb hardverem, amire gyakorlatilag ugyanazok a címek jönnek ki, s ezek 90%-a jobban fut PS4-en, mint Xboxon.
Érzelmileg lehetne döntést hozni, hogy de észérvek alapján semmi nem mondatja velem, hogy vegyek X1-t, ugyanis a PS4 egyetlen tulajdonsága sem olyan, amivel nem tudnék együtt élni. Egy friend notification miatt nem veszek 130 ezerért egy új konzolt.
Bár szerintem itt is találhattál volna embert. 😄
Mindegy ami neked jó az nekem is.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.23. 23:14:12
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Szerintem nem volt soha 180k a konzol.
Pár ex azóta jött csak, előtte is tudni lehetett mik lesznek.
Multiplatformra PS4 vagy PC.
Na ehhez mit szólsz, nem a mai állást kell nézned, hanem amikor megvették sokan, az kb akkor volt mikor kiderült hogy lesz használtpiac, vagyis akkor is lehetett volna csak nem annyira drága, de a többit akkor még nem úgy mondták. Kinect nélküli berendezés is később jött, az ára meg max szeintem 150-160k lehetett, míg a PS4 130-140. <#bee1>#bee1>
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.23. 21:36:34
hómolás, usa piactér engedélyezett
nem kötelező a kinekt, nem kerül 180ezerbe a gép
van jópár exklu cím, rengeteg multiplatform
téééényleg ugyanaz, mint amikor te védted... ez a fenti apróság végül semmi 😄
Forza.
Ugyanaz van mint akkor.
Még mindig van kinect, még mindig drága, legalábbis mikor a többiek megrendelték, az egy dolog hogy már megvehető kinect nélkül mégse úgy vásárolták meg a szájhősök.
Szar a HW, én azt mondtam és? legjobb HW a pc, mésem azt vesznek sokan hanem konzolt, mert a szoftverek adják el, egy gyenge hardveren lehet ütős szoftver.
Forzákon kívül nem volt semmi? Igen, nem volt és úgy vették meg sokan.
Sony-ra mi volt? Killzone? És ez ok arra hogy a Microsoft szar? 😊
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.23. 21:28:36
most más a helyzet, ezért vesznek az emberek xboxot. nem azért, mert olyan, mint amikor te védted... (és pontosan azért is olyan most, amilyen, mert sokan nem vették)
Forza.
Utalok arra hogy nem kell mások után menni.
Elismerem amúgy, PS-fanboy voltam, haragudtam, ha valami Xbox-tulaj idejött, és osztotta az észt, hogy mennyire jó Boxon. Aztán vettem én is boxot, és rájöttem, hogy minden igaz volt. Úgyhogy... ja, szotyi bekaphatja.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.23. 20:52:12
És folyamat irogatták hogy kész a Microsoft elásta magát minden x360 tulaj vezs inkább ps4-et.
Azt mondtam hogy várják ki a végét.
És akkor is én voltam a lefizetett Microsoft emberke, hogy miért védem a konzolt, drága, gyenge, semmi nincs csak kinekt meg tv, meg kinect, meg szó volt akkor még arról hogy nem lehet eladni a használt lemezeket.
Na most ezek az emberek nagy része X1 tulajdonos lett mára.
Nincs ezzel baj, csak eszembe jutott erről a ki mit szeret témáról, hogy akkor mindenki hülyének nézett mikor mondtam hogy nem kell előítéletesnek lenni és leírni az X1-et.
Igazából nincs egyértelmű nyertes, igaz hardverben a PS4 erősebb, de egy konzolt a szoftverek és a támogatottsága fogja eladni.
Nem azért mondtam ezt mert Kongy közülük való, már nem emlékszem kik ellenkeztek nagyon anno, annyira nem érdekelt.
Csak eszembe jutott, hogy az első leleplezés után kb 2-3 régen x360 tulaj mondta hogy első konzolja marad az Xbox ezekután is, most az egy dolog hogy utána a másikat is néhányan megvezsik, ahogy én is. Csak idő kérdése.
A poén az hogy amiket régen szerettem a Microsoft konzolján, és szerettem a Sony konzolján, azok közül még 1 játék sem tette tiszteletét "nextgen"-en, vagyis mikor tölem megkérdezik hogy melyik jobb, azt szoktam mondani, hogy még egyik sem. 😊
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.23. 18:15:35
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Annak akit a stílus maga érdekel. 😊
Tudod hogy van ez.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯