PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Köszi.

zzeN
PS4-en kell PS+ előfizetés hozzá.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

kirol
El szeretném adni a Call of Duty Ghosts -omat és egy érdeklődő kérdezi, hogy hogy működik a multi. Elő kell fizetni, vagy csak rákattint hogy multi és játszik?
Én sosem multiztam, hogy működik ez??

Kandurex
Jó lesz a Bloodborne csak ne kényszerítsék az embert a fosmultira, semmi kedvem másokkal játszani!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zzeN

Űrös téma, érdekesnek ígérkezik:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Tatyla
Hazaérek és online leszek behivlak partyba és elmondom mert így hogy nem látom én se emlékszem

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tikal
aztaku. üzeneteknél nincs mark all as read???

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
Ha walletedbe van a pénz már szerintem sehogy. max support az megtudjuk milyen... Elvileg preordernél mailbe írja, hogy lehet visszamondani.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

AntiHero

Ha pre-ordereltem valamit a storebol, akkor azt, hogy tudom visszamondani?

Csak mert nem akarom, hogy mikor megjelenjen levonja majd a pénzt a walletből.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
Megint össze vissza beszélsz. A PS keynote holnap este 7től tart fél 9ig. Milyen éjjel meg milyen pár perc? Megint Tájékozódás nélkül irogatsz.

TDC Geronimo
Igen gondolod ide leírnak minden meglepetést meg, amit látni fogsz majd a másfél órás keynoten... ne legyünk már ilyen bugyuták.

DarkSector
A nagy semmit eladják pár percnyi valamivel. 😊

Én tuti szerintem nem maradok fent ezért éjjel. Vagyis éjfélig na.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Aha.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kandurex
Pár perc? Az unalmas dolgoknak meg órák? Furcsa ez a Playstation experience

A keynote-on szokták bemutatni az új dolgokat, nem az utána lévő műsorokon. Ez az E3-on is így volt, vagy ha esetleg utána is mutatnak valamit, akkor Unanounced Title-ként jelölik meg, vagy valami hasonló módon.
DarkSector
Igen most engem is ez zavart meg semmit nem látok, sem újdonságokat sem nagy várós címeket, lehet valami témában lesznek megemlítve pár percben. nem értem.

Kandurex
Én itt valahogy nem látok uncharted vagy bloodborne dolgot...csak csupa maszlag unalmat<#kuss>

DarkSector
Az agyamat nem dobtam el.

"December 6. (szombat):
19:00 PlayStation Experience keynote
20:30 Dying Light élő gameplay
21:00 Destiny: The Dark Below gameplay
21:30 Virtuális valóság: A játékok egy új érája (élő panel)
22:30 The Tomorrow Children élő gameplay
23:00 God of War visszatekintés (live panel excerpt)
23:30 World Wide Studios Town Hall (élő beszélgetés)
00:00 No Man’s Sky gameplay és beszélgetés

December 7. (vasárnap):
00:30 The Journey of Diablo III on PS4 (élő panel)
01:00 Tearaway Unfolded PS4 live gameplay
01:30 LittleBigPlanet 3 Community Creations
02:00 Inside the Dev Studio (live panel)
02:00 Hohokum Live Music Jam (Ghostly International DJ’s Shigeto & Michna)
06:00 A Night Under No Man’s Sky
19:30 Nyitás és összefoglaló különleges vendégekkel
20:00 The Witness élő gameplay
20:30 Grim Fandango Remastered élő gameplay
21:00 The Tomorrow Children élő gameplay
21:30 Prototípustól a termékig (élő panel )
22:00 Lara Croft & The Temple of Osiris élő gameplay
22:30 World Wide Studios Town Hall (élő beszélgetés)
23:00 Far Cry 4: A fejlesztő gondolataitól a játékosig (élő panel)
23:30 Amplitude éélő gameplay
00:00 Tearaway: Hogyan épített a Media Molecule egy élő papírvilágot

December 8. (hétfő):
01:00 Secret Mystery Game élő gameplay
01:30 Axiom Verge élő gameplay
02:00 Story Time (élő panel)"
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.05. 21:55:13

DarkSector
Ja hogy ez inkább multiplatform,most azt hittem ilyen vegyes téma lesz. 😄
na hát ha mindenki ennyire dobálózik hogy új cimek, mert a sony is mondogatta,akkor elvileg nem lesz panasz a játékfelhozatalra...majdnem mindenki titkollegalább 1 játékot.

Sony hozza az exkluzív címeit! 😉
Ez a show meg főként a multiplatform címekről fog szólni.
DarkSector
És a holnapi Sony, meg vasárnapi nemtudom milyen rendezvényre mi marad akkor, ha itt ennyi sokminden lesz? vagy ez jórészt ismétlésekből fog állni?😄
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.05. 21:31:29

TDC Geronimo
Gafon pörög a holnapi PS hype vonat megint gifekkel 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DarkSector
Köszönöm a linkeket,nem tudom érdemes-e virrasztani, lesz valami jó?

Minden bizonytalanságot eloszlatok: IGEN! 😊
Stream linkek:
YT
TWITCH
Utoljára szerkesztette: Newfronter, 2014.12.05. 20:57:08
DarkSector
mármint akarod mondani holnap hajnali 3? 😊

Ma hajnali 3-tól meg TGA! Ez is jó lesz!
Tatyla
Na az 1 terrás winyo befigyelt a gépbe végre...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
Verekedős játék?
MKX azt annyi.

Csodás...Aztán majd jöhet a Super SF, Super SF turbo Super SF Turbo alpha Super SF Turbo Alpha + meg a többi....
A gond csak az ezzel hogy a szart bármennyire is látjuk el kellemes jelzőkkel ettől még szar marad. Még a One-os KI-nél is érdektelenebb....
DarkSector
Igaz.
Remélem nem 10 másodperces lesz, hanem azért demoznak rendesen, olyan izéval mint ezelőtt nem elégszem meg. 😄

TDC Geronimo

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.12.05. 19:50:46

TDC Geronimo
Ingame ott minden. Max megint átvezetős lesz nem gameplay, de aztán lehet lesz benne az is.

DarkSector
Elmondhatatlan bodottág.
De valami azt súgja nem ingame cucc lesz az Uncharted-ből.

TDC Geronimo
1 nap és új uc, order, BB videó meg pár meglepetés. Éjjel meg VGA.

DarkSector

DarkSector
A jobb alsó érdekes lesz.

n000rbi
Folyamatosan növeli a méretet ahogy installál, nem egyből 45Gb-ot ír. (persze 2 perc alatt lehetetlen ennyi adatot átmásolni lemezről 😊)
A lényeg, hogy most már oké. Nem kezdem el, majd csak az új tv-n, aminek ma meg kéne érkeznie...
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.12.05. 14:20:54

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Már a legelején kiírja azt hogy mennyit foglal az nem mérvadó. DAt sokáig rakta nekem is, ennél volt a leghosszabb az előtelepítés is mielőtt elindult volna. Először én is azt hittem valami gáz van.

n000rbi
Abbahagyta. Kemény, jó háromnegyed óráig búgott, már azt hittem valami beszart 😊

Kongy
Ideje volt már a sok SF4 kiadás után 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

n000rbi
Gero, Neked a DAI install meddig tartott? Úgy értem meddig pörgette a lemezt? A játékot magát el lehetett indítani kb. 2 percen belül, de a rohadt lemezpörgés nem áll le már vagy fél órája...semmi nem tartott még eddig. Ha kiveszem, visszateszem felpörög és úgy marad, játék közben is egyfolytában pörög, mintha másolna, pedig már 45Gb-ot mutat a hdd-n. Mi a picsa.

n000rbi
<#idiota>
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.12.05. 08:44:07

Moby
Mondjuk egy kocka azért elfért volna a new golden age közelébe: "How we f*cked up: making of DriveClu..."
LOL

Adversus solem ne loquitor

Moby
Hű ez rendkívül izgalmasnak ígérkezik!

<ásít>

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TDC Geronimo

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.12.04. 23:10:00

DarkSector
"És éltesük meg sajnáljuk a boltokat akik csalnak,mert ez kell!!"

röviden , tömören.

Harlekin
Dehogynem pontosan ezért írtam!Kötelessége elkérni a személyi igazolványt,de itt ki is térhetünk arra,hogy nyugodtan kiszolgálhat egy 12 évest,ha EGYEDÜL van bent a boltba,mert nincs mellette HATÓSÁGI TANÚ aki igazolja a vásárlás tényét.És a figyelmeztetés nem véletlenül KÍVÜL VAN az ajtón,hogy 18 évnél fiatalabb nem mehet be.Mert a 18 alatti pont úgy szabályt szeg ezzel.Az eladónak a KÖTELESSÉGE ezt (nem meg akadályozni) hanem tudomást szerezni és bizonyosság esetén megtagadni a kiszolgálást és itt le is zárult a dolog.Csak vannak olyan sötétek akik jönnek a mesékkel,hogy a szomszéd kecskéjének az unoka testvére így járt és osszák tovább az észt pedig sötétek mint a befalazott alagút.És akkor se esik le nekik amikor többen állítják az ellenkezőjét és nem értenek egyet vele...

És éltesük meg sajnáljuk a boltokat akik csalnak,mert ez kell!!Mindenki más birka aki nem így gondolja ez a jó csaljon mindenki aztán majd csodálkoznak,hogy jön a nagy autó és visznek mindent...
Amúgy meg szerintem minden konzolbolt bezárhat!Elég 10 évente egyszer kinyitni őket 1 hétre amikor gen váltás van be megyek az konzolért és ennyi a játékokat úgy is digitálisan veszem...<#vigyor0>