PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4 sem mindig hangos.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tehát normál használat mellett,normál mozgatásra ha hallod a kotyogást akkor küld vissza én azt mondom
Most is Pause volt TLOU még nem voltam délben itthon,TV kikapcs és mikor hazaértem a gépnek a hangját nem hallottam már be akartam kapcsolni mikor is láttam,hogy világít DS4+a masina is.
Utoljára szerkesztette: sublimaze, 2014.12.08. 15:51:26
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.08. 15:38:37
Adversus solem ne loquitor
Egy év hátrányom van. Én már sajnos érzem a szagokat 😄
D3 Ultimate holnapra itt lesz,kiváncsi vagyok milyen Cur.gen-en mert eddig csak X360-on játszottam
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
szerk.: Igazából azt sem tudom mennyire lötyöghetne a touchpad, az egyik az semennyire nem lötyög, a másiknak pedig olyan használatból eredőnek tűnő lógása van (nem az a mindjárt szétesik feeling, csak eléggé zavaró, hogy egy zsír új kontrolleren valami így "ki legyen kopva"😉. Azt sem tudom, hogy mitől lötyöghet egy ilyen, ha megbontanám, akkor ugye tutira buknám a garit... Ja, és igen, se leejtve, se megbontva nem volt(szóval külsérelmi nyom nem található rajta).
Utoljára szerkesztette: sublimaze, 2014.12.08. 15:04:32
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
/Hacsak addig ki nem derül, hogy a BB-t eszméletlenül kipofozzák, és muszáj lesz visszaülnöm "idő előtt" 😄

>Naughty Dog says even Nathan Drake's chest hair is affected by wind physics in Uncharted 4.
Na azé' ezen felröhögtem 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.08. 13:15:11
Naughty Dog says that "a considerable amount of time" has passed between U3 and 4.
Drake on PS4 has 800 facial combinations compared to PS3 Drake's 120.
Every single hair moves with wind and water. Hair has true physics, can get wet and move around as you run.
Same amount of detail put in supporting cast
Naughty Dog says even Nathan Drake's chest hair is affected by wind physics in Uncharted 4.
<#wow1>#wow1>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''