PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Gondolom ez tartalmaz minden dlc tartalmat.
Meg ubi budle packok vannak 90 dollárért, ami igencsak jó ár az eredeti 120 helyett.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Tomb Raider-ben mennyi alap ruha van és mennyit lehet külön esetleg feloldani vagy megvenni?
Valaki tudja?
Csak mert elkezdtem a Definitive-et, és mondom ennyi ruha nem volt mikor pc-n tóltam, ez tartalmaz minden kiadott dlc ruhát? Ami amúgy fizetős? Ez a max öltözék a TR-ben az a 9 ami a DE-ben van?
#19878 persze a 60 csak vicc volt annyi nem hiszem hogy lesz, kb mint Evil Within volt a peccs után szerintem.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PS4-en ha videó rögzítés megy akkor a videót fel lehet venni 60fps-el ha a játék annyival fut vagy csak 30fps-el vesz fel minden esetben? (magyarul automatán 30-al rögzít mindent?)
We have a saying here at Sony: "Hack me once, shame on you. Hack me twice, shame on me. Hack me 500 times, then I must be Sony"
😄D
Theme:
UFC 181: Hendricks vs. Lawler II (free)
Az egyik amikor a vízzel teli teherautógarázsban scriptre ugrottak ránk a szörnyek, semmi értelme nem volt a lopakodásnak akármit csináltunk mindig kiszúrtak és mindet meg kellett ölni kötelezően.... A másik pedig amikor Joel-hez akar bejutni a banda....És megintcsak mindenkit le kell darálni Ellie-vel...
Az ilyen dara részek nyugodtan kimaradhattak volna főként ha már "csal" is a gép....
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.12.15. 23:04:46
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nóti minőség. DLC is olyan erős, hogy goty díjat nyer 😊
Jön az ubi downgrade miért érzem én azt? Mindegy is mondjuk én végeztem vele majd DLCt, amit ingyé adnak letolom még.
"Rigorous quality control is of paramount importance to us, and your feedback over these past weeks has indicated that it is important to you as well.
As stated last week, we’d expected to release the patch today (and we know that many are anticipating its release), but we are choosing to hold off until we can give you the improvements we’ve promised. We are committed to delivering major performance improvements, which requires that we refurbish the Paris map and that will take a few more days to hit the high level of quality our players deserve.
Thank you very much for your understanding and continued patience.
-The Live Update Team"
Bekezdés legelején sírva röhögtem.

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.12.15. 20:21:05
Én most egy Remastered-et néztem volna meg, ez egy sima felskálázott HD minőségű anyag. (bár akkor meg más azt mondaná ugyanazt minden generációban eladják stb....stb)
Így is többre értékelem mint a DMC 5-öt 1080p és 60fps mellett. 😊 (DMC 2 nekem a fekete bárány)
Hozzátartozik azért hogy végignyálaztam a játékot kivűlről-bellülről, minden nehézségen PC-n.
Ezt olcsón megveszem "vesszük" minden bizonnyal, de olyanokra vágynék remake vagy remastered vagy bármi címszó alatt, mint ahogy a Resident-nél.
Isten áldja őket hogy nem a RE 5 vagy 6 vagy atyaég mentsen meg ORC helyett a régi klasszikust adják ki és egyből jobban lenyelek érte egy 8k-s (mert japán x360 változat ha jól számoltam 8k) árcédulát. 😊
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.12.15. 17:56:04
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
DMC-ből egyszerűbb 1080p-t csinálni, de én örültem volna egy DMC 1 vagy DMC 3 remake-nek is, normál felbontás és FPS mellett."
"De most egyre többen akarnak megélni abból hogy még1x vagy 2x eladják a régi játékaikat.
Ez nem is probléma ha a klasszikusokkal nyomulnak értékelhető minőségjavítás mellett, de szerintem a DMC reboot, eléggé közepes minőség a sorozatot nézve."
Még nem szemétkedésből, csak kiegészítésképpen a muszály az muszáj, de nyugi ezt nem csak te téveszted el, hanem sokan mások is. (én is régebben egy ideig mindig rosszul írtam. 😊 )
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
DmC: Definitive Edition coming to PS4: http://bit.ly/1GHZedz Rebalanced, running at 60fps, 1080p, all DLC included
Megrendeltem egy PS4-et karácsonyra és ajándékba kaptam egy InFamous : First Light-ot is.
Történetileg számít, hogy ezzel vagy a Second Son-al kezdek? Mert most lehet nem költenék arra, ha nem muszály.
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Ótóra marad a PS3 - PC kombó jobb híjján.
Multiplatform meg ugye PCn lenne a tuti, mind árban, mind minőségben. A Sony ezt az évet úgy ahogy van elmalmozta, histórikusan viszont ott vannak a szeren, a valódi 1080p-nél hirtelen nehezebb lett lejjebb adni + a Playstation brand az egyetlen szinte ami hozza nekik a profitot, reája fognak feküdni (kénytelenek).
Ha mégsem, akkor is a Bloodborne egy évig biztos kihúzza nálam (DS1 is kitartott addig kb 15 végigjátszás, több PvP build, SL1 végigtolás etc.). DS2 szar volt, de az nem Myakazi san műve ugyebár. Casualnak mondjuk nem mondanám.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
A Halo az nem a zsánerem...Nagyon nem...😊
A One főként annak köszönheti hogy jött hogy én igénylem az igényes és hosszan szórakoztató autós címeket - szimulátorokat. Ilyen a Sony-ra jelenleg nincs és a gt5-6-ból kiindulva a 7 sem lesz az (nekem). Ennyi nem több. Mindemellett sokszor csekkolom az árakat, olcsóbban szerzem a one-ra a multiplatformokat amik konzolon érdekelnek, a látványkülönbségek szinte semmik. Amik nem konzolram érdekelnek azokat pc-n. Az online rész pedig így hogy a két gép egymás után került beüzemelésre érezhetően jobb az MS esetében minden tekintetben. Nem lenne baj a Sony-val ha nem kiskirályként viselkedne és nem üres szavak lennének a "fortheplayers" és egyéb reklámszlogenek.... Perpillanat szolgáltatások,és exkluzívok tekintetében is gyengébben muzsikál,hiába erősebb a gép....És ahelyett hogy belehúznának,mellveregetés megy.
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.15. 12:46:17
Viccet félretéve hálózatban az MS mindig is erősebb volt ezt senki nem vitatja. Az 50 dodó/év előfizu meg industry standard lett, ugye ezt is megbeszéltük. Sony nincs abban a helyzetben hogy ezt kihagyja a modellből.
Ezzel egyutt funkcionalis a PSN is, nekem kulonosebb gondom meg nem volt, 50 gigas jatekok meg ugyis rest modeban toltodnek.
Still, vote with your wallet, mindketten megtettük. Nekem Bloodborne, neked meg gondolom a Halo/Forza a zsanered (tippre nem a kinekt volt a donto erv).
Online: MINDEN..A letöltési sebesség, a stabilitás a pingek..Minden....
Egyébként igen az MS-nek köszönhető, és ezt sem kell elfelejteni...De ettől még a Sony gyorsan benyomta magához is drágábban gyérebb minőségben, indoklásként azzal hogy a plus bevételből majd fejlesztenek....De nemhogy fejlesztést érezne az ember inkább visszafejlődés van.....
Lehet bőven kutyázni mindkét oldalt ezugyben ( DC vs MCC pl)
És bár igen, egy fokkal lehet h smoothabb a Live, évi 2 ezer forinttal talan meg olcsobb is ( lol, ha ez tétel, talan nem kellett volna nextgen gepet venni párizsi helyett), de én Nem felejtem el hogy a kedves MS tette standarddá a fizetős multit és magától soha a büdös életben nem kezdett volna ingyen játékokat osztogatni, ha a Sony lépéskényszerbe nem rakja.
Gold: 8k 1 év. Ingyen játékok (hasonló színvonalon mint plus), sokkal stabilabb gyorsabb megbízhatóbb online szolgáltatás, share.
Plus: 12K 1 év, ingyen játékok, gyenge szolgáltatás,lassú,sokszor szarakodik, share
Tehát megkapod drágábban nagyjából ugyanazt látványosan gyengébb minőségben. Eközben prevgenen legalább nem kötelező és az ingyen címek is érnek valamit.