PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Happy New Year, PlayStation Nation! I’m really excited to announce our 500GB PS4 bundle will now include The Last of Us: Remastered — at no additional cost. Experience one of the most critically-acclaimed exclusives that received more than 200 game of the year awards, complete with enhanced visuals and additional content.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Naughty Dog is taking a time out from brainstorming a possible sequel to The Last of Us as the team continues work on PlayStation 4 exclusive Uncharted 4: A Thief's End, Naughty Dog's Bruce Straley told Game Informer (as reported by GameSpot).

According to Straley, who is currently sharing directing duties with developer Neil Druckmann on the Uncharted release, the possibility for a sequel to the critically acclaimed The Last of Us is still "all a big if."

"We're 110 per cent in Uncharted 4 territory now," Straley said of the team's current project, which is scheduled to arrive later this year. "Blinders on, make this awesome."

When asked about the demand for a The Last of Us sequel, he added: "We totally get it, because we have those same feelings as well. We have brainstormed sequel ideas for The Last of Us, and we've brainstormed ideas for new games, but all of that is put on ice right now while we work on Uncharted 4."

According to Druckmann, it's still a " big assumption" to believe Naughty Dog will ever make a sequel to the game; However, if it were to happen, Druckmann "would not be OK with" seeing the game made without him.

Last year, Druckmann said in a Reddit AMA there would be a 50 percent chance The Last of Us will not be the end to the series.

At the time, Druckmann responded to a comment asking the likelihood of gamers returning to the world of The Last of Us in the future. "If you're asking about a sequel ... right now I'd say it's 50/50."

While Druckmann didn't specify what will be required of the studio before a sequel is considered, he later commented that a new release featuring protagonists Joel and Ellie will only be made is it "doesn't repeat what we've done, but somehow builds on the original."

darkSectorxxx
Jó persze de ott nem is volt igazán történetvezetés, csak félszavas közbeszédek, hogy éppen csak ne érezzem magam úgy hogy csak vaktába ölök 9 órán át.
Itt tetszik az hogy kicsit fontosabb a storyvezetés, talán inkább egy Alan Wake.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kongy
Gears of War közel sem olyan volt, mint amilyennek én az Order-t vizionálom. Azért nem estek át a ló túloldalára a sok bejátszással.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Az esély megvan rá....
Gears of War szerű lesz, nem számítok többre, nekem a hosszú velős gameplay-t a Resi fogja majd jelenteni.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kongy
Az még hagyján, de szerintem olyan lesz, hogy 10p gameplay, fél óra átvezető.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Hát hogy csőjáték lesz.

TDC Geronimo
Mitől lenne olyan? Köze nincs hozzá...

darkSectorxxx
"Mondjuk nem is baj, hogy nem lövik le az egészet"

erre célozgattam én is, így is valjuk be elég spoiler került ki, met ha hihetünk a mendemondáknak olyan mintha egy kicsit interaktívabb Beyond Two Souls lenne. 😊

TDC Geronimo
1 részből volt trailer kb 1 éven át. Múltkor mutattak 15 percet és azóta semmi. Mondjuk nem is baj, hogy nem lövik le az egészet, de ahhoz képest, hogy 1 hónap és jön a játék marha keveset tudni róla.

darkSectorxxx
Nálam már számol vissza egy fix időponthoz:

Spoilerben a 2. kép

TDC Geronimo
Ez már nem fog, késett így is fél évet.

darkSectorxxx
Milyen gépezet? orrbaszájba vannak és voltak trailerek, reklámok, mi kell még? Végigjátszás? 😊

Kongy
Késni fog ez is, mint a DC.

TDC Geronimo
ordernél kíváncsi vagyok mikor indul be a marketing gépezet, mert 1 hónap és itt a játék, de egyelőre még nagy a kuss.

darkSectorxxx
Ja nálam sincs.

arsmarci89
Pont ezèrt kèrdeztem, mert előrendelèsek között se látom storeon

PSN: Nyuffi89

darkSectorxxx
PS4-re nem is találkoztam még DLC-vel.

9990 Ft-ért vihető! 😊
arsmarci89
Mennyièrt adod?
Más kèrdès:Saints Row uj stand alone kiegèszìtője mennyibe fog kerülni?

PSN: Nyuffi89

OFF
Hali! Akit érdekel PS4-es The Crew, illetve tud olyan embert, akit érdekel, az kérem keressen meg priviben. Bolti ár feléért vihető, soha nem játszottam vele!
darkSectorxxx
Igen elég magas, főleg ha dollárral kevered. 😊

az lehet😊 mert kicsit benéztem a font árát...😄
Utoljára szerkesztette: Rdinho10, 2015.01.11. 16:53:46
darkSectorxxx
Igen , elvileg nem de szerintem meg fogsz lepődni ha megy lóvé legközelebb a kártyádra. 😊

de nem tudok mínuszba menni😊
Kongy
Hát valszeg akkor ha teszel rá pénzt, annyival kevesebb lesz rajta, amennyit most mínuszba lehúzott.

Üdv, ma storeon megvettem az UFC-t le is töltötte fasza minden viszont az egyik bankkártyámon nem volt pénz ezért átakartam írni arra amin van,de mondom megpróbálom hátha,és lehúzta pedig egy fillér nem volt azon a kártyán😮 mínuszba nem tudok menni..ilyenkor mivan?😄
TDC Geronimo
Bruce és Druckmann, ez a két ember tudja mitől döglik a légy. Örülök, hogy átvették az UC4et

SweeneyTodd
Na majd ha gyüjtöttem egy kis "játék" pénzt akkor vásárolgathatunk keresztbe - hosszába.

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

darkSectorxxx
Ja dollár árfolyammal 7770 volt mikor megvettem az Order-t , de még mindig jobb mint a magyar. 😄

Tatyla
Most már inkább 8k

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Na látod ennyi. 😊

SweeneyTodd
Mondjuk velem majd lehetne üzletelni. 1-2 napja töltöttem le a demót és igen tetszetős cucc.

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

darkSectorxxx
Ráadásul a PS4 változatát felezheted haverral, tehát 7500-é megbotolhatod.

Na igen, ez hivatalos destiny oldalon van fenn, tehát csak nem kamu, http://www.destinythegame.com/digital-upgrade viszont necces. Az tény :S Bár a trialt nagyon élveztem, és engem a grind se tart vissza, ráadásul ha két konzolra is megkapom (a FAQ ezt igéri) akkor meg nem is olyan sok érte az a 15k. (Hozzáteszem, mindkét konzol használatban van itthon.)
darkSectorxxx
Hát necces, nem tudom.
PS4-en nem írja crossbuy-nak.

mondjuk én PS4-en nézem, lehet ettől még PS3 felületen van más játék ami crossbuy.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.10. 19:44:24

Jah, csak preorder volt 😞 Kár... Marad lemezesen használtan akkor.

Szerk:

When you buy/redeem the Destiny Digital Base Game, Digital Guardian Edition, Expansion Pass or Expansion I on or before January 15th, 2015, you can download the Playstation®4 version from the PlayStation®Store for free by doing the following:

- Log into your PlayStation®4 using the same Sony Entertainment Network Account (PSN ID) used to buy/redeem the Destiny digital content on PlayStation®3.
- Navigate to the Destiny content page or search for the corresponding item you purchased previously on PlayStation®3.
- Add the item to your cart and complete the transaction.
- Wait for the download to complete.

Expansion Pass content (which includes Expansions I and II) and Expansion I will only be available for full download once released.
Utoljára szerkesztette: stormyka, 2015.01.10. 19:39:15
darkSectorxxx
Crossbuy lista (most) (PS3 és PS4, illetve adott játékoknál PS Vita változatok):

Resident Evil Remastered
Call of Duty AW
Call of Duty AW DPE

A többi arcade cím.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.10. 19:30:49

darkSectorxxx
Ha irja a felületen akkor igen, de szerintem ez mindig csak megjelenés előtt érvényes.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.10. 19:17:36

Üdv. Ha PS3 Storeban megveszem a Destiny-t, akkor ingyen megkapom a PS4-re is igaz?
darkSectorxxx
Jó de az Uncharted példája szerintem egyértelmű nagyzás. Hogy megmutassák a nágtikutyák hogy jajj a karakter bőre hogy reagál még a szentjánosbogár fényére is. 😄

Gyerekek,ahàny fegyver annyiféle torkolattüz... És a csœ kidolgozàstòl is sokminden függ...Van pisztoly aminek nagyobb a torkolattüze mint egy gépàgyúnak... Az amcsik àltal hasznàlt m249 példàul kifejezetten nem làtszòdik fényes nappal... Persze ez is csöfüggö...
Lehet szemezgetni guglin: weapon muzzle flash
darkSectorxxx
Jó persze....Arma PC-n, vagy Dead Space is betolja az arcodba a kellemes Hardcore fokozattal.
RE-ben is van ilyen. 😄

Vannak reális játékok, ahol csak nagyon minimális engedményeket tesznek ilyen téren. Jók az ilyenek, csak nagyon lassúak és elriasztják általában az átlag konzolos játékost. Nincs instant pozitív visszajelzés, hogy igen ügyes vagy. Meg kell dolgozni érte. (viszont többet is ér 😊 )

shaken, not stirred

darkSectorxxx
Nem nem zavar, kicsitsem, tök fasza hogy míg a többi játékhoz elengedhetetlen dolog, ami nem valós de gátolná a játék játszhatóságát a fények hatása nem indokolt, pont mert nem érdekel amúgy senkit, itt nincs kihatással a játszhatóságra ezért nem zavaró de joggal kérdezhetem meg a mivoltát, egy olyan játékban ahol majdnem a legtöbb szempontból adnak a részletekre állítólag a fejlesztők.
Persze nem ettől fogom elhányni magam, de wattafakk. Ekkora giccs azért pofánüt engem is. 😄

Míg a regenerálódás nem életszerű, nem reális, de a játékokban nem lehet azt megtenni hogy 1 golyóból meghalsz és nem szedhetsz össze életet vagy nem regenerálódhatsz, mert akkor egyrészt senki nem tudna egy játékot végigvinni, vagy igen de kiba fusztráló lenne mindig előről kezdeni.

Attól hogy PS4 meg Uncharted még megmondom ha nem szimpatikus valami, vagy nem az hogy nem lenne szimpatikus, nem döföm le magam ez miatt csak nevetek egyet rajta, és egy kis kérdőjel jelenik meg a fejemben.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.10. 17:22:25

darkSectorxxx
Eddig is működött mondtam már. 😄
Rosszul csináltatok valamit.

darkSectorxxx
Ugyehogy megmondtam ez rendellenes fényhatás.
Csodálkoztam is, mégha be lenne borulva a játékbn és nem tűzne a nap még akkor is durva.

kill3r21
Na akkor most mégis működik még ez a dolog? 😄
kill3r21
Majd figyeld meg a PC-s verziónál milyen sírás rívás lesz 😄
Jah, ez szinte minden játékban így van. Csak vicces volt látni egy filmet belinkelve látni, mint realisztikus referenciát. <#nyes>

shaken, not stirred