121253

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    spoiler nélkül nem tudom :)

Cargo Hijack activityk is jópofák. El se hiszem, hogy a 20. ACre sikerült olyan combatot csinálni, ahol nem halál bugosak az animációk. Több emberrel harcol az ember akkor is ritkán fordul csak elő az, ami eddig jellemző volt a szériára. Unityben is tiszta bug meg glitch halmaz volt a combat animáció. Ja és a járókelőknél se láttam eddig animációs bugot, sőt... Sok futkorászó, focizó kisgyerek, krikettező felnőttek is nagyon szépen le vannak animálva és nincsenek frame kihagyások meg fura mozgás.
  • Kongy

Milyenek vannak? Spoiler nélkül, csak körvonalazva.
  • TDC Geronimo
    Eddig egy se volt
  • darkSectorxxx #40338
    Jövőre összehozhatnák egy Assassins Creed - Soul Suspect-et.

Már várom mikor jön egy zombis Assassins.

Legalább egy kis friss vér lenne a piacon. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.23. 21:51:11
  • Kongy
    Jó nagy baromság a Ubi részéről, hogy végre talán valami "újat" próbálnak vinni a játékba, és platform ex.... :D Mondjuk Unity-ben is volt nyomozgatás elég primitív szinten, de legalább addig sem másokat kellett követni / kihallgatni. Apropó követős küldetésekből sok van itt is?
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.23. 21:47:59
  • darkSectorxxx #40336
    Ja biztos jó kis küldetések ezek. :/
  • TDC Geronimo
    CSI London :)

Ezek a legjobb mellékküldetések és ez platform ex :/
  • TDC Geronimo
    ja. 2. meg 4. kis bejátszásnál szép kis tearing van. Okádni tudnék tőle, remélem PS4es verzióból ez kimarad
  • darkSectorxxx #40333
    Hol van itt a buktató? :P
  • n000rbi
    Gyönyörű
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    en töri a képet:P
  • TDC Geronimo
    Beltéri videó
  • darkSectorxxx #40330
    ha lenne 50% off, akkor venném, vagy valakivel közösbe.
    Jatekaimon van 3k-ért, így a 10 dollárért meg is érné....persze 20 dollár is sok egyelőre, de már régen megvolt dobozosan, nekem letöltően kéne. :)
  • R0GUE
    3-5ezer forint között mozog prohardveren dobozosan,miapöcsnek drágán digital....
  • darkSectorxxx #40328
    Killzone Shadow Fall-t akarom megvenni visszamenőleg.

Magyarba: 11990ft
    Usában: 20 dollár 5500ft

lol...egy 50% off usába és azonnal.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    nyomozós részek is poén :)
  • darkSectorxxx #40325
    Szerintem maszekba esztergályos is olcsóbban farag egyet. :D
  • R0GUE
    Szuperságos, hasonlóan "konstruált" fénykardot tavaly nyáron az álltakert mellett az egyik árusnál láttam 2900 forintért!!

• darkSectorxxx #40323
    Anti mond vissza a digitális pre-orde!t
    MOST!!!!!!! F:P
  • SlickAdam
    240 euro :D
  • darkSectorxxx #40321
    Lopják a frosztbájtot? :DF
  • n000rbi
    PocsolyagenTM :)
  • TDC Geronimo
    Én csak annak örülök, hogy végre normálisan fut. Este meg esőben kifejezetten szép.
  • TDC Geronimo
    alapon túl világos, mosott, egyel visszavéve meg már túl sötét :y
  • darkSectorxxx #40317
    Hát én ezt mondtam.........

• Moby
    Az őrület határára sodródott a vállalat.
  • Totti5
    AC : brájtneszt egy egységgel vedd vissza menüben, sokkal jobbak lesznek lesznek a színek, fények, árnyékok ( legalábbis X1en, alapon magasan.

Voltam már olyan helyeken ahol azt a kurva. Hatalmas "vásár" épület ( passz nem néztem mi a neve ), parkok. Csodás. Az éjszaka meg szintén nagyon látványos ahogy a pocsolyákon és a macskakövön megy a tükröződés. Pazar.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.23. 15:28:30
  • n000rbi
    Csináltam accot és kaptam egy 5 ojrós kedvezményt, két hétig érvényes, szóval szerintem csapjunk bele :) (de innentől privátban)
  • SlickAdam
    ugy latom 4-5 euro a posta ide hozzam, viszont innen Mo-ra meg szamolnod kell vagy 10-12 euroval a meret miatt... :( szal gondold meg. en szivesen segitek termeszetesen.
  • darkSectorxxx #40312
    Mikrohullámú sütővel, meg kávéfőzővel komunikáló cell processzorok mi?

Most néztem meg a Terminator Genesys-t.
    Most mindenre vevő vagyok.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.23. 15:23:02
  • Kandurex
    Most valami software -es mágikus, kiafaszomhisziel, dologt lenget?
  • n000rbi
    Hát, lehet mégis behúzok egy ezüst, vagy fekete "sehr gut"-ot, aztán meglátjuk. Végülis van garancia is rá...
    Ja hogy ők nem küldenek csak Németo.-ba és Ausztriába. Akkor viszont lehet tényleg kellene a segítséged, ha megoldható :)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.10.23. 15:20:28
  • n000rbi
    Igazából valamiért ragaszkodom az első szériához (holott úgyse használnám ki a digital out-ot), de ha jól tudom, akkor a freeloader se nagyon megy az újabbakon, ha esetleg valamikor nem csak pal cuccokat néznék.
    A két SW játék és egy memkártya már úton vannak, szóval ja, egyelőre egy géppel is beérném :)
  • darkSectorxxx #40308
    Pontosan 20 körül.

Mint mondtam: próbálj itthon. :D látom van szürke 8900ft-é
  • SlickAdam
    na ez a kerdes, hogy a reBuy "sehr gut" jobb-e ettöl a siman "gut"-tol. arban kabe ugyanannyiak lennenek.
    tipus miert fontos?
  • n000rbi
    Köszi!

ebay.de-n már nézelődtem, 20ezer körül már lenne postával, lila, DOL-001, képen egész szép
  • darkSectorxxx #40305
    Ja értem, de az húzós szerintem.
    Csak becsukott szemmel saccolok hogy a posta kb 6-8k-tól indul egészen akár 10k-ig. :)

Vagy tévednék?
  • SlickAdam
    nem, de en tovabbkuldok barmit (termeszetesen szamolni kell a ketfele postaval, mert reBuy-nal is van valamennyi)
  • darkSectorxxx #40303
    Szállítanak magyarországra?
    Megéri?
  • SlickAdam
    van egy hasznalt cuccokkal foglalkozo oldal, reBuy a neve. ott vannak GC-k. "jo" allapotuak 35 euro korul (gep + kontroller) ill. "nagyon jo" allapotuak 45-50-ert. mindenre van tan par honap gari, meg vissza is lehet kuldeni, ha nem tetszik. kerdes ez jo ar-e. meg hogy mivel tudnam kiprobalni neked (mert gondolom csak gep kene ha kene, bar van sok jatek is az oldalon).
    ITT